Διακοπές
- Paokintepo
Re: Καλοκαιρινές διακοπές ...
λοιπον θελω να ρωτησω κατι !!!επειδη φετος δεν παιζει και πολυ λεφτο θα την βγαλουμε με την παρεα απο καμπινγκ σε καμπινγκ!θα ηθελα να ρωτησω αν κανεις ποτε απο εσας εχει παρει τον σκυλακο του και εχει παει καλαμητσι η αρμενιστη και που ειναι καλυτερα για το ζωο!δεν την εχω παρει ποτε μαζι μου και φετος το σκεφτομαι σοβαρα να την κουβαλησω και αυτη μιας και ειναι πολυ ησυχη και ηρεμη .ξερω οτι επιτρεπεται και στα δυο καμπινγκ απλα θελω να ξερω που ειναι πιο χαλαρα τα πραγματα για να μην την βγαζει δεμενη ολη μερα..αλλωστε δεν την εχω μαθει να κανει βολτα με λουρι μιας και παντα διπλα μου προχωρα ησυχα και ωραια αλλα στην αναγκη συμβιβαζεται!
αν καποιος ξερει και πηγε ποτε σ ενα απο αυτα τα δυο με τον σκυλο του η με παρεα που ειχε σκυλι θα με βοηθησει παρα πολυ !!
αν καποιος ξερει και πηγε ποτε σ ενα απο αυτα τα δυο με τον σκυλο του η με παρεα που ειχε σκυλι θα με βοηθησει παρα πολυ !!
Αποστόλη επειδή και εγώ λόγο της δουλειάς του πατέρα μου (είχε εστιατόριο) έχω περάσει στο νησί (κυρίως στα μαγευτικά Υστέρνια, Πάνορμο κλπ) όλα τα καλοκαίρια μου από 14 έως και σήμερα που είμαι 30 αν μου επιτρέπεις θα διαφωνήσω για της τρέλες και θα δηλώσω ότι η Τίνος είναι το πιο rock and roll νησί και οι Τυνήσιοι τα πιο μεγάλα τρελοκομεία. Οπότε ποιός γ@μ.. και την μύκονο!!ΑποστόληςΑ έγραψε:Φέτος, όπως και κάθε χρόνο από το 2003 και εντεύθεν, θα διακοπάρω στην Τήνο όπου έχω αγοράσει την εξοχική μου κατοικία. Ευτυχώς, κοντά σε μας εξυπηρετούνται και διάφοροι συγγενείς. Όσοι θέλουν τρέλες να μην σταματήσουν στο νησί, αλλά να κατέβουν στο επόμενο, όπου ικανοποιούνται όλα τα γούστα.

Τον αριανό με την καράφλα που είχε το video club στη χώρα στο δρόμο για την παναγία των ήξερες?? Τι χαβαλέ του κάναμε με τον Πατέρα δεν φαντάζεσαι!!!!

Εγώ είχα πάει Τήνο πριν μερικά χρόνια και πέτυχα όλη την παρέα του "Παρά πέντε" που τότε γύριζαν επεισόδεια στην Μύκονο...
Πολύ ωραίο νησί αλλά το κακό του -όπως και σε όλα τα νησιά- είναι η παγωμένη θάλασσα...!!
Εξ' άλλου σαν την Χαλκιδική δεν έχει!

Gika άμα κατουρίσεις λίγο όταν μπεις θα γίνει μια χαρά η θερμοκρασία
οπότε όταν ξαναπας ξέρεις
!!!!

