NBA πριν τώρα και μετά....
- paok nafplio
- paok nafplio
Re: NBA πριν τώρα και μετά....
μπανε εγω γραφω το πρωι κ δεν μπορω να το δω!!το πρωι θα ερθω να δαιβασω το τελικο σκορ!καληνυχτα κ καλη διασκεδαση γιατι αυτο το ματς ειναι φοβερο!!
παπαπαπαπαπαρών!!!! που λεγε και ένας τύπος στο στρατό...
PS: πέφτουνε κορμιά. θα γίνει της τατάνας. το βλέπω από Nova. τι θα ακούσουνε τα αυτάκια μου? σήμερα έβλεπα vouvouzela show και άκουγα για το σύμπλεγμα νησιών ονδούρες...

PS: πέφτουνε κορμιά. θα γίνει της τατάνας. το βλέπω από Nova. τι θα ακούσουνε τα αυτάκια μου? σήμερα έβλεπα vouvouzela show και άκουγα για το σύμπλεγμα νησιών ονδούρες...
Βάλε τους Αμερικάνους εκφωνητές να ευχαριστηθείς μετάδοση. Ο Bynum θα παίξει από 10 λεπτά σε κάθε ημίχρονο είπε ο γιατρός των Lakers.
thats what i m talking about baby. αυτή την επίθεση είχα στο μυαλό μου με το pick του ψηλού στον allen και την πάσα σχεδόν στον αέρα στον baby shaq. Αψογο play!!!
Τα φώτα Παου!!
Τρομερή η άμυνα των Σελτικς..
Από την άλλη 8/13 οι Μπόστον και 6/22 οι Λέικερς..
Τρομερή η άμυνα των Σελτικς..
Από την άλλη 8/13 οι Μπόστον και 6/22 οι Λέικερς..
- paok kerkyra
Οι πρασινοι θα καταθεσουν και την ψυχη τους σημερα παιζουν σκυλισια αμυνα αλλα η διαφορα κοντα στο καλαθι ειναι εμφανεστατη, να δουμε ποσο θα αντεξει ο μπαινουμ αλλα και 3 ψηλοι των πρασινων που πρεπει να μοιραστουν τον χρονο αναγκαστικα γιατι πλην του χοντρουλη οι αλλοι 2 ειναι και γεροντια.
Αυτος ο πιρς ρε παιδι μου παιξε ρε
Αυτος ο πιρς ρε παιδι μου παιξε ρε

- paok kerkyra
Μη σου πω ο καλαιτζιδηςpalok έγραψε:o pierce είναι ο ταπούτος της βοστώνης?