Σούλης Μαρκόπουλος

Trikaliotis

Re: Σούλης Μαρκόπουλος

Δημοσίευση από Trikaliotis »

Για άσσος δε θα με χάλαγε. Θα γυρνούσαν και το ριμέικ του "Junior" με τον Ντρόμπνιακ στη θέση του Σβαρτσενέγκερ!! :lol:
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Πιστεύω ότι θα κάνει καλή δουλειά αρκεί οι εξελίξεις να είναι τέτοιες ώστε να έχει το κατάλληλο υλικό στα χέρια του.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

"Πάμε να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας"

Ο Σούλης Μαρκόπουλος μίλησε στο olaPAOK.gr κατά την αναχώρηση της αποστολής του ΠΑΟΚ για την Ιταλία

Η αποστολή του ΠΑΟΚ πέταξε το μεσημέρι της Δευτέρας (13/9) για την Ιταλία, όπου θα δώσει δύο πολύ δυνατά φιλικά παιχνίδια με την Καζέρτα και την Αβελίνο. Αυτές οι αναμετρήσεις αποτελούν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Σούλη Μαρκόπουλο να τεστάρει τις δυνάμεις της ομάδας της ομάδας, μετά από το πέρας του βασικού σταδίου προετοιμασίας στο Λιτόχωρο.

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στο olaPAOK.gr, για τα επίπεδα ετοιμότητας της ομάδας του, αλλά και τον σκοπό που έχουν τα δύο φιλικά παιχνίδια επί ιταλικού εδάφους.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

"Μπήκαμε στο δεύτερο στάδιο προετοιμασίας. πάμε να δώσουμε ορισμένα δυνατά φιλικά παιχνίδια με ομάδες που είναι στην Ευρωλίγκα και στο Uleb Cup. Είναι ομάδες με πολύ καλούς ξένους παίκτες. Εκεί θα μετρήσουμε την δυναμικότητά μας και θα δούμε σε τι στάδιο βρισκόμαστε. Εξάλλου, αυτήν την στιγμή δεν είμαστε έτοιμοι. Έχουμε απουσίες και υπάρχουν παίκτες που έχουν έρθει πρόσφατα στην ομάδα. Εμείς προσπαθούμε να δέσουμε το σύνολο. Αυτά τα παιχνίδια σε βοηθάνε να μπεις σε έναν ρυθμό. Να βρεθούν καλύτερα οι παίκτες μεταξύ τους, ούτως ώστε να ξέρουμε και εμείς τι μπορεί να προσφέρει ο ένας με τον άλλον."

[dailymotion]xessbp_anaxorisi-mpasket-gia-italia-markop_sport?start=1#from=embed[/dailymotion]
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

και εγώ να δεχτώ οτι σου αρέσουνε παίκτες που ξέρεις. 100 % λογικό! πείσε με με κάποιον τρόπο οτι σου αρέσει ο avery και ο mcgrath και όχι ο blackney!!! πείσε με Please.
άλλη ερώτηση: για ποιόν λόγο διαλέγουμε combo στο 1-2 και ψάχνουμε να τον πλαισιώσουμε πάλι με combo και γιατί δεν παίρνουμε άσσο και δυάρι? δηλ. ο συνδυασμός Koseoglu-grundy ας πούμε γιατί είναι χειρότερος από τον gray-mcgrath? τι ακριβώς θα προσφέρει αυτό το δίδυμο combo το οποίο υιοθετεί όλο το ελληνικό μπάσκετ αλλά καμία άλλη σοβαρή ομάδα της ευώπης ή του ΝΒΑ????
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

