Τι λετε ρε ειναι δυνατον?
Χαχαχαdenis έγραψε:Όχι trikalioti το σύμβολο που έκανε ήταν αυτό που κάνουν όλα τα metal συγκροτήματα ενώ μπορούσε να κάνει κwλοδάχτυλο άρα τι σημαίνει αυτό?
Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥROCKS
Trikaliotis έγραψε:Α εντάξει ομαδικό είναι το Αλτσχάιμερ δε χρειάζεται να ψάχνουμε για δικαιολογίες..το φόρουμ θα φταίει!denis έγραψε:Ντρέπομαι που το λέω αλλά ναι αυτό έλεγα
ήταν χάλια η λήψη στο βίντεο να φταίνε και οι χημείες που παίρνω για το πόδι που μου καταστρέψανε το κεφάλι φτάνουν οι δικαιολογίες?????
τον roberts τον πήρε στην αρχή της προετοιμασίας ο gherson στον γαύρο (νομίζω στην πρώτη του χρονιά) ως μεγάλο poulain (ξέρεις τώρα ο pini ανακάλυψε στη maccabi τους parker-baston και κάθε χρόνο παίρνει και από έναν τέτοιο μήπως πετύχει το λαχείο...) αλλά πράγματι δεν έπαιξε ούτε ένα ματς (στην αρχή τραυματίστηκε μετά νομίζω είχανε πάρει κάποιον καλύτερο (τον jakson έχω την εντύπωση) και τον άφησαν ελέυθερο ούτως ή άλλως) και τον έδιωξαν!!!! θα έλεγα οτι δεν είναι guarantee αμερικανός. δεν παίζει πάντα (από αυτά που είχα δει στην πρώτη φάση της ευρωλίγκας). σε αυτά τα 2 ματς στο top16 με βάζελο-barca βέβαια είναι μαύρος από άλλες εποχές. 10-15 πόντους και 10 rebounds σε κάθε αγώνα εύκολα. αν σκεφτείς οτι σε 2 ματς τα έβαλε με haislip, φώτση, lorbek και morris...obanebane έγραψε:Η παρτιζαν που ειδα σημερα ειναι η ομαδα που βγαζει την περισσοτερη ενεργεια μεσα στο γηπεδο απο οποιαδηποτε αλλη βεβαια αυτο που γινοταν (για αλλη μια φορα) μεσα στο γηπεδο τους δεν περιγραφετε οι ανθρωποι εκει ζουν και αναπνεουν για αυτη την ομαδα (πως αλιως θα ειμαστε αδελφα σωματεια?)για να μην αρχισω να γραφω τωρα τα αυτονοητα θα πω μονο ενα ο μαυρος που εχουν στο 4 εκανε τον λορμπεκ σημερα να μοιαζει παιχτακι της σειρας τετοιο ξυλο μεσα στο καλαθι εχω να δω παρα πολλα χρονια ο τυπος δεν αφηνε ουτε ενα ριμπαουντ χωρις να το διεκδικησει καρφωνε μεσα στα μουτρα ολων εβαζε και τριποντα.
Πριν 2 χρονια ειχε κλεισει στο γαυρο ακουσα απο τον σπικερ αλλα ενας τραυματισμος δεν του επετρεψε να παιξει με αυτους.
Αυτος λοιπον θα που ειδα σημερα (δεν ξερω αν εχει σταθερη αποδοση) ειναι ιδανικος για τον ΠΑΟΚ που ονειρευομαι.
ρομπερτς αν δεν κανω λαθος τον λενε δεν τα παω καλα με τα ονοματα.
Υ.Γ1 Ρε συ palok που τον βρηκαν αυτον τον τσεχο τον βεσελι? τι να πω τσεχος μπασκετμπολιστας κι ομως οποιον και αν ανελαβε στην αμυνα κυριολεκτικα στο ενας με εναν δεν του εβαλαν καλαθι.
Υ.Γ2 Ντανιλοβιτς,Τζορτζεβιτς στο τελος ολα τα λεφτα