9. Arnaldo Edi Lopes da Silva "Edinho"
- PABLO GARCIA1
Re: 9. Arnaldo Edi Lopes da Silva "Edinho"
ας μην μένουμε μόνο στη φάση που εκτελεί.....
Ολη η φάση απ' την αρχή έχει αξία...πως παίρνει την κεφαλιά απ' τον Μέλμπεργκ-τον πιό σοβαρό αμυντικό του πρωταθλήματος και όχι καναν τυχαίο-,και πως σε χρόνο dt φτάνει στην περιοχή.
Απο κει και πέρα το όλο του στυλ το πως πατάει,το πως δεν το σκέφτεται καθόλου και δεν διστάζει όταν σουτάρει και το πως σουτάρει ειλικρινά λίγες φορές το χω δει στην Ελλάδα...όμως εύχομαι να το ξαναδώ πολλές φορές ακόμα απ' αυτόν.
Το όλον-σε συνάρτηση και με το ότι δεν δίστασε να παστελώσει τον κηπουρό στην κλειστή γωνία- μου δείχνει φορ με ΜΕΓΑΛΗ εμπιστοσύνη στο πόδι του....
Ολη η φάση απ' την αρχή έχει αξία...πως παίρνει την κεφαλιά απ' τον Μέλμπεργκ-τον πιό σοβαρό αμυντικό του πρωταθλήματος και όχι καναν τυχαίο-,και πως σε χρόνο dt φτάνει στην περιοχή.
Απο κει και πέρα το όλο του στυλ το πως πατάει,το πως δεν το σκέφτεται καθόλου και δεν διστάζει όταν σουτάρει και το πως σουτάρει ειλικρινά λίγες φορές το χω δει στην Ελλάδα...όμως εύχομαι να το ξαναδώ πολλές φορές ακόμα απ' αυτόν.
Το όλον-σε συνάρτηση και με το ότι δεν δίστασε να παστελώσει τον κηπουρό στην κλειστή γωνία- μου δείχνει φορ με ΜΕΓΑΛΗ εμπιστοσύνη στο πόδι του....
- erpetofagos
μηπως ειναι λιγο το 1.300.000?
υποδειγματικος,απλος κ μαυρος
υποδειγματικος,απλος κ μαυρος
- Isaak the Greek
τι εγινε με τον τραυματισμο του ρε παιδια;;; ελεος πια δεν γινονται αυτα 

Όντως δεν γίνονται αυτά. Εμένα μου φάνηκε ότι έχει διάστρεμα και νομίζω ότι δεν είναι και τόσο απλό. Όπως και να έχει, στην χειρότερη 4 εβδομάδες (ελπίζω να είναι όμως μόνο λίγες μέρες). Το μόνο θετικό ότι επανέρχεται ο Μούσλι και έχουμε 1 για επίεση + Παπάζογλου.
το ίδιο ακριβώς έπαθα πριν 3 εβδομάδες...
αν είναι ελαφρύ διάστρεμμα, εμείς θέλουμε μίνιμουμ 2 εβδομάδες...
οι επαγγελματίες αθλητές θέλουν 3-4 μέρες για να είναι ΟΚ...
και επειδή συνέχιζε να το πατάει, μάλλον για κάτι τέτοιο δείχνει...
οπότε μάλλον δεν θα είναι κάτι χρονοβόρο...
αν είναι ελαφρύ διάστρεμμα, εμείς θέλουμε μίνιμουμ 2 εβδομάδες...
οι επαγγελματίες αθλητές θέλουν 3-4 μέρες για να είναι ΟΚ...
και επειδή συνέχιζε να το πατάει, μάλλον για κάτι τέτοιο δείχνει...
οπότε μάλλον δεν θα είναι κάτι χρονοβόρο...
λογικα 1-2 μερες εκτος....δυστυχως ο μαυρουκος δε βοηθηθηκε καθολου χτες αλλα μου μενει το γεγονος αν και τραυματιας δε σταματησε τον αγωνα αλλα επαιζε και ετρεχε ψιλοκουτσαινοντας...
- Pegasus1589
Δοκίμασε και αυτός τι σημαίνει να είσαι φτωχός και μόνος κάουμπόι εκεί ψηλά στο 4-5-1. Πήρε πολλές κεφαλιές πάντως από τους Cebollitas.
Δεν υπάρχει κεφαλιά να μην την κερδίσει.
Μαχητής.
Για λύπηση την ώρα των πανηγυρισμών να μην μπορεί να τρέξει για να συγχαρεί τους συμπαίκτες τους.
Ότι επευφημούμε τραυματίζεται.
Ότι βρίζουμε μας βουλώνει το στόμα.
Εκείνος ο Παπάς Ζαγοράκη που έρχεται στην Τούμπα πρέπει να τον κλείσεις συμβόλαιο για τους αγιασμούς απο σήμερα.
Μαχητής.
Για λύπηση την ώρα των πανηγυρισμών να μην μπορεί να τρέξει για να συγχαρεί τους συμπαίκτες τους.
Ότι επευφημούμε τραυματίζεται.
Ότι βρίζουμε μας βουλώνει το στόμα.
Εκείνος ο Παπάς Ζαγοράκη που έρχεται στην Τούμπα πρέπει να τον κλείσεις συμβόλαιο για τους αγιασμούς απο σήμερα.
Ετσι οπως τον ειδα να πεφτει να ποιανει το γονατο του και να σφαδαζει απο τους πονους φοβηθηκα για πολυ χειροτερη ζημια.Ευτυχως στο τελος χρειαστηκε και το τριτο ποδι για να μπορει να τρεχει εστω και σε ρυθμους κουτσο..

Με προβληματα οσο επαιξε αλλα μ αρσει δεξια και να γινεται 2ος φορ...Θα δουλευε καλα η συγκεκριμενη 11αδα...Κριμα ρε βιτ