Εισιτήρια Απλά και "Μίνι Διαρκείας" στα Playoffs

Άβαταρ μέλους
Kareena4ever
Επικοινωνία:

Re: Εισιτήρια Απλά και "Μίνι Διαρκείας" στα Playoffs

Δημοσίευση από Kareena4ever »

Λιγες διευκρινισεις για οσους αγοραζουν μινι-διαρκειας.

Ο καθενας εχει το δικαιωμα να αγορασει επισημα μεχρι και 5 πακετα(τριαδα εισιτηριων για τα εντος εδρας του ΠΑΟΚ στα πλευ-οφς) μινι-διαρκειας στο ονομα του.

Σε περιπτωση που το ενα απο τα 5 πακετα αγοραζεται σαν ανανεωση κανονικου διαρκειας, δεν χρειαζεται η επιδειξη ταυτοτητας.

Σε περιπτωση που καποιο απο τα πακετα μινι-διαρκειας δεν αγοραζεται σαν ανανεωση κανονικου διαρκειας, χρειαζεται η επιδειξη ταυτοτητας, ωστε στα εισιτηρια για τα πλευ-οφς να αναγραφεται καποιο ονομα.

Οσοι ειχαν αγορασει κανονικα διαρκειας μεσω συνδεσμων μπορουν να αγορασουν μινι-διαρκειας σαν ανανεωση του διαρκειας τους απο τα εκδοτηρια. Απλα δεν αναγραφεται στα μινι-διαρκειας που παραλαμβανουν καποιο ονομα. Αν θελησουν να αγορασουν κι αλλα πακετα μινι-διαρκειας, πρεπει να επιδεικνυουν ταυτοτητα στα εκδοτηρια, ωστε να αναγραφεται στα εισιτηρια μινι-διαρκειας ονομα.

Ολοι (ασχετα αν ειχαν αγορασει κανονικο διαρκειας στην αρχη της σαιζον η οχι) μπορουν να αγοραζουν μινι-διαρκειας σε θεσεις του γηπεδου που δεν αντιστοιχουν σε κανονικα διαρκειας της σαιζον 2008-2009.
Την Πεμπτη 30 Απριλιου στις 9 το πρωι(δηλαδη μετα την ολοκληρωση της πρωτης μερας διαθεσης μινι-διαρκειας) που ανοιξαν τα εκδοτηρια, τετοιες ελευθερες θεσεις για μινι-διαρκειας υπηρχαν μονο για τις θυρες 2,3,7,8.

Απο την Πεμπτη 7 Μαιου στις 9 το πρωι, μπορουν ολοι να αγοραζουν και μινι-διαρκειας για οσες θεσεις του γηπεδου αντιστοιχουν σε κανονικα διαρκειας της σαιζον 2008-2009 που δεν ανανεωθηκαν μεχρι εκεινη την στιγμη.
Άβαταρ μέλους
Kareena4ever
Επικοινωνία:

Στις δυο πρωτες μερες διαθεσης μινι-διαρκειας(Τεταρτη 29 και Πεμπτη 30 Απριλιου) διατεθηκαν επισημα 11.200 πακετα μινι-διαρκειας(τριαδα εισιτηριων για τα εντος εδρας πλευ-οφς ματς του ΠΑΟΚ) και αρκετες εκατονταδες μεμονωμενα εισιτηρια.
Άβαταρ μέλους
Kareena4ever
Επικοινωνία:

Εκδοτήρια γηπέδου Τούμπας
Για τις ωρες λειτουργιας των εκδοτηριων απο την Πεμπτη 7 Μαιου δεν εχει δημοσιευτει ακομα ανακοινωση.
Από τις 29/04 μεχρι και 06/05 τα εκδοτήρια θα λειτουργούν με το εξής ωράριο:

Τετάρτη: 9π.μ.- 8μ.μ.
Πέμπτη: 9π.μ.- 8μ.μ.
Παρασκευή: κλειστά.
Σάββατο: 9π.μ.- 5μ.μ.
Κυριακή: 9π.μ.- 5μ.μ.
Δευτέρα: 9π.μ.- 8μ.μ.
Τρίτη: 9π.μ.- 8μ.μ.
Τετάρτη: 9π.μ.- 8μ.μ.
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

