Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
George Best

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Δημοσίευση από George Best »

Darkphobia έγραψε:
George Best έγραψε:Δε καταλαβαίνετε ούτε τα βασικά μερικοί.

Το ότι ο ΠΑΟΚ πήγε στα προκριματικά με χαφ Οζντοεφ-Σβαμπ είναι αποτυχία της διοίκησης ή οποίου χειρίζεται τα μεταγραφικά θέματα αν θέλετε να το πούμε έτσι.

Το ότι ο ΠΑΟΚ 28 Αυγούστου βιάζεται να κλείσει 2 στόπερ και 2 χαφ είναι ΑΠΟΤΥΧΊΑ του μεταγραφικό σχέδιασμου.

Το καταλαβαίνετε?

Σε καμία ομάδα δεν συμβαίνουν αυτά.
Πάνε δες τι γίνεται στο εξωτερικό με ομάδες που ξοδεύουν δεκάδες εκατομμύρια την τελευταία βδομάδα αν όχι την τελευταία μέρα κι έλα πες μου ξανά οτι δε γίνονται αυτά αλλού. Τοπ ομάδες που κλείνουν 3 και 4 παίκτες την τελευταία βδομάδα.

Είναι αδιανόητο αυτό το παραλλήρημα για μια ομάδα που έχει χάσει 2 βασικές μονάδες από πέρσι άλλα έκανε κι 8 μεταγραφές ήδη. Δες μας αξίζει ούτε ο Ιβάν, ούτε ο Ραζβαν, ούτε κανείς παίκτης με αυτή τη νοοτροπία.
Μάλιστα. Δε θα σου χαλάσω το ροζ συννεφάκι.

Αλλά σίγουρα αυτές οι ομάδες
-Δεν έδιωξαν παίχτη, τον ευχαρίστησαν για την προσφορά του και τον πήραν πίσω 2 εβδομάδες μετά (Βιειρινια) .
-Δεν ξέχασαν να αναθεωρήσουν τα δελτία.
-Δεν έδωσαν τον μοναδικό επιθετικό τους (Ακπομ) πριν από προκριματικά Τσουλου (Κρασνονταρ) για να παίξουν με Πελκα επίθεση.
-Δεν ψάχνουν να κλείσουν 3 παιχτες για βασικη 11αδα 30 Αυγούστου.

Αν εσύ αυτά τα έχεις δει κι αλλού πες το μας.

Έχω ξαναπεί ο Λουτσεσκου είναι ένα ψειγμα σοβαρότητας σε εναν ασοβαρό ΠΑΟΚ, από την στιγμή που ο Σαββίδης πήγε Ρωσία (και πιθανότατα ασχολείται ελάχιστα με την καθημερινότητα της ομάδας).

Προφανως και δεν τον αξίζουμε, όταν κάθε χρόνο τον κράζουν πολλοί εδώ μέσα για λάθη και αρμοδιότητες που δεν είναι αυτός υπεύθυνος.
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

George Best έγραψε:
Darkphobia έγραψε:

Το ότι ο ΠΑΟΚ πήγε στα προκριματικά με χαφ Οζντοεφ-Σβαμπ είναι αποτυχία της διοίκησης ή οποίου χειρίζεται τα μεταγραφικά θέματα αν θέλετε να το πούμε έτσι.

Το ότι ο ΠΑΟΚ 28 Αυγούστου βιάζεται να κλείσει 2 στόπερ και 2 χαφ είναι ΑΠΟΤΥΧΊΑ του μεταγραφικό σχέδιασμου.

Το καταλαβαίνετε?

Πάνε δες τι γίνεται στο εξωτερικό με ομάδες που ξοδεύουν δεκάδες εκατομμύρια την τελευταία βδομάδα αν όχι την τελευταία μέρα κι έλα πες μου ξανά οτι δε γίνονται αυτά αλλού. Τοπ ομάδες που κλείνουν 3 και 4 παίκτες την τελευταία βδομάδα.

