3. Bryce Daren Moon
Re: Bryce Moon
thrix, εχεις δικιο και ειλικρινα συμφωνω σε ολα οσα γραφεις. αυτο που εγω εισεπραξα ομως ηταν μια αιωρουμενη συνδεση μου με ενα κλιμα μιρλας και ισοπεδωσης των παντων, το οποιο με αδικει. προφανως παρεξηγηση.
Δε δικαιούται λάθη ο ΤΕΟ.Είναι ο θεός ε???Καλά ρε σεις βλέπετε το δέντρο αλλά δεν βλέπετε το δάσος...δυστυχώς...Εσένα σε νοιάζει η καζούρα που θα σου κάνει ο βάζελος...Είναι νοοτροπία αυτή???Άμμα σε πει παο Β.Ελλάδος πέστον και συ να σαι καλα ια τα 6 μύρια...

Εγω δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να ασχολουμαστε με το αν μας κραζουν στον πουλημενο σπορτφμ..ή αν μας λεει ο καθενας οπως θελει..στην αθηνα μενω και τα ακουω βερεσε..και τι εγινε??την ομαδα μας πρεπει να κοιταμε και οχι το τι λεει ο αλλος.

ναι ρε παλικαρια, 36 χρονια στη κολοπολη ξερω ν'απανταω.
Η μαλακια ειναι οτι συμφωνω μαζι τους! Μικραινει ο ΠΑΟΚ με τετοιους δανεισμους.
Και για το Θοδωρο, η γκρινια δεν ειναι τοσο γι'αυτον. Φυσικα θα κανει λαθη.
Αλλα δε μπορω να ακουω καποιους να δικαιολογουν ακομα και τα λαθη του! Εδω καποτε κατηγορησαμε κοτζαμ Αγγελο, που το εφαγε στο 92!
Δεν ειναι κακο να γεμισουν τα ραδιοφωνα σημερα με γκρινιες για τη μεταγραφη και για το Ζαγορ. Καλο θα του κανει. Αν οχι, φοβαμαι οτι ειναι ικανος να μας φερει το Βυντρα δανεικο του χρονου, με ρητρα 3 εκ. !!!
Αλλα δε μπορω να ακουω καποιους να δικαιολογουν ακομα και τα λαθη του! Εδω καποτε κατηγορησαμε κοτζαμ Αγγελο, που το εφαγε στο 92!
Δεν ειναι κακο να γεμισουν τα ραδιοφωνα σημερα με γκρινιες για τη μεταγραφη και για το Ζαγορ. Καλο θα του κανει. Αν οχι, φοβαμαι οτι ειναι ικανος να μας φερει το Βυντρα δανεικο του χρονου, με ρητρα 3 εκ. !!!
- khaledfreepaok
- khaledfreepaok
+11111kostasny4 έγραψε:ναι ρε παλικαρια, 36 χρονια στη κολοπολη ξερω ν'απανταω.
οσοι δεν ζουνε στην αθηνα δεν μπρουνε να το καταλαβουνε γιατι ζουνε μονο την μια οψη του νομισματος.αυτη που ειναι ισως και λιγο ΄΄προπαγανδιστικη΄΄ με την καλη εννοια.
- khaledfreepaok
δεν μπορω να συμφωνησω περισσοτερο.σε παρακαλω αν εχεις χρονο να γραφεις περισσοτεροkostasny4 έγραψε:Αλλο εμπιστοσυνη κι αλλο Τζιχαντ !
- fofanaserres
Και τι πρέπει να κάνουμε ρε φίλε?Τουμπεκί?Photis έγραψε:Δε δικαιούται λάθη ο ΤΕΟ.Είναι ο θεός ε???Καλά ρε σεις βλέπετε το δέντρο αλλά δεν βλέπετε το δάσος...δυστυχώς...Εσένα σε νοιάζει η καζούρα που θα σου κάνει ο βάζελος...Είναι νοοτροπία αυτή???Άμμα σε πει παο Β.Ελλάδος πέστον και συ να σαι καλα ια τα 6 μύρια...
Τουμπεκί κάναμε για όλα τα λάθη.
Τουμπεκί για Γκαγκάτση,για Κατσαρή για όλους.
Τουμπεκί και λέμε για να το κάνει ο Ζαγόρ ξέρει,και είναι για το καλό του ΠΑΟΚ.Τουμπεκί στο ένα τουμπεκί στο άλλο...Νταξ.Το ότι λέμε κάτι δεν σημαίνει ότι είμαστε ενάντια στον Ζαγόρ και θέλουμε να φύγει.Δηλ αν εσύ κάνεις μία μαλακία και σε πει η γυναίκα σου αυτό που έκανες ήταν λάθος αυτό τι σημαίνει?Οτι θέλει να σε χωρήσει?Μη τρελαθούμε.Οποιον άλλον και να έπερνε στα @@ μου.Αλλά τον Μουν?Παίχτη που δεν μπορεί,χωρίς ψυχολογία?Και που θα τον χάσεις και το χειμώνα λόγω κόπα άφρικα?Πλάκα κάνουμε?Και άλλο αυτό.Αλλά και 2 μύρρια ρήτρα?Μη τρελαθούμε...
Και δηλαδή για πες μου...Αν και κάτσει κανά διπλό ο βάζελος στην Τούμπα?Και πεντακάθαρο να ναι το ματς...Δεν θα βγουν όλοι και θα λένε ομάδα του Πατέρα?Πήραμε λεφτά,πήραμε πάιχτες,το πήρε το διπλό του...Και που είστε ακόμα...Ο άλλος δεν ανανεώνει με τίποτα κάτω...Και ο χειμώνας δεν είναι μακριά...
