Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
Κατ αρχάς ο τύπος είναι παικταράς ( ειναι απο αυτούς που δεν ψάχνεις στο ιντερνετ να δεις τι ειναι) και προσωπικότητα ( αρχηγός στην Εθνική και στην ομάδα).
Το ας πούμε αξιοπερίεργο είναι ότι ενώ φαίνεται να παίζει τόσο αριστερά όσο και δεξιά ( στην καριέρα του έχει περισσότερα ματς δεξιά, ενώ πέρυσι πιο πολλά στα αριστερά), απο τα στατιστικά δείχνει να ειναι πολύ πιο αποτελεσματικός, τόσο σε γκόλ όσο και ασίστ, όταν παίζει στα δεξιά.
Θα δείξει πώς θα τον εκμεταλλευτεί ο στρατηγός.
Πάντως μαζί και με τον Ντέλια, με αλλαγές πλευρών κατά την διάρκεια των αγώνων, καλώς εχόντων των πραγμάτων θα δούμε ωραία πράγματα φέτος
Το ας πούμε αξιοπερίεργο είναι ότι ενώ φαίνεται να παίζει τόσο αριστερά όσο και δεξιά ( στην καριέρα του έχει περισσότερα ματς δεξιά, ενώ πέρυσι πιο πολλά στα αριστερά), απο τα στατιστικά δείχνει να ειναι πολύ πιο αποτελεσματικός, τόσο σε γκόλ όσο και ασίστ, όταν παίζει στα δεξιά.
Θα δείξει πώς θα τον εκμεταλλευτεί ο στρατηγός.
Πάντως μαζί και με τον Ντέλια, με αλλαγές πλευρών κατά την διάρκεια των αγώνων, καλώς εχόντων των πραγμάτων θα δούμε ωραία πράγματα φέτος
- ΑποστόληςΑ
Θα παίζει. Έχουμε δύο αγώνες την εβδομάδα, που σε κάποιους πιο εύκολους θα ξεκινάμε με τους 3ους στην ιεραρχία, ή θα μπαίνουν μετά το 60΄. Πρέπει ΟΛΟΙ να παίρνουν χρόνο συμμετοχής, τακτικά, έστω και 25λεπτά, ώστε να μπορούν να βρουν ρυθμό και να εξελιχθούν. Μην ξεχνάτε τους τραυματισμούς και τις τιμωρίες λόγω καρτών.beyes4 έγραψε:Εγω πάντως στεναχωριέμαι γιατί δεν θα παιζει ο Βρακάς
Όταν έχεις δεξιά τον Ζιβκοβιτς (αριστεροπόδαρος που παίζει με ανάποδο πόδι) τότε θα πρέπει για αριστερά να πάρεις διξιοπόδαρο. Το ότι μπορεί να παίξει και δεξιά κέρδος είναι γιατί σε κάποια παιχνίδια θα λείπει ο Αντρίγια.
- ΑποστόληςΑ
04:30 το πρωί είσαι ακόμη ξύπνιος; Περιμένεις μεταγραφικά νέα;Dimg4a έγραψε:Παρτε καφε και απολαυστε υπευθυνα
Οικογένεια δεν έχεις;
- Metagrafakias
ΑποστόληςΑ έγραψε:Θα παίζει. Έχουμε δύο αγώνες την εβδομάδα, που σε κάποιους πιο εύκολους θα ξεκινάμε με τους 3ους στην ιεραρχία, ή θα μπαίνουν μετά το 60΄. Πρέπει ΟΛΟΙ να παίρνουν χρόνο συμμετοχής, τακτικά, έστω και 25λεπτά, ώστε να μπορούν να βρουν ρυθμό και να εξελιχθούν. Μην ξεχνάτε τους τραυματισμούς και τις τιμωρίες λόγω καρτών.beyes4 έγραψε:Εγω πάντως στεναχωριέμαι γιατί δεν θα παιζει ο Βρακάς
Θεωρω οτι απο την στιγμη που η βασικη σου 3αδα ειναι ΤΟΠ και δεν αλλαζει,αμα καθαριζεις τα παιχνιδια απο νωρις και εισαι ανετος, να προτιματε ο Βρακας η ακομα και ο Σμυρλης για 15-20λεπτα απο τον Μουργκ...
Μην γινει ο Μουργκ ο περσινος Μπισεσβαρ κριμα ειναι...Ενας παικτης που ειναι δεδομενο οτι θα φυγει του χρονου και 3 χρονια και δεν εδειξε κατι σπουδαιο...
Ελπιζω τα 20λεπτα φετος να τα παιρνουν αυτα τα παιδια,η επομενη γενια του ΠΑΟΚ να ψηνονται σιγα σιγα....
-
Jack_riper
Ο χρόνος του βρακα εξαρτάται και απο την θεση που θα τον καθιερώσει ο λου.για μενα ο βρακας μπορεί να προσφέρει στο 8 και εκεί έχουμε υπεραριθμια.παντως την ευκαιρία του αν δουλεψει θα την παρει.