Είναι αδιανόητο αυτό το παραλλήρημα για μια ομάδα που έχει χάσει 2 βασικές μονάδες από πέρσι άλλα έκανε κι 8 μεταγραφές ήδη. Δες μας αξίζει ούτε ο Ιβάν, ούτε ο Ραζβαν, ούτε κανείς παίκτης με αυτή τη νοοτροπία.
Μάλιστα. Δε θα σου χαλάσω το ροζ συννεφάκι.

Αλλά σίγουρα αυτές οι ομάδες
-Δεν έδιωξαν παίχτη, τον ευχαρίστησαν για την προσφορά του και τον πήραν πίσω 2 εβδομάδες μετά (Βιειρινια) .
-Δεν ξέχασαν να αναθεωρήσουν τα δελτία.
-Δεν έδωσαν τον μοναδικό επιθετικό τους (Ακπομ) πριν από προκριματικά Τσουλου (Κρασνονταρ) για να παίξουν με Πελκα επίθεση.
-Δεν ψάχνουν να κλείσουν 3 παιχτες για βασικη 11αδα 30 Αυγούστου.

Αν εσύ αυτά τα έχεις δει κι αλλού πες το μας.

Έχω ξαναπεί ο Λουτσεσκου είναι ένα ψειγμα σοβαρότητας σε εναν ασοβαρό ΠΑΟΚ, από την στιγμή που ο Σαββίδης πήγε Ρωσία (και πιθανότατα ασχολείται ελάχιστα με την καθημερινότητα της ομάδας).

Προφανως και δεν τον αξίζουμε, όταν κάθε χρόνο τον κράζουν πολλοί εδώ μέσα για λάθη και αρμοδιότητες που δεν είναι αυτός υπεύθυνος.
Μπορείς να του φτιάξεις μια αίρεση!
Αν κ δεν νομίζω να το εκτιμήσει...
Άβαταρ μέλους
STRAFNIK

Δημοσίευση από STRAFNIK »

ΠΑΕ.: Θα αγοράσω Τσαλωφ
ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ : Δεν τον θέλω
Ρε πλάκα σπάτε
Άμα κάνω ποτ πουρί απ τις ανοησίες που έχω διαβάσει εδώ μέσα,, είναι μέσα στα τοπ

Ξαναβγηκαν οι σταθερές:
Έγκλημα/ δημόσιο/ τυχαρπαστοι /Ιβάν στα τρώνε
και άλλα που δεν θυμάμαι τώρα κι ούτε έχω όρεξη
να απαριθμήσω γιατί πρέπει να πάω πίσω και να τα
ξαναδιαβάσω

Μία φορά στην ζωή σας, κάντε πέρα τον γαμω εγωισμό σας
Υποστηρίξτε την ομάδα
Κανένα να μην πάρουν ρε πουστη μου, κανένα!!
θα σταματήσετε να υποστηρίζετε;

Γ@μω τα νεύρα μου,
Φέρατε το υπό ραδιόφωνο εδώ μέσα
και καθόμαστε να διαβάζουμε ότι άκυρο λέτε
στις εκπομπες που ακούτε από άχρηστους
που απλά βγάζουν χρήματα εκμεταλευομενοι
το πάθος μας για την ομάδα
Μετά το περνάτε δεδομένο
Μετά το ξανά γράφετε άλλες 10
και φτου απ την αρχή

Δώστε μπαν
Γιατί θα αρχίσω τις χρπαναγιες
dev

Δημοσίευση από dev »

εγω συμφωνω οτι εχουν γινει και πολλες καλες κινησεις φετος αλλα δεν συμφωνω με την αξια των 100 εκ της ομαδας πρωτης στην χωρα

δεν ειναι μονο εργο διοικησης αυτο αλλα και προπονητη ο λουτσεσκου πηρε τον ντελια και τον κουλιερακη και απο 200.000 αξια τους δουλεψε και τους εφτασε να αξιζουν απο15 και απο 20 εκ αξια ο καθενας ενω ταυτοχρονα εκανε την ομαδα πρωταθλητρια

