Ατρόμητος - Π.Α.Ο.Κ. 27/9 19:00 Novasports 1

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Re: Ατρόμητος - Π.Α.Ο.Κ. 27/9 19:00 Novasports 1

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

αλλα και ενα μπραβο στα παοκια που πηγαν,και στον βιερινια
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

evans φαίνεται να ναι οριακά μπροστά... βέβαια και η λήψη είναι λίγο χάλια, αλλά πρέπει να ναι οffside...
Άβαταρ μέλους
magiktigra

Δημοσίευση από magiktigra »

ContrerasPablo έγραψε:Κοντρολ ιβιτσ:5 στοπαρισματα της μπαλας,2,5 στροφες γυρω απο τον ευατο του,τουμπα στον αερα με βαθμο δυσκολιας 7,χορευει μια ζεμπεκια αλα ξανθοπουλο,και φτιαχνει και την φραντζα...
xaxaxaxaxaxa..Νά σαι καλά ρε Παυλίτο :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
the_Briton

Δημοσίευση από the_Briton »

Ρε παιδια παιζαμε χωρις φορ .. ελεος ο αλλος που λεει εβαλε βιερινια μπροστα .. και ποιον να βαλει ρε φιλε?
Αραμπατζης χαλια,(φλερταρε 2 φορες με την κοκκινο ) Cirilo λιγος(β τοπικο) σορλεν ντεφορμε φωτακης δεν πηρε πρωτοβουλιες... ο Conceicao καλος στην αρχη μετα κουραστικε... ολοι αλλοι ηταν αρκετα εως πολυ καλοι με κορυφαιο τον Παυλαρα!!!! μου αρεσε και ο βιερι που οταν πηγαινε η μπαλα σε αυτον βγαζαμε φαση!!!
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

+1
Άβαταρ μέλους
GORGINOC4

Δημοσίευση από GORGINOC4 »

ContrerasPablo έγραψε:Βαριά βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα όποιος δεν μπορεί να πάει στα μπουρδέλα.....
Εεεεεοοοοο βγαλτε τις φανελες και φυγετε απο 'δω εεεεεεεοοοοο........
το ειπα και ξελαφρωσα,δεν προσπαθουν ολοι οι παικτες,σαν να παιζουν στην αναγενηση κατω νεροποντης,οποιος παιζει στον παοκ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ να εχει @@
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

Αφού γλύτωσα το εγκεφαλικό, ας γράψω δυο γραμμές: ρε παιδιά ο μέγας παίχτης Σαβίνι δεν ήθελε να έλθει στον
ΠΑΟΚ γιατί, λέει αυτός, το επίπεδο του Ελληνικού ποδοσφαίρου δεν ήταν υψηλό γι΄αυτόν,@@@@, το επίπεδο το δικό σου πότε θα μας το δείξεις;
Ο Ίβιτς ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, τέρμα, κ. Σάντος, μη μας το ξανακάνεις, έλεος.

Ο Σορλέν μετά απο τον τραυματισμό του το παιδί φιλότιμος, αλλά είναι ακόμη μακριά απο την φόρμα του.

Το κέντρο μας, πέρσι σταθερότατο, φέτος μαύρα χάλια.

Το πρόβλημα δεν είναι ποιός θα παίξει μπροστά, το πρόβλημα είναι, πώς θα φτάσει η κακομοίρα η μπάλλα σ΄αυτούς που παίζουν μπροστά.

Ο Γκαρσία, δυστυχώς, είναι ο μοναδικός μας παίχτης, που άν και αργός, μπορεί να κρατήσει και να μοιράσει το τόπι.

Ο Κονσεΐσάο πάλεψε, έπαιξε αρκετά καλά, αλλά κουράστηκε μόνος του.

οι άλλοι φιλότιμοι, άλλοι πάλεψαν, άλλοι ήθελαν, αλλά η σάρκα αδύνατοι, άλλοι δεν έκαναν και πολλά πράγματα γιατί ίσως και να μη μπορούν.

δεν θέλω να κάνω εκτεταμένη κριτική, γιατί δεν ωφελεί σε τίποτα. Απλώς ελπίζουμε, ότι όταν περάσει κι αυτή η γκαντεμιά με τους τραυματισμούς, να μπορέσουμε να δείξουμε κάτι καλύτερο απ΄ότι μέχρι σήμερα.

