Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ. 8.2.2009 19.00 Προβλέψεις και σχόλια
-
Re: 8.2.2009 19.00 - Παναθηναικός - ΠΑΟΚ - Προβλέψεις και σχόλια
Πιστευω οτι το αυριανο παιχνιδι δεν ειναι ευκολο οσες απουσιες κ αν εχουν τα βαζελια!εμεις στα εκτος εδρας δεν παμε κ τοσο καλα,εχουμε κ απουσιες.δυσκολο το παιχνιδι γιατι μετα απο το μπαλαρινες κτλ θα κοιταξουν να παρουν το παιχνιδι με ολους τους τροπους κ μεσα σ αυτους πιστευω ειναι κ ο οφθαλμιατρος! Ευχομαι ομως να τους γυρισει ολο μπουμεραγκ κ να βαλουμε ενα γκολ στην αρχη κ να κυνηγανε αυτοι το σκορ.να τρεχουν κ να μην φτανουν............. α!!!! κ κατι ακομη.ΕΚΤΟΣ απο την φωτο που εβαλε ο απαραδεκτος εγω δεν μπορω να δω ουτε να διαβασω τιποτε αλλο!!!!!!!!! 

- sakisPAOK1926sweden
πάμε για niki, μπορούμε να την πάρουμε ο παο δεν έχει tpt σπουδαίο, η ομάδα του φέτος είναι άνω κάτω δεν έχει ούτε αρχή ούτε τέλος, με πανσερραϊκό ήτανε ένα μάτσο χαλια
- Pegasus1589
Είναι ασταθής ομάδα και αυτό είναι το χειρότερο... Ελπίζω ο Σάντος να τους ακτινογράφησε και να μη βρεθεί προ εκπλήξεως γιατί το όποιο θετικό αποτέλεσμα είναι κατά 50% τουλάχιστον στο χέρι του.
-
Το ,παιχνίδι δύσκολο, κι επειδή εδω και μια δεκαετία δεν μετράει τι ομάδα έχεις, αλλά τι χρήμα έχεις βάλει στο στοίχημα, ή τι κανονίστηκε έξω από το γήπεδο, προγνωστικά; δεν γίνονται. Το σίγουρο είναι οτι αν ο Βάζελος πει ότι το παιχνίδι είναι Ασσος ,μπορεί να το πάρει, κι ασ έχουμε εμείς 20 ευκαιρίες για γκολ, κι αυτός μισή.
Βέβαια θέλω το διπλό, αλλά δυστυχώς τα μάτς δεν παίζοντε πλέον, μόνο μέσα στο γήπεδο. Αλλοιώς με το ότι έχουν δείξει οι ομάδες στα τελευταία ματς, τουλάχιστον το Χ το είχαμε σίγουρο.
Ωπα "free4" για να γίνει αυτό πρέπει να έχει ίωση κι ο Σάντος, και να κατεβάσει ενδεκάδα ο Βρύζας, . Αλλοιώς η γνωστή συνταγή, 4-5-1, με Χούτο ή Αναστασάκο μπροστά, αν κι εγώ θα προτιμούσα τον Αθανασιάδη. Ο πιτσιρικάς γυρίζει και πίσω απο την σέντρα που και που. Ο Αναστασάκοςε στο ματς με τον Γαύρο όποτε αμύνονταν η ομάδα ,έκανε παρέα στον Νικοπολίδη.
Βέβαια θέλω το διπλό, αλλά δυστυχώς τα μάτς δεν παίζοντε πλέον, μόνο μέσα στο γήπεδο. Αλλοιώς με το ότι έχουν δείξει οι ομάδες στα τελευταία ματς, τουλάχιστον το Χ το είχαμε σίγουρο.
free4 έγραψε:Κι αν παίξεις με Μπακαγιόκο και Χούτο μπροστά???????
Λέω εγώ τώρα, έτσι για να σας τσιτώσω βραδιάτικα!!!!
Το πονταλάκι μπορεί να αποδειχθεί και το μίνιμουμ από το ματς!!!
Ωπα "free4" για να γίνει αυτό πρέπει να έχει ίωση κι ο Σάντος, και να κατεβάσει ενδεκάδα ο Βρύζας, . Αλλοιώς η γνωστή συνταγή, 4-5-1, με Χούτο ή Αναστασάκο μπροστά, αν κι εγώ θα προτιμούσα τον Αθανασιάδη. Ο πιτσιρικάς γυρίζει και πίσω απο την σέντρα που και που. Ο Αναστασάκοςε στο ματς με τον Γαύρο όποτε αμύνονταν η ομάδα ,έκανε παρέα στον Νικοπολίδη.
