9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

nikos123

Re: Δημήτριος Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από nikos123 »

yiannisPAOKitalia έγραψε:
nikos123 έγραψε:Γιαννη αυτο που λεει ο PLATO εννοω
Εγώ κι εσύ και όσοι παρακολουθούμε, ξέρουμε γιατί πράγμα μιλάμε. Κάποιος καινούριος στο forum που αναγκαστκά θα έχει λίγες δημοσιεύσεις, του κολλάει η ρετσινιά από μερικούς κάφρους. ;)

αυτο ακριβως αδερφε
makiz

Δημοσίευση από makiz »

α καλα......

περισσοτερο κακο στην ομαδα κανουμε εμεις εδω τωρα παρα η επιστροφη του σαλ......

οποιος δεν γουσταρει να μην παρει διαρκειας......να μην παει στο γηπεδο

και οποιος γουσταρει ΝΑ ξανασκεφτΕΙ γιατι ειναι ΠΑΟΚ.....

ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ.....

στηριξτε την δοιηκηση η οχι.....και τελος αφηστε τα ΠΑΟΚσιοδιομετρα στην ακρη.....

εγω παντος παω γηπεδο για να τα βλεπω ολα ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ.... χεστηκα για τον καθε σαλπι....και καθε κονσεισαο...και καθε παμπλο.....

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΔΟΙΗΚΗΣΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΩ ΚΑΘΕ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΤΩΡΑ ΑΝ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ Ο "ΚΟΝΤΟΣ" ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΣΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΤΟ ΞΕΠΑΡΑΣΩ

ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΣ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ "ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ" ΤΟΥ (ειναι για γελια...)
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

kissmyarrow έγραψε:αδερφε plato ο λογος που δεν μπαινω paokmania ειναι για τα ανευ λογου και αιτιας ban που κανετε, απλα τα πραγματα, λεπτομερειες με πμ αν θελεις.

το τι ειναι ο καθενας και το αν εχει προσφερει για τον ΠΑΟΚ, το ξερει μονο ο ιδιος και κανεις αλλος

ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΜΟΥΣΛΙ, ΠΑΜΠΛΟ ΚΤΛ, ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΠΑΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙΣ 750 ΓΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΚΩΛΟΣΤΟΜΑ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
γιατί πολύ απλά φίλε μου ο Σαλπιγγίδης είναι μία κλάση πάνω από τα σέντερ φορ που έχουμε και είναι απαραίτητος στην ομάδα μας. αυτό είναι το ποσό που άξιζε αυτό έκρινε η διοίκηση και εμένα προσωπικά δεν μου πέφτει κανένας λόγος. έχω εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που έχω στην διοίκηση και για να δίνουν αυτά τα λεφτά σημαίνει ότι μπορούμε και τα δίνουμε.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Ούτε ο Πάμπλο Γκαρσία τόσα ποστ στην πρώτη μέρα!
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Καλώς ήλθες εσύ γνήσιε και παικταρά Πόντιε
Εσύ που προτιμάς τα δύσκολα και αντρίκεια...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

kissmyarrow έγραψε:αδερφε plato ο λογος που δεν μπαινω paokmania ειναι για τα ανευ λογου και αιτιας ban που κανετε, απλα τα πραγματα, λεπτομερειες με πμ αν θελεις.

το τι ειναι ο καθενας και το αν εχει προσφερει για τον ΠΑΟΚ, το ξερει μονο ο ιδιος και κανεις αλλος

ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΜΟΥΣΛΙ, ΠΑΜΠΛΟ ΚΤΛ, ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΠΑΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙΣ 750 ΓΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΚΩΛΟΣΤΟΜΑ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
γιατι παικτη της ποιοτητας του τον χρειαζεσαι τον παιρνει 700.000 ενω η τιμη του
ειyαι στο 1.200.000 στον γιεστε καναμε προταση 750.000 μεχρι εκει 1-2 συμβολαια
μπορουμε να πληρωσουμε οχι παραπανω
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

PLATO απλα οσοι πανυγιριζουν και οσοι ντρεπονται οσοι ειναι αδιαφοροι μαγκια τους
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Καλωσήρθες πίσω στη μεγάλη την ομάδα και πάλι Δημήτρη Σαλπιγγίδη.Δε θα κρίνω τπ ΠΑΟΚτσιδιλίκη σου αλλά την παιχτική σου αξία που είναι πολύ μεγάλη...Ανεβαίνουμε επίπεδο μαζί σου..

