3. Bryce Daren Moon

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
kostasny4
Επικοινωνία:

Re: Bryce Moon

Δημοσίευση από kostasny4 »

Οχι. Να του το δωσετε να το καταλαβει!
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

thrix, εχεις δικιο και ειλικρινα συμφωνω σε ολα οσα γραφεις. αυτο που εγω εισεπραξα ομως ηταν μια αιωρουμενη συνδεση μου με ενα κλιμα μιρλας και ισοπεδωσης των παντων, το οποιο με αδικει. προφανως παρεξηγηση.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Δε δικαιούται λάθη ο ΤΕΟ.Είναι ο θεός ε???Καλά ρε σεις βλέπετε το δέντρο αλλά δεν βλέπετε το δάσος...δυστυχώς...Εσένα σε νοιάζει η καζούρα που θα σου κάνει ο βάζελος...Είναι νοοτροπία αυτή???Άμμα σε πει παο Β.Ελλάδος πέστον και συ να σαι καλα ια τα 6 μύρια...

:?
Άβαταρ μέλους
passaris4

Δημοσίευση από passaris4 »

Εγω δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να ασχολουμαστε με το αν μας κραζουν στον πουλημενο σπορτφμ..ή αν μας λεει ο καθενας οπως θελει..στην αθηνα μενω και τα ακουω βερεσε..και τι εγινε??την ομαδα μας πρεπει να κοιταμε και οχι το τι λεει ο αλλος.
:?:
Άβαταρ μέλους
kostasny4
Επικοινωνία:

ναι ρε παλικαρια, 36 χρονια στη κολοπολη ξερω ν'απανταω.

Η μαλακια ειναι οτι συμφωνω μαζι τους! Μικραινει ο ΠΑΟΚ με τετοιους δανεισμους.

Και για το Θοδωρο, η γκρινια δεν ειναι τοσο γι'αυτον. Φυσικα θα κανει λαθη.
Αλλα δε μπορω να ακουω καποιους να δικαιολογουν ακομα και τα λαθη του! Εδω καποτε κατηγορησαμε κοτζαμ Αγγελο, που το εφαγε στο 92!

Δεν ειναι κακο να γεμισουν τα ραδιοφωνα σημερα με γκρινιες για τη μεταγραφη και για το Ζαγορ. Καλο θα του κανει. Αν οχι, φοβαμαι οτι ειναι ικανος να μας φερει το Βυντρα δανεικο του χρονου, με ρητρα 3 εκ. !!!
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

ομως δημιουργουνε κλιμα εις βαρος μας και αυτο δεν ειναι ποτε καλο
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

βλεπω εχει πολυ εμπιστοσυνη σε αυτους που σε διοικουν....
Άβαταρ μέλους
kostasny4
Επικοινωνία:

Αλλο εμπιστοσυνη κι αλλο Τζιχαντ !
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

kostasny4 έγραψε:ναι ρε παλικαρια, 36 χρονια στη κολοπολη ξερω ν'απανταω.

Η μαλακια ειναι οτι συμφωνω μαζι τους! Μικραινει ο ΠΑΟΚ με τετοιους δανεισμους.

Και για το Θοδωρο, η γκρινια δεν ειναι τοσο γι'αυτον. Φυσικα θα κανει λαθη.
Αλλα δε μπορω να ακουω καποιους να δικαιολογουν ακομα και τα λαθη του! Εδω καποτε κατηγορησαμε κοτζαμ Αγγελο, που το εφαγε στο 92!

Δεν ειναι κακο να γεμισουν τα ραδιοφωνα σημερα με γκρινιες για τη μεταγραφη και για το Ζαγορ. Καλο θα του κανει. Αν οχι, φοβαμαι οτι ειναι ικανος να μας φερει το Βυντρα δανεικο του χρονου, με ρητρα 3 εκ. !!!
+11111
οσοι δεν ζουνε στην αθηνα δεν μπρουνε να το καταλαβουνε γιατι ζουνε μονο την μια οψη του νομισματος.αυτη που ειναι ισως και λιγο ΄΄προπαγανδιστικη΄΄ με την καλη εννοια.
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

kostasny4 έγραψε:Αλλο εμπιστοσυνη κι αλλο Τζιχαντ !
δεν μπορω να συμφωνησω περισσοτερο.σε παρακαλω αν εχεις χρονο να γραφεις περισσοτερο
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Δημοσίευση από fofanaserres »

Photis έγραψε:Δε δικαιούται λάθη ο ΤΕΟ.Είναι ο θεός ε???Καλά ρε σεις βλέπετε το δέντρο αλλά δεν βλέπετε το δάσος...δυστυχώς...Εσένα σε νοιάζει η καζούρα που θα σου κάνει ο βάζελος...Είναι νοοτροπία αυτή???Άμμα σε πει παο Β.Ελλάδος πέστον και συ να σαι καλα ια τα 6 μύρια...

