Ηρακλής - Π.Α.Ο.Κ. 2/11 19:00 Προβλέψεις και σχόλια αγώνα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

τι βρίσκω προκλητική την ανακοίνωση τις ΠΑΕ ηρακλής. ίδιος εκεί που αναφέρεται για ηθικούς αυτουργούς. αν αυτοί δεν είναι ηθικοί αυτουργοί τις κατάστασης που έχει δημιουργηθεί τότε ποιος είναι??
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Ρε παιδες ηρεμια με το 1ο παιζουμε ...
Αμα παρουμε Χ καλα θα ειναι ..

Και ολοι αναρωτιεστε τι λεει αυτος ?
Με τον 1ο παιζουμε ντε ..
Διαβαστε την βαθμολογια αλλα απο κατω προς τα πανω ..:lol:
Αντε βρε γιαγιαδες πουθεναδες που θελετε και ασσο ...
Ουστ εκει εκει στην Β εθνικη ..
Άβαταρ μέλους
Boreios4

Δημοσίευση από Boreios4 »

Petm έγραψε:τι βρίσκω προκλητική την ανακοίνωση τις ΠΑΕ ηρακλής. ίδιος εκεί που αναφέρεται για ηθικούς αυτουργούς. αν αυτοί δεν είναι ηθικοί αυτουργοί τις κατάστασης που έχει δημιουργηθεί τότε ποιος είναι??
Δεν ξέρω σε τι ακριβώς αναφέρεται η ανακοίνωση της παε ηρακλής, αλλα με αφορμή το σχόλιο περί ηθικών αυτουργών και ΜΜΕ θέλω να πω το εξής.

Μόλις σχετικά πρόσφατα "γνώρισα" τυχαία μέσω youtube το νέο "αστέρα" των media της πόλης Ραπτόπουλο και τον άκουσα κάποιες λίγες φορες στο radio μέσω internet. Αν ήταν μονο γελωτοποιός δε θα ασχολούμουν περισσότερο μαζί του, αυτός όμως είναι και επικίνδυνος. Χθες συγκεκριμένα προκαλούσε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να "αποδείξουν" ποσο μάγκες και ποσο "μπουκαδωρικος" λαός όπως έλεγε είναι!
Ο τυπάκος αυτός με την ακροαματικότητα που από ότι φαίνεται έχει, θα μπορούσε προφανώς να επηρεάσει με τα λεγόμενα του θερμότερους νεαρούς στον να προβούν σε πράξεις βίας! Κι ακόμη δεν του πήρε κάποιος το μικρόφωνο να του το βάλει να μην πω που!

Προσοχή αδέφια, κυρίως οι πιο ευέξαπτοι από εμάς, μην πέσει κανεις σε τέτοιες παγίδες από στημένους προβοκάτορες! Όσοι πάτε στο γήπεδο, πέρα από τους 1500, ηρεμία, μπείτε όμορφα κι ωραία, περάστε στη διπλανή κερκίδα και απολαύστε την Παοκάρα μας.
Σίγουρα πολλοί θα βρούνε τρόπο να προμηθευτούν εισιτήριο και να μπούνε μέσα, αλλα ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση. Ο λαός μας δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν, άλλοι μονο έχουν να ζηλεύουν το μεγαλείο του! Απολαύστε το παιχνίδι στον αγωνιστικό χώρο και το "παιχνίδι" στην κερκίδα! Γουστάρετε με τον ΠΑΟΚ μας και το λαό και να είστε περήφανοι για ο,τι κάνετε..

ps. πωπω, γέρασα ρε π@ύστη μου, σαν το μπαμπά μου πριν είκοσι χρονια μιλάω! :)
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

δεν έχεις καθόλου άδικο αλλα νομίζω ότι αυτό που γίνετε είναι τι 3-4 εκπομπές είναι τόσο γνωστες για το ύφος του που απλός έχει πάθη ανοσια το όλο σύστημα και απλός δεν ασχολούμαστε

