Εισιτήρια διαρκείας 2009-2010
Re: Εισιτήρια διαρκείας 2009-2010
από τι μια σύμφωνο με την άποψη του less. από την άλλη δε βλέπω γιατί θα πρέπει να συνδέσω τα βελτιωτικά έργα η την οργάνωση στη τούμπα με τι τιμή του διαρκειας. θα το συνδέσω με το γενικότερο budget τις ομάδας , όχι αν θα δώσω 50 euro παραπάνω στο διαρκειας. δηλαδή αν δώσω 50 euro λιγότερο τότε θα είναι ok στη τούμπα να παραβιάζονται βασικοί κανόνες ασφαλειας??? πιστεύω ότι συμφωνούμε οι περισσότεροι ότι κανόνες ασφαλειας πρέπει να υπάρχουν άσχετος με τι τιμή του εισιτηρίου διαρκειας.
θα πάρw αφορμή από ένα φίλο (και ελπίζω να μην εξελιχθεί σε αντιπαράθεση καθώς είχαμε αρκετές δόξα το theo) αλλα νομίζω ότι είναι το καλύτερο παράδειγμα που με προβληματίζει. ο φίλος λοιπόν όσο καιρό θυμάμαι είχε το avatar "μπαλάφα φύγε από τα όνειρα μου". τώρα που ο μπαλάφας έφυγε από τα όνειρα μας και του χρόνου πάει για τριτοτεταρτh επιλογή τώρα θεωρεί τσιμπημένη τι τιμή τον διαρκειας. χωρίς να θέλω να ρίξω καμια momfi ,λέω ότι πρέπει να αποφασίσουμε τι θέλουμε. γιατί μεγάλη ομάδα χωρίς μεγάλους παίκτες δε γίνετε. και μεγάλοι παίκτες χωρίς να πληρώσεις δεν έρχονται.
θα πάρw αφορμή από ένα φίλο (και ελπίζω να μην εξελιχθεί σε αντιπαράθεση καθώς είχαμε αρκετές δόξα το theo) αλλα νομίζω ότι είναι το καλύτερο παράδειγμα που με προβληματίζει. ο φίλος λοιπόν όσο καιρό θυμάμαι είχε το avatar "μπαλάφα φύγε από τα όνειρα μου". τώρα που ο μπαλάφας έφυγε από τα όνειρα μας και του χρόνου πάει για τριτοτεταρτh επιλογή τώρα θεωρεί τσιμπημένη τι τιμή τον διαρκειας. χωρίς να θέλω να ρίξω καμια momfi ,λέω ότι πρέπει να αποφασίσουμε τι θέλουμε. γιατί μεγάλη ομάδα χωρίς μεγάλους παίκτες δε γίνετε. και μεγάλοι παίκτες χωρίς να πληρώσεις δεν έρχονται.
ΟΛΟΙ ΠΑΟΚ, ΟΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ
Το ποτήρι άλλος το βλέπει μισογεμάτο κι άλλος μισοάδειο ( σικ ).
Τα εισιτήρια άλλος τα βλέπει ακριβά κι άλλος φτηνά ( ας πούμε ο άνεργος παοκτσής κι ο πετυχημένος επιχειρηματίας παοκτσής ).
Ποιος βοηθάει περισσότερο την ομάδα ο δεν πληρώνω-«γαμώ τα τουρνικέ»- αλλά αφήνω το λαρύγγι μου στο γήπεδο ή ο έχω διαρκείας στην 1- Σάντος γκόου βίλατζ ;
«Θ’ αφήσω τη ζωή μου σ’ ένα πέταλο» ή "γούνες στο Παλαί" ;
Ο Βασιλάκης ή ο περήφανος υπάλληλος της πολυεθνικής ;
Ο ΠΑΟΚ είναι αυτό και οι υπόλοιπες ομάδες κάτι άλλο ή όχι ;
Δεν λέω ότι οι απαντήσεις είναι εύκολες
Το ποτήρι άλλος το βλέπει μισογεμάτο κι άλλος μισοάδειο ( σικ ).