:pano:
Άβαταρ μέλους
Enide

Δημοσίευση από Enide »

Καταλαβαίνετε ότι ο ΠΑΟΚ τέλη Ιουλίου αγωνίζεται για μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της σύγχρονης ιστορίας του και ο Σαλπιγγίδης με την ποδοσφαιρική του αξία μπορεί να βοηθήσει κατά μεγάλο βαθμό να πετύχουμε τους στόχους μας.
Άβαταρ μέλους
eliask

Δημοσίευση από eliask »

Δε νομίζω ότι κάποιος αμφισβητεί κάτι από τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες.... δεν μπορώ να κατανοήσω το κατά πόσο υπάρχει όφελος από στάσεις περι αξιοπρέπειας, περηφάνειας κα
Ελπίζω να μην είναι αλήθεια τα περί αντιδράσεων.... http://totopi.blogspot.com/
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Σαλπιγγίδης ΟΕΟΕΟΕ ΟΕΟΕΟΕ Σαλπιγγίδης ΟΕΟΕΟΕ ΟΕΟΕΟΕ

Σαλπιγγίδης ΟΕΟΕΟΕ ΟΕΟΕΟΕ Σαλπιγγίδης ΟΕΟΕΟΕ ΟΕΟΕΟΕ

Θα το λέω μέχρι να βρέξει..Νέος χορός της βροχής...Κουνώντας τα χέρια πάνω κάτω και..
Σαλπιγγίδης ΟΕΟΕΟΕ ΟΕΟΕΟΕ

Ορισμένους τους βάρεσε η ζέστη νομίζω..κάτι για κόκκαλα και νεκρούς και ντροπές βλέπω..Οτι ναναι εν ολίγοις..
Γι αυτό κι εγώ :
Σαλπιγγίδης ΟΕΟΕΟΕ ΟΕΟΕΟΕ
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Εφόσον δεν μπαίνεις στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ για τα άνευ λόγου και αιτίας ban που γίνονται γιατί μπήκες σήμερα?
Επίσης για πες μου έφαγες κανά ban απο κάποιον????
Άβαταρ μέλους
ezln-gate4

Δημοσίευση από ezln-gate4 »

Pepermint έγραψε:παοκτσήδες του πληκτρολογίου... καλό και αυτό :lol: :lol: :lol:

αναρωτιέμαι τι είναι οι ρεστ...που πληκτρολογούν παραταύτα...οι αγωνιστές (sic)

ααα οι του πληκτρολογίου δεν είναι του δρόμου και του αγώνα και του πετάλου :lol: :lol: :lol:

δηλαδις σύμφωνα με τους neocons παοκτσήδες, ορίτζιναλ ( :P ) είναι μόνο οι 500 που βουβουζελιάζουν από τους 15.000 που πέρνει το πέταλο
Είσαι χιουμορίστας όμως εσύ...Μόνο που για να κάνεις χιούμορ πρέπει να πατάει και κάπου...Η χρήση του όρου "παοκτσήδες του πληκτρολογίου" προφανώς δεν έχει να κάνει με τη χρήση του συγκεκριμένου εργαλείου (του συμπαθέστατου πληκτρολογίου) αυτή καθεαυτή...Είναι προφανές (και το καταλαβαίνει φαντάζομαι και ο φίλος μέντας = peppermint) ότι ΟΛΟΙ μας χρησιμοποιούμε πληκτρολόγιο...Ο χαρακτηρισμός έχει να κάνει με αυτούς που όσον αφορά τον ΠΑΟΚ κάνουν κυρίως αυτό...Για να μην πω ΜΟΝΟ αυτό..Αντίστοιχα γίνεται η χρήση του όρου σε ολόκληρη την ποδοσφαιρική πιάτσα "οπαδός του καναπέ"...Προφανως όσοι κατά καιρούς έχουν χρησιμοποιήσει τη συγκεκριμένη φράση ΕΧΟΥΝ κι ΑΥΤΟΙ καναπέ...Και έχουν δει και ματς στον καναπέ τους...Τη χρησιμοποιούν όμως τονίζοντας ότι για κάποιους ο καναπές είναι το κυρίαρχο...Πιστεύω καταλαβαινόμαστε (ακόμα και με σένα μέντα έτσι?)