δε θα ξεχάσω το aris ηρακλής που έπεσε ο aris. όλη την εβομάδα στις εκπομπές τέτοιου ύφους γινόταν το έλα να δεις. πραγματικά ακουγόντουσαν απίστευτα πράγματα. σε οποιαδήποτε ανεπτυγμένη χωρα θα είχε κλείσει η εκπομπή επιτόπου και ο σταθμός θα αντιμετώπιζε πρόβλημα επιβιώσhς. αυτές οι εκπομπές συνέβαλαν για μένα για το ότι έγινε σε εκείνο το παιχνίδι.

και κλασικά μετά το παιχνίδι οι συντελεστές τον εκπομπών αυτόν σα παναγίτσες στα μικρόφωνα λέγαν: τι κρίμα και κακός ο κόσμος έκανε αυτά που έκανε και δεν έπρεπε και τις συνηθισμένες τους p@p@ries.

παιδιά όσοι ακούτε τέτοιες εκπομπές, αυτοί το μονο που κάνουν είναι να βγάζουν χρήμα και να τακτοποιούν τις οικογένειες τους και να πεινούν και ένα ποτηράκι στην υγεία σας
Άβαταρ μέλους
Steenage

Boreios4 αυτον τον κασιδιαρη μην μασας δεν
τον παιρνει κανεις στα σοβαρα ...
Άβαταρ μέλους
Boreios4

Δημοσίευση από Boreios4 »

Steenage έγραψε:Boreios4 αυτον τον κασιδιαρη μην μασας δεν
τον παιρνει κανεις στα σοβαρα ...
χαίρομαι πολύ που το ακούω παιδιά, είμαι λίγο εκτος ελληνικής μμε-πραγματικότητας και του παραεδωσα αξια. Ουστ! Δεν ασχολούμαι άλλο.

Aντε να έρθει η Κυριακή να γουστάρουμε! Αν και είμαι γενικά φύσει απαισιόδοξος άνθρωπος, είμαι πολύ αισιόδοξος! Κι αυτό βασίζεται στη σοβαρότητα που δείχνει η ομάδα και στη μέχρι τώρα αγωνιστική συμπεριφορά της. Oπως είπε κι ο Ζήσης σήμερα:

"Επιθυμία είναι να έχουμε μια ομάδα που θα κάθεσαι πριν αρχίσει το παιχνίδι ήρεμος, να της έχεις απολυτή εμπιστοσύνη. Και υπαρχουν και παιχνίδια που θα χάσεις, αλλά θα τα χάσεις επειδή ο άλλος ήταν καλύτερος ή επειδή δεν είχες τύχη. Αυτή είναι η επιθυμία μου αυτή τη στιγμή".

Και νομίζω προς τα εκεί βαδίζουμε σίγουρα και σταθερά. Τι ωραίο συναίσθημα ρε γ@μώτο, ποσο μας έλειψε...
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

παιδια μια ερωτηση γιατι μου φενεται οτι εχασα επεισοδεια(και αυτο γιατι ελειπακαι εκει που ημουν δεν ειχα προσβαση στο ιντερνετ). τι ελεγε η γρια που μπηκε στο φορουμ γιατι λογικα τα ποστ του σβηστηκαν???
coolio4

Δημοσίευση από coolio4 »

Να ανοιξουμε ενα topic οσοι ειμαστε φαν του βορειου?
PAOKARA MIA ZOI

Δημοσίευση από PAOKARA MIA ZOI »

παμε παιρνουμε το διπλο και φευγουμε. απλα τα πραγματα.. αντε γιατι πολυ αερα πηραν τα μ@λ@κισμεν@.

FORZA PAOKARA!!