Επειδη εγω δεν το γνωριζω το θεμα να ρωτησω κατι. Σε πιθανες αναμετρησεις με ΠΑΟ στο Κυπελλο ή στα πλει οφ ισχυει οτι και για το κανονικο πρωταθλημα ή δεν εχει ξεκαθαριστει το ζητημα?
Γκας, πριν αρκετες σελιδες μου απαντησες πως δεν θες να παιξει εναντιον του Παναθηναικου, γιατι ειναι παικτης του Παναθηναικου. Δεκτον. Να ρωτησω το εξης. Φανταστειτε μια κατασταση σαν την περυσινη, οπου τις τελευταιες αγωνιστικες θα μαχομαστε με τον Παναθηναικο για την δευτερη θεση. Δεν θα παιζουμε μεταξυ μας. Θα παιζουμε με διαφορετικους αντιπαλους η καθε ομαδα, θα εχουμε ομως τον ιδιο στοχο. Εκει θα πρεπει να παιξει ο Μουν ή οχι? Εγω δεν υπονοω οτι ο παικτης θα ειναι πιασμαν ή οτιδηποτε τετοιο. Φανταστειτε ομως να πεσει ενα τηλεφωνο, που θα πεσει, σε τι ψυχολογικη κατασταση θα ειναι και αν θα μπορει να ανταπεξελθει.
Το προβλημα δεν ειναι το αν ο ΠΑΟΚ ειναι τρυπιος. Αυτα ειναι γελοια πραγματα για να τα αναπαραγουν οι Νικολες. Ουτε το προβλημα ειναι η παικτικη αξια του Μουν. Σε ενα βαθμο δεν ειναι καν η ρητρα. Το προβλημα ειναι πως ο ΠΑΟΚ εχει εναν ποδοσφαιριστη για τον οποιο γνωριζει εκ των προτερων πως σε μια κατασταση σαν αυτη που προανεφερα θα ειναι ρισκο να τον χρησιμοποιησει σε καποια παιχνιδια, ενω σιγουρα δεν θα τον χρησιμοποιησει σε τουλαχιστον ενα και μαλιστα απεναντι σε ομαδα που η ΠΑΕ θεωρει ανταγωνιστρια.
Γκας, πριν αρκετες σελιδες μου απαντησες πως δεν θες να παιξει εναντιον του Παναθηναικου, γιατι ειναι παικτης του Παναθηναικου. Δεκτον. Να ρωτησω το εξης. Φανταστειτε μια κατασταση σαν την περυσινη, οπου τις τελευταιες αγωνιστικες θα μαχομαστε με τον Παναθηναικο για την δευτερη θεση. Δεν θα παιζουμε μεταξυ μας. Θα παιζουμε με διαφορετικους αντιπαλους η καθε ομαδα, θα εχουμε ομως τον ιδιο στοχο. Εκει θα πρεπει να παιξει ο Μουν ή οχι? Εγω δεν υπονοω οτι ο παικτης θα ειναι πιασμαν ή οτιδηποτε τετοιο. Φανταστειτε ομως να πεσει ενα τηλεφωνο, που θα πεσει, σε τι ψυχολογικη κατασταση θα ειναι και αν θα μπορει να ανταπεξελθει.
Το προβλημα δεν ειναι το αν ο ΠΑΟΚ ειναι τρυπιος. Αυτα ειναι γελοια πραγματα για να τα αναπαραγουν οι Νικολες. Ουτε το προβλημα ειναι η παικτικη αξια του Μουν. Σε ενα βαθμο δεν ειναι καν η ρητρα. Το προβλημα ειναι πως ο ΠΑΟΚ εχει εναν ποδοσφαιριστη για τον οποιο γνωριζει εκ των προτερων πως σε μια κατασταση σαν αυτη που προανεφερα θα ειναι ρισκο να τον χρησιμοποιησει σε καποια παιχνιδια, ενω σιγουρα δεν θα τον χρησιμοποιησει σε τουλαχιστον ενα και μαλιστα απεναντι σε ομαδα που η ΠΑΕ θεωρει ανταγωνιστρια.
Σκεφτητε ενα σεναριο.fofanaserres έγραψε:Και δηλαδή για πες μου...Αν και κάτσει κανά διπλό ο βάζελος στην Τούμπα?Και πεντακάθαρο να ναι το ματς...Δεν θα βγουν όλοι και θα λένε ομάδα του Πατέρα?Πήραμε λεφτά,πήραμε πάιχτες,το πήρε το διπλό του...Και που είστε ακόμα...Ο άλλος δεν ανανεώνει με τίποτα κάτω...Και ο χειμώνας δεν είναι μακριά...Photis έγραψε:
Χ Η ΑΕΚ, Χ Ο γαυρος, διπλο ο βαζελος στη τουμπα.
παοκ 4ος τερματιζει, και βαζελος πρωταθλητης με 1 βαθμο διαφορα απο τους αλλους.
Δε μας φευγει η ρετσινια ουτε σε 100 χρονια!
Hideguti,μπορείς να μου πεις γιατί η ρήτρα είναι...περίπου πρόβλημα?Γιατί εγώ στην ρήτρα δεν βλέπω κανέναν πρόβλημα : )
Δεν εχει σημασια η ρητρα για το επιχειρημα μου. Αγνοησε την. Και μικροτερη να ηταν τα ιδια θα ισχυαν.