Π.Α.Ο.Κ. - Αστέρας Τρίπολης 16/01 16:45 ΣΚΑΪ
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Αστέρας Τρίπολης 16/01 16:45 ΣΚΑΪ
Πολλά νεύρα ρε π@ύστη μου..Και η γκαντεμιά δεν έχει όρια..Το καλό είναι ότι δεν τους νιώσαμε και είχαμε και 2 φασούλες, αλλά χλωμός ο άσσος δυστυχώς.
Ο Βιερίνια χάνει γαύρο ή μετράει η κόκκινη για το ματς κυπέλου? Ξέρεις κανείς?
Ο Βιερίνια χάνει γαύρο ή μετράει η κόκκινη για το ματς κυπέλου? Ξέρεις κανείς?
Βιερινια χανει με πανσεραικο και πεζει κανονικα με gay.. εκτος και αν φαει παραπανω απο 1 αγωνιστικες..
Xaζομαρα του Βιερινια που αντεδρασε αλλα μπαστια σου ευχομαι να σου πεσουν ολα τα μαλλια και οτι αλλο σηκωνεται.......Ο διαιτητης αθλιος επρεπε να αποβαλλει και τον αλλο....Οι σχολιστες μες στην καλη χαρα....Οτι να ναι..Καλα που δεν πηγα γηπεδο......
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
falegko εχεις τρελαθει ρε φιλε ...τον πατησε στο προσωπο επιτηδες ..κ εγω το ιδιο θα εκανα......θα τον βαραγα...το θεμα ειναι οτι δε πηρε κοκκινη ο καριολης.....
νομιζω πως χανει τον αγωνα στο κυπελλο ....
ευτυχως που δε πηγα γηπεδο
νομιζω πως χανει τον αγωνα στο κυπελλο ....
ευτυχως που δε πηγα γηπεδο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PARASANDALOS την Σάβ 16 Ιαν 2010, 17:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δυστυχώς το παιχνίδι κυλάει πολύ κακά για εμάς...Δεν έφτανε ο τραυματισμός του Φιλομένο ήρθε και η κόκκινη του κ.Βιεϊρίνια που με το νέο έτος δε θυμίζει σε τίποτα τον παίκτη του Α γύρου.Μόνο κανένα στημένο μας σώζει η καμμιά προσωπική ενέργεια του εξαιρετικού μέχρι στιγμής κουτσιανικούλη.Πάντως για τη κόκκινη δεν ξέρω αν μπορεί να την εκτίσει με τις σέρρες κύπελλο ή αν επειδή είναι απ'ευθείας πρέπει να ισχύσει μόνο για πρωτάθλημα...

απαραδεκτη αντιδραση του βιερινια σε απαραδεκτο πατημα του μπαστια στη μαπα του....αυτος ο μπαστια πραγματικα,δε πρεπει να φυγει ζωντανος απτη θεσσαλονικη...το καθικι..
εντωμεταξυ η κοκκινη του βιερινια ολοσωστη,ωστοσο οι φιλοξενουμενοι επρεπε να παιζουν με 9 παικτες στην αγκωνια του λαζαριδη και στο πατημα της μαπας του βιερινια απτον μπαστια.....α ρε ελληνικη διαιτησια!παντα μες στις φασεις,γαμω σας
ΥΓ:για την κοκκινη του βιερινια ειμαι 90% σιγουρος οτι εξετει την ποινη στο ματς με τον πανσεραικοο παιδια,γιατι ειχε γινει κατι αντιστοιχο νομιζω και περσι που ειχε αποβληθει παικτης μας και δεν επαιξε στο κυπελλο,αλλα δε θυμαμαι ποιος.Οπως και να χει θα το τσεκαρω το βραδι να μαι 100% σιγουρος
εντωμεταξυ η κοκκινη του βιερινια ολοσωστη,ωστοσο οι φιλοξενουμενοι επρεπε να παιζουν με 9 παικτες στην αγκωνια του λαζαριδη και στο πατημα της μαπας του βιερινια απτον μπαστια.....α ρε ελληνικη διαιτησια!παντα μες στις φασεις,γαμω σας
ΥΓ:για την κοκκινη του βιερινια ειμαι 90% σιγουρος οτι εξετει την ποινη στο ματς με τον πανσεραικοο παιδια,γιατι ειχε γινει κατι αντιστοιχο νομιζω και περσι που ειχε αποβληθει παικτης μας και δεν επαιξε στο κυπελλο,αλλα δε θυμαμαι ποιος.Οπως και να χει θα το τσεκαρω το βραδι να μαι 100% σιγουρος
- pagotatzis
όλα τα παιδιά δίνουν μεγάλη μάχη,για ένα βλαμμένο που κρεμάει όλη την ομάδα.