- ΑποστόληςΑ
Η Τήνος έχει πιο όμορφη ενδοχώρα, ενώ η Μύκονος πιο παραδοσιακή (και όμορφη) χώρα. Παραλίες καλές έχουν και οι δύο, απλά η Τήνος ως ένα από τα μεγαλύτερα κυκλαδονήσια (μετά την Άνδρο και τη Νάξο) χρειάζεται υποχρεωτικά μεταφορικό μέσον.Peja 4 έγραψε:Αποστόλη επειδή και εγώ λόγο της δουλειάς του πατέρα μου (είχε εστιατόριο) έχω περάσει στο νησί (κυρίως στα μαγευτικά Υστέρνια, Πάνορμο κλπ) όλα τα καλοκαίρια μου από 14 έως και σήμερα που είμαι 30 αν μου επιτρέπεις θα διαφωνήσω για της τρέλες και θα δηλώσω ότι η Τίνος είναι το πιο rock and roll νησί και οι Τυνήσιοι τα πιο μεγάλα τρελοκομεία. Οπότε ποιός γ@μ.. και την μύκονο!!![]()
Έχω κάνει μπάνιο στην Αγιοθάλασσα, δίπλα στον Πάνορμο (το πιο βορεινό μέρος του νησιού) με βοριάδες 7-8 μποφόρ και αφρισμένη θάλασσα παντού, αλλά όχι εκεί, γιατί είναι τελείως προστατευμένο μέρος.
Κάποιες παραλίες της Μυκόνου απλά δεν παίζονται, αλλά το χάλι με τις άπειρες ξαπλώστρες και ομπρέλλες που δεν αφήνουν ούτε τετραγωνικό εκατοστό ελεύθερης άμμου, ευτυχώς δεν το έχουμε!
Όταν μιλάω για τρέλλες εννοώ παρεκκλίνουσες (κατ' εμέ) συμπεριφορές, που ευτυχώς δεν υφίστανται σε μεγάλο βαθμό. Κι αυτό, γιατι το νησί έχει μια πιο σοβαρή εικόνα επειδή είναι και θρησκευτικό προσκύνημα (+ έδρα του Καθολικού επισκόπου).
Όχι ότι δεν υπάρχουν καφετέριες και bars, αλίμονο! Ό,τι θέλεις θα βρεις εκτός από περίσσεια gay ατόμων και γυμνισμό. Αν ψάχνεται γι' αυτά δεν θα κατεβείτε στην Τήνο, αλλά στην επόμενη στάση.
Paokintepo έγραψε:λοιπον θελω να ρωτησω κατι !!!επειδη φετος δεν παιζει και πολυ λεφτο θα την βγαλουμε με την παρεα απο καμπινγκ σε καμπινγκ!θα ηθελα να ρωτησω αν κανεις ποτε απο εσας εχει παρει τον σκυλακο του και εχει παει καλαμητσι η αρμενιστη και που ειναι καλυτερα για το ζωο!δεν την εχω παρει ποτε μαζι μου και φετος το σκεφτομαι σοβαρα να την κουβαλησω και αυτη μιας και ειναι πολυ ησυχη και ηρεμη .ξερω οτι επιτρεπεται και στα δυο καμπινγκ απλα θελω να ξερω που ειναι πιο χαλαρα τα πραγματα για να μην την βγαζει δεμενη ολη μερα..αλλωστε δεν την εχω μαθει να κανει βολτα με λουρι μιας και παντα διπλα μου προχωρα ησυχα και ωραια αλλα στην αναγκη συμβιβαζεται!
Καταρχην,θα ηθελα να σου ξεκαθαρισω πως δεν εχω σκυλο.Απλα,εχω βρεθει πολλες φορες,και στα δυο,σε παρεες οπου καποιοι ειχαν μαζι τους το σκυλο τους.Με αυτα που ακουσα αλλα και ειδα,οταν τα καμπινγκ ειναι γεματα(το Καλαμιτσι,μετα τις 25 Ιουλιου,ο Αρμενιστης μπορει να ειναι γεματος και σε δυο εβδομαδες),ειναι δυσκολο να εχεις το σκυλο ελευθερο-ειδικα,στο Καλαμιτσι,οπου πηγαινουν και πολλες οικογενειες και κατα καιρους εμφανιζονται διαφοροι περιεργοι-.
Αν θελεις τη γνωμη μου,καλη λυση ειναι το Πλατανιτσι,το οποιο,βεβαια,καθοτι κοινοτικο,δεν εχει την οργανωση που εχουν τα αλλα δυο αλλα,γενικα,ειναι σε καλη κατασταση και πιο χαλαρο....ειδικα για το σκυλο,σιγουρα.
ΥΓ.Λεφτο δεν παιζει αλλα στα καλυτερα θελεις να πας.....Και πολυ καλα κανεις!!!!!
- Paokintepo
κοιτα με ενα διακοσαρι το πολυ ,ανετα την βγαζω 6 μερες ενω στο νησι θα ηθελα τοσα μονο για τα εισητηρια και τα δωματια βαλε και εκει ποτα φαγητα κτλ..ε +200 σιγουρα !!!
για αρχες αυγουστου λεμε εμεις οποτε οντως θα χει κοσμο και θα ναι ζορικα για το σκυλι..
θα τους πω ομως και για πλατανιτσι που προτεινες αν και δεν λεει απο αποψη οραγνωσης αλλα σιγα καλη παρεα να χεις και παντου περνας καλα!
σ ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες μπαφιαρη
για αρχες αυγουστου λεμε εμεις οποτε οντως θα χει κοσμο και θα ναι ζορικα για το σκυλι..
θα τους πω ομως και για πλατανιτσι που προτεινες αν και δεν λεει απο αποψη οραγνωσης αλλα σιγα καλη παρεα να χεις και παντου περνας καλα!
σ ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες μπαφιαρη

