Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
https://www.transfermarkt.com/cristian- ... ler/129868
Οντως μάλλον η αναμονή τελείωσε. Ο Μπέος φέρνει καλό παίκτη 30χρονο στο 10.
Οντως μάλλον η αναμονή τελείωσε. Ο Μπέος φέρνει καλό παίκτη 30χρονο στο 10.
- anekfrastos
Και γιατί δεν πάμε να πάρουμε εμείς αυτόν αφού του χρόνου θα λέμε "δες τι παικταραδες φέρνει ο Μπέος";
- anekfrastos
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος anekfrastos την Δευ 29 Αύγ 2022, 11:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- anekfrastos
Και γιατί δεν πάμε να πάρουμε εμείς αυτόν αφού του χρόνου θα λέμε "δες τι παικταραδες φέρνει ο Μπέος";
Scouting level: Genius.
Scouting level: Genius.

Καλημέρες,
Από τρομερά αξιόπιστη πηγή, έμαθα πως ο Λουτσέσκου δεν τρελαίνεται για τον Φερνάντες.
Συγκεκριμένα είπε πως "τέτοιου είδους παίκτες, έχω και μάλιστα αρκετούς" και ζήτησε κανονικό δεκάρι. Με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό για εκείνον.
Επίσης ο ίδιος άνθρωπος μου είπε πως ο Μπότο επιμένει να χρησιμοποιηθεί στη θέση 10 ο Κουαλιάτα.
Ο οποίος Κουαλιάτα κατά τον Λουτσέσκου δεν έχει τα στοιχεία που θέλει.
Τον θεωρεί και αυτόν εξτρεμοδεκάρι αλλά με μεγάλα προβλήματα επικοινωνίας γιατί από Αγγλικά το παλικάρι είναι άστα βράστα.
Τέλος το συμπέρασμα (δηλαδή η προσωπική άποψη) του ανθρώπου που μίλησα, ήταν πως "λογικά θα φέρουν (δεκάρι)" και επίσης "αυτό μπορεί να γίνει ανεξάρτητα με το αν κλείσει ο Φερνάντες (δηλαδή μπορεί να έρθει και 2ος παίκτης)"
Μεταφέρω ότι μου είπε ακριβώς. Η πηγή ξαναλέω είναι τοπ.
Από τρομερά αξιόπιστη πηγή, έμαθα πως ο Λουτσέσκου δεν τρελαίνεται για τον Φερνάντες.
Συγκεκριμένα είπε πως "τέτοιου είδους παίκτες, έχω και μάλιστα αρκετούς" και ζήτησε κανονικό δεκάρι. Με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό για εκείνον.
Επίσης ο ίδιος άνθρωπος μου είπε πως ο Μπότο επιμένει να χρησιμοποιηθεί στη θέση 10 ο Κουαλιάτα.
Ο οποίος Κουαλιάτα κατά τον Λουτσέσκου δεν έχει τα στοιχεία που θέλει.
Τον θεωρεί και αυτόν εξτρεμοδεκάρι αλλά με μεγάλα προβλήματα επικοινωνίας γιατί από Αγγλικά το παλικάρι είναι άστα βράστα.
Τέλος το συμπέρασμα (δηλαδή η προσωπική άποψη) του ανθρώπου που μίλησα, ήταν πως "λογικά θα φέρουν (δεκάρι)" και επίσης "αυτό μπορεί να γίνει ανεξάρτητα με το αν κλείσει ο Φερνάντες (δηλαδή μπορεί να έρθει και 2ος παίκτης)"
Μεταφέρω ότι μου είπε ακριβώς. Η πηγή ξαναλέω είναι τοπ.
Ο Σουντουλιδης στο γκαζετα μιλάει για τελειωμένη μεταγραφή του Χάρη στην Τουλούζ. Δανεισμός με 2,5εκ υποχρεωτική ρήτρα.
Πας τώρα για χαφ η όχι;
Πας τώρα για χαφ η όχι;
Για χαφ όχι.