με την δουλεια του εκανε υπεραξιες και εφτιαξε μια μεγαλη περιουσια για τον συλλογο

ποιος αλλος προπονητης δημιουργησε τετοιες υπεραξιες

επισης στα ισοζυγια πωλησεις αγορες ειμαστε πολλα εκ + σε σχεση με το ποκ

απο την αλλη ο ιβαν μπορει να σου πει οτι στα συμβολαια ειμαστε ισα με ο ποκ ενω εχουμε λιγοτερα εσοδα

και μπορει να σου πει οτι ο βαζελος χωρις πρωταθλημα γεμιζει το οακα ενω εσυ προχθες ειχες μισοαδειο γηπεδο
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

nkoss έγραψε:Κάντε το σταυρό σας μη τυχόν και διαβάζει το φόρουμ ο Ιβάν. Κόψτε του ίντερνετ, πάρτε του το κινητό, δε ξέρω.
Όχι μεταγραφές δε θα μας κάνει, αλλά θα μας παρατήσει και θα φυγει.
Τέτοια γκρίνια, τόση απαισιοδοξία, τόση σκατοψυχιά εγώ δε θα την άντεχα. Σόρρυ κιόλας, αλλά μερικοί είστε απαράδεκτοι.
Μόνο εγώ νιώθω ευγνώμων ρε γαμωτο? Μόνο εγώ πιστεύω ότι προσπαθούν για το καλύτερο?
Βάλτε επιτέλους δυνατότητα θετικής κ αρνητικής ψήφου στα σχόλια, να καταλαβαίνουμε τι μας γίνεται.
Ναι από εδώ περίμενε να απογοητευτεί . Δεν βλέπει την Τούμπα που είναι σαν σκόρπια διαδήλωση εδώ και 3 χρόνια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Τετ 28 Αύγ 2024, 01:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
scarsick

Δημοσίευση από scarsick »

dev έγραψε:
και μπορει να σου πει οτι ο βαζελος χωρις πρωταθλημα γεμιζει το οακα
Και μένουν απέξω και καμιά 30κ ακόμα.
Άβαταρ μέλους
George Best

Δημοσίευση από George Best »

FreeWatcher έγραψε:

Το καταλαβαίνετε?

Αν δεν υπάρχει πλάνο και σοβαρότητα, δε θα κάνεις ποτέ το παραπάνω βήμα.

Άγαλμα να κάνουμε στον Ιβάν. Ευεργετης. Έχει δώσει πολλά στον ΠΑΟΚ. Όσο κανένας άλλος.

Αλλά δε γίνεται μετά από όσα συμβαίνουν να κατηγορούμε τον Ραζβαν.

Δεν έχει στηριχτεί ο Λουτσεσκου.
Ζήτησε να μείνει ο κορμός και η διοίκηση δεν κράτησε τον πιο κομβικό του παίχτη στον αξονα.

Ακόμα και πέρυσι τα Χριστούγεννα ζήτησε 3 μεταγραφές και φυσικά φορ και του έφεραν μόνο τον ανέτοιμος Οττο που τον κρέμασε σε 4-5 παιχνίδια.

Καταφέρνει και σου παίρνει το πιο δύσκολο και κοχονατο πρωτάθλημα και εσύ τι κάνεις?

Πέρυσι ο ΠΑΟΚ χωρίς Μειτε, δεν υπήρχε. Τι περιμένατε και εσείς να συμβεί?

Θα έπαιρνε ντέρμπι η ομάδα με βασικα χαφ Οζντοεφ Σβαμπ?

Και 4 ημέρες πριν την Μάλμε δίνουμε 6 μύρια για Τσάλοφ (σιγά μην ήταν επιλογή προπονητή) και Τισουνταλι.

Έγινε τραγική διαχείριση. Η ομάδα έχασε ιστορική ευκαιρία. Δεν έχει μάθει από τα λάθη της και κάθε καλοκαιρι κάνει τα ίδια.