Χθες κατέβηκε(ή ανέβηκε?) γνωστός μου από Κοζάνη να πάρει διαρκείας για τον σύνδεσμο(καμιά 50αρια) και δεν του έδωσαν γι' αυτούς που δεν είχαν ήδη διαρκείας...απ' τα 3000 χιλ. που ήθελε να δώσει τα 2000 χιλ. γύρισαν πίσω...
Μήπως εκεί στην ΠΑΕ χόρτασαν από λεφτά και δεν θέλουν άλλα???
Λίγο περισσότερο σεβασμός δεν βλάπτει.....
Άβαταρ μέλους
Kareena4ever
Επικοινωνία:

Σε κανενα δεν μπορει να δωσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πακετα μινι-διαρκειας για οποιαδηποτε θεση θελει να εχει καποιος στο γηπεδο. Αυτο δεν ισχυει μονο για συνδεσμους αλλα για ολους που ενδιαφερονται να αγορασουν μινι-διαρκειας.
Οπως ολοι, μπορουν ολα τα μελη της Λεσχης Φιλων Κοζανης που ειχαν κανονικο διαρκειας να αγορασουν μινι-διαρκειας σαν ανανεωση της συγκεκριμενης θεσης. Τα υπολοιπα μελη του συνδεσμου που δεν ειχαν κανονικο διαρκειας μπορουν να αγορασουν μινι-διαρκειας σε ελευθερες θεσεις μονο. Αλλιως πρεπει να περιμενουν απο την Πεμπτη.
Αν εχω μαζι μου σαν συνδεσμος 100 καρτελακια διαρκειας στην θυρα 4 και ζητησω 150 μινι-διαρκειας στην θυρα 4, θα μου πει ο υπαλληλος πως οι 100(που ειχαν καρτελακι διαρκειας) ανανεωνουν τη θεση, ενω οι αλλοι 50 θα παρουν μονο στις θυρες που εχει ελευθερες θεσεις η θα περιμενουν απο την Πεμπτη να ρωτησουν αν δεν ανανεωθηκαν 50 θεσεις διαρκειας κανονικης περιοδου 2008-2009 στη θυρα 4.
Αυτο δεν ειναι ασεβεια απεναντι σε καποιο συνδεσμο, ειναι σεβασμος απεναντι στον καθενα μας που εχει διαρκειας και ενδιαφερεται να αγορασει μινι-διαρκειας.
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

geo_athens4 έγραψε: Καλά λέει ρε συ, εγώ έβγαλα μόνο για το ματς με ΑΕΚ γιατί μόνο τότε μπορώ να ανέβω.. Είναι μεγάλη ταλαιπωρία που τρώει ολόκληρο το Σ/Κ..Εξάλλου το sold out είναι δεδομένο όποιοι κ αν είναι αυτοί που θα είναι μέσα..
Καλά ταλαιπωρία δεν είναι...

μακάρι να μπορούσαμε να είμαστε εκεί σε όλα, αλλά 3 σερί Σ/Κ όταν έχεις οικογένεια και όταν η γ@μωκρίση σε έχει ψιλοστριμώξει εισπρακτικά, τότε δεν χαλάς κοντά στο 1000ρικο σε 21 μέρες...

και όπως είπα, έχουμε ΑΜΚ, νέο διαρκείας (έστω και αν ανεβαίνουμε 4-5 φορές όλες όλες) και ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ...

οπότε κάνουμε από τώρα τα κουμάντα μας...

* off opic - geo ταξιδεύαμε μαζί με το αεροπλάνο στο ΠΑΟΚ-gay (κύπελλο) ;
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Kareena4ever έγραψε:Σε κανενα δεν μπορει να δωσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πακετα μινι-διαρκειας για οποιαδηποτε θεση θελει να εχει καποιος στο γηπεδο. Αυτο δεν ισχυει μονο για συνδεσμους αλλα για ολους που ενδιαφερονται να αγορασουν μινι-διαρκειας.
Οπως ολοι, μπορουν ολα τα μελη της Λεσχης Φιλων Κοζανης που ειχαν κανονικο διαρκειας να αγορασουν μινι-διαρκειας σαν ανανεωση της συγκεκριμενης θεσης. Τα υπολοιπα μελη του συνδεσμου που δεν ειχαν κανονικο διαρκειας μπορουν να αγορασουν μινι-διαρκειας σε ελευθερες θεσεις μονο. Αλλιως πρεπει να περιμενουν απο την Πεμπτη.
Αν εχω μαζι μου σαν συνδεσμος 100 καρτελακια διαρκειας στην θυρα 4 και ζητησω 150 μινι-διαρκειας στην θυρα 4, θα μου πει ο υπαλληλος πως οι 100(που ειχαν καρτελακι διαρκειας) ανανεωνουν τη θεση, ενω οι αλλοι 50 θα παρουν μονο στις θυρες που εχει ελευθερες θεσεις η θα περιμενουν απο την Πεμπτη να ρωτησουν αν δεν ανανεωθηκαν 50 θεσεις διαρκειας κανονικης περιοδου 2008-2009 στη θυρα 4.
Αυτο δεν ειναι ασεβεια απεναντι σε καποιο συνδεσμο, ειναι σεβασμος απεναντι στον καθενα μας που εχει διαρκειας και ενδιαφερεται να αγορασει μινι-διαρκειας.
Καλά όλα αυτά που λες και τα ξέρω αλλά δεν ζητήσαμε συγκεκριμένη θέση...Απλώς μας είπαν ότι για θύρες 2-3-5-6 δεν δίνουν σε όποιον δεν είχε διαρκείας και για καμιά θέση....Από Πέμπτη και βλέπουμε...
Μόνο στην 8 του έδωσαν καμιά δεκαριά....
Και ερωτώ...όλες οι θέσεις στις παραπάνω θύρες ήταν διαρκείας???
Για μένα αυτά είναι φάουλ και μάλιστα χοντρά...
Και να μην επεκταθώ και παραπάνω για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.....
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