Τώρα είναι που πας να κάνεις all in και να φέρεις μια ποιοτική παιχτάρα στο 10.
Επιστρέφει ο Ντουγκλας στην θέση του και είσαι καλυμμένος στα χαφ με Κουρτιτς, Νταντας, Ντουγκλας, Φιλιπε, Σβαμπ.
Φέρτε ρε μια παιχτάρα στο 10, η ομάδα ένα τσικ θελει για να κάνει πολύ ωραία πράγματα.
Λίγο πιο εύκολο να γίνει το γκολ και όλα θα είναι πιο εύκολα.
Φέρτε καλό παίχτη στο 10, αντε.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τώρα είναι που πας να κάνεις all in και να φέρεις μια ποιοτική παιχτάρα στο 10.
Επιστρέφει ο Ντουγκλας στην θέση του και είσαι καλυμμένος στα χαφ με Κουρτιτς, Νταντας, Ντουγκλας, Φιλιπε, Σβαμπ.
Φέρτε ρε μια παιχτάρα στο 10, η ομάδα ένα τσικ θελει για να κάνει πολύ ωραία πράγματα.
Λίγο πιο εύκολο να γίνει το γκολ και όλα θα είναι πιο εύκολα.
Φέρτε καλό παίχτη στο 10, αντε.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν αυτό που λές Black ισχύει, τότε επιβεβαιώνει αυτό που γράφαμε οτι δηλαδή το ᾽᾽δεκάρι᾽᾽ το έχει φέρει ήδη ο Μπότο, και είναι ο Κουαλιάτα. Απλά αφού ο Λουτσέσκου τον δοκίμασε, θεωρεί οτι δεν έχει τα χαρακτηριστικά ακόμα, και ζητάει άλλον.
Αυτό νομίζω εξηγεί όλες τις καθυστερήσεις, τον εκνευρισμό Ιβάν κλπ.
Τέλος πάντων, νομίζω στο μεταγραφικό αποφασίζει ο Μπότο και στο αγωνιστικό ο Λουτσέσκου. Ο Μπότο όμως ακούει τα χαρακτηριστικά που ζητάει ο Λουτσεσκου, δεν σημαίνει οτι τον αγνοεί. Φαίνεται ομως στην περίπτωση Κουαλιάτα να μην υπάρχει προσαρμογή του παίκτη ακόμα.
Αυτό νομίζω εξηγεί όλες τις καθυστερήσεις, τον εκνευρισμό Ιβάν κλπ.
Τέλος πάντων, νομίζω στο μεταγραφικό αποφασίζει ο Μπότο και στο αγωνιστικό ο Λουτσέσκου. Ο Μπότο όμως ακούει τα χαρακτηριστικά που ζητάει ο Λουτσεσκου, δεν σημαίνει οτι τον αγνοεί. Φαίνεται ομως στην περίπτωση Κουαλιάτα να μην υπάρχει προσαρμογή του παίκτη ακόμα.
Δεν ξέρω αν ισχύουν αυτά που σ είπε η πηγή σου αλλά μακάρι θα πω εγώ. Και γενικά με ψήνουν πολύ αυτά που ακούγονται πλέον.
Δηλαδή να πάρουμε 10 ο αουγουστο να πάει στην θέση του . Λογικά ο δανεισμός του τσιγγαρα τελειωνει το θέμα παραχωρήσεις Κουρτιτς αουγκουστο .
Αν πάρουμε ΚΑΙ τον φερναντεζ σαν έξτρεμ τότε μεσοεπιθετικά νομίζω είμαστε πιο γεμάτοι από ποτέ
10. Καινούργιος αλλαγές Καντουρι /μπισε που μπορούν και αριστερά
6-8. Νταντας/Κουρτιτς/αουγκουστο /φιλιπε /σβαμπ
Εξτρεμ ζιβκο/ναρει/Φερνάντες/ντελιας/Κουαλιατα που μπορούν όλοι να παίξουν και πίσω από τον φορ πλην ναρει.