a βρε vierinha ξύλο που θέλεις.
και δεν με ενδιαφέρει αν έπρεπε να δοθεί κόκκινη στην φάση του ίβιτς και στον bastia!!!
τώρα πρέπει να κατεβάσουν ταχύτητα αλλιώς θα το πληρώσουμε στο τέλος.
αστέ τους να έρθουν και χτυπήστε με αντεπίθεσης!!
a βρε vierinha ξύλο που θέλεις.
και δεν με ενδιαφέρει αν έπρεπε να δοθεί κόκκινη στην φάση του ίβιτς και στον bastia!!!
τώρα πρέπει να κατεβάσουν ταχύτητα αλλιώς θα το πληρώσουμε στο τέλος.
αστέ τους να έρθουν και χτυπήστε με αντεπίθεσης!!
Για την κοκκινη και περσι στο κυπελλοτην ειχε εκτισει ο κοντρερας νομιζω...
Κοντρέρας σέντερ φορ στο β για τη νίκη!!!
Και Σαβίνι πίσω θέλω και δεν τρώω γκολ.
Αυτά.
Και Σαβίνι πίσω θέλω και δεν τρώω γκολ.
Αυτά.
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
το ότι δεν έχει φανεί καθόλου το ότι παίζουμε με 10 είναι μεγάλη μαγκιά (του Σάντος)...
αλλά έχει χλωμιάσει πολύ το ματσάκι...
ΣΠΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΞΥΛΟΟΟΟ
να βάλουν μυαλό και οι υπόλοιποι...
(Κούτσια αρκετά καλός σήμερα.... βρε λες;;; )
αλλά έχει χλωμιάσει πολύ το ματσάκι...
ΣΠΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΞΥΛΟΟΟΟ
να βάλουν μυαλό και οι υπόλοιποι...
(Κούτσια αρκετά καλός σήμερα.... βρε λες;;; )
και με ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΑΔΑ (αλλά δυστυχώς αυτή μας λείπει) μέχρι το 55 με 10 θα παίζουν και αυτοί....
Ο Ντάκος έχει ΕΥΚΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Ο Ντάκος έχει ΕΥΚΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Μακάρι να ισχύει αυτό. Αν φάει παραπάνω δεν νομίζω να γίνει τόσο γρήγορα η εκδίκαση. Και του Πάμπλο είχε αργήσει και του Εστογιανόφ και του Νικοπολίδη νομίζω. Εκτός αν για μας συνεδριάσουν αύριο κιόλας.slidar έγραψε:Βιερινια χανει με πανσεραικο και πεζει κανονικα με gay.. εκτος και αν φαει παραπανω απο 1 αγωνιστικες..
Θέλει εξυπνάδα και πονηριά σ' αυτές τις φάσεις. Κάτσε κάτω και κάνε τον ψόφιο κοριό. Κι αν πάλι θες τόσο πολύ να εκδικιθείς (που προσπικά το βρίσκω π@π@ριά), στην επόμενη φάση βγάλ' του το λαρύγγι,πάρε μια κίτρινη και κάνε το ματσάκι σου.
Λειπει ο Αραμπατζης παντως ....Βγαινει μπροστα ο Σναουτσερ προσπαθει αλλα δεν ξερει τι να κανει....εχει και καιρο να παιξει και φαινεται... Ο Γκαρσια ο Ιβιτσ και ο Κουτσια το παλευουν......Ο Ντακος ειναι ή αθλιος διαιτητης ή αποστολής.......
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MANIAKOS την Σάβ 16 Ιαν 2010, 17:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.