Αυτό που θέλω είναι να κατέβει ο βάζελος με αυτό το 4-4-2 που προαναφέρθηκε. Μόνο ο Κλαψογκούνης θα είναι πρόβλημα από τα αριστερά, αλλά κι αυτός συνήθως συγκλίνει οπότε θα πέφτει πάνω στον Γκαρσία. Και μετά θα κατρακυλάει μέχρι την σέντρα.
Προτείνω για ενδεκάδα σε 4-3-2-1:
Γλύκος
Αραμπατζής Μαλεζάς Μπιζέρα Δάρλας
Μπαλάφας Γκαρσία Ηλιάδης
Αθανασιάδης Κωνσταντινίδης
Αναστασάκος
Ναι ρε με τα δεύτερα! Έτσι για πλάκα.
Να πάθει πλάκα ο Χενκ Τενκ Κεντ
και από το ταράκουλο να φάει πεντ'.
Προτείνω για ενδεκάδα σε 4-3-2-1:
Γλύκος
Αραμπατζής Μαλεζάς Μπιζέρα Δάρλας
Μπαλάφας Γκαρσία Ηλιάδης
Αθανασιάδης Κωνσταντινίδης
Αναστασάκος
Ναι ρε με τα δεύτερα! Έτσι για πλάκα.
Να πάθει πλάκα ο Χενκ Τενκ Κεντ
και από το ταράκουλο να φάει πεντ'.

Α πα πα πα πα παααααααα................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
plato6 έγραψε:Ο Μίνος στην έρα είπε ότι ο χούτος είναι εκτός αποστολής και μέσα μουσλι και βιερίνια!
O Μίνος το είπε; Μην την ψάχνεις, αυτός πάντα είναι μια βδομάδα μπροστά. Το ρεπορτάζ που κάνει παραμονές ενός αγώνα ισχύει για τον επόμενο.
Platon έγραψε:![]()
![]()
![]()
![]()
Α πα πα πα πα παααααααα................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Athanasiadhs
Η ομάδα σίγουρα μπορεί να πάρει ένα βαθμό,έχει δυνατότητες και για τους τρεις αλλά έχω ένα προαίσθημα ότι θα μιλήσει η κούραση μας,καθώς και τα απανωτά "χαστούκια" του βάζελου ο οποίος θα πρέπει κάποια στιγμή να δείξει σαν ομάδα και κάποια ανακλαστικά.
Σημαντικό ρόλο θα παίξει η απόδοση των αμυντικών χαφ μας και του Lino,Vierhnia,Sergio όσον αφορά την επίθεση..Ας ελπίσουμε ότι οι παίχτες θα μας υποβάλλουν στη δοκιμασία που λέγεται:Πόση χαρά μαζεμένη μπορεί να αντέξει κάποιος και να μας χαρίσουν ένα ακόμα τρίποντο...
Ας ελπίσουμε ότι και η Λάρισα θα κάνει το καθήκον της..
Σημαντικό ρόλο θα παίξει η απόδοση των αμυντικών χαφ μας και του Lino,Vierhnia,Sergio όσον αφορά την επίθεση..Ας ελπίσουμε ότι οι παίχτες θα μας υποβάλλουν στη δοκιμασία που λέγεται:Πόση χαρά μαζεμένη μπορεί να αντέξει κάποιος και να μας χαρίσουν ένα ακόμα τρίποντο...

Ας ελπίσουμε ότι και η Λάρισα θα κάνει το καθήκον της..

Κάποιοι ή να αλλάξουν πλευρό και να συνεχίσουν τον ύπνο τους, ή να ξυπνήσουν και να μη γράφουν παπαριές!!!
ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΗΜΑΡΤΟΝ!!!
ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΗΜΑΡΤΟΝ!!!
θέλω μια φορά για φέτος σε ντέρμπι πρωταθλήματος να ειναι ΟΛΟΙ στην καλύτερη τους μερα.
Ο λινο απο αριστερά να μην κόβετε με τίποτα για 90'
ο δαρλας να κόβει και να ανεβαίνει στο κέντρο να μοιράζει
ο αναστασακος-αθανασιαδης-μουσλι μπροστα να κανουν παπαδες και καθε ευκαιρία γκολ
ο σερτζιο να ειναι ο παλιός σερτζιο τοτε οπος στο πορτογαλια γερμανια
ο γκαρσια να κανει αυτο που κανει σε καθε ματς.
ο βερον να κανει το καλύτερο παιχνίδι της καριέρας του
ο αραμπατζις να φάει την θεση του μιρο μετα την εμφάνιση του.
ο κοντρερας και μαλεζα πισω να αφήνουν μονο τον αερα να περάσει για να αναπνέει και ο χαλκιας πισω.
