Λάμπρος Βαγγελής
- DimisK
- Επικοινωνία:
Re: Λαμπρος Βαγγελης
Δυστυχώς τον έφαγε η μυρωδιά σαρδέλας. Το καλοκαίρι μας λέει αντίο. Καλή επιτυχία να έχει, γιατί τον είχα συμπαθήσει...
Ρε συ sidpano αγόρι μου σοβαρομιλάς..??Νέο συμβόλαιο??Αυτός φεύγει το καλοκαίρι και εσύ μιλάς για νέο συμβόλαιο??Δεν μπορεί να προσφέρει στον ΠΑΟΚ που θέλουμε...sidpanos έγραψε:εγώ πιστεύω πως θα του δωθεί μια ευκαιρία ακόμη...Με μείωση αποδοχών και συμβόλαιο 1+κάτι...taspaok έγραψε:για να παρει ευκαιρια αδερφε πρεπει και να ειναι καλα στην υγεια του!!περσι πηρε ευκαιριες στην αρχη αλλα τραυματιστικε μετα!!παντως οσο επαιξε ηταν καλος περσι,εβαλε και δυο γκολαρες!!συμφωνω παντως οτι για τον ΠΑΟΚ που ονειρευομαστε, ειναι λιγος!!αυτα!!
αν αξίζει μένει αλλιώς φεύγει....

- predragpaok
Τώρα πώς ένας παίχτης,που έχουμε να τον δούμε κάναν χρόνο, δε μπορεί στάνταρ να προσφέρει,αυτό είναι χάρισμα ορισμένων εδώ μέσα!
Και εγώ πιστεύω πρέπει να του δωθούν οι ευκαιρίες που δεν είχε λόγω τραυματισμών. Έστω και με ανανέωση με λιγότερα λεφτά,έστω για ένα χρόνο.
θα προτιμούσα να έμενε αλλά να πάει δανεικός σε κάποια άλλη ομάδα για 6 μήνες αλλα με όρο μίνιμουμ συμμετοχών.αν δείξει ότι αξίζει γυρνάει το Γενάρη.
Ρε παιδιά να σας ωτήσω κάτι???Δεν ξέρετε δηλαδή τι μπορεί να προσφέρει ο Βαγγελής στον ΠΑΟΚ???Δηλαδή επειδή λείπει 1 χρόνο σημαίνει ότι μπορεί και να γίνει παικταράς???
Εγώ τον ΠΑΟΚ τον ονειρεύομαι με παικταράδες,όχι με αν και να του δωθούν ευκαιρίες,τι είν'αυτά???
Ευκαιρίες να έπαιρνε στην ομάδα που έπαιζαν βασικοί ο μπαλάφας και ο ηλιάδης..όχι στην ομάδα του βερόν,του γκαρσία και του ίβιτς...
Ανανεώσεις συμβολαίου δεν γίνονται για πλάκα....

Εγώ τον ΠΑΟΚ τον ονειρεύομαι με παικταράδες,όχι με αν και να του δωθούν ευκαιρίες,τι είν'αυτά???
Ευκαιρίες να έπαιρνε στην ομάδα που έπαιζαν βασικοί ο μπαλάφας και ο ηλιάδης..όχι στην ομάδα του βερόν,του γκαρσία και του ίβιτς...
Ανανεώσεις συμβολαίου δεν γίνονται για πλάκα....