Ο κουλιερακης σ βγαίνει ο τσαουσης είναι αξιοπρεπής για αλλαγή ,περιμένω να δω τον βασικό Ράφα Σοαρες .
Μοναδική ένσταση ποτε και αν θα είναι έτοιμος ο νελσον να κάνει τις 2 ευκαιρίες ένα γκολ. Βοηθάει βέβαια η εικόνα του τομας μέχρι στιγμής.
Αν αλλά υπολόγιζαν(μεταβατική χρόνια να χτιστεί ομάδα για τα επόμενα χρόνια )και είδαν ότι ο ανταγωνισμός είναι για τον πεο ,αυτό που φωνάζουν κάποιοι από εμάς από το καλοκαίρι (άσχετα αν βιάζεται η λογική από κάποιους ΑΡΔ,φιλάθλους κλπ )και αποφάσισαν να κάνουν 2 κινήσεις αντί για μια ή καμία Εγώ πάντως θα είμαι ευχαριστημένος από αυτή την μεταγραφική περίοδο .
Δηλαδή να πάρουμε 10 ο αουγουστο να πάει στην θέση του . Λογικά ο δανεισμός του τσιγγαρα τελειωνει το θέμα παραχωρήσεις Κουρτιτς αουγκουστο .
Αν πάρουμε ΚΑΙ τον φερναντεζ σαν έξτρεμ τότε μεσοεπιθετικά νομίζω είμαστε πιο γεμάτοι από ποτέ
10. Καινούργιος αλλαγές Καντουρι /μπισε που μπορούν και αριστερά
6-8. Νταντας/Κουρτιτς/αουγκουστο /φιλιπε /σβαμπ
Εξτρεμ ζιβκο/ναρει/Φερνάντες/ντελιας/Κουαλιατα που μπορούν όλοι να παίξουν και πίσω από τον φορ πλην ναρει.
Ο κουλιερακης σ βγαίνει ο τσαουσης είναι αξιοπρεπής για αλλαγή ,περιμένω να δω τον βασικό Ράφα Σοαρες .
Μοναδική ένσταση ποτε και αν θα είναι έτοιμος ο νελσον να κάνει τις 2 ευκαιρίες ένα γκολ. Βοηθάει βέβαια η εικόνα του τομας μέχρι στιγμής.
Αν αλλά υπολόγιζαν(μεταβατική χρόνια να χτιστεί ομάδα για τα επόμενα χρόνια )και είδαν ότι ο ανταγωνισμός είναι για τον πεο ,αυτό που φωνάζουν κάποιοι από εμάς από το καλοκαίρι (άσχετα αν βιάζεται η λογική από κάποιους ΑΡΔ,φιλάθλους κλπ )και αποφάσισαν να κάνουν 2 κινήσεις αντί για μια ή καμία Εγώ πάντως θα είμαι ευχαριστημένος από αυτή την μεταγραφική περίοδο .
Δε ξέρω τι παίκτη θέλουν ή τι παίκτη ψάχνουν αλλά η απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που θα έχει το εύκολο γκολ, που θα γράφει νούμερα σε εύκολα και δύσκολα ματς είναι εκ των ων ουκ άνευ. Δε ξέρω αν θα είναι 10άρι ή αριστερό εξτρέμ ή φορ, μεγάλος ή μικρός, γρήγορος ή αργός, όμορφος, άσχημος, Έλληνας, ξένος ή οτιδήποτε άλλο, γκολ να βάζει για να μην σπαταλούνται σωρεία ευκαιριών (όπως χθες) και να περιμένουμε να κερδίσουμε στα χασομέρια. Έναν ΓΚΟΛΤΖΗ ρε παιδιά...
- john4serres
Δηλαδή φεύγει με ψίχουλα αν τον συγκρίνουμε με Αλεξανδροπουλοnunies4 έγραψε:Ο Σουντουλιδης στο γκαζετα μιλάει για τελειωμένη μεταγραφή του Χάρη στην Τουλούζ. Δανεισμός με 2,5εκ υποχρεωτική ρήτρα.
Πας τώρα για χαφ η όχι;