Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
DamoN

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από DamoN »

cartman έγραψε:Σιχαίνομαι τον μουσακα

Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συντάσσομαι σαν να τρώω χαλια παστιτσιο.
Σαν μπέργκερ νηστίσιμο
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

thanos-xanthi έγραψε:αστεία αυτά που γράφετε για αναζήτηση προσοχής και αυταρέσκεια από συνοπαδούς που είναι χρόνια εδώ μέσα...
δεν είναι τυχαίο που τα γράφετε νεότερα μέλη, που δεν έχετε ζήσει χειρότερα καλοκαίρια
μην διαβάζετε ότι σας χαλάει
παπά και blackgr4 μην δίνετε πραγματικά σημασία, για κάτι τέτοια ζούμε όταν δεν υπάρχουν ειδήσεις
Ψιλοακυρο, ομως ο αριθμος δημοσιευσεων δεν αποτελει κριτηριο παλαιοτητας στο φορουμ παντοτε φιλε μου. Υπαρχει πολυς κοσμος που, πιστεψε με, παρακολουθει πολυ στενα οσα γραφονται στο φορουμ και ξερουν απ' εξω και ανακατωτα τα nick των παλιων μελων, τις αποψεις τους και τα σχετικα.

Τωρα για τα υπολοιπα, πασο. Ο καθενας εχει τα κριτηρια και τις προτιμησεις του. Προσωπικα δεν μου αρεσουν τα μισολογα και τα υπονοουμενα γιατι παιζουνε με το μυαλο μου. Οποτε ως μελος του φορουμ, και χθεσινος να ειμαι, νομιζω πως διατηρω το δικαιωμα της γνωμης πανω σε ο,τι γραφεται, οπως και ολοι μας.
loukas4

Δημοσίευση από loukas4 »

Anthony Martial to PAOK Thessaloniki?

Transfermarkt
https://www.transfermarkt.com › forum › thread_id
πριν από 27 λεπτά — Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να κάνει το μπαμ καθώς προσφέρει συμβόλαιο αξίας 2.5 εκατομμυρίων την χρόνια στο Γάλλο άσσο

Τη παιζετε με το Γαλλο ξερετε
Miles

Δημοσίευση από Miles »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
PAOKevolution έγραψε:Ο Αποστόλης φέτο δίνει πανελλαδικές. Μην τον ενοχλείτε. Διαβάζει.
Μακάρι να περάσει εκεί που θέλει...
Premier League και Conference δεν θα δεις ούτε στο όνειρό σου, πιτσιρίκο!
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Υπαρχει μια μεγαλη διαφορα.
Περυσι ημασταν ολοι στις μαυρες μας και αυτο το "παιξιμο του μυαλου" μας εβγαζε απο τα ρουχα μας και μας εκνευριζε
Φετος....ολα πολυχρωμα! Οποτε....παιξτε με το μυαλο μας αφοβα. Παπαδες και αρχιμανδριτες καθε μερα.
Η ζωη ειναι ωραια... :D
AntreasG4

Δημοσίευση από AntreasG4 »

«Πάει καλά του Σβαμπ, πάει καλά του Κεντζιόρα και σήμερα από την Πορτογαλία προκύπτει πως η Μπενφίκα ζητάει για 2,5 εκατ. ευρώ από τα 4 που προέβλεπε η ρήτρα του Μεϊτέ. Ο ΠΑΟΚ θέλει, μεταξύ άλλων, να ενισχύσει το ελληνικό του στοιχείο με έλληνες παίκτες 22-23 ετών, πέρα από τα παιδιά από την ακαδημία του»

[youtube]XHK1H_Ut7IY[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Προσωπικά αν ήμουν Κεντζιόρα και διάβαζα πως ο ΠΑΟΚ πάει για στόπερ από Ολλανδία, με τέτοιο βιογραφικό, θα κοιτούσα να ρίξω άμεσα τις απαιτήσεις μου.
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Εγω παντως να πω οτι οταν 28/5 υπαρχει σαφης εικονα για το που κινειται η ομαδα

