Π.Α.Ο.Κ. - Ατρόμητος Αθ. 30/01 19:00 nova
- ΑποστόληςΑ
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 7 times
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Ατρόμητος Αθ. 30/01 19:00 nova
Κι εμένα δεν μ' αρέσουν κάποια πράγματα, αλλά αν προπονούσα εγώ τον ΠΑΟΚ τώρα θα είχε διαλυθεί, ενώ ο Μηχανικός τον έκανε να περνάει αέρα από το τηγάνι!
Ας τον εμπιστευτούμε!
Respect!
Ας τον εμπιστευτούμε!
Respect!
ρε τσακαλια αστε τα συστηματα και δοιτε να κανουμε σολντ αουτ για τα μαγκακια που μας εφεραν το διπλο και θα παρουν και τον ασο αυριο!
- DimisK
- Επικοινωνία:
Κάτω η μπάλα. Παίξτε μπάλα, ξεχάστε το γαύρο και όλα θα πάνε καλά. Αν μείνουμε στα όσα έγιναν στο τηγάνι, την κάτσαμε τη βάρκα....

- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
μην ξεχνιόμαστε
αυτό το topic, όπως και το άλλο της Α.Μ.Κ.
ΠΡΕΠΕΙ να είναι πρώτα στη σειρά
π$@στη κ@ριόλ% ατρόμητε, ρουφιανομάδα του σπανού, θα σε πατήσω το λαρύγγι μέσ' την Τούμπα
μην ξεχνιόμαστε
αυτό το topic, όπως και το άλλο της Α.Μ.Κ.
ΠΡΕΠΕΙ να είναι πρώτα στη σειρά
π$@στη κ@ριόλ% ατρόμητε, ρουφιανομάδα του σπανού, θα σε πατήσω το λαρύγγι μέσ' την Τούμπα
- Protomastoras
στα αθλητικα του αντ1 νομιζω ειπαν πως δεν υπαρχουν εισιτηρια για αυριο-σημερα(στα αθλητικα τους επισης μια μερα μετα το ματσ με τον γκεϊ απο φασεις εδειξε το γκολ του ΠΑΟΚ μια στιγμη κ μετα(και πριν) τις ποσες αποτυχημενες προσπαθειες του γαυρου επι 2 λεπτα....ουτε την δευτερη ευκαιρια για γκολ του εντινιο ουτε τα 2 δοκαρια εδειξαν,πραγματικα ειχα ΠΕΘΑΝΕΙ ΟΜΩΣ στο γελιο)
Ο σοβαρός ΠΑΟΚ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Παίζοντας ουσιαστικό ποδόσφαιρο, όπως ο Σαντος γνωρίζει πιστεύω ότι το παιχνίδι είναι στα μέτρα μας. Σαν φίλαθλος μετά από την νίκη στο τηγάνι, Θα ήθελα 3 η 4-0 με τον Ατρόμητο. Αλλά είπαμε, καλύτερα 0,5 γκολ και 3 πόντους.
ΠΑΟΚ μην με ακούσεις ΕΣΥ βάλε 5 γκολ.

ΠΑΟΚ μην με ακούσεις ΕΣΥ βάλε 5 γκολ.

Ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν τον αυριανό αγώνα εναντίον του Ατρόμητου. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Fernando Santos ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους:
Χαλκιά, Kresic, Αραμπατζή, Κουτσιανικούλη, Μαλεζά, Παπάζογλου, Φωτάκη, Contreras, Cristiano, Edinho, Garcia, Lino, Muslimovic, Savini, Sorlin, Sznaucner, Vieirinha, Vitolo
http://paokfc.gr/swift.jsp?CMCCode=1002 ... =14PTBF7I7
Χαλκιά, Kresic, Αραμπατζή, Κουτσιανικούλη, Μαλεζά, Παπάζογλου, Φωτάκη, Contreras, Cristiano, Edinho, Garcia, Lino, Muslimovic, Savini, Sorlin, Sznaucner, Vieirinha, Vitolo
http://paokfc.gr/swift.jsp?CMCCode=1002 ... =14PTBF7I7
Αντε να ανηφοριζουμε προς Σαλονικα οι επαρχιωτες...
Μεγαλη προσοχη στο ματς...και 3-0...

Μεγαλη προσοχη στο ματς...και 3-0...

