Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή.....ΜΠΑΣΚΕΤ

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Basket League και όλων των παραλειπομένων...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή.....ΜΠΑΣΚΕΤ

Δημοσίευση από obanebane »

Τι ειναι ο χοντρος ΠΑΟΚΤΣΗΣ? ε τοτε εγω ειμαι γαυρος :lol: :lol: :lol: :lol:
Τι λετε ρε ειναι δυνατον?
Άβαταρ μέλους
obanebane

Ο ζησης σιγουρα ο διαμαντιδης δεν ξερω (γιατι οχι ομως?) αλλα για τον χοντρο δεν το πιστευω με τιποτα.
Άβαταρ μέλους
denis

Δημοσίευση από denis »

Όχι trikalioti το σύμβολο που έκανε ήταν αυτό που κάνουν όλα τα metal συγκροτήματα ενώ μπορούσε να κάνει κwλοδάχτυλο άρα τι σημαίνει αυτό?
Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ :pano: ROCKS
Άβαταρ μέλους
obanebane

Αν εκανε κωλοδαχτυλο το λιγοτερο που θα ειχε παθει ειναι οτι τωρα θα ειχε σταματησει το μπασκετ ποσους θα καταφερνε να βγαλει απο πανω του? :lol: :lol: :lol: :lol: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

denis έγραψε:Όχι trikalioti το σύμβολο που έκανε ήταν αυτό που κάνουν όλα τα metal συγκροτήματα ενώ μπορούσε να κάνει κwλοδάχτυλο άρα τι σημαίνει αυτό?
Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ :pano: ROCKS
Χαχαχα :lol: :lol: :lol: Ρε μήπως έκανε το σήμα των γκρίζων λύκων..? Γιατί αυτός με κάτι R 'n' B χτυπιέται συνέχεια στο Hotel και στο Lido!!!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Παιδιά ο χοντρός είναι ΠΑΟΚτσής..
Το έχουν πει και παιδιά που ήταν μαζί του στον Μαντουλίδη!
Αλλωστε, μετά το σκηνικό στο Παλατάκι φέτος, ενώ όλοι πανηγύριζαν στο αεροδρόμιο, αυτός σε μια γωνιά δε μιλιόταν!
Άβαταρ μέλους
denis

Δημοσίευση από denis »

Trikaliotis έγραψε:
denis έγραψε:Ντρέπομαι που το λέω αλλά ναι αυτό έλεγα
ήταν χάλια η λήψη στο βίντεο να φταίνε και οι χημείες που παίρνω για το πόδι που μου καταστρέψανε το κεφάλι φτάνουν οι δικαιολογίες?????
Α εντάξει ομαδικό είναι το Αλτσχάιμερ δε χρειάζεται να ψάχνουμε για δικαιολογίες..το φόρουμ θα φταίει!

Και να που ο Free δεν πάσχει ή τον βολεύει η ώρα?

* Επεξεργασία δημοσίευσης
* Αναφέρετε αυτήν την δημοσίευση
* Απάντηση με παράθεση

Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: 78-87

Δημοσίευσηαπό denis » Τετ Νοέμ 25, 2009 12:26 am
free συμφωνώ με ότι είπες αλλά όχι κ 4.000 ποιο λίγο κανα 1.000 πάνω από τα Τρίκαλα, ακόμα συγχαρητήρια στον Μπουρούση για το ήθος του. Στο τέλος του αγώνα έλεγε σε έναν κύριο στην θύρα των επισήμων κοντά στα 60 κατέβα ρε μ@λ@κ@ αν είσαι μάγκας.... :redcard:
Όσο για τον Σοφοκλή η γυναίκα με είπε ότι στο αεροδρόμιο δεν μιλιόταν καθόταν μόνος μέχρι την επιβίβαση ούτε στα Everest δεν έκανε επιδρομή :lol:

Άβαταρ μέλους
denis

ήταν κλειδωμένο και δεν μπορούσα να κάνω παράθεση εδώ http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic ... 8&start=15
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ρε θυμάμαι καταστάσεις, μην αγχώνεσαι, έχω καλή μνήμη σε κάτι τέτοια!! :lol: :lol: :lol:
Είδες που σε επαλήθευσα? χαχαχα
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

obanebane έγραψε:Η παρτιζαν που ειδα σημερα ειναι η ομαδα που βγαζει την περισσοτερη ενεργεια μεσα στο γηπεδο απο οποιαδηποτε αλλη βεβαια αυτο που γινοταν (για αλλη μια φορα) μεσα στο γηπεδο τους δεν περιγραφετε οι ανθρωποι εκει ζουν και αναπνεουν για αυτη την ομαδα (πως αλιως θα ειμαστε αδελφα σωματεια?)για να μην αρχισω να γραφω τωρα τα αυτονοητα θα πω μονο ενα ο μαυρος που εχουν στο 4 εκανε τον λορμπεκ σημερα να μοιαζει παιχτακι της σειρας τετοιο ξυλο μεσα στο καλαθι εχω να δω παρα πολλα χρονια ο τυπος δεν αφηνε ουτε ενα ριμπαουντ χωρις να το διεκδικησει καρφωνε μεσα στα μουτρα ολων εβαζε και τριποντα.
Πριν 2 χρονια ειχε κλεισει στο γαυρο ακουσα απο τον σπικερ αλλα ενας τραυματισμος δεν του επετρεψε να παιξει με αυτους.
Αυτος λοιπον θα που ειδα σημερα (δεν ξερω αν εχει σταθερη αποδοση) ειναι ιδανικος για τον ΠΑΟΚ που ονειρευομαι.
ρομπερτς αν δεν κανω λαθος τον λενε δεν τα παω καλα με τα ονοματα.

