Π.Α.Ο.Κ. - AEK 0-1 Σχόλια και παραλειπόμενα αγώνα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες των Play off...
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Re: ΠΑΟΚ - AEK 0-1 Σχόλια και παραλειπόμενα αγώνα

Δημοσίευση από PRAKTORINOS »

paok kerkyra έγραψε:καταρχην ο ζαγορακης μαζι με τον παντελακη ειναι οι μεγαλυτεροι προεδροι της ιστοριας και δεν συζητιεται αυτο
Πολύ βιασύνη έπεσε στη σκέψη ορισμένων.
Και ανώφελη σύγκριση ανόμοιων εποχών.
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

θα μας πειτε και εμας που ειμαστε απο χωριο και δε ξερουμε τι ακουγεται κατω...ο δαλουκας ητανε κακος και εδωσε καμια δεκαρια φαουλ αναποδα....η αποβολη του γεωργεα ητανε λαθος του αλλου δικαιη...εγωεχω παπαπονα γιατι με τα πολλα σφυριγματα του ευνοησε αυτον που ητανε μπροστα στο σκορ
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Δημοσίευση από PRAKTORINOS »

arabek έγραψε:Στον προηγούμενο φίλο που δήθεν παίζει και σύστημα αμυντικό:
Κάνω πολύ περισσότερα πράγματα από το να κάνω 214 δημοσιεύσεις στο PAOKmania...
Γιατί την ειρωνία δεν την πολυγουστάρω... Το καρκίνωμα του ΠΑΟΚ είναι οι οπαδοί του που τον θέλουν μικρό.
Ρε arabek,
σαν πολλά δεν μας λες;

Θα σού μιλήσω όπως δεν το έχω κάνει ποτέ εδώ μέσα, και θα στο στείλω και με pm, για να είμαι βέβαιος οτι θα το διαβάσεις

Αντε, άδειασέ μας τη γωνιά.
Και απορώ με τους υπολοίπους που άνοιξαν καλοπροαίρετο διάλογο, μαζί του, μεσα στη νύχτα, με αυτόν το... συνειδητά μπερδεμένο.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Το μεγαλυτερο κατορθωμα του Σαντος ηταν να παρουσιασει μια σοβαρη ομαδα καθόλη τη διαρκεια του πρωταθληματος και αυτό κυριως απεναντι στις ΜΙΚΡΕΣ ομαδες...

Με την καλη αμυντική λειτουργία της ΠΑΟΚαρας, οι μικρες ομαδες μη εχοντας τις επιθετικες δυνατοτητες, και με την κλαση των παιχτων μας, παιρναμε το παιχνιδι εστω και με μισο-μηδεν....ή εστω το χ εκτος εδρας...

Και επιθετικα ΔΕΝ εχει δουλευτει η ομαδα στις προπονησεις...Δεν ημουν εκει :) αλλά ολα φαινονται στο γηπεδο,με το πως επιτιθεσαι... Οκ,δεν κρινω τον Σαντος, αυτη ειναι η φιλοσοφία του...(Για μενα η καλυτερη επιλογη για σταθεροτητα ομαδος)

Με τις μεγαλες ομαδες ομως,εκεί που επρεπε εμεις να παρουμε την πρωτοβουλια, βλεπουμε οτι καπου η ομαδα μπλοκαρει...

ΥΓ.

Ποτέ μην ξεχναμε ότι ναι μεν εχουμε χασει βαθμους απο βλακειες (πηραμε και αλλους στο 90) αλλά ο βαζελος εκανε παραπανω γκελες απο εμας και αν ηταν πιο σοβαρος, θα τερματιζε στην 2η θεση... Με τα ''αν'' βεβαια δεν κανεις δουλεια αλλά μερικα πραγματα ειναι καλο να τα βλεπουμε...

ΥΓ.2

Του χρονου εκτιμω οτι θα ειμαστε καλυτεροι με τις καταλληλες κινησεις των Βρυζα-Σαντος-Ζαγορακη...Για πρωταθλημα δεν ξερω,διότι ο γκει ειναι ηδη ενα σκαλοπατι πανω απο ολους (αγωνιστικα και οχι μονο)...αλλά οταν ελεγε ο προεδρος ''θα κανουμε πορεια πρωταθλητισμού'' σημαινει οτι θα ειμαι στις πρωτες θεσεις με αξιωσεις...αυτο μονο...
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Δεν χρειάζεται να σου πω πολλά. Οι καταστάσεις αυτές είναι ίδιες πάνω και κάτω. Οι στόχοποιούμενοι διαφέρουν κατά καιρούς. Λίγο πολύ ότι άκουσες για τον Κάκο επάνω ακούγεται τώρα για τον Δαλούκα κάτω. Σκατά σου λέω Άστα. Στήνουν σκηνικό, ότι και καλά ο Δαλούκας άφησε το άεκ μισό εν όψη του επώμενου αγώνα κλπ κλπ. Αλλά μην το ψάχνεις, τα ίδια λέμε κι εμείς σε αντίστοιχες περιπτώσεις.

