Προιστάμενος αθλητικού προγράμματος της ΕΡΤ..paok87 έγραψε:
2) ο Παναγιωτης Περπεριδης(συντονιστης της εκπομπης) τον διεκοψε την ωρα που ανακοινωνε τις ωρες των φιλικών αγώνων για να βγαλει έκτακτη ειδηση για μεταγραφη του gay.
ΈραΣπορ
Re: ΕΡΑ Σπορ, Αποψεις
- ULTRASONICGR
Re: ΈραΣπορ
ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΡΑ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΒΙΕΡΙΝΙΑ -ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ!!!!
ΡΕ ΑΝΤΕ ΣΕ ΛΕΩ ΔΕ ΜΑΜΙΕΣΤΕ!ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ!
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
ΡΕ ΑΝΤΕ ΣΕ ΛΕΩ ΔΕ ΜΑΜΙΕΣΤΕ!ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ!
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Δηλαδη ποσο μαλακες ειναι καποιοι. Του σαλπιγγιδη το συμβολαιο ληγει τον Ιουνιο και μπορει οποιος θελει σε 28 μερες να παει να τον κλεισει χωρις να πληρωσει ευρω στους βαζελους.
Του Βιερινια θα αναεωθει εντος ολιγου ως το 2013.
Ναι...
...πολυ δικαιη ανταλλαγη.
Του Βιερινια θα αναεωθει εντος ολιγου ως το 2013.
Ναι...
...πολυ δικαιη ανταλλαγη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Olorin την Τετ 02 Δεκ 2009, 12:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ULTRASONICGR γράφε με μικρά και όχι με κεφαλαία!
υ.γ. Ποια ήταν τα τσακάλια που μιλούσαν για ανταλλαγή Βιερίνια-Σάλπι?? Γιατί εμένα ο μπατζανάκης της γυναίκας του 3ου μου ξαδερφου ακουσε για ανταλλαγη Κοντρερας+Βιερι με Σάλπι....
υ.γ. Ποια ήταν τα τσακάλια που μιλούσαν για ανταλλαγή Βιερίνια-Σάλπι?? Γιατί εμένα ο μπατζανάκης της γυναίκας του 3ου μου ξαδερφου ακουσε για ανταλλαγη Κοντρερας+Βιερι με Σάλπι....
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Ο κοντός θα διχάσει.
Συζήτηση γίνεται ΜΟΝΟ αν...
1.... επιστρέψει, μέχρι τελευταίου ευρώ, τα φράγκα που πήρε εκείνο το καλοκαίρι από το υστέρημα του ΠΑΟΚΤΣΗ,
2.....βγει με μικρόφωνο στο παιχνίδι με τον γάβρο στην Τούμπα, μπροστά σε 30000 κόσμο και ζητήσει συγγνώμη (επαναλαμβάνοντας με δυνατή φωνή τη πρόταση: ΣΑΣ ΖΗΤΑΩ Συγνώμη, είμαι λακαμάς) για μισή ώρα (πριν την έναρξη του παιχνιδιού), στο κέντρο του γηπέδου.
Αλλά επειδή δεν πρόκειται να γίνουν αυτά, >>>>>> Στα ξεκουμπίδια, >>>>>>> να πάει όπου θέλει, στον ΠΑΟΚ ΔΕΝ Ξαναματαγυρίζει! ΟΥΣΤ!
1.... επιστρέψει, μέχρι τελευταίου ευρώ, τα φράγκα που πήρε εκείνο το καλοκαίρι από το υστέρημα του ΠΑΟΚΤΣΗ,
2.....βγει με μικρόφωνο στο παιχνίδι με τον γάβρο στην Τούμπα, μπροστά σε 30000 κόσμο και ζητήσει συγγνώμη (επαναλαμβάνοντας με δυνατή φωνή τη πρόταση: ΣΑΣ ΖΗΤΑΩ Συγνώμη, είμαι λακαμάς) για μισή ώρα (πριν την έναρξη του παιχνιδιού), στο κέντρο του γηπέδου.
Αλλά επειδή δεν πρόκειται να γίνουν αυτά, >>>>>> Στα ξεκουμπίδια, >>>>>>> να πάει όπου θέλει, στον ΠΑΟΚ ΔΕΝ Ξαναματαγυρίζει! ΟΥΣΤ!
Αν γινει αυτο, πρεπει να δωσουμε και στο ρουλη καπου 500.000 ευρω λογω συμφωνητικου που υπεγραψε με την Μποκα Τζουνιορς.novito έγραψε:υ.γ. Ποια ήταν τα τσακάλια που μιλούσαν για ανταλλαγή Βιερίνια-Σάλπι?? Γιατί εμένα ο μπατζανάκης της γυναίκας του 3ου μου ξαδερφου ακουσε για ανταλλαγη Κοντρερας+Βιερι με Σάλπι....

novito έγραψε:
τακης τσιρτσωνης.βαζελος
βασιλης παπανικολαου.γαυρος
για γελια η κουβεντα...και μαλιστα το χαψανε τα βοδια που τους ακουγανε και στελνανε μηνύματα για το πως θα γίνει το πιθανο deal.

Kolokotronis_4 έγραψε:Ο κοντός θα διχάσει.

Ισως να χρειαστει να τον υποδεχθεις Θεοδωρε.
"Σαλπιγγιδη ανδρακλα,
επεστρεψες χωρις λεφτα
κι εγινες της μανας γιος,
της Τουμπας ο ψηλος"
Να βάλει 1 εκ. ευρώ στην αύξηση του ΜΚ, να αγοράσει 1.000 διαρκείας μόνος του, να μας πληρώνει τον κάθε χρόνο του συμβολαίου του (600.000), σε κάθε γκολ που βάζει να βγάζει τη φανέλα και από κάτω να γράφει ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΝΤΟΠΟ@ΤΑΝΟΣ, Μ@ΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ....Kolokotronis_4 έγραψε:Ο κοντός θα διχάσει.
Α, ξέχασα κάθε βράδυ που κάνει την προσευχή του να ζητάει συγνώμη από όλους που έσκιζαν τον ίδιο και την οικογένειά του στα μπινελίκια επί 3 χρόνια....
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
για μενα να ερθει με τον γνωστο τροπο να επιστρεψει τα λεφτα και σαν καλος επαγγελματιας να προσφερει στην
ομαδα και μεσα απο την αποδοση του και τα γκολ του θα παρει το χειροκροτημα του κοσμου....ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ.....
ομαδα και μεσα απο την αποδοση του και τα γκολ του θα παρει το χειροκροτημα του κοσμου....ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ.....
Όταν γράφεις να βγει με μικρόφωνο να πει σε όλη την Τούμπα, συγνώμη είμαι λακαμάς, τι περιμένεις να γράψω;;;Kolokotronis_4 έγραψε:φίλε ioanmits,
κακώς με αυτά δεν κάνουν ειρωνίες
Συμφωνώ με τον eortpol.. μέχρι εκέι...