ΑΕΚ - Π.Α.Ο.Κ. 20.5.09 19:00 Νοva
- xristosnikomidia
Re: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ εχουμε και αλλο ματς μπροστα μας 20.5.09-7μμ Νοva
Να ευχηθώ σε όλα τα αδέρφια (scouser4-thrix-paok87 κλπ) που θα πάνε στο γήπεδο να περάσουν καλά να το γουστάρουν και να μας φέρουν και το διπλό αμα λάχει ναούμε.
Π.Α.Ο.Κ είσαι παντού και στη χαβούζα
Υ.Γ. Μη μαματε και πολύ και χάσετε όλες σας τις δυνάμεις έχουμε και τα λαγουδάκια την Κυριακή να μαμήσουμε. Στο 0:3 σταματήστε και κρατήστε δυνάμεις
Φιλικά Χρήστος
Π.Α.Ο.Κ είσαι παντού και στη χαβούζα
Υ.Γ. Μη μαματε και πολύ και χάσετε όλες σας τις δυνάμεις έχουμε και τα λαγουδάκια την Κυριακή να μαμήσουμε. Στο 0:3 σταματήστε και κρατήστε δυνάμεις
Φιλικά Χρήστος
Εγω δεν πάω αδερφέ, πήγα στον 1ο γύρο κ φάγαμε ήττα..μπας κι αλλάξει το γούρι!
Άσε που είχα χρόνια να πάω σε ματς που δεν έχουμε λαό κ έφαγα μεγάλη ξενέρα, να χω τις κλαψο@ούνες δίπλα μου να γκρινιάζουν συνέχεια..
Ο paok87 θα φέρει το διπλό!

Άσε που είχα χρόνια να πάω σε ματς που δεν έχουμε λαό κ έφαγα μεγάλη ξενέρα, να χω τις κλαψο@ούνες δίπλα μου να γκρινιάζουν συνέχεια..
Ο paok87 θα φέρει το διπλό!

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει τόση απαισιοδοξία. Ο ΠΑΟΚ υπήρξε κυρίως άτυχος στα δυο προηγούμενα παιχνίδια με ΑΕΚ και ΠΑΟ. Πίστευα και πιστεύω όμως ότι έχουμε καλύτερη ομάδα και από ΑΕΚ και απο ΠΑΟ, απλώς δε μας βοήθησε η τύχη.
Έχω καλό προαίσθημα για το σημερινό παιχνίδι και οι παίκτες λογικά θα παίξουν χωρίς άγχος. Αν επιτέλους σταματήσει και η ατυχία μας, τότε θα πετύχουμε το περήφανο διπλό, που είναι πλέον και θέμα αξιοπρέπειας μετά τα όσα αρνητικά έχουν ακουστεί.

Έχω καλό προαίσθημα για το σημερινό παιχνίδι και οι παίκτες λογικά θα παίξουν χωρίς άγχος. Αν επιτέλους σταματήσει και η ατυχία μας, τότε θα πετύχουμε το περήφανο διπλό, που είναι πλέον και θέμα αξιοπρέπειας μετά τα όσα αρνητικά έχουν ακουστεί.

- DimisK
- Επικοινωνία:
DON_DS έγραψε:Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει τόση απαισιοδοξία.
Εύχομαι να μην χρειαστεί να το καταλάβεις απόψε....
εγω εύχομαι το βράδυ να πανηγυρίζουμε το πρώτο μας διπλό για φέτος με ομάδα της αθήνας!

- xristosnikomidia
Σήμερα ξυπνάω, που να μην έσωνα..
Ανοιγω το pc, ΚΑΗΚΕ Ο ΣΚΛΗΡΟΣ..
Εργασίες μέσα, αρχεια, παιχνιδια, τα πάντα όλα πάνε..
Θα κάνω install μέχρι τη δευτέρα παρουσία σήμερα.
Τρέχω παίρνω άλλο σκληρό, είχα και 100 δουλειές να κάνω, πάω να παρω McDonnalds drive through στο τέλος και η ΨΟΦΙΑ βλαμενη δε βάζει και το ένα burger...
Αν χάσουμε και το ματς αν δειτε ειδήσεις "Νεαρός πήδηξε απο τον 4ο στην εγνατία" μη ψαρώσετε, εγώ είμαι....