Τώρα για να σου φύγει η απορία, λένε ότι η κάρτα στον γεωργέα δεν ήταν για κάρτα (κάπου το έχεις ξανακούσει αυτό πρόσφατα) και ότι η 1η κάρτα του χετεμάι ήταν κι αυτή πέτσινη, μερικοί πιο ψύχραιμοι λένε από την άλλη ότι έπρεπε να αποβληθεί ο ενσαλίβα και γενικά το κλίμα είναι "Επώμενε διαιτητή Πρόσεχε" (κι αυτό το έχεις ξανακούσει πρόσφατα)
Γάμησέ τα, μου έρχετε να ξεράσω.
comealot

Δημοσίευση από comealot »

DimisK έγραψε:Eπειδή κανείς δεν έχει το καθαρό μυαλό να το κάνει, θα το κάνω εγώ.

Συγχαρήτήρια στην ΑΕΚ που μέσα σε μια πυρωμένη Τούμπα, με τόσα οικονομικά και διοικητικά προβλήματα και τα χίλια κακά της μοίρας της, πήρε ένα σπουδαίο διπλό με 9 παίκτες.

Κάκιστος ο διαιτητής που έπαιξε ΠΑΟΚ και για μένα αυτό είναι κατακριτέο. Θα έπρεπε να ντρέπεται κι αυτός, όπως ντρέπομαι κι εγώ σήμερα. Να μάθουμε να τα λέμε ΟΛΑ! Ντροπή στο Δαλούκα!

Όσο για την ομάδα μας, έπαιξε όσο μπορούσε, ήταν άτυχη και με μια κακή ψυχολογία, με πολύ άγχος χωρίς να υπάρχει λόγος! Ο στόχος επιτεύχθη και έπρεπε να παίζουν χωρίς άγχος! Τότε όλα θα ήταν καλύτερα. Τέλος πάντων.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος απο την προσπάθεια της ομάδας και του Σάντος. Τους στηρίζω και τους πιστεύω. Και εκτιμώ ότι η εικόνα στην Αθήνα θα είναι διαφορετική. Θα πάμε καλά εκεί. Φυσικά την 3η θέση θα πάρουμε, αλλά αυτό δεν με χαλάει! Του χρόνου όλα θα είναι καλύτερα.

Το κόμπλεξ μας πάντως κατά του ΠΟΚ υπάρχει κι αυτό είναι το μόνο που με πονάει πολύ. Πολύ όμως. Ακόμα κι αυτή την ΑΕΚ δεν την κερδίσαμε. Πως θα κάνουμε την υπέρβαση αν δεν παίρνουμε τέτοια μάτς; ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Ο ΣΑΝΤΟΣ! Αν ξεπεράσουμε αυτό το πρόβλημα, η ομάδα του χρόνου πάει για μεγάλα πράγματα!

Δεν μασάμε. συνεχίζουμε! Ψηλά το κεφάλι και πίστη στην ομάδα, στον Τεό και στις επιλογές του. Το ταμείο θα γίνει στο τέλος.

Respect.

Αν και δεν μπόρεσα να δω το ματς,δεν μπορούν να κάνουν πολλοί αυτό που κάνεις εσύ
Άβαταρ μέλους
ouzo

Δημοσίευση από ouzo »

+1 Στο post του DimisK

Άλλη μια φορά πίνω βαρύ και σκέτο τον καφέ μου και φαίνεται ότι αυτά τα play off θα με καταντήσουν στο τέλος στο "ΙΘΑΚΗ".
Για τα αγωνιστικά δεν θέλω να μιλήσω. Τα αδέλφια παραπάνω τα λένε καλύτερα από εμένα.
Απλά για άλλη μια φορά ο κόσμος έδωσε τα ρέστα του. Να βλέπω μια Τούμπα μέσα στις αστραπές και τους κεραυνούς, αδέλφια που αντί να φεύγουν λόγω της βροχής, να ξεγυμνώνονται και να χορεύουν ασταμάτητα και που στο τέλος παρά την ήττα να χειροκροτάνε τους παίχτες μας και να φωνάζουν "Εμείς μαζί για μια ζωή...". Συγκρίνετε αυτή την εικόνα με το φλώρικο ΟΑΚΑ.
Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ. Δεν είναι οι παίχτες του, που σήμερα είναι και αύριο γίνονται γενίτσαροι.
Όχι δεν στεναχωριέμαι, δεν γκρινιάζω. Το στόχο μου τον πέτυχα με το παραπάνω. Μέσα σε μια αγωνιστική δεν πας από το Α στο Ω. Γιατί αν πήγαινα, τότε θα μιλούσαμε για πυροτέχνημα. Όσο πιο απότομα πας ψηλά, άλλο τόσο πιο απότομα πέφτεις και σπας τα μούτρα σου!
ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ!!!
Άβαταρ μέλους
e8nos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από e8nos »