Προχωρανε οι ανανεωσεις σβαμπ, κετζιορα, μειτε

Κοιταμε δεξι CB, πριν φυγει ο Εκονγκ (τεραστια βελτιωση σε σχεση με παλια)

Νιωθω αισιοδοξος :pano:
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

cartman έγραψε:Σιχαίνομαι τον μουσακα
DamoN έγραψε: Συντάσσομαι σαν να τρώω χαλια παστιτσιο.
Σαν μπέργκερ νηστίσιμο
με το συμπαθειο, ειστε ΑΝΩΜΑΛΟΙ !
Άβαταρ μέλους
George Best

Δημοσίευση από George Best »

loukas4 έγραψε:Anthony Martial to PAOK Thessaloniki?

Transfermarkt
πριν από 27 λεπτά — Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να κάνει το μπαμ καθώς προσφέρει συμβόλαιο αξίας 2.5 εκατομμυρίων την χρόνια στο Γάλλο άσσο

Στο τρανφερμαρκτ μπορει να γραψει ο καθενας οτι θελει.

Μισθος Μαρτιαλ στην Γιουναιτεντ 13μυρια..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος George Best την Τρί 28 Μάιος 2024, 14:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

loukas4 έγραψε:Anthony Martial to PAOK Thessaloniki?

Transfermarkt

Επικαλουνται ενα λινκ απο wikipedia. Νομιζω οποιοσδηποτε μπορει να γραψει κατι τετοιο. Γενικα το transfermarkt δεν εχει τετοιες πληροφοριες.
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

PAOK1LIFE έγραψε:Δεν τρελαίνομαι εσύ τρελαίνεσαι ρε φίλε που ασχολείσαι μαζί μου , το απολαμβάνω που είμαι πρωταθλητής εσύ δεν το απολαμβάνεις που ασχολείσαι με το τι γράφει ο καθένας. Δεν σου αρέσει κάτι μη τον διαβάζεις. Μας πρηξατε μερικοί να μας κάνετε κουμάντο το τι θα γράφουμε. Αν θέλετε να είστε χειριστικοί κάντε το στα δικά σας οικογενειακά άτομα. Ελεος δεν γκρινιάζουμε λογικές παρατηρήσεις κάνουμε. Ολοι μέρα τρώγεστε μερικοί μαζί μου. Ασχοληθείτε με κάτι άλλο στην ζωή σας. Δεν γουστάρεις κάποιος μην τον διαβάζεις μην τον προκαλείς. Εσείς θέλετε να με διώξετε από τον φόρουμ . Ούτε που με ξέρετε με επιτιθεστε όλοι την ώρα χωρίς λόγο. Τι κόμπλεξ είναι αυτό ελεος.

Εχω μείνει ανάπηρος καθηλωμένος από ατύχημα σε μία καρέκλα και όλη την ώρα εισπράττω αρνητικότητα λες και σας έχω κάνει κάτι. υπηρέτησα στις ειδικές δυνάμεις έχω πάει παντού με τον ΠΑΟΚ όλοι με αγαπούσαν εδώ μέσα μαζεύτηκαν όλοι οι χειριστικοί μη λες το ένα μη το άλλο. . Μη με διαβάζεις ρε αν δεν με γουστάρεις μην ασχολείσαι. Ελεος τόσο μίσος και κακία μαζί μου.
Καταρχήν, θέλει κακαλα να γράψεις το παραπάνω
Chapeau

Από κει και πέρα, άκουσε
Κάποιοι εδώ μέσα παρακολουθούμε ΠΑΟΚ δεκαετίες - η υποφαινόμενη μετριότητα από το 1982, το χαμένο τελικό της Καλογρέζας εναντίον της ομάδας του λαθρέμπορα
Έχουμε ζήσει όλες τις περιόδους μετά τον Παντελακη, εκείνον τον εκπληκτικό διοικητικό παράγοντα, ο οποίος χρήματα πολλά δεν είχε, αλλά μάτι αετού για ταλαντούχους ποδοσφαιριστές· φρόνιμο θα ήταν να διαβάσεις πως και ποιοι ανόητοι έδιωξαν αυτόν τον άνθρωπο
Αυτοί που ακολούθησαν, πέρα από τον Καλαφάτη, που ήταν διαχειριστής, ήταν άνθρωποι, είτε με σαφώς λιγότερα χρήματα από εκείνους των αθηναϊκών ομάδων, είτε απατεώνας = Μπατατούδης
Κανείς του δεν ήξερε από μπάλα
Εξ’ου και η πορεία της ομάδας
Καρπαζιές συνεχείς, καμία ελπίδα για συνέχεια

