Pepermint έγραψε:παοκτσήδες του πληκτρολογίου... καλό και αυτό
αναρωτιέμαι τι είναι οι ρεστ...που πληκτρολογούν παραταύτα...οι αγωνιστές (sic)
ααα οι του πληκτρολογίου δεν είναι του δρόμου και του αγώνα και του πετάλου
δηλαδις σύμφωνα με τους neocons παοκτσήδες, ορίτζιναλ (

) είναι μόνο οι 500 που βουβουζελιάζουν από τους 15.000 που πέρνει το πέταλο
Είσαι χιουμορίστας όμως εσύ...Μόνο που για να κάνεις χιούμορ πρέπει να πατάει και κάπου...Η χρήση του όρου "παοκτσήδες του πληκτρολογίου" προφανώς δεν έχει να κάνει με τη χρήση του συγκεκριμένου εργαλείου (του συμπαθέστατου πληκτρολογίου) αυτή καθεαυτή...Είναι προφανές (και το καταλαβαίνει φαντάζομαι και ο φίλος μέντας = peppermint) ότι ΟΛΟΙ μας χρησιμοποιούμε πληκτρολόγιο...Ο χαρακτηρισμός έχει να κάνει με αυτούς που όσον αφορά τον ΠΑΟΚ κάνουν κυρίως αυτό...Για να μην πω ΜΟΝΟ αυτό..Αντίστοιχα γίνεται η χρήση του όρου σε ολόκληρη την ποδοσφαιρική πιάτσα "οπαδός του καναπέ"...Προφανως όσοι κατά καιρούς έχουν χρησιμοποιήσει τη συγκεκριμένη φράση ΕΧΟΥΝ κι ΑΥΤΟΙ καναπέ...Και έχουν δει και ματς στον καναπέ τους...Τη χρησιμοποιούν όμως τονίζοντας ότι για κάποιους ο καναπές είναι το κυρίαρχο...Πιστεύω καταλαβαινόμαστε (ακόμα και με σένα μέντα έτσι?)
Και για να μη παραξηγηθώ τη φράση αυτή δε τη λέω για κάθε έναν που δε συμφωνεί μαζί μου στο συγκεκριμένο θέμα κοντού, αλλά για τους μέντες και τους δυόσμους που με θράσος και ευκολία λένε "και τι ήταν η 4 μωρέ, στα @@ του την έγραψε ο Μαραντόνα", "να πάει ο κοντός να κάνει πλάκα με την 4", ο άλλος λέει "τόσα χρόνια φτιάχναμε άρρωστους" (τώρα θα φτιάχνουμε οπαδούς με τον κοντό δηλαδή?) ΑΥΤΑ ΔΕ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΑΔΕΡΦΙΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΑΒΙΟΥΝΤΑΙ, ΟΤΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΗ ΛΑΪΚΟΤΗΤΑ (και όχι το λαϊκισμό), ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ!!!
ΜΕ ΑΥΤΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ...
Τώρα γιατί δε γράφω πιο συχνά που λένε κάποιοι, γιατί θεωρώ ότι πρέπει να γράφεις , να μιλάς, να φωνάζεις όταν υπάρχει λόγος και όχι δεξια αριστερά συνέχεια...Αν αυτό σημαίνει ότι δε μπορώ να εκφέρω γνώμη κάντε ότι καταλαβαίνετε..Πείτε ότι για θέματα που παίζει να υπάρχει διχογνωμία θα γράφουν όσοι έχουν 100 ποστς και πάνω...
ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ: ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΦΛΩΡΟΓΙΑΠΙΚΟΥ ΜΑΝΑΤΖΕΡΙΣΤΙΚΟΥ ΣΤΥΛ "Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ" που κυκλοφορεί εδώ μέσα όσον αφορά το κοντό και ο τρόπος που γίνεται η μεταγγραφή...