Jose Boto
- kataramenos5
Re: Jose Boto
αρωτηξη: Οταν μια ομαδα κανει 10 αλλαγες ποδοσφαιριστων και μαλιστα διαφορετικης φιλοσοφιας απο οτι συνηθιζε μεχρι τωρα(νιατα, ταχυτητα κλπ) ποιος ειναι ο χρονικος οριζοντας για ν αρχισει να αποδιδει ενα τετοιο πλανο?
Ειναι τοσο ασχετος ο ΤΔ που δε καταλαβε οτι σ ενα μηνα δε γινεται να παιξουν καλο ποδοσφαιρο ολοι αυτοι?Το βλεπει ο γκικα, ο rene, ο τζος αλλα οχι ο Μποτο?
Γιατι το εκανε? Γιατι δε προσπαθησε να το κανει σταδιακα με 3-4 καιριες προσθηκες(εξτρεμ δεκαρι, 2 μπακ) σε 2-3 μεταγρ. περιοδους? Μη κολλατε στο προφανες.
ΥΓ αν δεν υπηρχε αυτη η αμφιβολια για το αν ταιριαζουν τα θελω ΤΔ και προπονητη θα μουν σχεδον ευτυχισμενος. Κι ας ειναι μεγαλη πικρα η ευρωπη
Ειναι τοσο ασχετος ο ΤΔ που δε καταλαβε οτι σ ενα μηνα δε γινεται να παιξουν καλο ποδοσφαιρο ολοι αυτοι?Το βλεπει ο γκικα, ο rene, ο τζος αλλα οχι ο Μποτο?
Γιατι το εκανε? Γιατι δε προσπαθησε να το κανει σταδιακα με 3-4 καιριες προσθηκες(εξτρεμ δεκαρι, 2 μπακ) σε 2-3 μεταγρ. περιοδους? Μη κολλατε στο προφανες.
ΥΓ αν δεν υπηρχε αυτη η αμφιβολια για το αν ταιριαζουν τα θελω ΤΔ και προπονητη θα μουν σχεδον ευτυχισμενος. Κι ας ειναι μεγαλη πικρα η ευρωπη
Αυτό ήταν το ρίσκο και είχαν ως ασφάλεια τους παλιούς από τους όποιους δυστυχώς οι περισσότεροι δεν ήταν διαθέσιμοι για διάφορους λόγους.
Καντουρι, Μπισε , Βιερίνια, Ολιβέιρα, Κουρτιτς σίγουρα θα έπαιζαν βασικοί στον πρώτο ματς και ήταν όλοι εκτός. Τελικά έμειναν οι νέοι με το γνωστό αποτέλεσμα. Δεν είναι η μόνη αιτία φυσικά, αλλά από τις βασικές .
Καντουρι, Μπισε , Βιερίνια, Ολιβέιρα, Κουρτιτς σίγουρα θα έπαιζαν βασικοί στον πρώτο ματς και ήταν όλοι εκτός. Τελικά έμειναν οι νέοι με το γνωστό αποτέλεσμα. Δεν είναι η μόνη αιτία φυσικά, αλλά από τις βασικές .
-
Ναι καλα μας εφταιξαν οι "νεοι που εμειναν"
και οτι ηταν καινουριοι στην ομαδα και οχι
ο κυριως υπευθυνος να τους κανει ομαδα!
Θαρρει κανεις οτι ο Στοιλοφ (με μολις 16αδα
με 3 τερματαδες στο πρωτο ματς και 18αδα
με το ζορι στο δευτερο) ειχε μεγαλυτερους η
εμπειροτερους και δεν ειναι η πρωτη χρονια
που ανελαβε τη Λεφσκι με μολις μια βδομαδα
παραπανω προετοιμασια απ τους δικούς μας!
Για του λογου το αληθες κιολας να θυμισω
οτι ο ΜΟ ηλικιας της αρχικης μας 11αδας
ηταν 26.1 ετη και της Λεφσκι ηταν 24.9 ετη!
και οτι ηταν καινουριοι στην ομαδα και οχι
ο κυριως υπευθυνος να τους κανει ομαδα!
