Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Δημοσίευση από joshua »

Tι σχεση εχει ενα μπαν που δεν τεκμηριωνεται με ενα μπαν για εξυβριση του Σαββιδη και σου φαινεται περιεργο αυτο που εγραψε ο Αποστολης?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ξεφεύγουμε άσχημα...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Προφανως και ξεφευγουμε...Δεν χρειαζεται κατι περισσοτερο απο το να δει καποιος το ποστ του Odi προς τον Gospi...Ποστ πραγματικα ΝΤΡΟΠΗ...
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

joshua έγραψε:Tι σχεση εχει ενα μπαν που δεν τεκμηριωνεται με ενα μπαν για εξυβριση του Σαββιδη και σου φαινεται περιεργο αυτο που εγραψε ο Αποστολης?
Και το συγκεκριμένο μπαν τεκμηριωνόταν και είναι πολύ εύκολο να μιλάτε για μπαν και να γκρινιάζετε μετά όταν πέφτουν μπαν.

Γενικά αν σας βολεύει είναι καλό. Αν όχι, κράξιμο.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

joshua έγραψε:Προφανως και ξεφευγουμε...Δεν χρειαζεται κατι περισσοτερο απο το να δει καποιος το ποστ του Odi προς τον Gospi...Ποστ πραγματικα ΝΤΡΟΠΗ...
Αμα θέλεις post ντροπή, μπορείς να ανατρέξεις στο 99% των post σου joshua.

Ή μπορείς να συνεχίσεις να συντάσσεσαι με τον gospi και να κράζεις την ομάδα ανά δέκα λεπτά κατά τη διάρκεια ενός αγώνα.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Η άποψη μου εμενα παντως είναι ότι τα τοπικ πάντα πρέπει να μένουν ανοιχτα. Κ το λέω γιατί με το να το κλείνουμε κάνουμε χάρη κ στους τοξικους που τους πειράζουν όλα... ban μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Ξεφεύγουμε άσχημα...
Αποστόλη με κοροϊδεύεις; Εσύ προχθές υπερασπιζόσουν άνθρωπο που έλεγε για σχέσεις ΠΑΟΚ-Βόλου και το μπαν σου φαινόταν υπερβολικό και τώρα γράφεις με περισσή ευκολία ¨Απλά μπανάρετε τους".

Πλάκα μας κάνεις ; Αν δεν είναι αυτό διαφορετική αντιμετώπιση πάνω στην ίδια πολιτική (των μπαν) τότε ποια είναι;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Odi έγραψε:
joshua έγραψε:Προφανως και ξεφευγουμε...Δεν χρειαζεται κατι περισσοτερο απο το να δει καποιος το ποστ του Odi προς τον Gospi...Ποστ πραγματικα ΝΤΡΟΠΗ...
Αμα θέλεις post ντροπή, μπορείς να ανατρέξεις στο 99% των post σου joshua.

Ή μπορείς να συνεχίσεις να συντάσσεσαι με τον gospi και να κράζεις την ομάδα ανά δέκα λεπτά κατά τη διάρκεια ενός αγώνα.
Κανονικα δεν θα επρεπε να σου απαντησω...Εχω γραψει εγω ποτε ποστ στα 13-14 χρονια που ειμαι εδω μεσα απευθυνομενος σε αλλο μελος λεγοντας '' είσαι για τα σκυλιά και τραγικός '', '' Μεγάλη αξία δίνεις στον εαυτό σου '', '' Η μεγάλύτερη χάρη που μπορείς να κάνεις στο forum είναι να μη γράψεις ποτέ ξανά'' ;

Σου επιτρεπω να εχεις οποιαδηποτε αποψη θελεις για το περιεχομενο των οσων λεω,αλλα για το υφος μου, καθως αυτο αφορουσε το ΝΤΡΟΠΗ που εγραψα,οπως επισης και το ηθος μου,οσον αφορα τα ποστ μου οχι,κατι που τοσα χρονια εδω μεσα δεν εχει αμφισβητησει κανεις,ακομα και παιδια με τα οποια συνηθως διαφωνω...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Το πρόβλημα ποιο είναι ότι έκλεισε το τοπικ ή ότι μας γράφουν συγκεκριμένα μέλη 3 ολόκληρους μήνες;;;

Όταν ρίχνουμε μπαν διαφωνείτε, όταν δε ρίχνουμε βγαίνει κάποιος και λέει ότι αφήνουμε τον καθένα και αλωνίζει.

