Λουντογκόρετς - ΠΑΟΚ 3-3 MVP, Σχόλια και Παραλειπόμενα
-
kokoblokos
Re: Λουντογκόρετς - ΠΑΟΚ 3-3 MVP, Σχόλια και Παραλειπόμενα
Νομίζω ότι το βασικό λάθος του VAR ηταν το σκριν οφσάιντ στο 3-2. Πολύ δύσκολη φάση, αλλα συμμετέχει στη φάση και βγαζει απο την πορεία του τον δικο μσς παίκτη. Με το γράμμα του κανονισμού νομίζω οτι το βάρ έκανε λάθος. Ισως να έκρινε οτι η απόσταση ηταν τέτοια που και να μην έκανε σκριν , ο αμυντικός μας δεν θα μπορούσε να επηρεάσει την φάση.
-
Dimitrisou
Σου περισσεύει ένα ερωτηματικό.DamoN έγραψε: Πέμ 11 Δεκ 2025, 22:43Αγόρι μου είσαι βλαμμένο;Aye4 έγραψε: Πέμ 11 Δεκ 2025, 22:33 Είναι ιδιαίτερα δυσάρεστο που η κόντρα Σαββιδικων- Μυστακιδικων μας έχει φέρει σε κατάσταση να χαιρόμαστε με τις ποδοσφαιρικές αποτυχίες της ομάδας. Να παρακαλάμε για αποτελέσματα που θα αμαυρώσουν την επέτειο των 109 χρόνων είτε στο ποδόσφαιρο είτε στο μπάσκετ (διότι υπάρχει και η άλλη πλευρά). Εξομολογουμαι ενώπιον όλων σας ότι ανήκω σε μια πλευρά από τις δύο που ανέφερα και "χάρηκα" με πόνο ψυχής που σήμερα δεν πήραμε τη νίκη. Ημαρτον γαμώ τον μπελά μου...
- These users thanked the author Dimitrisou for the post:
- Sera4
-
leomatos88
Τι είναι αυτά που γράφεις άνθρωπέ μου; Τι σου έχει κάνει επιτέλους ο Σαββίδης; Διαφωνώ με οτιδήποτε σε έχω διαβάσει να λες, αλλά πραγματικά αυτό που περιγράφεις είναι αρρώστια. Εγώ ένας ασήμαντος συνοπαδός σου θα σου σύστηνα να αποτραβηχτείς ένα διάστημα και θα δεις πως θ' αναθεωρήσεις. Όχι για τον Σαββίδη, ούτε καν για τον ΠΑΟΚ, αλλά για σένα. Δηλαδή έχεις μαυρίσει τόσο πολύ την αγάπη σου για την ΠΑΟΚΑΡΑ που χαίρεσαι να χάνει; Ο ΠΑΟΚ δε χρειάζεται κανέναν μας φίλε, για αυτό και έφτασε τα 100. Χρειαζόμαστε όμως εμείς τον ΠΑΟΚ δίχως να τον φέρνουμε στα μέτρα μας. Αυτό ισχύει και για τον Σαββίδη, ισχύει και για σένα και για μένα και για όλους.Aye4 έγραψε: Πέμ 11 Δεκ 2025, 22:33 Είναι ιδιαίτερα δυσάρεστο που η κόντρα Σαββιδικων- Μυστακιδικων μας έχει φέρει σε κατάσταση να χαιρόμαστε με τις ποδοσφαιρικές αποτυχίες της ομάδας. Να παρακαλάμε για αποτελέσματα που θα αμαυρώσουν την επέτειο των 109 χρόνων είτε στο ποδόσφαιρο είτε στο μπάσκετ (διότι υπάρχει και η άλλη πλευρά). Εξομολογουμαι ενώπιον όλων σας ότι ανήκω σε μια πλευρά από τις δύο που ανέφερα και "χάρηκα" με πόνο ψυχής που σήμερα δεν πήραμε τη νίκη. Ημαρτον γαμώ τον μπελά μου...