Θαρρει κανεις οτι ο Στοιλοφ (με μολις 16αδα
με 3 τερματαδες στο πρωτο ματς και 18αδα
με το ζορι στο δευτερο) ειχε μεγαλυτερους η
εμπειροτερους και δεν ειναι η πρωτη χρονια
που ανελαβε τη Λεφσκι με μολις μια βδομαδα
παραπανω προετοιμασια απ τους δικούς μας!
Για του λογου το αληθες κιολας να θυμισω
οτι ο ΜΟ ηλικιας της αρχικης μας 11αδας
ηταν 26.1 ετη και της Λεφσκι ηταν 24.9 ετη!
O Στοιλοφ επαιζε ήδη αγωνες πρωταθλήματος και η ερώτηση ήταν για το ρόστερ.
Φυσικά και έχει ευθύνη ο προπονητής για την προετοιμασία, το είπε και μόνος του. Αλλά μου φαίνεται περιττό και κουραστικό να το επαναλαμβάνω σε κάθε ποστ σαν ευαγγέλιο ειδικά όταν είναι άσχετο με την ερώτηση.
Οι "νεοι που εμειναν" δεν επαιξαν καλά , τι να κάνουμε τώρα? Δεν ειπα οτι ηταν κακοί ανθρωποι η κακοι παίκτες, αλλά το αποτέλεσμα ήταν αυτό που είδαμε. Οχι οτι οι παλιοι ελαμψαν, αλλά με τις παραπάνω απουσιες το προβλημα εγινε χειροτερο. Μπήκε ο Μπισε και είδαμε λιγα λεπτά σχεδον κανονική ομάδα. Δεν ειναι τυχαιο.
Φυσικά και έχει ευθύνη ο προπονητής για την προετοιμασία, το είπε και μόνος του. Αλλά μου φαίνεται περιττό και κουραστικό να το επαναλαμβάνω σε κάθε ποστ σαν ευαγγέλιο ειδικά όταν είναι άσχετο με την ερώτηση.
Οι "νεοι που εμειναν" δεν επαιξαν καλά , τι να κάνουμε τώρα? Δεν ειπα οτι ηταν κακοί ανθρωποι η κακοι παίκτες, αλλά το αποτέλεσμα ήταν αυτό που είδαμε. Οχι οτι οι παλιοι ελαμψαν, αλλά με τις παραπάνω απουσιες το προβλημα εγινε χειροτερο. Μπήκε ο Μπισε και είδαμε λιγα λεπτά σχεδον κανονική ομάδα. Δεν ειναι τυχαιο.
-
2022 εχουμε και ακομα περιμενουμε δηλαδη απο τον μπισε χωρις προετοιμασια?
Αλλιως δεν μπορουμε?
ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΗΜΑΡΤΟΝ ΗΜΑΡΤΟΝ
Αλλιως δεν μπορουμε?
ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΗΜΑΡΤΟΝ ΗΜΑΡΤΟΝ
-
Αυτο ειναι πληρως αστειο και μεγαλη απατη. Ποιες ειναι οι 10 αλλαγες ποδοσφαιριστων?kataramenos5 έγραψε:αρωτηξη: Οταν μια ομαδα κανει 10 αλλαγες ποδοσφαιριστων και μαλιστα διαφορετικης φιλοσοφιας απο οτι συνηθιζε μεχρι τωρα(νιατα, ταχυτητα κλπ) ποιος ειναι ο χρονικος οριζοντας για ν αρχισει να αποδιδει ενα τετοιο πλανο?
Το κεντρο σου ηταν ιδιο με περυσι. Το ενα σεντερ μπακ και το δεξι μπακ και το δεξι χαφ τα ιδια.
5 παικτες ηταν καινουργιοι. Ε δεν ηταν και κατι το απιθανο, πολλες ομαδες εχουν 5 καινουργιους παικτες στην ενδεκαδα μετα απο καλοκαιρινη μεταγραφικη περιοδο.
-
Δηλαδη επιμενεις οτι ο λογος που ειδαμεastral έγραψε:O Στοιλοφ επαιζε ήδη αγωνες πρωταθλήματος και η ερώτηση ήταν για το ρόστερ.
αυτο το χαλι επι 180 λεπτα ειναι οι νεοι
μας παιχτες και το οτι δεν επαιξαν καλα
το 6-8αρι στη θεση του επιτελικου χαφ
το 10αρι στη θεση του αριστερου εξτρεμ
και το δεξι μπακ-χαφ-εξτρεμ στη θεση
του σεντερ φορ κι οχι αυτος που τους
εβαλε να παιξουν εκει διχως κανενα λογο!