Ανοιγω το pc, ΚΑΗΚΕ Ο ΣΚΛΗΡΟΣ..
Εργασίες μέσα, αρχεια, παιχνιδια, τα πάντα όλα πάνε..
Θα κάνω install μέχρι τη δευτέρα παρουσία σήμερα.
Τρέχω παίρνω άλλο σκληρό, είχα και 100 δουλειές να κάνω, πάω να παρω McDonnalds drive through στο τέλος και η ΨΟΦΙΑ βλαμενη δε βάζει και το ένα burger...
Αν χάσουμε και το ματς αν δειτε ειδήσεις "Νεαρός πήδηξε απο τον 4ο στην εγνατία" μη ψαρώσετε, εγώ είμαι....

Και γω το ευχομαι! Λείπει ο Μάρτης απο τη σαρακοστη?
ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΑΔΕΡΦΙΑ!

ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΑΔΕΡΦΙΑ!
- fofanaserres
ΠΑΟΚ γερά γερά διπλό στο οακα.
Κι αν δεν γίνει...
Στα @@ μας τα 2,πάντα άρρωστοι με τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ.
Οτι κι αν γίνει μάγκες ηρεμία.
Πέρυσι δεν μπορούσαμε να πάρουμε διπλό.Φέτος το φτιάξαμε και πήραμε 7+το διπλό στο τυρί για τα πλει οφ.
Φέτος δεν μπορούμε να πάρουμε ομάδα του ΠΟΚ.Θα το φτιάξουμε του χρόνου και θα τα σαρώσουμε όλα.
Οτι κι αν γίνει σήμερα και την Κυριακή στο οακα,είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ να γεμίσουμε τον ΝΑΟ με το τυρί,και να χειροκροτήσουμε την ομαδάρα μας,να τους αποθεώσουμε,να τους αγκαλιάσουμε,γιατί το αξίζουν και με το παραπάνω.
Κι αν πάλι γίνει κανά θαύμα και πάρεις κανά διπλό στο ΟΑΚΑ γίνεσαι πρώτος μάγκας.Αυτά.
Αν και θέλω το διπλό σήμερα για έναν λόγο παραπάνω.Να το βουλώσουν τα χανούμια γιατί με έκαναν το κεφάλι καζάνι.
ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ.
ΟΣΟ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ,ΤΟΣΟ ΜΕ ΠΟΡΩΝΕΙΣ...

Κι αν δεν γίνει...
Στα @@ μας τα 2,πάντα άρρωστοι με τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ.
Οτι κι αν γίνει μάγκες ηρεμία.
Πέρυσι δεν μπορούσαμε να πάρουμε διπλό.Φέτος το φτιάξαμε και πήραμε 7+το διπλό στο τυρί για τα πλει οφ.
Φέτος δεν μπορούμε να πάρουμε ομάδα του ΠΟΚ.Θα το φτιάξουμε του χρόνου και θα τα σαρώσουμε όλα.
Οτι κι αν γίνει σήμερα και την Κυριακή στο οακα,είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ να γεμίσουμε τον ΝΑΟ με το τυρί,και να χειροκροτήσουμε την ομαδάρα μας,να τους αποθεώσουμε,να τους αγκαλιάσουμε,γιατί το αξίζουν και με το παραπάνω.
Κι αν πάλι γίνει κανά θαύμα και πάρεις κανά διπλό στο ΟΑΚΑ γίνεσαι πρώτος μάγκας.Αυτά.
Αν και θέλω το διπλό σήμερα για έναν λόγο παραπάνω.Να το βουλώσουν τα χανούμια γιατί με έκαναν το κεφάλι καζάνι.
ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ.
ΟΣΟ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ,ΤΟΣΟ ΜΕ ΠΟΡΩΝΕΙΣ...

+4 Και είναι υποχρέωση όλων στην Αθήνα να πάνε να γουστάρουν ΠΑΟΚΑΡΑ σήμερα στον ΝΑΟ2.
(Το νέο μας γήπεδο απο του χρόνου λόγω C.L)
(Το νέο μας γήπεδο απο του χρόνου λόγω C.L)

Φορζα ΠΑΟΚΑΡΑ... ΟοΟ ΟοΟ ΟοΟ φέρτε το διπλό! Το μυαλό που είχαμε το χάσαμε και αυτό!
- LittleJohn
ΠΑΟΚ ΓΑΜΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ!

Παμε δυνατα ρε γαμωωωωωω

Παμε δυνατα ρε γαμωωωωωω

- xristosnikomidia
Και εγώ εδώ ειμαι πάμε ολοι μαζι να ζεσταθούμε λιγο
- xristosnikomidia
Έλα παιδια μι καλη αμυνα τωρα οφ τοπικ(για το χαντμπωλ λεω)