Αν η ομάδα αργήσει να στρώσει και στα ντέρμπι που έρχονται δεν παρουσιαστεί καλή, θα σας φταίει ο Λουτσεσκου πάλι.

Πού δεν κατάφερε να κάνει τον Μιχαηλίδη και τον Νασμπεργκ, Μαλντινι-Νεστα και τον Οζντοεφ, Μοντριτς.

Οποίος και να έρθει τώρα θα χρειαστεί καιρό να δέσει με τους υπόλοιπους και να μπει στη φιλοσοφία του Λουτσεσκου.
Πολύ μπλα μπλα κ κράξιμο χωρίς να έχεις ΙΔΕΑ τι έχει συμβεί.

Πολλα επαναλαμβανομενα ποστ με στοχευμενο κραξιμο.

Ο ΠΑΟΚ ηταν φετος μια φτιαγμενη ετοιμη ομαδα 30 παιχτών (+Καμαρα -Μεϊτε). Τι κορμος? Ολόκληρη την τουρτα είχε.

Δεν ειχαμε 2 χαφ αλλα 4. Ο παιχταρας Καμαρα κ οι 3 εκ των 4 του περσινου πρωταθληματος.

Εσυ περιμένεις μαλντινι νεστα. Εγω εχω Κετζιορα Μιχαηλιδη που το σηκωσαν περσι μεσα στα σκουλικια με κορακι στρατιωτη. Εχω 4 μπακ, 2 σε καθε θεση, κ περιμενω την αναβαθμιση.

Αν εμενε Μεϊτε, με ενα συναχι του το χαναμε παλι το τσουλου δηλαδη? Αν τον επιανε τραβηγμα? Κοψιμο?
Αν δεν ήθελε να στέλναμε χωροφυλακες?

Το ποιες μεταγραφες ειναι κ δεν ειναι επιλογες προπονητη εσυ θα μας το πεις? Βολεύει στο κραξιμο?

Ο Λουτσε πηρε το πρωταθλημα, ο Λουτσε εχασε το τσουλου! Απλά τα πραγματα...

Η στηριξη στον Λουτσε φαινεται με τα 100 εκατομμύρια αξια του ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή (1ος στην Ελλάδα) και τα 2 εκατομμύρια μισθό κ οχι με αερολογίες κ να χαμε να λεγαμε!

Α κ αυτα τα δεν γινονται πουθενά, ποια ομαδα εκλεισε ροστερ?
Ουτε εσύ έχεις ιδέα τι έχει συμβεί οπότε και εσύ εικασίες κάνεις.
Ο Μειτε ήταν ένα κέντρο μόνος του πέρυσι.

Αν δεν έπαιζε ο ΠΑΟΚ ήταν ασύνδετος και δεν βλεπόταν. Όσες φορές δεν ξεκίνησε βασικός για να πάρει ανάσες, τον βάλαμε στο ημίχρονο να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά. Δεν είχες εναλλακτική.

Ο Καμάρα πολύ καλή λύση αλλά με 6 μήνες αποχή και χωρίς να ξέρει την ομάδα. Δε θα μπει στα παπούτσια του Μειτε στο πρώτο επίσημο ματς. ΔΕ ΓΊΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΛΎΨΕΙ ΤΟ ΚΕΝΌ ΕΝΟΣ ΚΟΜΒΙΚΟΥ ΣΟΥ ΠΑΙΧΤΗ, ΑΠΌ ΤΟ ΠΡΏΤΟ ΜΑΤΣ.
Σε 3 μήνες μπορεί να είναι και καλύτερος. Αλλά χρειαζόταν να πάρεις τέτοιο ρίσκο?

Αν εσύ πιστεύεις ότι όλα τα ονόματα που ακούγονται από ρωσια μεριά είναι επιλογές Λουτσεσκου οκ πάω πάσο.

Είχε αφίσα τον Τσάλοφ και τον Οζντοεφ από το 2020 ο Λουτσε στο δωμάτιο του...

Που οκ το καταλαβαίνω λόγω οικονομικών δυσκολιών προσπαθεί να φέρει παιχτες από Ρωσια.

