το κατεβαζω τωρα αλλα πιστευω θα χρειαστω κάποιες βοήθειες λόγω της ασχετίλας μου με όλα αυτά που εγραψες...
αν μπορείς να μου το δωσεις να συνεννοηθούμε απο εκεί...

Που είσαι τόση ώρα ρε αδερφέ και δεν θυμόμουνα πως λέγεται, και κατέβασα ένα πακ από το 2008 και κάθομαι και αλλάζω όλα τα unique id's στο config και έχω αρρωστήσει??????? Φτιάψνω και τα σηματάκια όλων για να φαίνεται ωραία και η βαθμολογία. Βρήκα και ένα τέλειο skin αλλά δεν μπορώ να το βάλω ρε φούστη μου. Παίζει να είναι κι αυτό bug.PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:.....(fmxml) αν έχεις ακουστά....
ναι, bug είναι. το διάβασαkostask έγραψε:....Πολυ κακο που δεν εχει να πας διακοπες. Μαλλον προκειται για bug....
γ@μα τα αδερφέ.. Αρρώστια! Ρε πασά μου, μήπως θυμάσαι πως μπαίνει το μεγάλο το σήμα? Αυτό που είναι αχνό πίσω από το κανονικό πάνω αριστερά?PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:agave επειδή είσαι managerόπληκτος σαν και μένα ήμουν σίγουρος ότι θα ασχολείσαι και με facepack, kitpack κτλ.
draculation νομίζω έχει οδηγίες για το πως λειτουργεί. Αν το δουλέψεις λίγο μόνος σου θα το καταλάβεις. Αν δεις ότι δε γίνεται δουλειά πες το και θα το ανοίξω και γω να το ξαναθυμηθώ (έχω ένα 6μηνο να το ανοίξω)