- These users thanked the author leomatos88 for the post (total 2):
- eorptol1, Γερασίμου
-
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-
Έγκληματα του καλοκαιριού....που τα πληρώνουμε
Έγκληματα κάθε καλοκαίρι που τα ανέχεται δυστυχώς ο συγκεκριμένος προπονητής....
Αν δεν φέρει τουλάχιστον 3 παίκταραδες δεν υπάρχει περίπτωση να αντέξει το ρόστερ μέχρι το τέλος της σεζόν θα ""σκάσουν"" όλοι
ΥΓ για να τα λέμε όλα.
...πέρα από τα στραβά του πέρα από τα κολλήματα του....είναι άθλος που μας έχει φτάσει μέχρι εδώ ο Λουτσεσκου...με τόσο φτωχό ρόστερ .αλλά δεν θα πάει για πολύ καιρό αυτό....και
Στο ερώτημα
Τι άλλο να κάνει?
Σπαθιά να καταπιεί?.....δεν ξέρω..ίσως..
.. μαχαίρια πάντως τα κατάπιε ...!!!
Έγκληματα κάθε καλοκαίρι που τα ανέχεται δυστυχώς ο συγκεκριμένος προπονητής....
Αν δεν φέρει τουλάχιστον 3 παίκταραδες δεν υπάρχει περίπτωση να αντέξει το ρόστερ μέχρι το τέλος της σεζόν θα ""σκάσουν"" όλοι
ΥΓ για να τα λέμε όλα.
...πέρα από τα στραβά του πέρα από τα κολλήματα του....είναι άθλος που μας έχει φτάσει μέχρι εδώ ο Λουτσεσκου...με τόσο φτωχό ρόστερ .αλλά δεν θα πάει για πολύ καιρό αυτό....και
Στο ερώτημα
Τι άλλο να κάνει?
Σπαθιά να καταπιεί?.....δεν ξέρω..ίσως..
.. μαχαίρια πάντως τα κατάπιε ...!!!
- These users thanked the author ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- for the post:
- Patron
-
Undesired No 1
Η ομάδα πληρώνει τα εγκλήματα του καλοκαιριού.
Δεν υπάρχει 2ο φορ στην ομάδα και ο ένας κανονικός φορ είναι δανεικός.
Δεν υπάρχει χαφ αξιόπιστο τουλάχιστον μέχρι να έρθει Ζαφειρης.
Δεν υπάρχει στόπερ ποιότητας ούτε ένα, γιατί δεν έχουμε κανένα με ταχύτητα και σκληράδα.
Αν δε ήχε προχωρήσει και το έγκλημα Ντελια και είχαμε φορτωθεί ως βασικό δεκάρι τον Ιβανουσετς με ρήτρα που δεν θα έδινε ούτε η μάνα του, θα είχε ολοκληρωθεί το έγκλημα.
Σήμερα το ματς το έχασε η γύμνια του ρόστερ.
Ελπίζω σε 3χ3 ως τα Χριστούγεννα κα σοβαρή ενίσχυση μετά.
Δεν υπάρχει 2ο φορ στην ομάδα και ο ένας κανονικός φορ είναι δανεικός.
Δεν υπάρχει χαφ αξιόπιστο τουλάχιστον μέχρι να έρθει Ζαφειρης.
Δεν υπάρχει στόπερ ποιότητας ούτε ένα, γιατί δεν έχουμε κανένα με ταχύτητα και σκληράδα.
Αν δε ήχε προχωρήσει και το έγκλημα Ντελια και είχαμε φορτωθεί ως βασικό δεκάρι τον Ιβανουσετς με ρήτρα που δεν θα έδινε ούτε η μάνα του, θα είχε ολοκληρωθεί το έγκλημα.
Σήμερα το ματς το έχασε η γύμνια του ρόστερ.
Ελπίζω σε 3χ3 ως τα Χριστούγεννα κα σοβαρή ενίσχυση μετά.
- These users thanked the author Undesired No 1 for the post:
- Γερασίμου
Ο Aye4 έχει τελειώσει από το forum. Παρακαλώ σταματήστε να αναπαράγετε την Μ@ΛΑΚΙΑ που έγραψε. Ευχαριστώ.