:nairepaok:

Aπαράδεκτοι τέτοιοι χαρακτηρισμοί για παίκτες με τον δικέφαλο στο στήθος!!!
thx, admin team
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

magiktigra έγραψε:
ContrerasPablo έγραψε:Κοντρολ ιβιτσ:5 στοπαρισματα της μπαλας,2,5 στροφες γυρω απο τον ευατο του,τουμπα στον αερα με βαθμο δυσκολιας 7,χορευει μια ζεμπεκια αλα ξανθοπουλο,και φτιαχνει και την φραντζα...
xaxaxaxaxaxa..Νά σαι καλά ρε Παυλίτο :lol: :lol:
ειπα να πω κατι,γιατι ο σαντος με εβαλε δεξι μπακ.... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
the_Briton

Δημοσίευση από the_Briton »

οσο για το γκολ .. εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι οι εποπτες περιμενουν να δουν πως θα εξελιχθει η φαση ... και μετα δινουν το οφσαιντ ,, Αφου ο παικτης που κινηται προς την μπαλα ειναι οφσαιντ σφυρα το τι σκατα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PaokPtolemaidaG4

Δημοσίευση από PaokPtolemaidaG4 »

evans4 έγραψε:
paokpool έγραψε:
evans4 έγραψε:και μην ακουσω για τον σαντος τπτ!
μεχρι και οι πετρες ειδαν σημερα οτι αυτοι ειναι πιο παλτα και απο το παλτο του σαντος (που ειναι και καστορινο!)
Αδερφέ αυτά τα παλτά είναι επιλογές κατα πρώτο βαθμό του Σάντος.
Η καραμέλα.... η ομάδα είναι του Παράσχου και του Γούμενου...... τέλειωσε!
κλ για το κουτσαρισμα μιλουσα

φιλε στο κοουτσαρισμα τα σκατωσε. Με φορ τον Βιερινια και συνεχομενες σεντρες που πας??? Ποιος τους προπονησε αυτες τις μερες εγω η εσυ?? Ποιος τους εδωσε εντολες να παιξουν ετσι?? ο σαντος διαψευδει οσους τον στηριζουν, μαζι κι εμενα. Κι εγω τον στηριζα αλλα σιχαθηκα αυτο που βλεπω πλεον. Παοκ ειμαστε γ@μω και πρεπει να τους τσακιζουμε, οχι να κραταμε το χ με τον ατρομητο!!!!

Τι δεν εχει ανασες ο αλλος ρε??? στο 82 ειναι ας αντεξει 8 λεπτα για να μην σπαταλησουμε την αλλαγη σε αμυντικο... ο λινο ηταν πολυ καλος ποιος ο λογος που βγηκε???? για να μπει ο κουτσια??? Φοβαται μην το κραξουμε γι'αυτο τον βαζει πλεον χωρις να κοιταει οτι βγαζει εναν απο τους καλυτερους του αγωνα???

Τεσπα, η διοικηση τα βλεπει ας κρινει οπως ξερει. Η γνωμη μου ειναι οτι και με την επιστροφη των παικτων δε βλεπω κατι καλυτερο γιατι απλα ειναι οικοδομημα σαντος. Συντηρητικα κι οπου βγει... ελα ομως που φετος δε βγαινει... δεν εχουμε την τυχη να γλυτωνουμε στο 90 συνεχεια...
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

πιστευω,οτι ο γκαρσια τουλαχιστον για αλλαγη να μεινει,ξερει μπαλα,ειδικα αν δεχτει μια μειωση συμβολαιου
ξερει να κρατα μπαλα..
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

the_Briton έγραψε:οσο για το γκολ .. εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι οι εποπτες περιμενουν να δουν πως θα εξελιχθει η φαση ... και μετα δινουν το οφσαιντ ,, Αφου ο παικτης που κινηται προς την μπαλα ειναι οφσαιντ σφυρα το τι σκατα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ελα τωρα που δεν μπορεις να καταλαβεις!!!!!!!!!!σκεψου το λιγο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
PAOKfanAthens

Δημοσίευση από PAOKfanAthens »

γιατι νιωθω οτι γυρναμε 2 χρονια πισω αγωνιστικα?πειτε μου ειλικρινα ειμαι τοσο μ@λ@κ@ς που το πιστευω....

αλλα εγω το χω πει τι φταιει που σημβαινει αυτο....

τα δυχτια της τουμπας αυτα ειχαμε πριν 2 χρονια και πατωσαμε!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Οχι,φιλε απο πανω εχεις δικιο...Μην ακουσω κανενα ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ....και επειδη εισαι παοκ?ο αλλος ειναι αρσεναλ?
ο παοκ ειναι το καλο,το καλο αν μαχετε νικαει,αν λεμε ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ λεμε το καλο του παοκ θα περασει,θα βρεις την λυση.
Πχ,δν μπορω να δω,να ακουσω,και περπατησω και εχει καρκινο,ΕΛΑ ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ
αλλα αν δεν μαχετε ο παοκ πως να κερδισει?
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

πειτε με και μενα μ@λ@κ@ γιατι και εγω αυτο βλεπω!!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”