Αλλά μη γράφουμε ότι θέλουμε.
Άβαταρ μέλους
STRAFNIK

Όχι
Είχε αφίσα τον Μειτε από όταν ήταν στην Ξάνθη
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Εικασία εγώ? Που την ειδες?
Ούτε μία!
Δεν εχω αναγκη από ψεματα για να κραξω.
Για Μεϊτε από αυτά που εγραψα τιποτα δεν απαντησες.
Για Λουτσε επισης.
Δεν είναι δουλειά Λουτσεσκου να επιλεγει παίχτες με ονοματεπώνυμο. Το δοκιμασαμε κ αυτό κ πηγε άπατο. Η περσινή συνταγή δουλεψε 100% εκ του αποτελέσματος. Και μπαλα παίξαμε κ το σηκωσαμε απεναντι σε ολους κ σε ολα. Συνεχίζουμε!!!
psychologos

Δημοσίευση από psychologos »

Για τις μεταγραφές και μόνο για αυτες. Ο Σαββιδης εφτασε την ομάδα εδω που είναι τώρα, τα έδωσε και καθε χρονο βάζει 20 μυρια και επισης έχει ενημερωσει ότι θα ξοδευονται για μεταγραφες ότι βγάζουμε, ξεχωρα τα εικοσι που βάζει. Κάθε χρόνο υπάρχουν κενές θέσεις βασικων, ποτε αμυντικών,ποτε χαφ, ποτε εξτρεμ και ποτε φορ.Υπάρχει για αυτη τη στιγμή παιχτης δοκιμασμένος που καλύπτει τις ανάγκες του Λου και των μισών παοκτζηδων. Υπάρχει η άποψη ότι είναι ο μοναδικός τα 13 χρόνια που άλλαξε γνωμη στις διαπραγματευσεις για αυτο δεν θα τον πάρουμε, γιατι ποτε αυτά τα χρόνια δεν πήραμε παίχτη με ανάλογες συνθήκες.Ο Σαββίδης λειτουργεί σωστά. Ο Σαββίδης κάνει λάθη στις εκτιμήσεις και στα ποσά που εγκρίνει και στους παίχτες που εγκρίνει. Ο σαββίδης μπορεί να κάνει και σημαντικά λάθη. Ο μισος κόσμος είναι ευχαριστημένος και οι υπόλοιποι μισοί λένε οτι θα μπορούσε με τα ίδια χρήματα να κάνει καλύτερες εγκρίσεις. Κάποιοι πιστευουν ότι θα πρέπει να παραμείνουν οι συνθήκες έτσι, κάποιοι ότι θα μπορούσε να επενδύσει μετρημένα πάντα,αρχικά και μετά να δει το αποτελεσμα.Κάποιοι πιστευουν ότι χρειάζεται κριτική και κάποιοι ότι αυτό είναι ανέντιμο η δεν θα πρέπει να συμπεριλαμβάνεται στις αξιολογήσεις του κόσμου. Ο Σαββίδης έχει την τελική έγκριση. Την έχουν άλλοι.
Αφαιρώ ακραίες εκτιμήσεις κάνω μια έρευνα για τα ποσοστά μιας σύχγρονης διαταραχής προσωπικότητας.Ποια απο τις παραπάνω συνθήκες είναι σωστή, ποια λάθος; Θα μπορούσαν όλες να ισχύουν; Αν θέλει κάποιος απαντά.
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Αυτό που ζητάνε όλοι είναι ατέρμονο.
Χάθηκε η χρυσή ευκαιρία λένε, το βασικό επιχείρημα. Οκ δεκτο κ αληθές.
Μα εάν θα μπαίναμε ομίλους C.L. μετά θα δημιουργούταν νέα εσωστρέφεια, ότι δεν αρκετή η ομάδα κτλ.
Εδώ πρωτάθλημα με καρύδια πήραμε κ η χαρά κράτησε ελάχιστα.
Και η ζωή θα συνεχίζεται στον πλανήτη ΠΑΟΚ όπου έχουμε κακομάθει λιγάκι.
Στήριξη στον Ιβαν; Για εμένα σχεδόν μηδενική. 6 τίτλους σου έχει φέρει κ κάναν δυο ακόμη του εχουν «φάει».
Αλλά εσυ βρε ΠΑΟΚτση, εκεί, επιμένεις να μην σου φτάνει τίποτα με την βασική αιτιολογία τα λάθη και την ανεπάρκεια και τον κακό σχεδιασμό του οργανισμου.
Δεν λέμε να το βουλώσεις κ να μην μιλάς. Ούτε να είσαι υποτακτικός, εκφράσου.
Αλλά ο βαθμός που το κανείς πρέπει κ εσυ να καταλάβεις πως είσαι μίζερος γκρινιάρης κ κακομαθημένος. Και πρέπει επίσης να καταλάβεις πως ακόμη κ αυτά που ζητάς να είχανε γίνει, εσυ πάλι θα έβρισκες τα κακώς κείμενα κ τι δεν πήγε καλά.
Άβαταρ μέλους
STRAFNIK

