Λάμπρος Βαγγελής

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Re: Λαμπρος Βαγγελης

Δημοσίευση από DimisK »

Δυστυχώς τον έφαγε η μυρωδιά σαρδέλας. Το καλοκαίρι μας λέει αντίο. Καλή επιτυχία να έχει, γιατί τον είχα συμπαθήσει...
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

sidpanos έγραψε:
taspaok έγραψε:για να παρει ευκαιρια αδερφε πρεπει και να ειναι καλα στην υγεια του!!περσι πηρε ευκαιριες στην αρχη αλλα τραυματιστικε μετα!!παντως οσο επαιξε ηταν καλος περσι,εβαλε και δυο γκολαρες!!συμφωνω παντως οτι για τον ΠΑΟΚ που ονειρευομαστε, ειναι λιγος!!αυτα!!
εγώ πιστεύω πως θα του δωθεί μια ευκαιρία ακόμη...Με μείωση αποδοχών και συμβόλαιο 1+κάτι...
αν αξίζει μένει αλλιώς φεύγει....
Ρε συ sidpano αγόρι μου σοβαρομιλάς..??Νέο συμβόλαιο??Αυτός φεύγει το καλοκαίρι και εσύ μιλάς για νέο συμβόλαιο??Δεν μπορεί να προσφέρει στον ΠΑΟΚ που θέλουμε...

:?
Άβαταρ μέλους
Thanos4

Δημοσίευση από Thanos4 »

+10000000000000000
Άβαταρ μέλους
predragpaok

Δημοσίευση από predragpaok »

Τώρα πώς ένας παίχτης,που έχουμε να τον δούμε κάναν χρόνο, δε μπορεί στάνταρ να προσφέρει,αυτό είναι χάρισμα ορισμένων εδώ μέσα!
Άβαταρ μέλους
axilleas4

Δημοσίευση από axilleas4 »

Και εγώ πιστεύω πρέπει να του δωθούν οι ευκαιρίες που δεν είχε λόγω τραυματισμών. Έστω και με ανανέωση με λιγότερα λεφτά,έστω για ένα χρόνο.
Άβαταρ μέλους
scouser4

Δημοσίευση από scouser4 »

θα προτιμούσα να έμενε αλλά να πάει δανεικός σε κάποια άλλη ομάδα για 6 μήνες αλλα με όρο μίνιμουμ συμμετοχών.αν δείξει ότι αξίζει γυρνάει το Γενάρη.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Ρε παιδιά να σας ωτήσω κάτι???Δεν ξέρετε δηλαδή τι μπορεί να προσφέρει ο Βαγγελής στον ΠΑΟΚ???Δηλαδή επειδή λείπει 1 χρόνο σημαίνει ότι μπορεί και να γίνει παικταράς???
Εγώ τον ΠΑΟΚ τον ονειρεύομαι με παικταράδες,όχι με αν και να του δωθούν ευκαιρίες,τι είν'αυτά???
Ευκαιρίες να έπαιρνε στην ομάδα που έπαιζαν βασικοί ο μπαλάφας και ο ηλιάδης..όχι στην ομάδα του βερόν,του γκαρσία και του ίβιτς...
Ανανεώσεις συμβολαίου δεν γίνονται για πλάκα....

Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

scouser4 έγραψε:θα προτιμούσα να έμενε αλλά να πάει δανεικός σε κάποια άλλη ομάδα για 6 μήνες αλλα με όρο μίνιμουμ συμμετοχών.αν δείξει ότι αξίζει γυρνάει το Γενάρη.
+1
Ας πάει και κάνα χρόνο, δε χάνουμε τίποτα...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Κι εγώ σας λέω ότι δε θα φύγει γιατί πέραν του Ιβιτς δεν υπάρχει άλλος χαφ με επιθετικές αρετές..
Μην προεξοφλείτε κανέναν, ειδικά τον Βαγγελή που η ίδια η διοίκηση έχει χρέος απέναντι του, όπως και ο Σάντος που πέρυσι, μέχρι να τραυματιστεί, τον πίστευε, να του δώσουν την ευκαιρία στην πιο ώριμη, ποδοσφαιρικά ηλικία, να αποδείξει ότι δεν είναι τελειωμένος σύμφωνα με αρκετούς, αλλά αντέχει ακόμα να βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο..
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Τελιωμένος τώρα και αυτός?
Χμμμ...Μάλιστα...
Άβαταρ μέλους
thanasisp04

Δημοσίευση από thanasisp04 »

το παλικαρι εχει περασει πολλα.
ειναι ισως απο τους ελαχιστους που μπορουν να βγαλουν μια καθετη πασα αλλα για τον ΠΑΟΚ εχει τελειωσει.
καλη συνεχεια οπου και να παει.
Άβαταρ μέλους
Swordfire

Δημοσίευση από Swordfire »

free4 έγραψε:Κι εγώ σας λέω ότι δε θα φύγει γιατί πέραν του Ιβιτς δεν υπάρχει άλλος χαφ με επιθετικές αρετές..
Μην προεξοφλείτε κανέναν, ειδικά τον Βαγγελή που η ίδια η διοίκηση έχει χρέος απέναντι του, όπως και ο Σάντος που πέρυσι, μέχρι να τραυματιστεί, τον πίστευε, να του δώσουν την ευκαιρία στην πιο ώριμη, ποδοσφαιρικά ηλικία, να αποδείξει ότι δεν είναι τελειωμένος σύμφωνα με αρκετούς, αλλά αντέχει ακόμα να βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο..
Συμφωνω απολυτα με free
Αλλα δεν μπορω να καταλαβω ποιοι θα φωγουν τελικα ...
Λακις , Σβουρας , φευγουν απο εκει και περα για να παρουμε αμπουμπακαρι , κρεσιτς φωτακι θα πρεπει να φυγει αλλος ενας και απο οσο το κοβω αυτος θα ειναι μαλλον ο Γκαρσια...
πες οτι φεγει και ενας εκ των σερχιο ιμπραιμα , για να παρουμε ενα φορ...
Αν μεινει ο λαμπρος παει να πει οτι δεν θα κανουμε την υπερβαση σε ενα δημιουργικο χαφ παρεκτος και φαει παγκο ο ιβιτς για ενα καλυτερο παικτη στην θεση του , αρα θα φαει παγκο και ο λαμπρος...
Το κοβω να του κανουν τρελη μειωση αποδοχων και αν δεχτει μενει αν οχι δεν θα σκασουμε γιατι στανταρ θα ερθει ενας καλυτερος.
Άβαταρ μέλους
tsif

Δημοσίευση από tsif »

Ξεχνας τον Ηλιαδη φιλε μου που εγω πιστευω πως θα αποχωρησει.....οπως επισης και ο Αναστασακος.....
αποψη μου...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ο Λάμπρος Βαγγελής, αν όλα πάνε καλά θα επιστρέψει στην κανονική ροή των προπονήσεων το αργότερο μέχρι το τέλος αυτή της εβδομάδας..

Μακάρι για να καταφέρει κάποια στιγμή, σε κάποιο από τα τελευταία ματς να τον πάρει στην αποστολή ο Σάντος και να τον βάλει να αγωνιστεί, έστω και για 10 λεπτά. Νομίζω ότι θα του είναι αρκετό και θα τον βοηθήσει πολύ, κυρίως ψυχολογικά..
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Σε λίγο καιρό θα ακούσουμε και πιοι θα αποτελέσουν παρελθόν από την ομάδα...

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”