Και τι πρέπει να κάνουμε ρε φίλε?Τουμπεκί?
Τουμπεκί κάναμε για όλα τα λάθη.
Τουμπεκί για Γκαγκάτση,για Κατσαρή για όλους.
Τουμπεκί και λέμε για να το κάνει ο Ζαγόρ ξέρει,και είναι για το καλό του ΠΑΟΚ.Τουμπεκί στο ένα τουμπεκί στο άλλο...Νταξ.Το ότι λέμε κάτι δεν σημαίνει ότι είμαστε ενάντια στον Ζαγόρ και θέλουμε να φύγει.Δηλ αν εσύ κάνεις μία μαλακία και σε πει η γυναίκα σου αυτό που έκανες ήταν λάθος αυτό τι σημαίνει?Οτι θέλει να σε χωρήσει?Μη τρελαθούμε.Οποιον άλλον και να έπερνε στα @@ μου.Αλλά τον Μουν?Παίχτη που δεν μπορεί,χωρίς ψυχολογία?Και που θα τον χάσεις και το χειμώνα λόγω κόπα άφρικα?Πλάκα κάνουμε?Και άλλο αυτό.Αλλά και 2 μύρρια ρήτρα?Μη τρελαθούμε...
Και δηλαδή για πες μου...Αν και κάτσει κανά διπλό ο βάζελος στην Τούμπα?Και πεντακάθαρο να ναι το ματς...Δεν θα βγουν όλοι και θα λένε ομάδα του Πατέρα?Πήραμε λεφτά,πήραμε πάιχτες,το πήρε το διπλό του...Και που είστε ακόμα...Ο άλλος δεν ανανεώνει με τίποτα κάτω...Και ο χειμώνας δεν είναι μακριά...
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Επειδη εγω δεν το γνωριζω το θεμα να ρωτησω κατι. Σε πιθανες αναμετρησεις με ΠΑΟ στο Κυπελλο ή στα πλει οφ ισχυει οτι και για το κανονικο πρωταθλημα ή δεν εχει ξεκαθαριστει το ζητημα?

Γκας, πριν αρκετες σελιδες μου απαντησες πως δεν θες να παιξει εναντιον του Παναθηναικου, γιατι ειναι παικτης του Παναθηναικου. Δεκτον. Να ρωτησω το εξης. Φανταστειτε μια κατασταση σαν την περυσινη, οπου τις τελευταιες αγωνιστικες θα μαχομαστε με τον Παναθηναικο για την δευτερη θεση. Δεν θα παιζουμε μεταξυ μας. Θα παιζουμε με διαφορετικους αντιπαλους η καθε ομαδα, θα εχουμε ομως τον ιδιο στοχο. Εκει θα πρεπει να παιξει ο Μουν ή οχι? Εγω δεν υπονοω οτι ο παικτης θα ειναι πιασμαν ή οτιδηποτε τετοιο. Φανταστειτε ομως να πεσει ενα τηλεφωνο, που θα πεσει, σε τι ψυχολογικη κατασταση θα ειναι και αν θα μπορει να ανταπεξελθει.

Το προβλημα δεν ειναι το αν ο ΠΑΟΚ ειναι τρυπιος. Αυτα ειναι γελοια πραγματα για να τα αναπαραγουν οι Νικολες. Ουτε το προβλημα ειναι η παικτικη αξια του Μουν. Σε ενα βαθμο δεν ειναι καν η ρητρα. Το προβλημα ειναι πως ο ΠΑΟΚ εχει εναν ποδοσφαιριστη για τον οποιο γνωριζει εκ των προτερων πως σε μια κατασταση σαν αυτη που προανεφερα θα ειναι ρισκο να τον χρησιμοποιησει σε καποια παιχνιδια, ενω σιγουρα δεν θα τον χρησιμοποιησει σε τουλαχιστον ενα και μαλιστα απεναντι σε ομαδα που η ΠΑΕ θεωρει ανταγωνιστρια.
Άβαταρ μέλους
kostasny4
Επικοινωνία:

fofanaserres έγραψε:
Photis έγραψε:
Και δηλαδή για πες μου...Αν και κάτσει κανά διπλό ο βάζελος στην Τούμπα?Και πεντακάθαρο να ναι το ματς...Δεν θα βγουν όλοι και θα λένε ομάδα του Πατέρα?Πήραμε λεφτά,πήραμε πάιχτες,το πήρε το διπλό του...Και που είστε ακόμα...Ο άλλος δεν ανανεώνει με τίποτα κάτω...Και ο χειμώνας δεν είναι μακριά...
Σκεφτητε ενα σεναριο.
Χ Η ΑΕΚ, Χ Ο γαυρος, διπλο ο βαζελος στη τουμπα.

παοκ 4ος τερματιζει, και βαζελος πρωταθλητης με 1 βαθμο διαφορα απο τους αλλους.

Δε μας φευγει η ρετσινια ουτε σε 100 χρονια!
comealot

Δημοσίευση από comealot »

Hideguti,μπορείς να μου πεις γιατί η ρήτρα είναι...περίπου πρόβλημα?Γιατί εγώ στην ρήτρα δεν βλέπω κανέναν πρόβλημα : )
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Δεν εχει σημασια η ρητρα για το επιχειρημα μου. Αγνοησε την. Και μικροτερη να ηταν τα ιδια θα ισχυαν.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”