Συντάσσομαι σαν να τρώω χαλια παστιτσιο.cartman έγραψε:Σιχαίνομαι τον μουσακα
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σαν μπέργκερ νηστίσιμο
Συντάσσομαι σαν να τρώω χαλια παστιτσιο.cartman έγραψε:Σιχαίνομαι τον μουσακα
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ψιλοακυρο, ομως ο αριθμος δημοσιευσεων δεν αποτελει κριτηριο παλαιοτητας στο φορουμ παντοτε φιλε μου. Υπαρχει πολυς κοσμος που, πιστεψε με, παρακολουθει πολυ στενα οσα γραφονται στο φορουμ και ξερουν απ' εξω και ανακατωτα τα nick των παλιων μελων, τις αποψεις τους και τα σχετικα.thanos-xanthi έγραψε:αστεία αυτά που γράφετε για αναζήτηση προσοχής και αυταρέσκεια από συνοπαδούς που είναι χρόνια εδώ μέσα...
δεν είναι τυχαίο που τα γράφετε νεότερα μέλη, που δεν έχετε ζήσει χειρότερα καλοκαίρια
μην διαβάζετε ότι σας χαλάει
παπά και blackgr4 μην δίνετε πραγματικά σημασία, για κάτι τέτοια ζούμε όταν δεν υπάρχουν ειδήσεις
Premier League και Conference δεν θα δεις ούτε στο όνειρό σου, πιτσιρίκο!ΑποστόληςΑ έγραψε:Μακάρι να περάσει εκεί που θέλει...PAOKevolution έγραψε:Ο Αποστόλης φέτο δίνει πανελλαδικές. Μην τον ενοχλείτε. Διαβάζει.
cartman έγραψε:Σιχαίνομαι τον μουσακα
με το συμπαθειο, ειστε ΑΝΩΜΑΛΟΙ !DamoN έγραψε: Συντάσσομαι σαν να τρώω χαλια παστιτσιο.
Σαν μπέργκερ νηστίσιμο
loukas4 έγραψε:Anthony Martial to PAOK Thessaloniki?
Transfermarkt
https://www.transfermarkt.com › forum › thread_id
πριν από 27 λεπτά — Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να κάνει το μπαμ καθώς προσφέρει συμβόλαιο αξίας 2.5 εκατομμυρίων την χρόνια στο Γάλλο άσσο
Τη παιζετε με το Γαλλο ξερετε
Επικαλουνται ενα λινκ απο wikipedia. Νομιζω οποιοσδηποτε μπορει να γραψει κατι τετοιο. Γενικα το transfermarkt δεν εχει τετοιες πληροφοριες.loukas4 έγραψε:Anthony Martial to PAOK Thessaloniki?
Transfermarkt
https://www.transfermarkt.com › forum › thread_id
πριν από 27 λεπτά — Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να κάνει το μπαμ καθώς προσφέρει συμβόλαιο αξίας 2.5 εκατομμυρίων την χρόνια στο Γάλλο άσσο
Τη παιζετε με το Γαλλο ξερετε
Καταρχήν, θέλει κακαλα να γράψεις το παραπάνωPAOK1LIFE έγραψε:Δεν τρελαίνομαι εσύ τρελαίνεσαι ρε φίλε που ασχολείσαι μαζί μου , το απολαμβάνω που είμαι πρωταθλητής εσύ δεν το απολαμβάνεις που ασχολείσαι με το τι γράφει ο καθένας. Δεν σου αρέσει κάτι μη τον διαβάζεις. Μας πρηξατε μερικοί να μας κάνετε κουμάντο το τι θα γράφουμε. Αν θέλετε να είστε χειριστικοί κάντε το στα δικά σας οικογενειακά άτομα. Ελεος δεν γκρινιάζουμε λογικές παρατηρήσεις κάνουμε. Ολοι μέρα τρώγεστε μερικοί μαζί μου. Ασχοληθείτε με κάτι άλλο στην ζωή σας. Δεν γουστάρεις κάποιος μην τον διαβάζεις μην τον προκαλείς. Εσείς θέλετε να με διώξετε από τον φόρουμ . Ούτε που με ξέρετε με επιτιθεστε όλοι την ώρα χωρίς λόγο. Τι κόμπλεξ είναι αυτό ελεος.
Εχω μείνει ανάπηρος καθηλωμένος από ατύχημα σε μία καρέκλα και όλη την ώρα εισπράττω αρνητικότητα λες και σας έχω κάνει κάτι. υπηρέτησα στις ειδικές δυνάμεις έχω πάει παντού με τον ΠΑΟΚ όλοι με αγαπούσαν εδώ μέσα μαζεύτηκαν όλοι οι χειριστικοί μη λες το ένα μη το άλλο. . Μη με διαβάζεις ρε αν δεν με γουστάρεις μην ασχολείσαι. Ελεος τόσο μίσος και κακία μαζί μου.
Νομίζω δεν μας κάνει, ειναι λαθέρ. Ετσι είπαν τα παιδιά.john4serres έγραψε:Είναι απίστευτα κολακευτικό να γράφεται για τον ΠΑΟΚ ο βασικός στόπερ της καλύτερης PSV όλων των εποχών!
Τι, όχι ;