Αφέθηκαν ανοιχτές οι μεταγραφές και αναλύθηκε μέχρι και η τελευταία μαλακια που υπάρχει πάνω από 200 φορές και κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια μέλη να σκοτώνονται.

Και τώρα ζητάτε άνοιγμα του τοπικ!

Ο gospi έχει την ώρα του ματς 9 ποστ που είναι όλα εναντίον όλων των κινήσεων
Ο. Λουτσεσκου δε βγαζει αυτους που πρέπει, είναι ξεκάθαρο ότι δεν παίζουν οι καλύτεροι(άρα υποσκαπτει το καλό της ομάδας), που πάμε με τους παλαίμαχους(λες και εμείς δε θέλαμε. Ένα φορ κανόνι και ένα δεκάρι) και άλλα τοσα

Και του είπα λανθασμένα αρχικά ότι ήμαρτον με το σπαμαρρισμα, ενώ ήθελα να πω για το κράξιμο. Και του είπα ότι έκανα λάθος.

Από κει και πέρα την. Ώρα του αγώνα 9 ποστ όλα κράξιμο και ότι συνάμα υποσκαπτεται το καλό της ομάδας τα θεωρείτε λογικά σε οπαδικο φόρουμ;;

Αν ναι πάω πάσο!

Δηλαδη αν εδώ μέσα διαβάζουμε αυτά να το κάνουμε gazzetta και σπορφμ.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ρε φιλε και μενα προσωπικα, αν θες την αποψη μου, παρολο που το 99% των ποστ μου ειναι ντροπη,με εκνευριζει σειρα ποστ του Gospi...Απο εκει και περα ομως,οταν δεν παραβιαζονται οι κανονες λειτουργιας του φορουμ,οποιαδηποτε επεμβαση ως προς το περιεχομενο πλεον τεινει σε λογοκρισια.Εκει οδευει το φορουμ? Αν καποιο μελος κρινει οτι καποιο αλλο τον κουραζει,το φορουμ δινει τη δυνατοτητα του ignore ακριβως για αυτον τον λογο.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Πως γίνεται ρε Δημήτρη αυτό;

Είμαστε σε οπαδικο τοπικ και σκοτώνουμε την ομάδα!

Ναι δέχομαι και την κριτική για παίκτες και τον εκνευρισμό γιατί όλοι βγάζουμε εκνευρισμό όταν κάτι δεν πάει καλά.

Αλλά όλα τα ποστ με τοση γκρίνια και ότι δεν παίζουν οι καλύτεροι επειδή υπάρχουν άλλοι λόγοι.

Λίγο φρένο..

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Ρε παιδιά, με το χέρι στην καρδια, διαβάστε τις τελευταίες 10-20 σελίδες στις μεταγραφές και πείτε ποσα post είναι για μεταγραφές και ποσα αφορούν πράγματα που δεν τα έxουμε ξαναδιαβάσει 1000 φορες.
Το χειρόφρενο, τα 500 χιλιάρικα, φταίει ο Ivan, φταίει ο Ραζβάν, φταίει ο Boto, έχουμε/δεν έχουμε 10αρι, οι άλλοι παίρνουν εμείς δεν παίρνουμε και πάλι από την αρχή.

Ζήτημα να έχουν αναφερθεί και 1-2 μεταγραφικά θέματα στις 200+ σελίδες.