Και όταν είχε επιλογές τον Κεντζιορα έβαζε.-keeper- έγραψε: Πέμ 11 Δεκ 2025, 22:43Και ποιον να βάλει ; Οι άλλοι είναι τραυματίεςmarkos4 έγραψε: Πέμ 11 Δεκ 2025, 22:28 Έχω πολλά νεύρα με τον κατά φαντασίαν ποδοσφαιριστή Κεντζιορα,που η ανικανότητα του σαν δεξί μπακ ,τον έκανε στόπερ για να τον ξευτιλισει κάθε απίθανος επιθετικός.
Τεχνική δεν έχει,δύναμη δεν έχει,στο ψηλό παιχνίδι είναι ανέκδοτο,ηγετική φυσιογνωμία δεν έχει.
Τι στον πουτσο βλέπει ο Λουτσεσκου και τον βάζει συνέχεια;
Και είμαι σίγουρος ότι ο Λουτσεσκου δεν θα ζητήσει στόπερ γιατί νοιωθει ικανοποιημένος με αυτούς που έχει.
Και να ζητήσει θα του φέρουν κανέναν Κόλεϊ
Άστο φίλε .. μετά τη φυγή Κουλιερακη (τον οποίο παρακαλούσαμε να παίξει ευρωπαϊκό ματς ενώ είχε πάρει μεταγραφή μέχρι να βρούμε αντικαταστάτη) όλα λαθος εκεί πίσω
Θυμάμαι μετά το κάζο από την Λιβαδειά που τον είχαν κάνει γιο γιο ,συνέχιζε να τον βάζει.
Και τον Φαν Ντάικ να του φέρουν ,αναπληρωματικός του Κετζιορα θα είναι.
Πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει αυτό το ανέκδοτο και να έρθει ένας στόπερ ογκόλιθος .
-
xrisitsapa
Διαφωνώ.Blackgr4 έγραψε: Πέμ 11 Δεκ 2025, 22:35 Πάμε άλλη μία:
Με Τσάλοφ, Μύθου, η χρονιά θα βγει και ΔΕΝ θα μας στοιχίσει τίποτα.
Αν δεν φέρουν στόπερ ΤΑΝΚΣ, ότι χαθεί θα είναι εξαιτίας της άμυνας μας, αφού βέβαια διαπιστώσουμε αν ο Ζαφείρης είναι καλός στο αμυντικό τρανζίσιον, που λογικά θα είναι.
Δυο πράγματα έπρεπε να αλλάξουν. Το αμυντικό τρανζίσιον που λόγω των αργών χαφ είχαμε τεράστιο θέμα, αυτό λογικά θα βελτιωθεί με τον Ζαφείρη και το αεροδρόμιο στο κέντρο της άμυνας.
Αν δεν καλυφθούν αυτά τα κενά, τσάμπα σκάμε.
Τελειώσαμε και πάμε παρακάτω.
Με Μύθου-Τσάλοφ ΔΕΝ βγαίνει η χρονιά γιατί έχεις θέμα ΚΑΙ ποιοτικό και ποσοτικό.
Στα στόπερ έχεις θεμα μόνο ποιοτικό
- These users thanked the author xrisitsapa for the post:
- Papa9
η δεν πας καλα η δεν εισαι ΠΑΟΚ τι γραφεις ελεος .....θα χαρω που θα χασει ο ΠΑΟΚ οπουδηποτε ? αντε κανε μας την χαρηAye4 έγραψε: Πέμ 11 Δεκ 2025, 22:33 Είναι ιδιαίτερα δυσάρεστο που η κόντρα Σαββιδικων- Μυστακιδικων μας έχει φέρει σε κατάσταση να χαιρόμαστε με τις ποδοσφαιρικές αποτυχίες της ομάδας. Να παρακαλάμε για αποτελέσματα που θα αμαυρώσουν την επέτειο των 109 χρόνων είτε στο ποδόσφαιρο είτε στο μπάσκετ (διότι υπάρχει και η άλλη πλευρά). Εξομολογουμαι ενώπιον όλων σας ότι ανήκω σε μια πλευρά από τις δύο που ανέφερα και "χάρηκα" με πόνο ψυχής που σήμερα δεν πήραμε τη νίκη. Ημαρτον γαμώ τον μπελά μου...