- sidpanos
ναι ναι σε είχα δει σε ένα επισόδιο...gika έγραψε:Εγώ είχα πάει Τήνο πριν μερικά χρόνια και πέτυχα όλη την παρέα του "Παρά πέντε" που τότε γύριζαν επεισόδεια στην Μύκονο...Πολύ ωραίο νησί αλλά το κακό του -όπως και σε όλα τα νησιά- είναι η παγωμένη θάλασσα...!!
τα δυο νησάκια που δίνει ο οπλαρχηγός...
ειναι πολύ καλα...θα το σκεφτώ...
κατα τα άλλα εγω διακοπες με κολλητάρια σε ιστιοπλοικο....μια βδομαδα...
θα πάμε απο βδομάδα να δούμε για μεγάλο βαρέλι με πάτο....θα γεμίσουμε μπύρες μίλερ και θα λιαζόμαστε....
πιοτί ολη τη μέρα,θα σηκωνομαστε να ξερνάμε και να ξαναπίνουμε...
- Paokintepo
Για μενα,η παρεα ειναι το σημαντικοτερο.Και,εαν ειναι και χαβαλεδες,σε χυμα-καταστασεις,περνας καλυτερα...Ασε,που για μενα,η παραλια στο Πλατανιτσι ειναι καλυτερη απο αυτη του Καλαμιτσιου.Τελος παντων.....οπου και να πας καλα να περασεις, απλα να εχεις στο μυαλο σου πως αρχες Αυγουστου θα εχουμε και αγωνα του ΠΑΟΚ μας.
- Paokintepo
sidpanos έγραψε:ααα αν θελει κανένας να έρθει στο ιστιοπλοικο.....
χαχαχαχαχα!!!χωραω???εγω και σε μια γωνιτσα καθομαι!!
Ουισκι θα εχει ή μονο μπυρες?.....Ειναι εξασφαλισμενα το ελαφρυ αερακι ή θα εχει πολυ κυμα?....Θα ειναι καλη η παρεα ή θα ειναι ξενερωτοι?....Ιδιοτροπους δεχεστε ή οχι?...... 

- Paokintepo

μπαφιαρη εσυ πρεπει να ρωτηξεις αλλο ρε!!!!τα τσιγαριλικια επιτρεπονται η οχι??αυτη επρεπει να ηταν η ερωτηξη σου!