αυτη η μανια με τον κοσεογλου ειναι αδυνατη..ειμαι σιγουρος οτι το 90% απο εδω μεσα δεν εχου δει ποτε ή σχεδον ποτε ουτε Κοσεογλου,ουτε Γκρει,ουτε Γκραθ..Περιμενετε λιγο να δουμε το γηπεδο...
Ο Μακ Γκραθ ειναι μια καλη επιλογη η οποια εγινε σε συνδυασμο για να παρουμε και αλλον παικτη στους ψηλους.Ο Μακ Γκραθ κολλαει θεωρω σχεδον απολυτα με τον Γκρει.Απο την αλλη θεωρω πως ο Κοσεογλου δεν ταιριαζει ΚΑΘΟΛΟΥ με τον Γκρει..δεν γινεται και ο ασσος και το 2 να θελουν να τριπλαρουν τα 18 απο τα 24 δευτερα της επιθεσης..Ο Γκραθ ειναι σοβαρος με εξαιρεση τα τριποντα τα οποια αν νοιωθει καλα τα δοκιμαζει απο παντου και παντα..κατα τα αλλα ειναι δυνατος ,αθλητικος,καλος αμυντικος..Ο Γκρει εχει παρει τα κλειδια της ομαδας..δεν γινεται να τα παρει και το 2.
νομιζω πως στο θεμα χημεια ο σουλης περνει αριστα απλα θα χρειαζομασταν ακομα ενα γκαρντ σοβαρο για τον παγκο..
Άβαταρ μέλους
denis

Δημοσίευση από denis »

Παρακαλώ τους admin να ειδοποιήσουν(μέσω pm ή να το δημοσιεύσουν στην αρχική σαν αγγελία ας πούμε δίνεται κ αμοιβή) όλα τα αδέρφια μας με του που θα δούν τον Σούλη και πριν πουν καλημέρα να πουν πείσε με με κάποιον τρόπο οτι σου αρέσει ο avery και ο mcgrath και όχι ο blackney!!! πείσε με Please. :lol: :lol: :lol:

Θωμά ποιος είναι ποιο μεγάλος ο Μούμου, εσύ ή Κώσταφφ :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

είμαι μεγαλύτερος (κάποιους μήνες) και από blackney και από χαραλαμπίδη (76 αρηδες Both) :mrgreen:
daat αν έχεις διαβάσει τα γραφόμενά μου θα είδες οτι είπα για δίδυμο koseoglu-grundy Και ποτέ Gray-koseoglu. αυτά που λες για το 1-2 συμφωνώ 100 % αλλά φίλε μου παίζει να χω γράψει τα ίδια ακριβώς καμια 1000 φορές μέσα εδώ. για τον kos είπα από τότε που το γραψε ο Oli οτι ούτε καν τον είχα ακουστά (ενώ ήταν διεθνής). για τον mcgrath είπα οτι τον θυμάμαι από τη θητεία του στη Bologna στην euroleague. και αυτό που λες τέλος, πάλι αυτό το χα πει κανα 2 μήνες πριν και ξελαρυγγιάζομαι. δεν είπα φέρτε deli. είπα φέρτε περιφερειακούς κοινοτικό και back up!!! απλά πράγματα...
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

καταλαβα τι διαβασα αδερφε..απλα το θεμα ειναι οτι επιλεχθηκε ο Γκρει..ο Γκρει μεχρι στιγμης τους αφηνει ευχαριστημενους..αρα γτ να επαναφερουμε θεμα ονοματων?..νομιζω πως ολοι συμφωνουμε οτι θελουμε αλλον εναν ψηλο και ενα γκαρντ..αλλα οσον αφορα τις υπολοιπες επιλογες νομιζω οτι θεωρητικα μοιαζουν αρκετα καλες..

οσον αφορα τα συμβολαια νομιζω πως οι γκρει και σιμς εχουν μικροτερο συμβολαιο απο αυτο που εγραψε ο Ολι..
δε νομιζω Ολι πως καποιος εννοει οτι φουσκωνεις επιτηδες!αλοιμονο..Απλα εισαι σιγουρος για αυτα τα νουμερα γιατι οι ρεπορτερ αλλα νουμερα περασαν οταν εγιναν οι μεταγραφες?