- paokmaniak
Παρ ολα αυτα εφυγαν και παρα πολλα βαριδια που ειχαν μηδενικη προσφορα.Napoli4 έγραψε:Με ή χωρίς ΤΔ, τα γούστα βγαίνουν όταν πέφτει χρήμα. Simple as thatpisakaipoupoula έγραψε:Πάντως αν είναι έτσι καλύτερα να συνεχίσουμε χωρίς τεχνικό διευθυντή, ή να έχει τον ρόλο αυτόν και επίσημα οποίος τον έχει τώρα, που δεν έχουμε ιδέα ποιος είναι
Και παρά το θετικό πρόσημο στα κόστη αγοράς/πωλήσεων, ο ΠΑΟΚ έχει δώσει πολύ χρήμα για τα συμβόλαια.
Εκονγκ 1εκ
Μπαμπά 0.9εκ
Μειτε 1.2εκ
Αντόνιο 1εκ
Οζντοεφ 0.95εκ
Σαματα 1εκ
Ντεσποντοφ 1.3εκ
Καντουρι 0.7, Μπισεσβαρ 0.4, Κουρτιτς 1.5, Ολιβειρα 1.2
(και Ιγκασον Αουγκουστο ηταν πανω απο μυριο)
Συνολικα πρεπει να ειμαστε μονο κανα μυριο παραπαναω απο συμβολαια
-
mbison
Κι εγώ απ τον ενθουσιασμό μου ξενύχτησα.Totem_pk έγραψε:Παντως το μεγαλυτερο κολπο του φετινου καλοκαιριου ηταν η πωληση του Ναρευ και η αντικατασταση του με τον Δεσποτα. Αν το σκεφτεις ειναι τρελο. Μονο να φανταστεις τον Δεσποτα στην θεση του Ναρεη στο πρωτο ημιχρονο στην Κροατια με Χαιντουκ. 0-3 θα ηταν το ημιχρονο.
Αλλά είναι αλλού είδους παίκτης, φονιάς. Ο Ναρει μάρκαρε πολύ καλά ολη την πλευρά.
Αυτός λογικά δεν μαρκάρει τόσο καλά, γιατί δεν είναι κ η θέση του να παιζει όλη την πλευρά
ούτε στο FM editor αυταTotem_pk έγραψε:Παντως το μεγαλυτερο κολπο του φετινου καλοκαιριου ηταν η πωληση του Ναρευ και η αντικατασταση του με τον Δεσποτα. Αν το σκεφτεις ειναι τρελο. Μονο να φανταστεις τον Δεσποτα στην θεση του Ναρεη στο πρωτο ημιχρονο στην Κροατια με Χαιντουκ. 0-3 θα ηταν το ημιχρονο.
- Amsterdamer_87
Παιχταρας ο Ντεσποτοφ ο γαυροκιλλερ..
Ηταν να τον παρουμε και επι Φερειρα απο την Καλλιαρι αλλα ο Ιβαν ξαφνικα εκοψε την μεταγραφη..
Πολυ καλυτερος απο Ναρει κατα την γνωμη μου..
Αυτον τον παιχτη ηθελα παντα να τον δω με την φανελα του ΠΑΟΚ..
Εξαιρετικη μεταγραφη..
Ηταν να τον παρουμε και επι Φερειρα απο την Καλλιαρι αλλα ο Ιβαν ξαφνικα εκοψε την μεταγραφη..
Πολυ καλυτερος απο Ναρει κατα την γνωμη μου..
Αυτον τον παιχτη ηθελα παντα να τον δω με την φανελα του ΠΑΟΚ..
Εξαιρετικη μεταγραφη..
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Ρε σεις εγώ πιο μακριά είμαι από Δράμα για Θεσ/νίκη,από ότι ο Κιριλ.
150 χλμ εγώ
136 ο Κιριλ.
Αυτός κάθε ρεπό εκεί θα ναι.
Δεν το λέω για κακό.
Ας υπογράψει βέβαια πρώτα και μετά ας τα δώσει όλα,για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας.
Λέτε να του είπε κ τιποτα ο Δημήτρης.
150 χλμ εγώ
136 ο Κιριλ.
Αυτός κάθε ρεπό εκεί θα ναι.
Δεν το λέω για κακό.
Ας υπογράψει βέβαια πρώτα και μετά ας τα δώσει όλα,για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας.
Λέτε να του είπε κ τιποτα ο Δημήτρης.
Θα συμφωνήσω με το ποστ του ζινολα, μερικές σελίδες πίσω και θα διαφοροποιηθω σε ένα μέρος από το ποστ του ρεην.
Ρέην, δεν είναι πάντα απαραίτητο να χρειάζεται να διπλασιαζεις τα μπάτζετ για να φτιάχνεις ομάδα.
