Πολύ βιασύνη έπεσε στη σκέψη ορισμένων.paok kerkyra έγραψε:καταρχην ο ζαγορακης μαζι με τον παντελακη ειναι οι μεγαλυτεροι προεδροι της ιστοριας και δεν συζητιεται αυτο
Και ανώφελη σύγκριση ανόμοιων εποχών.
Πολύ βιασύνη έπεσε στη σκέψη ορισμένων.paok kerkyra έγραψε:καταρχην ο ζαγορακης μαζι με τον παντελακη ειναι οι μεγαλυτεροι προεδροι της ιστοριας και δεν συζητιεται αυτο
Ρε arabek,arabek έγραψε:Στον προηγούμενο φίλο που δήθεν παίζει και σύστημα αμυντικό:
Κάνω πολύ περισσότερα πράγματα από το να κάνω 214 δημοσιεύσεις στο PAOKmania...
Γιατί την ειρωνία δεν την πολυγουστάρω... Το καρκίνωμα του ΠΑΟΚ είναι οι οπαδοί του που τον θέλουν μικρό.
DimisK έγραψε:Eπειδή κανείς δεν έχει το καθαρό μυαλό να το κάνει, θα το κάνω εγώ.
Συγχαρήτήρια στην ΑΕΚ που μέσα σε μια πυρωμένη Τούμπα, με τόσα οικονομικά και διοικητικά προβλήματα και τα χίλια κακά της μοίρας της, πήρε ένα σπουδαίο διπλό με 9 παίκτες.
Κάκιστος ο διαιτητής που έπαιξε ΠΑΟΚ και για μένα αυτό είναι κατακριτέο. Θα έπρεπε να ντρέπεται κι αυτός, όπως ντρέπομαι κι εγώ σήμερα. Να μάθουμε να τα λέμε ΟΛΑ! Ντροπή στο Δαλούκα!
Όσο για την ομάδα μας, έπαιξε όσο μπορούσε, ήταν άτυχη και με μια κακή ψυχολογία, με πολύ άγχος χωρίς να υπάρχει λόγος! Ο στόχος επιτεύχθη και έπρεπε να παίζουν χωρίς άγχος! Τότε όλα θα ήταν καλύτερα. Τέλος πάντων.
Είμαι πολύ ευχαριστημένος απο την προσπάθεια της ομάδας και του Σάντος. Τους στηρίζω και τους πιστεύω. Και εκτιμώ ότι η εικόνα στην Αθήνα θα είναι διαφορετική. Θα πάμε καλά εκεί. Φυσικά την 3η θέση θα πάρουμε, αλλά αυτό δεν με χαλάει! Του χρόνου όλα θα είναι καλύτερα.
Το κόμπλεξ μας πάντως κατά του ΠΟΚ υπάρχει κι αυτό είναι το μόνο που με πονάει πολύ. Πολύ όμως. Ακόμα κι αυτή την ΑΕΚ δεν την κερδίσαμε. Πως θα κάνουμε την υπέρβαση αν δεν παίρνουμε τέτοια μάτς; ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Ο ΣΑΝΤΟΣ! Αν ξεπεράσουμε αυτό το πρόβλημα, η ομάδα του χρόνου πάει για μεγάλα πράγματα!
Δεν μασάμε. συνεχίζουμε! Ψηλά το κεφάλι και πίστη στην ομάδα, στον Τεό και στις επιλογές του. Το ταμείο θα γίνει στο τέλος.