+1scouser4 έγραψε:θα προτιμούσα να έμενε αλλά να πάει δανεικός σε κάποια άλλη ομάδα για 6 μήνες αλλα με όρο μίνιμουμ συμμετοχών.αν δείξει ότι αξίζει γυρνάει το Γενάρη.
Ας πάει και κάνα χρόνο, δε χάνουμε τίποτα...
Κι εγώ σας λέω ότι δε θα φύγει γιατί πέραν του Ιβιτς δεν υπάρχει άλλος χαφ με επιθετικές αρετές..
Μην προεξοφλείτε κανέναν, ειδικά τον Βαγγελή που η ίδια η διοίκηση έχει χρέος απέναντι του, όπως και ο Σάντος που πέρυσι, μέχρι να τραυματιστεί, τον πίστευε, να του δώσουν την ευκαιρία στην πιο ώριμη, ποδοσφαιρικά ηλικία, να αποδείξει ότι δεν είναι τελειωμένος σύμφωνα με αρκετούς, αλλά αντέχει ακόμα να βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο..
Μην προεξοφλείτε κανέναν, ειδικά τον Βαγγελή που η ίδια η διοίκηση έχει χρέος απέναντι του, όπως και ο Σάντος που πέρυσι, μέχρι να τραυματιστεί, τον πίστευε, να του δώσουν την ευκαιρία στην πιο ώριμη, ποδοσφαιρικά ηλικία, να αποδείξει ότι δεν είναι τελειωμένος σύμφωνα με αρκετούς, αλλά αντέχει ακόμα να βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο..
- thanasisp04
το παλικαρι εχει περασει πολλα.
ειναι ισως απο τους ελαχιστους που μπορουν να βγαλουν μια καθετη πασα αλλα για τον ΠΑΟΚ εχει τελειωσει.
καλη συνεχεια οπου και να παει.
ειναι ισως απο τους ελαχιστους που μπορουν να βγαλουν μια καθετη πασα αλλα για τον ΠΑΟΚ εχει τελειωσει.
καλη συνεχεια οπου και να παει.
Συμφωνω απολυτα με freefree4 έγραψε:Κι εγώ σας λέω ότι δε θα φύγει γιατί πέραν του Ιβιτς δεν υπάρχει άλλος χαφ με επιθετικές αρετές..
Αλλα δεν μπορω να καταλαβω ποιοι θα φωγουν τελικα ...
Λακις , Σβουρας , φευγουν απο εκει και περα για να παρουμε αμπουμπακαρι , κρεσιτς φωτακι θα πρεπει να φυγει αλλος ενας και απο οσο το κοβω αυτος θα ειναι μαλλον ο Γκαρσια...
πες οτι φεγει και ενας εκ των σερχιο ιμπραιμα , για να παρουμε ενα φορ...
Αν μεινει ο λαμπρος παει να πει οτι δεν θα κανουμε την υπερβαση σε ενα δημιουργικο χαφ παρεκτος και φαει παγκο ο ιβιτς για ενα καλυτερο παικτη στην θεση του , αρα θα φαει παγκο και ο λαμπρος...
Το κοβω να του κανουν τρελη μειωση αποδοχων και αν δεχτει μενει αν οχι δεν θα σκασουμε γιατι στανταρ θα ερθει ενας καλυτερος.
Ξεχνας τον Ηλιαδη φιλε μου που εγω πιστευω πως θα αποχωρησει.....οπως επισης και ο Αναστασακος.....
αποψη μου...
αποψη μου...
Ο Λάμπρος Βαγγελής, αν όλα πάνε καλά θα επιστρέψει στην κανονική ροή των προπονήσεων το αργότερο μέχρι το τέλος αυτή της εβδομάδας..
Μακάρι για να καταφέρει κάποια στιγμή, σε κάποιο από τα τελευταία ματς να τον πάρει στην αποστολή ο Σάντος και να τον βάλει να αγωνιστεί, έστω και για 10 λεπτά. Νομίζω ότι θα του είναι αρκετό και θα τον βοηθήσει πολύ, κυρίως ψυχολογικά..
Μακάρι για να καταφέρει κάποια στιγμή, σε κάποιο από τα τελευταία ματς να τον πάρει στην αποστολή ο Σάντος και να τον βάλει να αγωνιστεί, έστω και για 10 λεπτά. Νομίζω ότι θα του είναι αρκετό και θα τον βοηθήσει πολύ, κυρίως ψυχολογικά..