Αστέρας Τρίπολης - Π.Α.Ο.Κ 13/9/2009 ώρα 16:45

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
diniko80

Re: Αστέρας Τρίπολης - Π.Α.Ο.Κ 13/9/2009 ώρα 16:45

Δημοσίευση από diniko80 »

πρεπει διπλο........με καθε τροπο, με οποιο συστημα......πρεπει να μοχθησουν οι παικτες μας και παρουν το τριποντο....γερα με τσαμπουκα
:?

Νέο διαφορετικό σχήμα σε διάταξη 4-3-3 δοκίμασε ο Φερνάντο Σάντος στην προπόνηση της Παρασκευής, δείχνοντας ότι «ψάχνεται» ακόμα για τον καταρτισμό της 11άδας στον αγώνα της Τρίπολης.
Στο διπλό τοποθέτησε τον Αραμπατζή και τον Λίνο ακραία μπακ, τον Σαβίνι με τον Τσιρίλο στα στόπερ, Βιτόλο, Φωτάκη, Ίβιτς στην μεσαία γραμμή και Κονσεϊσάο, Μουσλίμοβιτς και Βιερίνια επιθετική τριάδα.
Ο Μπρούνο Τσιρίλο συμμετείχε χωρίς ενοχλήσεις στην προπόνηση, όπως και ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς που επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη από την Εθνική Βοσνίας.
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Lakistuta έγραψε:
pyrgioths έγραψε:εσεις καθιστε να βρείτε πως θα παιξει ο σαντος εμεις βγαλαμε εισιτήρια και κυριακη απο το πρωι θα ειμαστε στην πρωτευουσα της αρκαδιας στην τριποοουυυυυλη δηλαδη!!!!!!!!!!
:x :x :| :evil: :P
Το διαβασατε αυτο το μυνημα?το παραθετω σε περιπτωση που απο τις πολλες τακτικες δεν το προσεξατε

Aυτα ειναι τα καλα...Προσοχη μονο οσοι παμε..Να μαστε κυριοι
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

D.A.A.T. έγραψε:
ΘΥμασε την Χερενφειν???

...................Βιτολο..................
Φωτάκης.................Γκαρσία....
....................Ιβιτς..................

Σ' άρεσε???

Θυμάσε τον Λεβαδειακό?

....................Βιτόλο.................
Βιειρίνια...............Κουτσιανικουλης
................Φωτάκης...................

Mε το λεβαδειακο δεν υπηρχε ρομβος..Στην ευθεια παιζανε..Αλλο το ενα ,αλλο το αλλο.

Το ειπα πανω απο 1000φορες..αλλο το κλασικο 4-4-2 και αλλο ο ρομβος..το ενα ειναι στην ευθεια το αλλο οχι..

Το ποιο προτιμω ειναι αλλη κουβεντα και αμα θες τι κανω..Αλλα το δευτερο που γραφεις δεν πηρχε ποτε..Οι πλαγιοι παιζαν σαν εξτρεμ καθαρα..Και προφανως οι μπακ δεν πολυ ανεβαιναν..Στο ρομβο οι μπακ ανεβαινουν πολυ περισσοτερο για να βοηθησουν το δεξι και αριστερο χαφ(ΧΑΦ ,ΟΧΙ ΕΞΤΡΕΜ)
Πολύ σωστός φίλε DAAT, καμία σχέση το 4-4-2 με ρόμβο και το 4-4-2 στην ευθεία. Εμένα αν με ρωτήσεις προτιμώ το 4-4-2 στην ευθεία, αλλά προυποθέτει και τα δύο μπακ να βοηθάνε στην επίθεση (όπως ακριβώς γίνεται και στον ρόμβο). π.χ. ένα ιδανικό κατά τη γνώμη μου 4-4-2 στην ευθεία στο φετινό ΠΑΟΚ μπορεί να είναι: Χαλκιάς, Μουν, Κοντρέρας, Τσιρίλο και Λίνο στην άμυνα, Βιτόλο, Φωτάκης, Βιερινια δεξιά και Σορλέν αριστερά στο κέντρο Φιλομένο περιφεριακός και Μούσλι κορυφή.
Διάβασα σήμερα ότι ο Σάντος δοκιμάζει πάλι 4-3-3... Γιατί κάτι μου λέει ότι γίνεται αυτό για να χωρέσει τον Κονσεϊσάο; Μη με πείτε πάλι γκρινιάρη, αλλά οι απαντήσεις που έδωσε ο Σάντος στην συνέντευξη για τον Κονσεϊσάο (σε αντιδιαστολή με αυτά που είπε για τον Γκαρσία) τον υπολογίζει πολύ σοβαρά για βασικό...
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