αν υπαρχει καποιο προβλημα τοτε αυτο πρεπει να ειναι στην νοοτροπια της ομαδας στα ντερμπυ.πιστευω οτι στην προετοιμασια ο fernado θα το φτιαξει και αυτο και του χρονου θα κενταμε!
PAOK SYMI

Δημοσίευση από PAOK SYMI »

Τοσο ατυχια δεν νομιζω οτι θα μας συμβει ξανα.Παιξαμε τοσο επιθετικα που ολη την χρονια κ την προηγουμενη δεν ειχαμε ξαναπαιξει.εβρεξε μετα απο 1 μηνα σε μια μερα που η θερμοκρασια εφτανε σχεδον τους30βαθμους κ δεν προμηνυε κατι τετοιο. χασαμε απο τα λαθη της αμυνας μας κ την καντεμια μας στο σκοραρισμα.Δεν μας εβγαινε τιποτα εχθες!Δεν πειραζει ειμαστε σε καλο δρομο κ κοιταμε μπροστα!Δεν χρειαζεται να βριζουμε κ κ κ κ κ.Κοιταμε μπροστα.αλλα 3 παιχνιδια εμειναν κ παμε να τα δωσουμε ολα για ολα.
ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ Κ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ! :!:
Άβαταρ μέλους
tsipaoktsi

Δημοσίευση από tsipaoktsi »

Δυστυχώς κάποια από τα αστέρια της ομάδας (Κοντρέρας-Σέρτζιο..) λύγισαν από την κούραση των συνεχόμενων παιχνιδιών Τετάρτη- Κυριακή - Τετάρτη . Για τον Μούσλι τι να πω...ελπίζω να τα κρατάει για το ΟΑΚΑ..

Τα αποτελέσματα ( σε 8 ντέρμπυ μόνο 1 γκολ) δείχνουν την σκληρή πραγματικότητα:
Ναι μεν έχουμε ξεφύγει απ΄ όλες τις ομάδες εκτός ΠΟΚ (και τα 7 διπλά σε έδρες που πέρσι τρώγαμε καρπαζιές και πίκρες το μαρτυρούν αυτό) , αλλά για να φτάσει ο ΠΑΟΚ εκεί που ονειρευόμαστε , έχουμε ακόμα δρόμο...

Οι μεγάλες ομάδες δεν χτίζονται από την μια μέρα στην άλλη, υπομονή τα καλύτερα έρχονται. Ο ΠΑΟΚ μ΄αυτόν τον τεράστιο, τον ανυπέρβλητο λαό δεν έχει άλλη επιλογή:

Το πεπρωμένο αυτής της ομάδας προστάζει αγώνα , προσπάθεια, μάχη ξανά και ξανά και πάλι απ΄την αρχή , το κάρμα της είναι μια αέναη κίνηση για την κατάκτηση των ονείρων μας και την διαφύλαξη των ιδανικών που πρεσβευει...

ΠΑΟΚ ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ, ΠΑΟΚΑΡΑ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ

Τις πιο όμορφες στιγμές με τον ΠΑΟΚ μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμα.
Διπλό στο ΟΑΚΑ γιατί ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ.
Άβαταρ μέλους
tad

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 0-1 17-05-2009

Δημοσίευση από tad »

Τι έγινε ρε αδέρφια ? Γιατί δεν ανοίξαμε τόπικ για τον αγώνα ?

Εχθές αν εξαιρέσω το αποτέλεσμα γούσταρα περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Πολλά τα κέρδη μας εχθές όσο αφορά τα συμπεράσματα.

1. Εκπληκτική ατμόσφαιρα. Τρομερή κερκίδα. Τούμπα να χωρεύει μέσα στην βροχή (κλασικά) και τρομερός παλμός σε όλο τον αγώνα.

2. Πάλι βελτιωμένη η ομάδα. Συγκριτικά με το ΠΟΚ ακόμα υστερεί αλλά τους έχουμε φτάσει εμφανώς.

3. Δεν έχω πολλά να πω ακόμα ούτε θέλω.

Μόνο ένα τελευταίο.

Πρώτη φορά στην ζωή μου είδα να φεύγει πλαστικό μπουκάλι από την θύρα 5 και να γιουχάρει η 4α. Για όσους το πρόσεξαν φέτος κερδίσαμε πολλά αδέρφια. Έχουμε εχέγγυα για μεγάλη συνέχεια και αυτό δεν χάνετε εύκολα.