ΑΑ...και κατι τελευταιο..Διαφωνω με οτι ο Καλλες μπορει να δωσει πραγματικα σαν 4 ψηλος..Σαν 5 ισως..Αντιθετα ο Γιαννακιδης ειναι καλος παικτης και αν δεν ειχε τραυματισμιυς θα ειχε καλυτερο ονομα..φυσικα η τοσο μεγαλη αναβαθμιση του ειναι ρισκο που ομως ειχε ξεκαθαριστει οτι θα παρθει..Τελος μην υποτιματε τον Αποστολιδη τοσο πολυ
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

οκ για τα ονόματα δεν έχεις άδικο. το να ξαναλέω για τον grundy (Τον οποίο ο ίδιος είπα οτι δε μου γεμίζει και πολύ το μάτι) δεν προσφέρει κάτι. και οι επιλογές των παικτών πράγματι είναι αρκετά καλές αλλά θα μπορούσαν να είναι και καλύτερες. Πάντως εμένα ο πόνος μου (και θα τον εκφράζω μέχρι να αρχίσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις) είναι να πάρουμε άλλους 2 παίκτες γιατί είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ. απλά πράγματα.
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

show me the money... ;) ;)

μακαρι να μπορεσουν..1 θα παρουν σιγουρα
Άβαταρ μέλους
olivares

Δημοσίευση από olivares »

D.A.A.T. αυτά είναι τα τελικά ποσά μαζί με τα μανατζερικά τους και αν δεν είμαι σίγουρος για κάτι προτιμώ να μη γράψω τίποτα. Τώρα για το τι πέρασαν "οι ρεπόρτερ"

[youtube]IgJQPSXVrMA&feature=player_embedded[/youtube]
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

περιεργο παντως..το οτι με τα μανατζερικα ο Σιμς παιρνει τα ιδια με Τεο και Μαρσαλ?????

Η αληθεια ειναι πως τα λεφτα που ζητησε ο (κελεπουρι για μενα) αλλα απειρος αμερικανος ειναι παρα πολλα και τα λεφτα που ζητησε ο πολυς Μαρσαλ ειναι λιγα..επισης ο Αποστολιδης παιρνει 40 χιλιαρικα χωρις μανατζερικα..Φυσικα στα μικρα συμβολαια ειναι πολυ λιγα οποτε καλως δε τα αναφερεις γιατι θα μπουμε σε ανουσιες λεπτομερεις..

Εν κατακλειδι παντως ας δουμε τι θα κανεις τελικα ο Σουλης..

ΥΣΤ: Που ειναι η κριτικη σου για τα ματσ??????????
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

χαχαχαχαχα. πού το ξετρύπωσες αυτό ρε αθεόφοβε!!!!! χαχαχα.
όταν γνωριστήκατε ρε αννούλα ήταν τρελό ΠΑΟΚι ο μιχαλάκης !!!
και ναι όντως ατυχία και ρούλης είναι συνυφασμένα. :mrgreen: :opaokara: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Θα πω κι εγώ πως έχω την αίσθηση ότι τα περισσότερα ονόματα προέρχονται από την ανάγνωση κάποιων στατιστικών ή από κάποια βιντεάκια στο youtube ή στην καλύτερη από κάποιον αγώνα που μπορεί να είδαμε. Δεν λέω για όλα τα παιδιά αλλά για την πλειοψηφία.
Όλι, προσωπικά προτιμώ να γράφεις κάτι, ακόμα κι αν δεν είναι σίγουρο. Δεν νομίζω να σου ζητήσουμε και ευθύνες. Αυτό μας έλειπε. Στο φινάλε δεν είσαι και εκπρόσωπος της ΚΑΕ. Έχεις κάποια πρόσβαση και μας δίνεις κάποιες πληροφορίες. Μέχρι εκεί. Κανένας δεν ζητάει εξηγήσεις αν κάτι αποδειχτεί λάθος. Εδώ κάποιοι γράφουν κάτι που έμαθαν από το μπατζανάκι του κουμπάρου του ξαδελφού του θείου του Σούλη :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

κώστα πώς εξηγείς οτι πολλοί αμερικανοί έρχονται στην ελλάδα και φεύγουν μετά από 15 ημέρες γιατί οι προπονητές -που οι ίδιοι τους έφεραν- κατάλαβαν (?) οτι δεν τους κάνουν?? (αν θες σου δίνω και ονόματα τρανταχτά και φετινά...)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”