31. Lucio Filomeno
Re: Lucio Filomeno
Ειμαι βεβαιος οτι μετα τα χθεσινα θα εχει αρχισει να αλλαζει η γνωμη του. Ο Φιλομενο ηταν ο κορυφαιος του ΠΑΟΚ.
εγω ειδα στο πρωτο το βειρινια διπλα του σαν δευτερο φορ......συμφωνω σε ολα ομως και με daat και με σεναHideguti έγραψε:Αν παιξουμε με εναν μονο φορ, και ο Μουσλιμοβιτς δεν ειναι σε θεση να αγωνιστει, τοτε εννοειται (ή τουλαχιστον επιθυμω να εννοειται) πως θα παιξει ο Φιλομενο. Αλλωστε χθες στο πρωτο μερος, ως μοναδικο φορ τον χρησιμοποιησε με τον Ιβιτς πισω του.
ΥΓ: Mε προλαβες D.A.A.T. Συμφωνω απολυτα.
Μακαρι παιδες...εμενα δε θα με χαλουσε γιατι ο Αναστασακος δε δειχνει να βρισκετε και στην καλυτερη δυνατη κατασταση.
αν βαλι το πρωτο μπαλακι θα παρει τα πανω του και αυτος....επιθετικος ειναι γκολ χρειαζεται.....
Κρατάει την μπάλα σα να έχει μαγνητάκια..
Σουτάρει εχοντας φοβερή δύναμη..
Μοιράζει το παιχνίδι σαν 10άρι..
Ενα γκολ από το πουλέν μου μόνο και θα τα δείτε όλα μετά!
Σουτάρει εχοντας φοβερή δύναμη..
Μοιράζει το παιχνίδι σαν 10άρι..
Ενα γκολ από το πουλέν μου μόνο και θα τα δείτε όλα μετά!
- Isaak the Greek
Παρακαλουνται οι κυριοι αμυντικοι , οι οποιοι λαμβανουν μερος στην ελληνικη Σουπερ-Λιγκ της σεζον 2009-2010 και επιθυμουν να κλεψουν τη μπαλα απο τον ποδοσφαιριστη του ΠΑΟΚ κο Λουσιο Φιλομενο (γνωστος και ως σας το χω παστελομενο) , οπως προσελθουν στα τοπικα τους ΚΕΠ για την συμπληρωση της σχετικης αιτησεως.
ΠΑΙΧΤΑΡΑ!!!!!
ΠΑΙΧΤΑΡΑ!!!!!
Μπορούμε Πλάτωνα να παίξουμε 4-3-4 ώστε να τον χωρέσουμε....Platon έγραψε:Δηλαδη κανει μονο για δευτερος φορ στο 4-4-2 ????
Στο 4-5-1 δεν εχει θεση, ουτε και στο 4-4-3...
.....

Συμφωνω. Πιστευω οτι ο Φιλομενο πρεπει να ειναι ο πρωτος αντικαταστατης του Μουσλι (αν υποθεσουμε οτι παιζουμε με 1 επιθετικο) και οχι ο Αναστασακος (καλος, χρυσος αλλα...). Ο Φιλομενο οπως ειπωθηκε δεν ειναι σε καμια περιπτωση εξτρεμ. Με 2 μπροστα μπορει να παιξει ανετοτατα (Μουσλι-Φιλομενο. Και μολις βελιωθει και ο Παπαζογλου, εγω θα τον ηθελα βασικο οταν δεν μπορει ο Μουσλι. Και ο Λιακουρας μπακ απ αξιοπιστο. Ετσι νομιζω θα εξελιχθουν τα πραγματα, απλα ο Σαντος προτιμαει σε τοσο πρωιμο σταδιο παικτες που ηταν και περσι στην ομαδα, ωσπου να μπουν και οι νεοι 100%.Hideguti έγραψε:Αν παιξουμε με εναν μονο φορ, και ο Μουσλιμοβιτς δεν ειναι σε θεση να αγωνιστει, τοτε εννοειται (ή τουλαχιστον επιθυμω να εννοειται) πως θα παιξει ο Φιλομενο. Αλλωστε χθες στο πρωτο μερος, ως μοναδικο φορ τον χρησιμοποιησε με τον Ιβιτς πισω του.
ΥΓ: Mε προλαβες D.A.A.T. Συμφωνω απολυτα.
βλεπω συμφωνειται πλεον οι περισσοτεροι με αυτο που ελεγα οταν τον πηραμε οτι δεν ειναι περιφερειακος επιθετικος αλλα φουνταριστος.
ποσο μαλλον περισσοτερο οτι δεν εχει καμια σχεση με αριστερο εξτρεμ
ποσο μαλλον περισσοτερο οτι δεν εχει καμια σχεση με αριστερο εξτρεμ
εγω ετσι πιστευω παντως.
ειναι παιχτης που παιζει με πλατη εχει καλα τελειωματα ειναι αρκετα δυνατος.
αντιθετα δεν ειναι κανενας γρηγορος η τριπλαδορος για να παιζει ακρα η δευτερος επιθετικος
ειναι παιχτης που παιζει με πλατη εχει καλα τελειωματα ειναι αρκετα δυνατος.
αντιθετα δεν ειναι κανενας γρηγορος η τριπλαδορος για να παιζει ακρα η δευτερος επιθετικος
Μαλιστα.... Για να δουμε. Ειναι παντως πολυ ποιοτικος και θα ηταν κριμα να μη βρει μια θεση που να μπορει να αποδωσει αυτα που πραγματικα μπορει. Γιατι εγω πιστευω οτι εχει παραπολλες δυνατοτητες ακομη...
Ενταξη ρε παιδια δεν συμαινει οτι δεν μπορει να παιξει αριστερα η δεξια στο 4-3-3
Οπου χρειαζετε η ομαδα μπαινει αν και πιστευω με τον μουσλι μαζι στο 4-4-2 θα βγαλει ματια.
Οπου χρειαζετε η ομαδα μπαινει αν και πιστευω με τον μουσλι μαζι στο 4-4-2 θα βγαλει ματια.