Για το ματς και ατομικές αποδόσεις τα λέτε όλοι. Βαριέμαι να λέμε τα ίδια και τα ίδια

Θέλω δύο νίκες στο ΟΑΚΑ !!!
comealot

Δημοσίευση από comealot »

2 Διορθώσεις:

Διπλά στο ΟΑΚΑ.
2 γκολ στα ντέρμπι.

:?
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

http://www.youtube.com/watch?v=3dqe-G1H9Ms

τι ωραια κυμα με σημαιες....... :D
Άβαταρ μέλους
paokovia

Δημοσίευση από paokovia »

Βλέπω το αντιμετωπίζουμε με ωριμότητα οι περισσότεροι...κάτι είναι κι αυτό.

Γίναμε μούσκεμα με τη βροχή, ήρθε και το κλαρίνο από πάνω. ΠΑΟΚ είσαι :)

Εντάξει η ομάδα αυτή ήταν όλη τη χρονιά.
Πολύ καλή αμυντικά (με 4-3-3, με 4-4-2 πάντα είχαμε προβλήματα)
προβληματική στην ανάπτυξη...αργοί στα πόδια και στη σκέψη.
Πολλές οριζόντιες πάσες και ανάπτυξη από τα πλάγια συνέχεια...ούτε μία κάθετη δεν κάναμε...
Αντίθετα από την αεκ που με δυο μπαλιές έβγαινε μπροστά και με κάθετες μπαλιές προς τον Τζιμπούρ που σύνεχεια έσπαγε την άμυνά μας...
Δεν ήθελε και η κολόμπαλα να μπει...τι να κάνουμε...

Υπάρχουν οι κατάλληλοι άνθρωποι στις κατάλληλες θέσεις για να διορθωθούν οι αδυναμίες της ομάδας και του χρόνου να είμαστε ακόμα καλύτεροι.

Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική...η καλύτερη φετινή σίγουρα.
Χωρίς να λείπουν βέβαια και οι αθεράπευτα ηλίθιοι...

:shock:
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Μολις ειδα το παιχνιδι....Ενα πραγμα εχω να πω μονο.

Γιατι ρε θεε κλεινεις τα ματια σου συνεχεια με μας?Δεν μπορει και μας να μας ευνοησει μια κοντρα μια φορα?Δεν γινεται μια στραβοκλωτσια μας να μπει μεσα μια φορα?Πας και δεινεις ολη την κολοφαρδια στον Τεβεζ που του τρεχει το ταλεντο απ τα μπατζακια....Δωσε κανενα ψυχουλο και σε μας.Ημαρτον...Νισαφι πια!!!!

Εχω βαρεθει να βλεπω το Ζιοβανι Νο2 να βαζει γκολ για πλακα και τον Ζλαταν να κοντευει να παθει εμφραγμα απ την ταχυπαλμια και να μη μπορει να σταυρωσει γκολ.Τοση γκαντεμια πια????Τα ιδια και στο ματς με τη Λαρισσα.Την τυχη μου μεσα.Ολα τελεια , η ομαδα μια χαρα , αλλα δεν λεει να μας χαμογελασει λιγο η τυχη.Τι να πεις.....Στο παιχνιδι με το βαζελο εκανα μια βδομαδα να συνελθω...απανωτα λαθη στη δουλεια και δεν συμαζευεται....Ελπιζω αυτη τη φορα να περασει ανωδυνα η ηττα.

Αλλα δεν πειραζει.Ας μας νομιζετε ακομα για αδυνατους.Οσες σφαλιαρες τρωμε , τοσο πιο πολυ σκυλιαζουμε!!!!Και την τυχη ακομα θα την φερουμε με τα νερα μας...Που θα παει...

Η αληθεια ειναι οτι οντως χρειαζομαστε ενισχυση...Παιχτη ή παιχτες που θα κανουν την διαφορα , σε τετοια ματς ειδικα.Π.χ. η ΑΕΚ.Ολη τη χρονια μας εκανε να σιχαθουμε το αθλημα , αλλα στα πλευ οφ δειξαν οτι μπορουν να ανταπεξελθουν.

Τελος παντων....Δεν μασαμε , δεν σταματαμε και δεν ξενερωνουμε ποτε!!!!
Πιστευω ακραδαντα οτι και τα δυο διπλα τα εχουμε για πλακα.Αλλα πρεπει να σε θελει και λιγο.Μεγαλη η απουσια και του Γκαρσια.Αυτο το γατακι τον Νταματαντιαναντατιναντιμαλαματινα Ενσαλιβα(ουστ βρωμιαρη , χασαπη) και τον Παρπαριζω Χαιντε-μαη(μου να φας τριφυλι) , θα τους εκανε χαζους μεσα στο γηπεδο.

ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ , ΛΕΝΕ Τ' ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΟΥ ΤΡΕΜΕΙ ΟΛ' Η ΓΗ!!!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Play off 08-09”