Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Από Ελλάδα τους βρήκες όλους, από εξωτερικό, ακόμα περιμένουμε!!F4eVeR828 έγραψε:loipon...apo autous pou pragmati mporei na parei o paok pisteuw...
georgiadis,siakas-panseraikos
marques,papasterianos,giantsis-iraklis
pappas,julio,manou cejar-aek
saitiwtis-giannena
perrone,merino-atromitos
para,fotakis,mpoukoubalas -larisa
leonardo-levadeiakos
sfakianakis,leozinio, - ofi
Aytoi apo Ellada...
Εν μέρει συμφωνώ με όσα λέτε αλλά σήμερα ο κύριος Πατρίκιος ήταν κυριολεκτικά άφαντος.. Μάλλον πωλούσε κάτι δίσκους στην κεντρική Πλατεία και στο γήπεδο έπαιζε ένας από τα δίδυμα αδέρφια του, ο Ζινεντίν Ογκουνσότο.. Πρώτος σκόρερ αλλά ακόμα μια δήλωση δεν έκανε ρε. Αντε γιατί θα σκάσουμε άμα δεν ακούσουμε και πάλι το θεικό "εγκώ ντεν ξέρω τι σφύριζε το ντιαιτητή. Ντεν καταλαβαίμω τίποτε". Κι εμείς Πατρίκιε μου, κι εμείς..Zorro4 έγραψε:ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ...teacher. έγραψε:Φτηνή και πολύ καλή λύση είναι και ο Πάτρικ Ογκουνσότο!! Γιατί όχι; Διεμβολιστής ταχύτατος και με τσαγανό . Πολύ καλό εργαλείο.
Ο Μοναδικός ξένος, που σαν ποδοσφαιρική αξία, παίζει σε ομάδα πολύ χαμηλής δυναμικότητας.
Να τα θυμάστε τα λόγια μου, κάποια μεγάλη ομάδα θα τον τσιμπήσει, ... εύχομαι να είμαστε εμείς.
Αποστόλης
http://www.youtube.com/watch?v=8inqsMGf1_U&NR=1
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα
- sakisPAOK1926sweden
Εμενα, αν και δεν ηθελα να μπεχτω σε κουτσομπολια μεταγραφολογιας απο τοσο νωρις, γνωμη μου ειναι οτι μας λειπει ενας γρηγορος επιθετικος με ταχυτητα διπλα στο Μουσλι. Το ιδιο και ενας κεντρωος ή και δυο ακομη. Απο τη μεση και πανω πασχουμε απο ταχυτητα, σχεδον παντου... Τωρα ποιος θα ειναι και πως τον ή τους λενε, ειναι θεμα διοικησης...
Και καλο θα ειναι να λαβουμε υπ' οψιν μας τα οικονομικα μας δεδομενα...
Και καλο θα ειναι να λαβουμε υπ' οψιν μας τα οικονομικα μας δεδομενα...