Κανονικη ομαδα μηπως γιναμε οταν το
παιχνιδι το μοιραζε απο πισω ο Νταντας
κι ο Μπισε μπηκε στην κανονικη του θεση;
Αυτα ακομα και τον προπονητη του ρουλη
να εβαζες στην ακρη του παγκου μας που
θα ειχε 1.000 λογους για να αποκλειστουμε
και μετα να γινουμε κωλος απο 15 μεριες ε
δεν θα τα εκανε ρε παλικαρι πως να γινει;
ΥΓ. Η Λεφσκι μπορει να επαιξε και επιπλεον
2 αγωνες πρωταθληματος αλλα προετοιμασια
ξεκινησε μολις μια βδομαδα πριν απο εμας!
Ας φροντιζε ο προπονητης μας να ζητουσε
περισσοτερα φιλικα για να στρωσει την ομαδα
κι αν δεν γινοταν να εκανε μετα παραπονα.-
ωραια να μας φερει προπονητη...ποιον? τον παγκοσμιος αγνωστο ταλεντο προπονητηκης απο την Βολιβια την ουρουγουαη ή το περού...
δεν τον εχω καθολου εμπιστοσυνη πλεον για καμια επιλογη του...
ηδη ο Σαστρε καηκε, και ο Φελιπε προς τα κει βαδιζει...συνολο 4,5 μυρια...τι? ποσο? δεν βαζει ο Ιβαν λεφτα?
ηδη ο Σαστρε καηκε, και ο Φελιπε προς τα κει βαδιζει...συνολο 4,5 μυρια...τι? ποσο? δεν βαζει ο Ιβαν λεφτα?
Ξέρεις έχει και έσοδα μια παε ότι ξοδευεται δεν το βάζει ο Ιβάν. Μέχρι τα εσοδα-εξοδα στα ίσια δεν βάζει ευρώ.Athens έγραψε:ωραια να μας φερει προπονητη...ποιον? τον παγκοσμιος αγνωστο ταλεντο προπονητηκης απο την Βολιβια την ουρουγουαη ή το περού...
-
Το ποιον θα φερει δεν μπορω να το πω εγωAthens έγραψε:ωραια να μας φερει προπονητη...ποιον? τον παγκοσμιος αγνωστο ταλεντο προπονητηκης απο την Βολιβια την ουρουγουαη ή το περού...
γιατι δεν ειμαι ειδικος οπως ειναι ο Μποτο.-
Καλα μην εμπιστευεσαι εσυ τον Μποτο αλλα
εμπιστευσου αυτον που βαζει τους παιχτες
που του εφερε σε διαφορετικες θεσεις και
μας παρουσιαζει αυτο το δραμα που ειδαμε!
Δικαιωμα σου και σενα δικαιωμα μου και
μενα και ουτε προσπαθω να πεισω κανεναν.-
montekristo έγραψε: Δηλαδη επιμενεις οτι ο λογος που ειδαμε
αυτο το χαλι επι 180 λεπτα ειναι οι νεοι
μας παιχτες και το οτι δεν επαιξαν καλα
το 6-8αρι στη θεση του επιτελικου χαφ
το 10αρι στη θεση του αριστερου εξτρεμ
και το δεξι μπακ-χαφ-εξτρεμ στη θεση
του σεντερ φορ κι οχι αυτος που τους
εβαλε να παιξουν εκει διχως κανενα λογο!
Κανονικη ομαδα μηπως γιναμε οταν το
παιχνιδι το μοιραζε απο πισω ο Νταντας
κι ο Μπισε μπηκε στην κανονικη του θεση;
Αυτα ακομα και τον προπονητη του ρουλη
να εβαζες στην ακρη του παγκου μας που
θα ειχε 1.000 λογους για να αποκλειστουμε
και μετα να γινουμε κωλος απο 15 μεριες ε
δεν θα τα εκανε ρε παλικαρι πως να γινει;
ΥΓ. Η Λεφσκι μπορει να επαιξε και επιπλεον
2 αγωνες πρωταθληματος αλλα προετοιμασια
ξεκινησε μολις μια βδομαδα πριν απο εμας!