Και για να μη παραξηγηθώ τη φράση αυτή δε τη λέω για κάθε έναν που δε συμφωνεί μαζί μου στο συγκεκριμένο θέμα κοντού, αλλά για τους μέντες και τους δυόσμους που με θράσος και ευκολία λένε "και τι ήταν η 4 μωρέ, στα @@ του την έγραψε ο Μαραντόνα", "να πάει ο κοντός να κάνει πλάκα με την 4", ο άλλος λέει "τόσα χρόνια φτιάχναμε άρρωστους" (τώρα θα φτιάχνουμε οπαδούς με τον κοντό δηλαδή?) ΑΥΤΑ ΔΕ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΑΔΕΡΦΙΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΑΒΙΟΥΝΤΑΙ, ΟΤΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΗ ΛΑΪΚΟΤΗΤΑ (και όχι το λαϊκισμό), ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ!!!
ΜΕ ΑΥΤΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ...

Τώρα γιατί δε γράφω πιο συχνά που λένε κάποιοι, γιατί θεωρώ ότι πρέπει να γράφεις , να μιλάς, να φωνάζεις όταν υπάρχει λόγος και όχι δεξια αριστερά συνέχεια...Αν αυτό σημαίνει ότι δε μπορώ να εκφέρω γνώμη κάντε ότι καταλαβαίνετε..Πείτε ότι για θέματα που παίζει να υπάρχει διχογνωμία θα γράφουν όσοι έχουν 100 ποστς και πάνω...

ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ: ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΦΛΩΡΟΓΙΑΠΙΚΟΥ ΜΑΝΑΤΖΕΡΙΣΤΙΚΟΥ ΣΤΥΛ "Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ" που κυκλοφορεί εδώ μέσα όσον αφορά το κοντό και ο τρόπος που γίνεται η μεταγγραφή...
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

ώρε μάναμ' του κουτρούλη ο γάμος έχει να γίνει.
ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ!

τα ΠΑΟΚτσήδικα fora έχουν αρπάξει όλα φωτιά, της π@υτάνας το καρακάγκελο θα γίνει!
Πριν αρχίσω να γράφω και εγώ ένα θέλω να πω....
Αδέρφια πριν γράψετε ότιδήποτε + ή - για το θέμα, σκεφτείτε μέσα σας τι σημαίνει αυτό το μαμημένο
"ΠΑΟΚ πάνω απ'όλα".

Παίρνω λοιπόν τα κουμπούρια μου και μπαίνω στην μάχη....
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ακούγεται πολύ τελευταία ότι εδώ μέσα όλα έχουν λεχθεί οπλαρχηγέ.

Μια βόλτα πάντως και σε άλλα σάιτ αν κάνετε θα δείτε πόσο για γέλια ή καλύτερα για κλάματα είναι ορισμένες συμπεριφορές.

Και απο όσο παρατηρώ μέχρι στιγμής δεν έχω δει καμία κίνηση σχολιασμού για τα όσα ειπώθηκαν απο το στόμα του Σαλπιγγίδη πριν ολίγων ωρών παρά μόνο κατηγορίες ανευ ουσίας για δημιουργία κλίματος μεταξύ ''αδερφών''.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”