Χρυσόστομος Γκαγκάτσης
Re: Χρυσόστομος Γκαγκάτσης
Κι εγώ λέω ότι αυτό δεν πρέπει να περάσει έτσι.
Ας δώσουμε και μια μάχη με τον Ζαγοράκη, δεν είμαστε άβουλα πρόβατα, νομίζω ότι πρόκειται για τεράστιο λάθος. Για να προλάβουμε τις εξελίξεις προτείνω δημοψήφισμα στην πρώτη σελίδα του παοκμάνια με το απλό ερώτημα :
ΝΑΙ ή ΟΧΙ στον Γκαγκάτση και τα αποτελέσματα του στην ΠΑΕ.
Ας δώσουμε και μια μάχη με τον Ζαγοράκη, δεν είμαστε άβουλα πρόβατα, νομίζω ότι πρόκειται για τεράστιο λάθος. Για να προλάβουμε τις εξελίξεις προτείνω δημοψήφισμα στην πρώτη σελίδα του παοκμάνια με το απλό ερώτημα :
ΝΑΙ ή ΟΧΙ στον Γκαγκάτση και τα αποτελέσματα του στην ΠΑΕ.
-
Παίζει πάντως....yiannisPAOKitalia έγραψε:Αν δεν είναι για την ΠΑΕ..? Λέω εγώ τώρα..αν είναι για τον Α.Σ.??

-
- Kareena4ever
- Επικοινωνία:
Μακρια απο ΠΑΟΚ ο καθε Γκαγκατσης. Οχι μονο δε βοηθανε, αλλα καταστρεφουν οσα χτιζονται με τη βοηθεια του κοσμου τετοιοι ανθρωποι, οταν αναμιγνυονται στα κοινα του ΠΑΟΚ.
-
Σαν κουκουβάγιες είναι και οι δυο...για να μην πω σαν κοράκια!
Βάλτε metropolis!
Βάλτε metropolis!
''Ήμαρτον Κύριε''.Τι θα ακούσουμε άλλο? Καλά ο Ζαγοράκης δεν κυκλοφοράει έξω και είναι τόσο απομονωμένος που δεν γνωρίζει την απέχθεια του κόσμου στο συγκεκριμένο άταμο? Έλεος......... ΨΟΦΟ ΣΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ
Τέλος.
Τέλος.
-
δεν υπαρχει καλυτερη λυση απο τον γκαγκατση και απο την στιγμη που τον θελει ο τεο ολα τα αλλα ειναι κλαιν μαιν
Ναι, να φωνάξουμε εμεις στο γήπεδο ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΙΔΕΑ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ και ο ζαγοράκης που προφανώς ξέρει καλύτερα 1000 φορές να κάνει πίσω...
Έχουμε χάσει τη μπάλα νομίζω.
Το Ζαγόρ δε τον έχουμε εκεί μόνο για να μαζευει λεφτά αλλά για ΠΡΟΕΔΡΟ.
Τον εμπιστευεστε? Ημονο στα ευκολα?
Ξερει καλύτερα και ότι αποφασίσει αυτός με όσους γνωρίζουν και αγαπάνε την ομάδα εγώ θα το στηρίξω...
Έχουμε χάσει τη μπάλα νομίζω.
Το Ζαγόρ δε τον έχουμε εκεί μόνο για να μαζευει λεφτά αλλά για ΠΡΟΕΔΡΟ.
Τον εμπιστευεστε? Ημονο στα ευκολα?
Ξερει καλύτερα και ότι αποφασίσει αυτός με όσους γνωρίζουν και αγαπάνε την ομάδα εγώ θα το στηρίξω...
ας μη βιαστουμε να βγαλουμε συμπερασματα, ιδιως οσοι δεν θελουμε να πιστεψουμε καν την επισκεψη στα γραφεια...