Ας φροντιζε ο προπονητης μας να ζητουσε
περισσοτερα φιλικα για να στρωσει την ομαδα
κι αν δεν γινοταν να εκανε μετα παραπονα.-
διαβαζεις τι γράφω η απαντάς στην τύχη?astral έγραψε: Φυσικά και έχει ευθύνη ο προπονητής για την προετοιμασία, το είπε και μόνος του. Αλλά μου φαίνεται περιττό και κουραστικό να το επαναλαμβάνω σε κάθε ποστ σαν ευαγγέλιο ειδικά όταν είναι άσχετο με την ερώτηση.
ο φιλος πιο πανω ρώτησε για το ρόστερ και απάντησα για το ροστερ.
Μετα σου γραφω αυτο, και μου λες αλλα αντι άλλων.
και λέμε για εμμονές ...
-
Διαβαζω πολυ καλα καιastral έγραψε:O Στοιλοφ επαιζε ήδη αγωνες πρωταθλήματος και η ερώτηση ήταν για το ρόστερ.
μαλιστα ολοκληρο το ποστ.-
Οχι κομμενο και ραμμενο
στα μετρα μου εμμονικα!
Ποιος λεει "αλλα αντι αλλων"
ας το κρινουν οσοι διαβαζουν!
ΥΓ. Ο Κατ ρωτησε ποτε μπορει να αποδωσει
ενα τετοιο προτζεκτ κατι που δεν γινεται ομως
διχως τη συμμετοχη του προπονητη δυστυχως.-
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος montekristo την Σάβ 30 Ιούλ 2022, 13:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ρε εισαι με τα καλά σου? ακριβως απο πανω δε γράφω για τον προπονητή? Πως γίνεται να διαβάζεις ολοκληρο το ποστ και να μη το βλεπεις?
Το σχόλιο για το ροστερ ηταν επειδη ο φιλος ρώτησε για το ροστερ.
Ξαναδιάβασε μηπως και την τρίτη φορά τα καταφέρεις.
Το σχόλιο για το ροστερ ηταν επειδη ο φιλος ρώτησε για το ροστερ.
Ξαναδιάβασε μηπως και την τρίτη φορά τα καταφέρεις.
-
Για κανε μου τη χαρη και μιλα καλυτερα ρε
που θα με πεις κι αν ειμαι στα καλα μου!
Δεν σε προσβαλα ουτε σε εθιξα πουθενα.-
Ουτε θα βλεπω οσα θελεις εσυ και θα κανω
τα στραβα ματια σε ολα οσα γραφεις ΟΚ;
Ερωτηση για ροστερ δεν υπηρχε αλλα για πλανο.-
Εσυ απαντησες μεν συνθετα αλλα μετα τη γυρισες
την μπιφτεκα στο οτι φταινε "οι νεοι που εμειναν
οχι μονο αλλα αυτοι ειναι η βασικη αιτια".-
Μετα αρχισες τη συρραφη οπως φαινεται καθαρα.-
που θα με πεις κι αν ειμαι στα καλα μου!
Δεν σε προσβαλα ουτε σε εθιξα πουθενα.-
Ουτε θα βλεπω οσα θελεις εσυ και θα κανω
τα στραβα ματια σε ολα οσα γραφεις ΟΚ;
Ερωτηση για ροστερ δεν υπηρχε αλλα για πλανο.-
Εσυ απαντησες μεν συνθετα αλλα μετα τη γυρισες
την μπιφτεκα στο οτι φταινε "οι νεοι που εμειναν
οχι μονο αλλα αυτοι ειναι η βασικη αιτια".-
Μετα αρχισες τη συρραφη οπως φαινεται καθαρα.-
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος montekristo την Σάβ 30 Ιούλ 2022, 13:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ποια μπιφτέκα βρε που πετάχτηκες να σαν το μπατσο να πουμε με το ζόρι αυτο που θέλεις?
Έχεις πιάσει και διαστρεβλώνεις αυτα που γραφω και καθομαι και σου απανταω και σοβαρά. Το ίδιο ποστ σου δειχνω και σου ξαναδείχνω και καθε φορά διαβάζεις άλλα.
Έχεις πιάσει και διαστρεβλώνεις αυτα που γραφω και καθομαι και σου απανταω και σοβαρά. Το ίδιο ποστ σου δειχνω και σου ξαναδείχνω και καθε φορά διαβάζεις άλλα.