Τα εισιτήρια άλλος τα βλέπει ακριβά κι άλλος φτηνά ( ας πούμε ο άνεργος παοκτσής κι ο πετυχημένος επιχειρηματίας παοκτσής ).
Ποιος βοηθάει περισσότερο την ομάδα ο δεν πληρώνω-«γαμώ τα τουρνικέ»- αλλά αφήνω το λαρύγγι μου στο γήπεδο ή ο έχω διαρκείας στην 1- Σάντος γκόου βίλατζ ;
«Θ’ αφήσω τη ζωή μου σ’ ένα πέταλο» ή "γούνες στο Παλαί" ;
Ο Βασιλάκης ή ο περήφανος υπάλληλος της πολυεθνικής ;
Ο ΠΑΟΚ είναι αυτό και οι υπόλοιπες ομάδες κάτι άλλο ή όχι ;
Δεν λέω ότι οι απαντήσεις είναι εύκολες
Για τις τιμές των διαρκείας:
1) 'Οσοι τα έχουν, τα σπρώχνουν και το παίρνουν
2) Όσοι ζορίζονται, την ψάχνουν με πιστωτικές, δανεικά, επιστροφή στην 4 κ.α.
3) Όσοι αδυνατούν, χτυπάνε την πόρτα. Την πόρτα της ΠΑΕ, την πόρτα ενός συνδέσμου, την πόρτα ενός φίλου.
άντε και του χρόνου στην 5.
1) 'Οσοι τα έχουν, τα σπρώχνουν και το παίρνουν
2) Όσοι ζορίζονται, την ψάχνουν με πιστωτικές, δανεικά, επιστροφή στην 4 κ.α.
3) Όσοι αδυνατούν, χτυπάνε την πόρτα. Την πόρτα της ΠΑΕ, την πόρτα ενός συνδέσμου, την πόρτα ενός φίλου.
άντε και του χρόνου στην 5.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διευκρινίζει ότι και φέτος ισχύουν τα παιδικά εισιτήρια διαρκείας για παιδιά έως 14 ετών με έκπτωση 50% σε όλες τις θύρες (εξαιρούνται τα VIP 3ου ορόφου).
Για αγορά παιδικού εισιτηρίου διαρκείας είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού γέννησης ή αστυνομικής ταυτότητας.
Για παιδιά μέχρι 12 ετών υπενθυμίζεται ότι ισχύει η δωρεάν είσοδος στο γήπεδο για τους φιλικούς αγώνες, τους αγώνες Κυπέλλου και Πρωταθλήματος (εξαιρούνται για λόγους ασφαλείας οι αγώνες εναντίον Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και Άρη). Δεν ισχύει η δωρεάν είσοδος στους αγώνες του UEFA EUROPA LEAGUE σύμφωνα με τους κανονισμούς της UEFA.
Για αγορά παιδικού εισιτηρίου διαρκείας είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού γέννησης ή αστυνομικής ταυτότητας.
Για παιδιά μέχρι 12 ετών υπενθυμίζεται ότι ισχύει η δωρεάν είσοδος στο γήπεδο για τους φιλικούς αγώνες, τους αγώνες Κυπέλλου και Πρωταθλήματος (εξαιρούνται για λόγους ασφαλείας οι αγώνες εναντίον Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και Άρη). Δεν ισχύει η δωρεάν είσοδος στους αγώνες του UEFA EUROPA LEAGUE σύμφωνα με τους κανονισμούς της UEFA.
-
gate4mitsos Δηλαδή ρε αδερφέ μισό λεπτάκι.
Παίζω πρώτη αγωνιστική εντός / εκτός με τον οποιον να ναι και ρουφάω το τεμάχιο στο 5'.
Ποιός ΠΟΙΟΣ θα έρθει να με πει "φιλαράκι σβήσε το τσιγάρο απαγορεύεται"
Πάτε καλά ρε.
Το "στο Ελλάντα ζούμε" το λέμε για οποιαδήποτε άλλη μ@λακία συμβαινει σ αυτή τη χώρα.