0-2
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Στον αγώνα θα αγωνιστεί πιθανά το νέο απόκτημα του Αστέρα ο Ρίος. Αν δεν σας λέει κάτι το όνομα, να σας θυμίσω ότι ήταν ένας από τους 2-3 στόχους που είχε δει ο Ζήσης στο ταξίδι του στην Αργεντινή, αλλά δεν αποκτήθηκε λόγω χρημάτων...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Φίλεο Κονσεισάο είναι ο πρώτος αρχηγός της ομάδας... Τι έννοείς όταν λες "κοιτάξτε, κοιτάξτε ο Σάντος ο βλακας τον υπολογίζει..." Δεν το περίμενες? Γιατί λες να έμεινε??? Ο καλός Κονσεισάο κάνει έναν πάρα πολύ δυνατό ΠΑΟΚ... Ο κακός μένει έξω... Ο μετριος είναι ένα ερωτηματικό...

Πρόβλημα για μένα είναι η αλλαγή του συστήματος 3 την ώρα και το ότι έχουμε φτάσει 11/9 και σχεδόν 1 βδομάδα απο το πρώτο ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΜΑΤΣ, και ακόμα δεν έχουμε καταλήξει σε σύστημα... Αυτός είναι ο τρόπος για να μην είμαστε προβλεψιμοι?? Απο την άλλη μία φωνή με λέει να ηρεμήσω και πως όλοι αυτοί ξέρουν...

Ειμαι σε μια διαμάχη με τον εαυτό μου... Απο την μία θα πω αυτό που θέλω, αλλά απο την άλλη μήπως αυτοί ξέρουν καλύτερα? Αν όχι όμως? Αν κάνουν άλλο ένα λάθος? Ναι αλλά δεν μπορεί να ξέρω καλύτερα...

Ειμαι πραγματικά μπερδεμένος... Αφήνω τα αγωνιστικά στη μοίρα τους και απλώς θα σχολιάζω την εικόνα μας σε κάθε παιχνίδι... Ας ρολάρει η ομάδα όπως θέλουν αυτοί που μάλλον ξέρουν...

Αντιο....

Στη μαχη με τον εαυτό μου πως θα γίνει να είμαι μονο νικητης??
Άβαταρ μέλους
ioanmits

gika έγραψε:Φίλεο Κονσεισάο είναι ο πρώτος αρχηγός της ομάδας... Τι έννοείς όταν λες "κοιτάξτε, κοιτάξτε ο Σάντος ο βλακας τον υπολογίζει..." Δεν το περίμενες? Γιατί λες να έμεινε??? Ο καλός Κονσεισάο κάνει έναν πάρα πολύ δυνατό ΠΑΟΚ... Ο κακός μένει έξω... Ο μετριος είναι ένα ερωτηματικό...
Απλά διαφωνούμε.... δεν πιστεύω ότι ο Κονσεϊσάο μπορεί να βοηθήσει ούτε αγωνιστικά, ούτε εξωαγωνιστικά (φάνηκε στην αντίδρασή του στην αλλαγή με την Χερενφέιν). Είναι η άποψή μου και δεν τη γράφω για να συμφωνούμε όλοι (είναι αδύνατο αυτό). Δες τα post μου το βράδυ που ανανέωσε ο Σέρτζιο και θα κατάλαβεις. Πιστεύω ότι ήταν ένα από τα μεγαλύτερα λάθη της διοίκησης αυτό το καλοκαίρι... Για μένα η ομάδα παίζει καλύτερα χωρίς αυτόν. Είναι αμαρτία να παίζει βασικός ο ΚονσεΙσάο και να κάθονται πάγκο οι Βιερίνια και Κουτσιανικούλης...
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

ioanmits ειπώθηκε από άτομο εδώ μέσα τον οποίο εγώ εμπιστεύομαι,ότι βρύζας και ζαγόρ δεν ήθελαν ανανέωση,αλλά ο σάντος ήθελε...
Και εφόσων κουμάντο κάνει στο αγωνιστικό ο σάντος,ανανέωσε...

το θέμα δεν είναι αν είναι αργός....Το θέμα είναι να μην μαζεύονται πολλοί αργοί στο κέντρο,και πάλι με τσούκου τσούκου φτάνουμε στην περιοχή...