Αφαιροντας τις ερωτήσεις σου
για τον κόσμο
Γιατί δεν γράφεις απευθείας την εκτίμηση σου
Προφανώς έχεις βγάλει κάποιο συμπέρασμα
Αν όχι, είσαι σε λάθος τοπικ
Κι αυτό είναι το βασικό πρόβλημα

Υ. Γ. Μην κάνετε άλλη μεταγραφή
Θέλω να. Δω κάτι
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

STRAFNIK έγραψε:ΠΑΕ.: Θα αγοράσω Τσαλωφ
ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ : Δεν τον θέλω
Ρε πλάκα σπάτε
Άμα κάνω ποτ πουρί απ τις ανοησίες που έχω διαβάσει εδώ μέσα,, είναι μέσα στα τοπ

Ξαναβγηκαν οι σταθερές:
Έγκλημα/ δημόσιο/ τυχαρπαστοι /Ιβάν στα τρώνε
και άλλα που δεν θυμάμαι τώρα κι ούτε έχω όρεξη
να απαριθμήσω γιατί πρέπει να πάω πίσω και να τα
ξαναδιαβάσω

Μία φορά στην ζωή σας, κάντε πέρα τον γαμω εγωισμό σας
Υποστηρίξτε την ομάδα
Κανένα να μην πάρουν ρε πουστη μου, κανένα!!
θα σταματήσετε να υποστηρίζετε;

Γ@μω τα νεύρα μου,
Φέρατε το υπό ραδιόφωνο εδώ μέσα
και καθόμαστε να διαβάζουμε ότι άκυρο λέτε
στις εκπομπες που ακούτε από άχρηστους
που απλά βγάζουν χρήματα εκμεταλευομενοι
το πάθος μας για την ομάδα
Μετά το περνάτε δεδομένο
Μετά το ξανά γράφετε άλλες 10
και φτου απ την αρχή

Δώστε μπαν
Γιατί θα αρχίσω τις χρπαναγιες
Να μη τα διαβάζεις αν δε σου αρέσουν. Επειδή έχετε τσακωθεί με τη λογική ορισμένοι, δε θα το βουλώσει οποίος διαφωνεί με τον παραλογισμό σας. Επιχειρήματα, όχι στραβοστομιές ραδιοφωνατζήδικες εδώ μέσα.
Άβαταρ μέλους
STRAFNIK

dev έγραψε:
STRAFNIK έγραψε:Όχι
Είχε αφίσα τον Μειτε από όταν ήταν στην Ξάνθη
παντως δεν ειχε τον Ντεσποτοφ αυτο ειναι βεβαιο
Χαχαχα ωραίος, στο δίνω :nairepaok:
dev

Δημοσίευση από dev »

εντωμεταξυ τσορμπατζογλου ειπε το βραδυ οτι προεκυψε χαφ κεντροευρωπαιος που εξεταζουν
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”