- These users thanked the author eorptol1 for the post:
- leomatos88
- sourmenetes
- Moderator
Ο κεντζιορα δεν μπορεί πλέον καθόλου ειδικά στα ψηλα
- These users thanked the author sourmenetes for the post (total 2):
- Papa9, Γερασίμου
-
Michael Scott
Εγω με την άμυνα μας εχω κι ενα αλλο θεμα. Αντε πες, στο τρανζίσιον παίζουν πολλά ρόλο. Στα στημενα μπορει να μου πει καποιος γιατι ΔΙΑΡΚΩΣ ειμαστε τραγικοι; Πριν το 3-2 σηκώνεται ο δικός τους μόνος του στη μικρη περιοχη και το στέλνει αουτ απο το κόρνερ που έκαναν. Ο παβλενκα βιδωμένος στη γραμμή πανω. Στο 1ο ημίχρονο πάλι απο ενα φάουλ απο τα πλάγια, παίρνουν πάλι κεφαλιά. Στο 3-2 δε ο αλλος εχει τοση άνεση που βγάζει και σέντρα-γέμισμα προς τα μεσα. Στο ματς με τον Άρη, στο 2ο ημίχρονο ο Μορον απο φάουλ τους κατεβάζει την μπαλα ανενόχλητος και ευτυχως δεν την πρόλαβε και βγήκε αουτ.
Εχουμε φάει 5 γκολ σε 3 ματς. Για ομαδα με βλέψεις πρωταθλητισμου, αυτο ειναι απαράδεκτο. Πως να μη τεντωσει μετα η ομαδα οταν συνέχεια κυνηγάνε 2-3 γκολ για να κερδισουν; Δείτε τους αλλους ανταγωνιστές μας στο πρωτάθλημα. Παίρνουν τα ματς με την άμυνα τους. Η ΑΕΚ ειναι 1 βαθμο πισω μας και εχει ενεργητικο τα μισά γκολ του Λεβαδειακου...
Εχουμε φάει 5 γκολ σε 3 ματς. Για ομαδα με βλέψεις πρωταθλητισμου, αυτο ειναι απαράδεκτο. Πως να μη τεντωσει μετα η ομαδα οταν συνέχεια κυνηγάνε 2-3 γκολ για να κερδισουν; Δείτε τους αλλους ανταγωνιστές μας στο πρωτάθλημα. Παίρνουν τα ματς με την άμυνα τους. Η ΑΕΚ ειναι 1 βαθμο πισω μας και εχει ενεργητικο τα μισά γκολ του Λεβαδειακου...
- Shivaspace
αυτός ο Καμαρά..ρε λίγο ποιο προσεκτικός,ήταν δεν ήταν φαουλ τώρα..την έχουμε πάθει τόσες φορές, λίγη προσοχή..άκυρο γκόλ φάγαμε από το πουθενά
xoxoxo , και ποιος ηταν φυσικα αλλου γι' αλλου στη φαση. Ο ιδιος οπως και στις αλλεςMichael Scott έγραψε: Πέμ 11 Δεκ 2025, 22:58 Πριν το 3-2 σηκώνεται ο δικός τους μόνος του στη μικρη περιοχη και το στέλνει αουτ απο το κόρνερ που έκαναν.
Τα στημενα ειναι πληγη, σιγουρα θες ενα στοπερ χθες. Η διακοπη ειναι μεχρι τις 10 γεναρη, εχουν χρονο να τους φερουν αμεσα
Για όποιον αναρωτιέται ακόμα τι φταίει, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, έχουμε την καλύτερη επίθεση σε ολόκληρο το Europa League με 13 γκολ.
Μαντέψτε τι φταίει λοιπόν.. Ε δεν το λες και δύσκολο.
Μαντέψτε τι φταίει λοιπόν.. Ε δεν το λες και δύσκολο.