Ε θα το πούμε και για το τσιγάρο.
Α στα διαλα.
Για να μην πάμε στο hardcore σενάριο του να είσαι στην Τούμπα και να έρθει ο σεκιουριτάς να σου πει την ατάκα.
Παίζω πρώτη αγωνιστική εντός / εκτός με τον οποιον να ναι και ρουφάω το τεμάχιο στο 5'.
Ποιός ΠΟΙΟΣ θα έρθει να με πει "φιλαράκι σβήσε το τσιγάρο απαγορεύεται"
Πάτε καλά ρε.
Το "στο Ελλάντα ζούμε" το λέμε για οποιαδήποτε άλλη μ@λακία συμβαινει σ αυτή τη χώρα.
Ε θα το πούμε και για το τσιγάρο.
Α στα διαλα.
Για να μην πάμε στο hardcore σενάριο του να είσαι στην Τούμπα και να έρθει ο σεκιουριτάς να σου πει την ατάκα.
fran μην αρπάζεσαι ρε συ...
Ο Μήτσος στάνταρ το πε για χαβαλε΄και φυσικά δε νομίζω να πιστεύει κανείς ότι θα εφαρμοστεί η απαγόρευση....
(Άντε γιατί ξεφεύγουμε και απ τα διαρκείας...)
Ο Μήτσος στάνταρ το πε για χαβαλε΄και φυσικά δε νομίζω να πιστεύει κανείς ότι θα εφαρμοστεί η απαγόρευση....
(Άντε γιατί ξεφεύγουμε και απ τα διαρκείας...)
Νοβιτο εισαι off topic, ως συνηθως....
Τα τσιγαρα δεν εχουν τιποτε κοινο με τα διαρκειας σε αυτο το τοπικ.

-
Παρεξήγησες νοβιτο δεν αρπάχτηκα φίλε καμία σχέση.
Απλά θα πέσουν πολλά γέλια το καλοκαιράκι με αυτή την π@παριά.
Το έχω δει πρι κανά χρόνο το σκηνικό στην Αγγλία και πίστεψε με δεν περπατάει στην Ελλάδα αυτό το πράγμα.
Όλοι διαρκείας Το σωσά Πλάτων ?
Απλά θα πέσουν πολλά γέλια το καλοκαιράκι με αυτή την π@παριά.
Το έχω δει πρι κανά χρόνο το σκηνικό στην Αγγλία και πίστεψε με δεν περπατάει στην Ελλάδα αυτό το πράγμα.
Όλοι διαρκείας Το σωσά Πλάτων ?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fran την Κυρ 31 Μάιος 2009, 02:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Στην ουρά την Τετάρτη τι νομίζεις οτι θα κάνώ ??Platon έγραψε:Νοβιτο εισαι off topic, ως συνηθως....![]()

Προφανως θα ξεχαρμανιαζεις, αλλα αυτο δεν αναιρει αυτο που ειπα... 

Το ξέρω fran ότι δε θα γίνει τίποτα.... Απλά έχει τρομερό γέλιο να βλέπεις τον φανατισμό και την προσμονή κάποιων κολλημένων αντικαπνιστών γι αυτή τη μέρα...
Ξέρει κανείς να με πει αν το καρεκλάκι που είχα φέτος είναι μαύρο ή άσπρο για να ξέρω αν θα το ανανεώσω...??
(Το σωσα λέμε!!)
Ξέρει κανείς να με πει αν το καρεκλάκι που είχα φέτος είναι μαύρο ή άσπρο για να ξέρω αν θα το ανανεώσω...??

(Το σωσα λέμε!!)
ΠΟΥΥΥΥΥΥ ΧΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
Αν δεν εχω ΑΦΜ δεν μπορω να το παρω μονο με ταυτότητα?
Αν εχει απαντηθεί μην βαρατεεεε
Αν δεν εχω ΑΦΜ δεν μπορω να το παρω μονο με ταυτότητα?
Αν εχει απαντηθεί μην βαρατεεεε