:twisted: :twisted:
coolio4

Δημοσίευση από coolio4 »

Tι λες ρε αδερφε...Τα εισιτηρια κυκλοφορησανε σημερα και οι λιγοι τυχεροι που προλαβαμε και πηραμε ετοιμαζομαστε ηδη για την μαχη με τις γριες...Αυριο κατα τις 9 το πρωι θα βγουνε στα εκδοτηρια καποια λιγα και οποιος προλαβε προλαβε...
Άβαταρ μέλους
Steenage

Πολύ δύσκολα ο Γκαρσία
Ελαχιστοποιήθηκαν οι πιθανότητες συμμετοχής του Πάμπλο Γκαρσία στο Κυριακάτικο (2/11, 19:00) ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ηρακλή στο «Καυτανζόγλειο», καθώς ο Ουρουγουανός μέσος ακολούθησε και την Πέμπτη (30/10) ατομικό πρόγραμμα.

Ο Γκαρσία εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από θλάση στα πλευρά, την οποία αποκόμισε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και πλέον πολύ δύσκολα θα καταφέρει να τεθεί στη διάθεση του Φερνάντο Σάντος.

Αισιόδοξα μηνύματα ήρθαν από την πλευρά του Κώστα Χαλκιά, ο οποίος ξεκίνησε με ατομικό πρόγραμμα και στη συνέχεια πήρε μέρος στο πρόγραμμα με τους υπόλοιπους τερματοφύλακες σε χαμηλότερη όμως ένταση. Το θετικό είναι ότι ο Βαγγέλης Γεωργίου επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα και με βάση την εμφάνισή του στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Μακεδονικό δεν αποκλείεται να πάρει θέση βασικού.

Νοκ-άουτ είναι ο Στέφανος Αθανασιάδης, ενώ αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Τζο Μπιζέρα, που επιχειρήθηκε να μπει στο κανονικό πρόγραμμα όμως ένιωσε ενοχλήσεις και προφυλάχθηκε. Τέλος, ατομικά προπονήθηκε ο Αναστασάκος

Ο Φερνάντο Σάντος μίλησε στους παίκτες για θέματα τακτικής, τους έδειξε φάσεις σε βίντεο και ακολούθησαν ασκήσεις ενδυνάμωσης και ισορροπίας στο γυμναστήριο, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με ασκήσεις τακτικής στο γήπεδο.

Τέλος, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι από τις 9 το πρωί της Παρασκευής (31/10) από τα εκδοτήρια του γηπέδου της Τούμπας θα διατίθενται εισιτήρια για τον αγώνα της Κυριακής εναντίον του Ηρακλή.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=1466982
Άβαταρ μέλους
Gelas

Δημοσίευση από Gelas »

Αν Διαβαζει το Φορουμ ο Μουσλι, ο Ηρακλης την εβαψε...

Τοση τρελα που εχει με τον λαο μας θα μας καταλαβει ποσο πολυ θελουμε το πεσιμο στην Β του Ηρακλη και θα του χωσει 2 γκολακια και θα βγαλει και μια ασσιστ για Μπακα...

Προβλεπω Ασσιστ Κονσεισαο σε αυτο το ματς...το ειδα στο ονειρο μου...
coolio4

Δημοσίευση από coolio4 »

Εγω ειδα οτι θα σκοραρει ο Σερζιο....
comealot

Δημοσίευση από comealot »

Πρέπει να δείτε τι γράφουν οι Ηρακλειδείς στο φόρουμ τους...
2 σελίδες γκρίνια,και 6 καθαρή χολή έχουν γεμίσει ονόματι του επερχόμενου αγώνα...
έχουν βγάλει και emoticon με τον δικέφαλο.
Τόσο κόμπλεξ!
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Οσο γκρινιαζουν και αναφερονται σε μας...πανε ολα καλα!!!

Οταν δεν θα ασχολουνται μαζι μας, τοτε να φοβασαι!!!!

(Ή θα ειναι στη Β κατηγορια ή δε θα υπαρχουν πια...)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”