Υ.Γ1 Ρε συ palok που τον βρηκαν αυτον τον τσεχο τον βεσελι? τι να πω τσεχος μπασκετμπολιστας κι ομως οποιον και αν ανελαβε στην αμυνα κυριολεκτικα στο ενας με εναν δεν του εβαλαν καλαθι.

Υ.Γ2 Ντανιλοβιτς,Τζορτζεβιτς στο τελος ολα τα λεφτα
τον roberts τον πήρε στην αρχή της προετοιμασίας ο gherson στον γαύρο (νομίζω στην πρώτη του χρονιά) ως μεγάλο poulain (ξέρεις τώρα ο pini ανακάλυψε στη maccabi τους parker-baston και κάθε χρόνο παίρνει και από έναν τέτοιο μήπως πετύχει το λαχείο...) αλλά πράγματι δεν έπαιξε ούτε ένα ματς (στην αρχή τραυματίστηκε μετά νομίζω είχανε πάρει κάποιον καλύτερο (τον jakson έχω την εντύπωση) και τον άφησαν ελέυθερο ούτως ή άλλως) και τον έδιωξαν!!!! θα έλεγα οτι δεν είναι guarantee αμερικανός. δεν παίζει πάντα (από αυτά που είχα δει στην πρώτη φάση της ευρωλίγκας). σε αυτά τα 2 ματς στο top16 με βάζελο-barca βέβαια είναι μαύρος από άλλες εποχές. 10-15 πόντους και 10 rebounds σε κάθε αγώνα εύκολα. αν σκεφτείς οτι σε 2 ματς τα έβαλε με haislip, φώτση, lorbek και morris...

Για τον vesely δεν έχω ιδέα πως πήγε εκεί (τώρα διάβαζα οτι έπαιζε στην αρχή στη σλοβενία). από πέρσι παίρνει πολύ χρόνο. είναι πολύ ασταθής σαν παίκτης αλλά τα προσόντα του είναι εμφανή. κλασσικό σέρβικο (άσχετα αν δεν είναι σέρβος) 4αρι με μπόι 2,10 που έχει ντρίμπλα, σουτ (και τρίποντο φυσικά) και πολύ άλμα. Και αυτός στα 2 ματς στο τop16 κάνει όργια. Το "ασταθής" που λέω μπορείτε και να το διαγράψετε αφού είναι μόλις 19,5 χρονών...

Τσέχος μπασκετμπολίστας???? ναι, είναι αυτός, υπάρχει ο welsh (πολύ καλός) που παίζει χρόνια βασικός στη malaga και o barton που παίζει αναπληρωματικό 3αρι στην barca (έχει σπάσει το χέρι του).
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Πραγματι φοβερή εχθές η παρτίζαν με αγωνιστικότητα και ομαδικότητα που καιρό είχα να δω.

Ο βάζελος ελπίζει στον "ειδικό" ρόλο του αμαρουσιου στον ομιλο για πρόκριση...
Γιαυτο τα ορθόδοξα αδέρφια μας πρέπει να προσέξουν τα διπλά ματς με μαρούσι προκειμενου να κάνουν το 2/2 και να βουλώσουν στόματα μια και καλή.Θεωρώ δεδομενη τη μία ήττα στα διπλά ματς βαζελου-μπαρτσελονα.
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

ΟΚ η παρτιζάν αλλά...
έχουμε και τον ΠΑΟΚ Ποσειδωνείου.,, κανείς σας δεν έρχεται...απόψε θερμοκρασία στους 10 ότι πρέπει για μπασκετάκι...παώ σε λίγο.
Α και που είστε αρχίσαμε μια παρέα να πηγαίνουμε στο κλειστό του Φοίνικα αργά 10 και μισή ένα βράδυ τη βδομάδα...για αδυνάτισμα καλά είναι! και τα παιδιά ξέρουν μπάσκετ...
αν είναι κανείς ας στείλει μήνυμα .
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

έχε χάρη ρε γιάννη που μένω αθήνα και δεν προλαβαίνω να ρθω το βράδυ να σας μάθω το side pick & roll... χαχα. ασε που με τέτοιο άλμα που έχω ακόμα και στα 34 βάζω στα καλάθια ακόμα και τον gregory!!!! :D :D :D
Άβαταρ μέλους
denis

Δημοσίευση από denis »

Γιάννη με το που θα γίνω καλά Ποσειδώνιο ναι αλλά στο φοίνικα εκεί ήταν που χτύπησα
όσο για εσένα palok μήπως το επιτόπιο άλμα σου είναι πάνω από 1 μέτρο? :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Ουτε με βοηθειες δεν το σταματατε το σουτακι μου αλλα οπως ειπε και ο απο πανω :lol: μας εχει φαει η αποσταση.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

άλλο είναι πάνω από ένα μέτρο αλλά δεν το λέω, ντρέπομαι... :D :D :D :D
μιλάμε τώρα πλάκα πλάκα πρέπει να έχω να παίξω μονό (σουτάκια κάνω μία φορά το χρόνο) στο μπάσκετ είσαμε 8-9 χρόνια... :o και φανταστείτε οτι έχει γηπεδάκια ανοιχτά 100 μέτρα από το σπίτι μου (την τελευταία φορά σε 2Χ2 άντεξα 5 λεπτά)...
μόνο για κάνα φόρουμ είμαι και Nova3 να κάνω scouting report (άντε και κανα fantasy στην ευρωλίγκα...)...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Basket League 2011-2012”