ΠΟΛΛΑ ΖΗΤΑΩ?????? ΠΑΟΚ ΖΗΤΑΩ.
Ο λινο απο αριστερά να μην κόβετε με τίποτα για 90'
ο δαρλας να κόβει και να ανεβαίνει στο κέντρο να μοιράζει
ο αναστασακος-αθανασιαδης-μουσλι μπροστα να κανουν παπαδες και καθε ευκαιρία γκολ
ο σερτζιο να ειναι ο παλιός σερτζιο τοτε οπος στο πορτογαλια γερμανια
ο γκαρσια να κανει αυτο που κανει σε καθε ματς.
ο βερον να κανει το καλύτερο παιχνίδι της καριέρας του
ο αραμπατζις να φάει την θεση του μιρο μετα την εμφάνιση του.
ο κοντρερας και μαλεζα πισω να αφήνουν μονο τον αερα να περάσει για να αναπνέει και ο χαλκιας πισω.
ΠΟΛΛΑ ΖΗΤΑΩ?????? ΠΑΟΚ ΖΗΤΑΩ.
Εγω μαγκες το περιμενω 0-1 το ματσακι με 12,00 αποδοση στον οπαπ. Ετσι για να μας κανει πλουσιους η ομαδαρα μας.
ΑΙΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΜΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ
ΑΙΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΜΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ
- greekboy1981
eorptol έγραψε:greekboy1981 έγραψε: Συγγνώμη για το οφ-τοπικ αλλα θα ήθελα να ζητησω δημόσια συγγνωμη απο τον αδελφό μας τον Απαράδεκτο για την αντίδραση μου στο αρθρο του για την ήττα του Πανθρακικου.....είμαι άρρωστος αυτες τις μέρες , νομιζω εχω γαστρεντερίτιδα ....συγχωρήστε με γιατί εκτος απο την την ιωση που με επιασε , ειμαι αρρωστος και με τον ΠΑΟΚ.... η ίωση θα φύγει σε δυό-τρεις μέρες , μα η αρρώστια , η καψούρα μου ο ΠΑΟΚ δεν θα φύγει ποτέ απο μέσα μου!! Τ'ι λες Απαράδεκτε??? Ζητω συγγνωμη κι απο ολα τα αδερφια εδω στο φορουμ!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αδερφε ΝΑ ΚΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ
ο κοσμος της κομοτηνης δεν φταιει για τις μαλακιες που κανει ο βλακας
ο προεδρος του πανθρακικου.......σεβασμο στον κοσμο της κομοτηνης απο
μας γιατι δικοι μας ειναι οι περισσοτεροι........Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ......
Εννοείται οτι σπάστηκα παρα πολυ με την μαλακία της διοικησης του Πανθρακικου να δωσει όλη την θύρα 2 και να κατεβάσει την ομάδα με ελλειψεις ....οσο παρακολουθουσα το ματς στην τηλεόραση ( ημουν χαλια χτες και δεν πηγα στο γηπεδο...) τα εχωνα στον πρόεδρο ....
Σήμερα νιώθω αρκετά καλύτερα και θα μπορέσω να πάω στην καφετερια εδω δίπλα να δω την ΠΑΟΚαρα μας.....
Κύριε Πρόεδρε του Πανθρακικού , είδαμε ποσο φιλοΠαοκτσης είσαι..... Μου άρεσε που έλεγε τοτε οτι η θυρα 5 , η κερκιδα στο πεταλο δεν ηταν ετοιμη , κι ελεγε " Αν ειναι κάποια όμαδα που θα δίναμε εισητήρια στουυς οπαδούς της αυτή ειναι ο ΠΑΟΚ αλλα το γήπεδο ειναι μικρο..." Δεν μας χέζεις κι εσυ ρε μαλάκα??? Οταν φερνεις όλη την γαυροπαρέα στην θυρα 2 αναγκάζοντας τους κατοχους διαρκείας του πανθρακικου απο εκει να πάνε στο πεταλο μονο και μονο για να εχει χωρο να κατσουν τα γαυράκια,.... υστερα κατεβάζεις την ομάδα χωρίς Ντιαλό και Ριέρα ?? πως περιμένεις να νικησεις τον γάυρο??? Του χρόνου κανονισε να δωσεις το πεταλο και την θυρα 2 ολη στον ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.... αλλιως εμείς θα σε ρίξουμε στην Β'
Οσο για το ματς Βάζελος-ΠΑΟΚ , βλεποντας οτι ο Μουσλι ειναι στην αποστολη , και με τον βαζελο να παιζει με σημαντικες απουσίες , παμε για διπλο.!!!