Αν τα δύο προηγούμενα χρόνια, που σημαίνει σχεδόν πέντε μεταγραφικές περιόδους είχες κάνει το ελάχιστο.
Δηλαδή να έχεις επιτυχία σε μία θέση γηπέδου σε κάθε μεταγραφική σαιζόν συν την εξέλιξη που είχαμε με παιδιά των ακαδημιών, σήμερα θα χρειαζομασταν 2 με 3 κι όχι όσους τρέχουμε να φέρουμε αυτή την εποχή.
Καλή μίνι προετοιμασία με την γρήγορη ενσωμάτωση όλων των νέων και ακόμη καλύτερη συνέχεια σε όλους τους θεσμούς!!!
Ρέην, δεν είναι πάντα απαραίτητο να χρειάζεται να διπλασιαζεις τα μπάτζετ για να φτιάχνεις ομάδα.
Αν τα δύο προηγούμενα χρόνια, που σημαίνει σχεδόν πέντε μεταγραφικές περιόδους είχες κάνει το ελάχιστο.
Δηλαδή να έχεις επιτυχία σε μία θέση γηπέδου σε κάθε μεταγραφική σαιζόν συν την εξέλιξη που είχαμε με παιδιά των ακαδημιών, σήμερα θα χρειαζομασταν 2 με 3 κι όχι όσους τρέχουμε να φέρουμε αυτή την εποχή.
Καλή μίνι προετοιμασία με την γρήγορη ενσωμάτωση όλων των νέων και ακόμη καλύτερη συνέχεια σε όλους τους θεσμούς!!!
και τώρα πονοκέφαλος ποιος θα μείνει απ έξω καθώς δικαιούμαστε έως 17 μη Έλληνες ( μαζί με ντεσποτοφ 21 )
αν βγάλεις εύκολα τον ρικαρντο , πρέπει να μείνουν απ έξω 3 από τους Νασμπεργκ , φιλιπε , σαστρε ? ,ζιβκο ?
αν βγάλεις εύκολα τον ρικαρντο , πρέπει να μείνουν απ έξω 3 από τους Νασμπεργκ , φιλιπε , σαστρε ? ,ζιβκο ?
Καλημέραααα παίδες. Η εγγραφή μου εδώ συνέπεσε με τη μεταγραφή του Κιριλ ,δε με λες και γκαντέμη!!Και γω δε κοιμήθηκα από την υπερένταση χθες και ήμουν 55 χρόνων άνθρωπος στα μπαλκόνια και φούμαρα σαν τον χαρμανη!
Έχουν δει πολλά τα ματάκια μου στον σύλλογο αλλά θέλω να πω κάτι:
Καλό θα ταν για την ΠΑΕ και για τον κόσμο να δώσει μια ευκαιρία να πάρει διάρκειας όλος ο κόσμος γιατί ΠΑΟΚΟΜΕΤΡΑ δεν πρέπει να χουμε εδώ. Δεν πειράζει αν κάποιοι δεν πίστεψαν στην ομάδα (και γω ήμουν ένας από αυτούς άλλωστε άσχετα αν ύστερα από το νταμπλ πήρα διάρκειας!Με λες και ανισόρροπο λοιπόν..).Πρέπει να δώσουν ευκαιρία να πάρουμε όλοι διάρκειας
Η ιστορία μας αν ξεχνάτε κάποιοι λέει ότι ο ΠΑΟΚ ιδρύθηκε από πρόσφυγες που ρθαν εδώ και επέμεναν ο σύλλογος να χει μέλη από όλο τον πληθυσμό της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο από πρόσφυγες όπως ήθελαν κάποιοι τότε που φύγανε και ίδρυσαν την ΑΕΚ.
ΠΑΟΚ το μεγαλείο σου τελειωμό δεν έχει!
Έχουν δει πολλά τα ματάκια μου στον σύλλογο αλλά θέλω να πω κάτι:
Καλό θα ταν για την ΠΑΕ και για τον κόσμο να δώσει μια ευκαιρία να πάρει διάρκειας όλος ο κόσμος γιατί ΠΑΟΚΟΜΕΤΡΑ δεν πρέπει να χουμε εδώ. Δεν πειράζει αν κάποιοι δεν πίστεψαν στην ομάδα (και γω ήμουν ένας από αυτούς άλλωστε άσχετα αν ύστερα από το νταμπλ πήρα διάρκειας!Με λες και ανισόρροπο λοιπόν..).Πρέπει να δώσουν ευκαιρία να πάρουμε όλοι διάρκειας
Η ιστορία μας αν ξεχνάτε κάποιοι λέει ότι ο ΠΑΟΚ ιδρύθηκε από πρόσφυγες που ρθαν εδώ και επέμεναν ο σύλλογος να χει μέλη από όλο τον πληθυσμό της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο από πρόσφυγες όπως ήθελαν κάποιοι τότε που φύγανε και ίδρυσαν την ΑΕΚ.
ΠΑΟΚ το μεγαλείο σου τελειωμό δεν έχει!