1) που ξέρεις ότι έχουν μείνει θέσεις στις θύρες που πηγες να πάρεις? καταρχήν βγήκε ανακοίνωση χτες ότι πακέτα τέλος στις περισσότερες θύρες. άρα γιατί πιστεύεις ότι ακόμα υπάρχουν θέσεις?

2) τα σινδεσμιτικα εισιτήρια τα προμηθεύεστε από τα εκδοτήρια? γιατί με αυτή τι λογική μπορούν να πάνε εκπρόσωποι 55 συνδέσμων να πάρουν από 100 κομμάτια ο καθένας από τα εκδοτήρια. ο απλός φίλαθλος από που θα τα πάρει μετά?
Άβαταρ μέλους
geo_athens4

Δημοσίευση από geo_athens4 »

interad έγραψε:
geo_athens4 έγραψε: Καλά λέει ρε συ, εγώ έβγαλα μόνο για το ματς με ΑΕΚ γιατί μόνο τότε μπορώ να ανέβω.. Είναι μεγάλη ταλαιπωρία που τρώει ολόκληρο το Σ/Κ..Εξάλλου το sold out είναι δεδομένο όποιοι κ αν είναι αυτοί που θα είναι μέσα..
Καλά ταλαιπωρία δεν είναι...

μακάρι να μπορούσαμε να είμαστε εκεί σε όλα, αλλά 3 σερί Σ/Κ όταν έχεις οικογένεια και όταν η γ@μωκρίση σε έχει ψιλοστριμώξει εισπρακτικά, τότε δεν χαλάς κοντά στο 1000ρικο σε 21 μέρες...

και όπως είπα, έχουμε ΑΜΚ, νέο διαρκείας (έστω και αν ανεβαίνουμε 4-5 φορές όλες όλες) και ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ...

οπότε κάνουμε από τώρα τα κουμάντα μας...

* off opic - geo ταξιδεύαμε μαζί με το αεροπλάνο στο ΠΑΟΚ-gay (κύπελλο) ;
χαχα!!οχι αδερφε, εγραφα μαθημα την επομενη μερα και κοπηκα κιολας!!!

Αυτο σ λεω κ εγω, μονο για ενα σ/κ θα φυγουν πανω απο 100 ευρω σε μεταφορικα, εισιτηριο κλπ οποτε ειναι μεγαλο στριμωγμα σε καιρους κρισης.. Αλλα δε βαριεσαι, για την ΠΑΟΚαρα θα κανουμε και μια θυσια παραπανω..
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

και εδω στην πτολεμαιδα αυτο ξερουμε οτι στις περισσοτερες θυρες και σιγουρα σε 4 -5-6 τελειωσαν τα ελευθερα μινι διαρκειας και απο πεμπτη οτι περισεψει απο τους διαρκειας που δεν ανανεωσαν θα διατεθουν που ειναι λοιπον το φαουλ ? εγω θα ανανεωσω την δευτερα το διαρκειας μου
......
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Petm έγραψε:1) που ξέρεις ότι έχουν μείνει θέσεις στις θύρες που πηγες να πάρεις? καταρχήν βγήκε ανακοίνωση χτες ότι πακέτα τέλος στις περισσότερες θύρες. άρα γιατί πιστεύεις ότι ακόμα υπάρχουν θέσεις?