είδα ένα γ@μωόνειρο (όχι δεν έφαγα βαριά το βράδυ)
είδα λέει ότι παίζαμε ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ αλλά εσκεμμένα (το καραστημένο ματς κι έτσι)
και μιας και ότι και να κάναμε δεν μπορούσαμε να φάμε γκολ, ο Χαλκιάς (ενώ είχε μπλοκάρει τη μπάλα σε χαλαρό σουτ) την άφησε να του φύγει από τα χέρια και παραπατώντας την έσπρωξε στα δίχτυα (έπρεπε να χάσουμε)...!!!
ο κόσμος τα πήρε άσχημα με το τελικό 0-1 και έστησε λαϊκά δικαστήρια, όπου 2 ώρες μετά το ματς βγήκαν οι Τεό, Ζήσης και είπαν: "μάγκες χαλαρώστε... κι εμείς νιώθουμε ντροπή για το αποτέλεσμα, αλλά ΕΠΡΕΠΕ να γίνει... στήσαμε το ματς και βγάλαμε 2 μύρια από το στοίχημα (για να καλύψουμε το άνοιγμα), μιας και από την ΑΜΚ δεν περιμένουμε προκοπή..."
τα συμπεράσματα δικά σας...
( είμαι σοβαρά γιατρέ;;; )
είδα λέει ότι παίζαμε ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ αλλά εσκεμμένα (το καραστημένο ματς κι έτσι)
και μιας και ότι και να κάναμε δεν μπορούσαμε να φάμε γκολ, ο Χαλκιάς (ενώ είχε μπλοκάρει τη μπάλα σε χαλαρό σουτ) την άφησε να του φύγει από τα χέρια και παραπατώντας την έσπρωξε στα δίχτυα (έπρεπε να χάσουμε)...!!!
ο κόσμος τα πήρε άσχημα με το τελικό 0-1 και έστησε λαϊκά δικαστήρια, όπου 2 ώρες μετά το ματς βγήκαν οι Τεό, Ζήσης και είπαν: "μάγκες χαλαρώστε... κι εμείς νιώθουμε ντροπή για το αποτέλεσμα, αλλά ΕΠΡΕΠΕ να γίνει... στήσαμε το ματς και βγάλαμε 2 μύρια από το στοίχημα (για να καλύψουμε το άνοιγμα), μιας και από την ΑΜΚ δεν περιμένουμε προκοπή..."
τα συμπεράσματα δικά σας...

( είμαι σοβαρά γιατρέ;;; )
Εισαι..!! Κανε κρυα ντους και φαε κατι ελαφρυ..Θα επανελθεις στην αρχικη σου κατασταση συντομα...

interad οχι ασχημη ιδεα!και το καλυτερο θα ηταν αν το παιζαμε στον οπαπ!!!
παμε δυνατα και με προσοχη σημερα...μονο φωνη απο την κερκιδα τπτ αλλο...δεν εχουμε να φοβηθουμε τπτ και κανεναν στο πρωταθλημα αυτο ειναι το μονο σιγουρο...μονο ο κακος και ασοβαρος ΠΑΟΚ μπορει να μας κερδισει αλλα εχω σαντος για αυτο το λογο....
ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ Γ@ΜΗΣΕ ΤΟΥΣ... 

Άντε πάμε για το τρίποντο και σήμερα!!Με τέτοια σταθερότητα δεν την φοβάμε την ομάδα, ειδικά τώρα που είμαστε φορμαρισμένοι!!!Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στην ομάδα και κανένα περιθώριο εφυσιχασμού από οποιονδήποτε παίκτη...
Αυτά για ένα κατα τ'άλλα πονηρό παιχνίδι...
Ανυπομονώ να δω τον Κριστιάνο τι θα κάνει σε ελεύθερο ρόλο σήμερα...
Ελπίζω στο δεύτερο ημίχρονο να δούμε και λίγο Κουτσιανικούλη γιατι το αξίζει ο μικρός με βάση τις τελευταίες του εμφανίσεις !!
Αυτά για ένα κατα τ'άλλα πονηρό παιχνίδι...
Ανυπομονώ να δω τον Κριστιάνο τι θα κάνει σε ελεύθερο ρόλο σήμερα...
Ελπίζω στο δεύτερο ημίχρονο να δούμε και λίγο Κουτσιανικούλη γιατι το αξίζει ο μικρός με βάση τις τελευταίες του εμφανίσεις !!
Χαμηλά την μπάλα.
3-0.
Ξευτιλίστε τον θίασο του George Donis και του καριόλη του σπανού.
''Πέρασαν μήνες,πέρασαν χρόνια όμως μυαλό δεν βάλαμε ακόμα...''
Και soldout ....
3-0.
Ξευτιλίστε τον θίασο του George Donis και του καριόλη του σπανού.
''Πέρασαν μήνες,πέρασαν χρόνια όμως μυαλό δεν βάλαμε ακόμα...''
Και soldout ....
- paok4kyriakos
2-0 ή 3-0 πιο πιθανά σκόρ.
Γκολ δεν δεχόμαστε λαίμαι!
Περιμένω και εγώ με την σειρά μου με ενδιαφέρον να δω τον Κριστιάνο σε αυτόν το ρόλο!
Γκολ δεν δεχόμαστε λαίμαι!
Περιμένω και εγώ με την σειρά μου με ενδιαφέρον να δω τον Κριστιάνο σε αυτόν το ρόλο!