Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Νίκο θα ερχόμουν εγώ αλλά πέφτει λίγο μακριά. Άσε που για να το βρω μάλλον θα χρειαστώ μεγάλο χάρτη Ελλάδας χαχαχχαχαα Πλάκα κάνω, μη μασάς ρε όλη η Ελλάδα είναι ωραία και παντού υπάρχουν Παοκτσήδες... Καλή συνέχεια, αν και εμείς θα τα λέμε...
Εμείς όταν είχαμε ακόμα 4,5 μήνες για να απολυθούμε κάναμε το μπουρδελάκι μας (στρατόπεδο κατά άλλους) ΤΟΥΜΠΑ, καθώς η πλειοψηφία ήταν από τις Δυτικές Συνοικίες.. Και ήμουν δίπλα στο Διδυμότειχο, την Ορεστιάδα..
Τελικα αυτος μας δουλευει ψιλο γαζι... Αν αυτος δεν ξερει ελληνικα εγω ειμαι πυραυλοκινητος. Που ανακαλυψε το τοπικ για τον Απαραδεκτο και καταλαβε περι τινος προκειτε, χωρις να ξερει ελληνικα, μονο ο...Ζλαταν το ξερει, στον οποιο και αναφερομαι.
Απαραδεκτε να σου ευχηθω κι εγω με τη σειρα μου, καλη ξεκουραση και καλα να περνας!!! Και με το καλο "καλος πολιτης" σε κανα τριμηνο...
Έφτασε πλέον η στιγμή να πάω κι εγώ να υπηρετήσω τη μαμά πατρίδα. Σε λίγες μέρες η αφεντιά μου θα παρουσιαστεί στο Μεσολόγγι, στο Πεζικό.
Θέλω όμως να ξέρετε ότι πάντα θα κουβαλάω το Paokmania μέσα μου καθώς και όλα τα αδέρφια. Ακόμα και τις δύσκολες ώρες της σκοπιάς, ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι για μένα η καλύτερη συντροφιά. Είστε πάντα μέσα στην καρδιά και την ψυχή μου και να ξέρετε ότι με την πρώτη άδεια σίγουρα θα τα πούμε από κοντά.
Και κάτι τελευταίο: Τα καλύτερα έρχονται....... ΠΑΟΚ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ
καλη θητεια elgrego83 και υπομονη...θα δεις πολλα θα ακουσεις πολλα..και να θυμασαι μην εμπιστευεσαι κανενα στην αρχη..κυκλοφορουνε πολλα φρουτα,σου μιλαω εκ πειρας...υπηρετησα Κοζανη-Καστορια-Φλωρινα..στις Πρεσπες στο φυλακιο του λαιμου,αξεχαστες στιγμες ολο ΠΑΟΚΙΑ ειμαστε...μαλιστα απολυθηκα 22 μαιου 2001 και 10 μερες νωριτερα πανηγυρισαμε το κυπελλο στην φιλαδελφεια με 4-2 επι του γαυρου..το καφενειο του χωριου στο λαιμο το καναμε θερινο...
- 50 μέρες Χαιδάρι για εκπαίδευση στους όλμους (τηλεμετρητής), αλλά όχι και για σαρδέλα, γιατί τους τα μούτζωσα στις εξετάσεις για δόκιμος
- 8 μήνες στο 618 ΜΤΠ στην Πλάτη Έβρου
και η φοβερή μετάθεση για Γιαννιτσά στο 501, έμεινα ένα βράδυ, καθώς έφυγε το τάγμα στην Ηγουμενίτσα (2 μέρες ταξίδι με αρματαγωγό καράβι), όπου στήσαμε τάγμα σε ένα παλιό εργοστάσιο με ΜΗΔΕΝ υποδομές (όλα αυτά γιατί έμπαιναν Αλβανοί από τα σύνορα)