2) τα σινδεσμιτικα εισιτήρια τα προμηθεύεστε από τα εκδοτήρια? γιατί με αυτή τι λογική μπορούν να πάνε εκπρόσωποι 55 συνδέσμων να πάρουν από 100 κομμάτια ο καθένας από τα εκδοτήρια. ο απλός φίλαθλος από που θα τα πάρει μετά?
1. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεύτερη μέρα κυκλοφορίας τελείωσαν όλα τα εισητήρια στις θύρες 2-3-5-6...από την μία το μεσημέρι κιόλας.
2.Σ' αυτό έχεις ένα δίκιο αλλά θα μπορούσε ένας σύνδεσμος να πάρει καμιά 10αρια....δεν μιλάμε για 100 ο καθένας.
iliasthes

Δημοσίευση από iliasthes »

Από τις πρώτες 3-4 ώρες κι όλας τελειώσανε οι ελεύθερες θέσεις σε όλες τις θύρες εκτός από την 8. Μετά την Πέμπτη πιστεύω πως θα ελευθερωθούν κάποιες θέσεις, κυρίως από κόσμο που μένει μακριά και είχε διαρκείας. Εγώ χθες ανανέωσα μόνος μου μέσω ίντερνετ και το εκτύπωσα και μου έκανε αρνητική εντύπωση το εξής. Στην αγορά μέσω ίντερνετ βάζουνε και μια έξτρα χρέωση 3 ευρώ σαν έξοδα επεξεργασίας.

Ειλικρινά μου κάνει εντύπωση πως έχει περισσότερα έξοδα το οτι μπαίνω στο σύστημα καταγράφω μόνος μου τα στοιχεία και εκτυπώνω το εισητήριο μου, από το να απασχολήσω μισή ώρα έναν υπάλληλο. Συνήθως οι περισσότερες εταιρείες δίνουνε μπόνους για αγορές μέσω ίντερνετ, γιατί έτσι μειώνουνε τα λειτουργικά τους έξοδα. Μπορεί το ποσό να είναι ελάχιστο, αλλά στα τόσα χρόνια που έχω συνεργαστεί με αρκετούς επαγγελματίες για το στήσιμο ηλεκτρονικών καταστημάτων πρώτη φορά το είδα αυτό.

Τεσπα μετά από πολλά χρόνια θα ζήσουμε πραγματική γιορτή στην Τούμπα. Έχω ξεχάσει πριν πόσα χρόνια είχα ξαναδεί τέτοιο ξεσηκωμό του κόσμου του ΠΑΟΚ, ίσως οι περισσότεροι να μην το έχουμε ξαναζήσει αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς. Μέχρι τώρα ζούσαμε έναν ξεσηκωμό για ένα παιχνίδι ή μερικές εβδομάδες, πάντα "κάτι" γινόταν και ακολουθούσε απογοήτευση και παγωμάρα (βλ υπόθεση Μακάμπι). Ο ξεσηκωμός τώρα κρατάει 2 χρόνια και όλα δείχνουν πως είμαστε ακόμα στην αρχή.

Μας κακομαθαίνετε κύριε Πρόεδρε.
thoumas

Δημοσίευση από thoumas »

Για κάθε εισιτήριο χρεώνεται 1€ έξοδα επεξεργασίας .Για να χρεώθηκες με 3€ πρέπει να πήρες τρία εισιτήρια.
Άβαταρ μέλους
farmak76

Δημοσίευση από farmak76 »

2 η ώρα ξημερώματα Σαββάτου 2 Μαϊου και το σύστημα αυτή τη στιγμή μου πουλάει πακέτο εισητηρίων μόνο για 4Α και 8. Άρα... όποιος προλάβει σήμερα, γιατί διαφορετικά θα πρέπει να περιμένετε την Πέμπτη για να ελευθερωθούν κάποιες θέσεις (αν ελευθερωθούν) ή αλλιώς να πάρετε μεμονωμένα εισητήρια για κάθε ματς σε όποια θύρα βρείτε...

ΥΓ για το ματς με βάζελο έχουν μείνει ελάχιστα...
:) :) :) :) :) :) :)

...ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ!!!!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Εχοντας δεδομένα τα 19.159 διαρκείας του καλοκαιριού ένα πράγμα μπορώ να συμπεράνω..

Η Πέμπτη θα είναι η τελευταία μέρα διάθεσης εισιτηρίων (μεμονομένων ή καρτών διαρκείας) για τους αγώνες των πλέι οφ, γιατί πολύ απλά τότε θα τελειώσουν!!!

ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”