ΠΑΟΚ-αεκακι
- PAOK_NORTH_ARMY
[quote="eorptol"]
απο βδομαδα υπαρχει περιπτωση να ξαναδωθουν διαρκειας οσοι τωρα
ζοριζονται(πολλοι φιλοι και συγγενεις μου) ας παρουν........
EORPTOL ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΣ ΑΥΤΟ ΡΕ ΣΥ? ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΙΣΧΥΣΕΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΕΤΑΝΙΩΜΕΝΟΥΣ, ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Η ΠΑΕ... ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΧΑΛΑΡΑ.
απο βδομαδα υπαρχει περιπτωση να ξαναδωθουν διαρκειας οσοι τωρα
ζοριζονται(πολλοι φιλοι και συγγενεις μου) ας παρουν........
EORPTOL ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΣ ΑΥΤΟ ΡΕ ΣΥ? ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΙΣΧΥΣΕΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΕΤΑΝΙΩΜΕΝΟΥΣ, ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Η ΠΑΕ... ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΧΑΛΑΡΑ.
-
- PAOK_NORTH_ARMY
Και θετικό και αρνητικό παράλληλα γιατί γίνεσαι αυτομάτως εντελώς κλειστό κλαμπ για φέτος, τα κέρδη φυσικά και θα είναι πολύ λιγότερα αν τα αθροίσεις στο τέλος της χρονιάς, αλλά από την άλλη δε θα υπάρχουν αυτές οι κοκορομαχίες και οι δυσαρέσκειες. Θα ξέρεις ότι πολύ απλά, ή θα πας στο ματς ή θα πας σε καφετέρια. Λογικά αν γίνει, μέχρι 26000+ μπορούν να διαθέσουν (αν βγάλεις την 8)
- PAOK_NORTH_ARMY
- blackmagic
- Gerard04
Μακαρι αλλα δεν το νομιζω... Μπορουμε να πουλησουμε πολλα περισσοτερα τωρα....eorptol έγραψε:το εγραψε ο κολκας στην εξεδρα οτι η διοικηση σκεφτεται να δωσει 1-2 βδομαδες παραταση για τα διαρκειας απο δευτερα .......
Τα διαρκειας ειναι πιο πολλα εσοδα απ'τα απλα εισητηρια.paokara4 έγραψε:Κατα την γνώμη μου είναι λάθος που δίνουνε και άλλη παράταση.Απο τα απλά εισητήρια τι έσοδα θα έχουμε;
Ο Νικόλα Αμορούζο μίλησε για το αυριανό φιλικό παιχνίδι των Ιταλών βετεράνων με τους βετεράνους του Ηρακλή. Ο επιθετικός των «ατζούρι» είπε:........Σχολιάζοντας τους οπαδούς στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο Αμορούζο θυμήθηκε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ: «Θυμάμαι εκείνο το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, όταν έπαιζα στην Ρέιντζερς. Για 30-35 λεπτά ήμασταν χαμένοι στο γήπεδο. Ο κόσμος ήταν πολύ εκδηλωτικός. Ήταν πολύ ζεστή ατμόσφαιρα. Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά με την Ιταλία. Εδώ ο κόσμος είναι πολύ εκδηλωτικός.
ετσι πρεπει να γινει κ την κυριακη..εγω ειμαι ηδη μεσα στο γηπεδο..
ετσι πρεπει να γινει κ την κυριακη..εγω ειμαι ηδη μεσα στο γηπεδο..
- Akis o skoulikofagos
Με εναν ασο τωρα(δεν δεχομαι αλο αποτελεσμα) τη εχει να γινει ρε ????
Ειμαστε sold out σε ολα τα ματς που να παμε και για κανα πρωταθλημα καμια χρονια.....τη θα γινει????
Πραγματικά θελω να δω μεχρι που μπορουμε να φτασουμε οι ΠΑΟΚΤΣΙΔΕΣ.
Πω ρε τρελα γαμω 20.000 διαρκείας με ομαδα 9η στο πρωταθλημα ......ρε τα μυαλά μας ρε ΠΑΟΚ.
Ειμαστε sold out σε ολα τα ματς που να παμε και για κανα πρωταθλημα καμια χρονια.....τη θα γινει????
Πραγματικά θελω να δω μεχρι που μπορουμε να φτασουμε οι ΠΑΟΚΤΣΙΔΕΣ.
Πω ρε τρελα γαμω 20.000 διαρκείας με ομαδα 9η στο πρωταθλημα ......ρε τα μυαλά μας ρε ΠΑΟΚ.
παιδια κοιταξτε κ ενα αλλο θεμα..με δεδομενο οτι στα ντερμπυ θα συνεχισει να γινεται αυτος ο πανζουρλισμος καλυτερα πλεον να μην εκδιδονται εισιτηρια,να αποφευχθουν καταστασεις οπωςη σημερινη..η γνωμη μου ειναι να αφησουμε κενη μονο την 8 για φιλοξενουμενους κ οσοι δεν ερχονται να δινονται τα τις 8 σε συνδεσμους κυριως απο μακρινες περιοχες!paokara4 έγραψε:Ναι οκ ειναι πολλά αλλα προσωρινά.Ενώ τα απλα εισητήρια θα τα εχεις σε κάθε εντός.Gerard04 έγραψε:Μακαρι αλλα δεν το νομιζω... Μπορουμε να πουλησουμε πολλα περισσοτερα τωρα....eorptol έγραψε:το εγραψε ο κολκας στην εξεδρα οτι η διοικηση σκεφτεται να δωσει 1-2 βδομαδες παραταση για τα διαρκειας απο δευτερα .......
Τα διαρκειας ειναι πιο πολλα εσοδα απ'τα απλα εισητηρια.paokara4 έγραψε:Κατα την γνώμη μου είναι λάθος που δίνουνε και άλλη παράταση.Απο τα απλά εισητήρια τι έσοδα θα έχουμε;