13. Στέλιος Μαλεζάς
- ΑποστόληςΑ
Re: Στέλιος Μαλεζάς
Προβλέπεται σκοτωμός στην άμυνα και τον Στέλιο να ξεκινάει και πάλι σαν τριτοτέταρτος!!
Για τον Αθανασιαδη λεγαμε μονο αλλα πιστευω και ο Μαλεζας θελει λιγο ογκο εκτος αοι παθος που πιστευω να του δωσει Ο Τσιριλος
Respect παντα στην μεγαλη αποκαλυψη οντως της χρονιας...ενα παικτη που τον κερδισε για την ομαδα ο Σαντος και που εμπνεει μια σιγουρια και αυτος...μακαρι να συνεχισει να βελτιωνει το παιχνιδι του και να ειναι βασικος αν τα καταφερει...
Πιστευω πως θα κανει καλυτερη χρονια απο περυσι.Ηταν πολυ καλος ολη τη χρονια ομως στο τελος και αν δεν κανω λαθος απο τοτε που πηγε στρατο ειχε μια καμψη στην αποδοση του...Καλη χρονια παιχταρα μου!!
- sarkofagoktinos
τον κουρεψανε γι'αυτο ρεtsef4 έγραψε:Πιστευω πως θα κανει καλυτερη χρονια απο περυσι.Ηταν πολυ καλος ολη τη χρονια ομως στο τελος και αν δεν κανω λαθος απο τοτε που πηγε στρατο ειχε μια καμψη στην αποδοση του...Καλη χρονια παιχταρα μου!!

- sarkofagoktinos
- ΑποστόληςΑ
Η φετινή χρονιά θα είναι αποκάλυψη για τους Έλληνες :
1. Αραμπατζή
2. Μαλεζά
3. Φωτάκη
4. Κουτσιανικούλη
5. Παπάζογλου
1. Αραμπατζή
2. Μαλεζά
3. Φωτάκη
4. Κουτσιανικούλη
5. Παπάζογλου
- Isaak the Greek
Οντως μεγαλο κερδος ο Στελαρας.Μεγιστη βοηθεια πιστευω στην αποδοση του ο Κοντρερας.Τελικα ειναι μεγαλη υποθεση να εχεις ενα τετοιο παιχτη διπλα σου , στα ξεκινηματα σου.Συμφωνω με το παληκαρι που ειπε για το στρατιωτικο.Οντως επεσε απο τοτε.Αναγκαιο κακο , τι να κανουμε?
Μακρια απο τραυματισμους μονο και ολα τα αλλα θα ερθουν απο μονα τους
Μακρια απο τραυματισμους μονο και ολα τα αλλα θα ερθουν απο μονα τους
κρατάω την απάντηση του Στέλιου στην τελευταία ερώτηση:
Σε βοηθάει η δουλειά του Σάντος;
«Ο κ. Σάντος δουλεύει πάρα πολύ στην τακτική. Πρέπει να είσαι χαζός για να μην πάρεις στοιχεία από τη δουλειά που κάνει. Κι εγώ έχω γίνει καλύτερος».
Για να βλέππιυν μερικοί τι προπονητή έχουμε...
Σε βοηθάει η δουλειά του Σάντος;
«Ο κ. Σάντος δουλεύει πάρα πολύ στην τακτική. Πρέπει να είσαι χαζός για να μην πάρεις στοιχεία από τη δουλειά που κάνει. Κι εγώ έχω γίνει καλύτερος».
Για να βλέππιυν μερικοί τι προπονητή έχουμε...