ο βερόν με τον σορλέν ανήκουν στην κατηγορία αργού σε ταχύτητα,εξαιρετικά γρήγορου στο μυαλό[δημιουργία] και την αντίληψη....
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Δημοσίευση από Fantomas »

Ξεχάστετα όλα η ομάδα πρέπει να παίζει μόνο πυραμίδα λέμε: :shock:

2-3-5 (The Pyramid)
The first long-term successful formation was first recorded in 1880.[1] However in "Association Football" published by Caxton in 1960, the following appears in Vol II, page 432: "Wrexham ... the first winner of the Welsh Cup in 1877 ... for the first time certainly in Wales and probably in Britain, a team played three half backs and five forwards ..."
The Danubian school
The Danubian School of football is a modification of the 2-3-5 formation as played by the Austrians, Czechs and Hungarians in the 1920s, and taken to its peak by the Austrians in the 1930s. It relied on short-passing and individual skills.
Metodo
The Metodo was devised by Vittorio Pozzo, coach of the Italian national team in the 1930s.[3] It was a derivation of the Danubian School. The system was based on the 2-3-5 formation, Pozzo realized that his halfbacks would need some more support in order to be superior to the opponents' midfield, so he pulled 2 of the forwards to just in front of midfield, creating a 2-3-2-3 formation. This created a stronger defence than previous systems, as well as allowing effective counterattacks. The Italian national team won back-to-back World Cups in 1934 and 1938 using this system.
:shock:
Τα πράγματα είναι απλά έχουμε και λέμε:
Α)Αν χάσει ο ΠΑΟΚ ή έρθει ισοπαλία ... φταίει μόνο o ρόμβος και τα συστήματα του Σάντος... :shock:
Β)Αν νικήσει η ομάδα ή παίξει μπαλάρα... θα νικήσει καθαρά και μόνο λόγου του συστήματος. Τέλος. :shock:

Συμπέρασμα φίλων προπονητών ΠΑΟΚ:
Tα πάντα σε μια ομάδα είναι το σύστημα και ο προπονητής. Τέλος. :)

Παίξε Σάντος Πυραμίδα λέμε... :)

Ζαγοράκη φέρε προπονητές λέμε... :)

‘’ Γιατί δεν φέρνετε ως προπονητή τον Αναστασιάδη ή έστω ως βοηθό; Ποιες είναι οι σχέσεις του Προέδρου μαζί του;

Απάντηση:
Οι σχέσεις μου με τον Άγγελο Αναστασιάδη είναι πάρα πολύ καλές, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει προπονητή και η κουβέντα αυτή δεν έχει κανένα νόημα’’

Ζαγοράκη φέρε προπονητές λέμε... :)

Είδες τι ωραία σας τα εξηγώ...ρε μάθε μπαλίτσα...ρε άκου τον άρχοντα... :)
http://www.youtube.com/watch?v=85Va1bLzlWA
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

το τελευταιο συστημα τα σπαει :)
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

http://www.metropolisradio.gr/6223

Συμφωνα με αυτο θα κατεβουμε με 4-3-3 με τσιριλο,σαβινι,αραμπατζη,λινο-φωτακη,ιβιτς,βιτολο-μουσλι,βιερινια και σερτζιο...Λιγο δυσκολο μου φαινεται να μεινει ο σορλεν και ο μουν εκτος εμενα...ειδωμεν...
Άβαταρ μέλους
No4h

Δημοσίευση από No4h »

Ενταξει ρε παιδια.Μην κολατε στο συστημα που θα παιξει η ομαδα.Οτι συστημα και να ειναι 11 παικτες θα παιζουμε(τουλαχιστον τοσοι θα ξεκινησουμε :) ).Τωρα το γιατι αλλαζει ο σαντος συνεχεια το συστημα,ειναι λογικο ρε παιδια να δοκιμαζει ρομβο στις προπονησεις να δει αν του βγαινει και στο ματς να παιζει το δουλεμενο και πιο σιγουρο 4-3-3.Θελει δουλεια ο ρομβος(γενικα ενα συστημα) και πιστευω οτι οταν κρινει ο σαντος οτι ειναι ετοιμη η ομαδα να παιξει ενα αλλο συστημα θα το δουμε και σε επισημο ματς.Μεχρι στιγμης μονο στο ματς στην Ολλανδια το ειδαμε και με παικτες οι οποιοι δεν ηταν και οι πιο καταλληλοι,λογω απουσιων.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Οι αλλαγές του συστήματος νομίζω ότι είναι θεμιτές αν είναι στρατηγικά στοχευμένες και λαμβάνουν υπόψη τους τις ιδιαιτερότητες του κάθε αντιπάλου. Δεν το θεωρώ πρόβλημα, ούτε μου βγάζει ανασφάλεια. Εκείνο που πρέπει να κοιτάμε είναι οι παίκτες να παίζουν όπως πρέπει. Τα άλλα έπονται.
Αύριο πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσουμε, εάν είμαστε σοβαροί. Και θα είμαστε...
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

Εκτός απο συστήματα, πείτε και καμια πρόβλεψη ρε παιδια!
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Προβλέψεις κάνουμε..αλλά για το σύστημα της ομάδας!! :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”