Κι έρχεται ένας άνθρωπος
Ο οποίος κατ’αρχην πληρώνει τα πρωτογενή χρέη προς το δημόσιο
Πρωτοφανές για Ελλάδα εν μέσω κρίσης
Πληρώνει τα χρέη προς ιδιώτες
Και βάζει επιπλέον 100 εκατομμυρία, και, Ευρώ
Δεν ασχολούμαστε πλέον, οι οπαδοί, με
προσφυγές (τι είναι αυτό, τρώγεται;)
<<περήφανες>> πωλήσεις
ντου στους παίκτες
Κτλ.
Ασχολούμαστε μόνο με μεταγραφές, απόδοση παικτών και ομάδας
Τελευταία μάλιστα ασχολούμαστε όλο και λιγότερο και με διαιτητικές ατασθαλίες· ο λαθρεμπορίας βέβαια μας θύμισε πως εδώ είναι ακόμη Ελλαντα

Με αλλά λόγια, με το Σαββιδη, εμεις οι παλαιοι, πεπειραμένοι στη σφαλιάρα :mrgreen: , βρήκαμε την ψυχική μας υγεία
Ταυτόχρονα όμως, η ομάδα απέκτησε καινούριους θαυμαστές· ανθρώπους που ηδονίζονται με τις επιτυχίες. Λογικό και ανθρώπινο. Ξεχνούν όμως, πως η Βόρεια Ελλάδα, η περιοχή από την οποία αναπνέει οικονομικά και οπαδικά η ομάδα, κειται οικονομικά, και όσον αφορά τη νοοτροπία, δεκαετίες πίσω από την Αθήνα
Ο Σαββιδης κλείνει αυτό το κενό
Με χρήματα, έλξη τεχνογνωσίας και πίστη στο πλάνο

Καταλαβαίνεις λοιπόν, πως, όταν μπαίνουν άνθρωποι με απόψεις όπως οι δικές σου, οι οποίοι αποζητούν συνεχείς επιτυχίες, αντιδρούμε· ενίοτε τους τη λέμε χοντρά, καθότι δεν ξεχνούμε τι έχουμε βιώσει
Και γνωρίζουμε, όσοι γνωρίζουμε, πως οι συνεχείς επιτυχίες ενός και μόνο συλλόγου, είναι σπάνιο φαινόμενο· προϊόν συνύπαρξης ομαδικής συνεισφοράς και συμπτώσεων. Ή έτερων <<συμπτωσεων>>, λέγε με Κόκκαλης, παράγκα, Μαρινακης.

Συγχώρεσε με, αν ήμουν σκληρός μαζί σου, σε προηγούμενες αναρτήσεις
Νιώσε ΠΑΟΚ
Και για να νιώσεις πρέπει να κοιτάξεις και πίσω, να διαβάσεις· για διάβασε παλιές αναρτήσεις στο φόρουμ, θα κουφαθείς με αυτά που έχουμε βιώσει

Την καλησπέρα μου

Υ.Γ. Κύριοι μοντ, ένιωσα πως το εκτός θέματος επιβαλλόταν
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Το κάνατε το νήμα πάλι ρδελομπού η είναι η ιδέα μου;
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Παίδες, μιλάμε για το νήμα των μεταγραφών στα καλύτερά του...

Enjoy!
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

john4serres έγραψε:Είναι απίστευτα κολακευτικό να γράφεται για τον ΠΑΟΚ ο βασικός στόπερ της καλύτερης PSV όλων των εποχών!

Τι, όχι ;
Νομίζω δεν μας κάνει, ειναι λαθέρ. Ετσι είπαν τα παιδιά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”