Κι εγώ ανοιχτό το θέλω το νήμα και πιστεύω πρέπει να ανοίξει. Αλλα πρέπει να προσπαθήσουμε λίγο να μένουμε στο θέμα και να μην επαναλαμβάνουμε τα ίδια και τα ίδια σε κύκλους.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Και εγω σου λεω πως οταν εχουμε εκφραση αποψης ακομα και επαναλαμβανομενης, με σωστο υφος δεν μπορεις να κανεις κατι.Αν κρινεις οτι καποιος σε κουραζει ignore.Αν μεινει καποιος να μιλαει μονος του,αργα η γρηγορα η θα αλλαξει υφος η θα απομονωθει.Απο την αλλη αν συμμετεχει στη κουβεντα ικανος αριθμος μελων,παει να πει οτι υπαρχει λογος υπαρξης και οποιαδηποτε αλλου ειδους επεμβασης θα ειναι προς τη κατευθυνση γραμμης που θελει να περασει το φορουμ,κατι που το λες και επικινδυνο...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Odi έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Ξεφεύγουμε άσχημα...
Αποστόλη με κοροϊδεύεις; Εσύ προχθές υπερασπιζόσουν άνθρωπο που έλεγε για σχέσεις ΠΑΟΚ-Βόλου και το μπαν σου φαινόταν υπερβολικό και τώρα γράφεις με περισσή ευκολία ¨Απλά μπανάρετε τους".

Πλάκα μας κάνεις ; Αν δεν είναι αυτό διαφορετική αντιμετώπιση πάνω στην ίδια πολιτική (των μπαν) τότε ποια είναι;
Δεν σας κάνω καμία πλάκα. Προφανώς δεν με καταλαβαίνεις.
Εγώ είπα ότι είναι λάθος να κλειδώνετε ένα τόπικ σημαντικότατης ενημέρωσης. Η δικαιολογία του κλειδώματος ήταν ότι κάποιοι, (5 ή 10), γράφουν γκρινιάζοντας ή κράζοντας, ή εν πάσει περιπτώσει λειτουργώντας αντίθετα από κάποιους κανονισμούς.
Η δική μου απάντηση είναι πως ΑΝ συμβαίνει κάτι τέτοιο είναι προτιμότερο να μπανάρεις αυτούς που παραβαίνουν τους κανονισμούς από το να κλειδώνεις ένα τόπικ.

Διαφορετική άποψη εξέφρασα στο κλείσιμο ενός τόπικ.
Τώρα γιατί αυτό σε πείραξε εσένα και βγήκες να μου την πεις. ότι σας κοροϊδεύω, ή ότι σας κάνω πλάκα, δεν το καταλαβαίνω.
Εγώ το ερμηνεύω ως αδυναμία διαχείρισης της διαφορετικής άποψης και γι αυτό είπα ότι ξεφεύγουμε πολύ άσχημα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

astral έγραψε:Ρε παιδιά, με το χέρι στην καρδια, διαβάστε τις τελευταίες 10-20 σελίδες στις μεταγραφές και πείτε ποσα post είναι για μεταγραφές και ποσα αφορούν πράγματα που δεν τα έxουμε ξαναδιαβάσει 1000 φορες.
Το χειρόφρενο, τα 500 χιλιάρικα, φταίει ο Ivan, φταίει ο Ραζβάν, φταίει ο Boto, έχουμε/δεν έχουμε 10αρι, οι άλλοι παίρνουν εμείς δεν παίρνουμε και πάλι από την αρχή.

Ζήτημα να έχουν αναφερθεί και 1-2 μεταγραφικά θέματα στις 200+ σελίδες.

Κι εγώ ανοιχτό το θέλω το νήμα και πιστεύω πρέπει να ανοίξει. Αλλα πρέπει να προσπαθήσουμε λίγο να μένουμε στο θέμα και να μην επαναλαμβάνουμε τα ίδια και τα ίδια σε κύκλους.
Με το χερι στη καρδια αυτη ειναι η κατασταση αυτη τη στιγμη στον ΠΑΟΚ, οποτε γιατι ακριβως σε εκπλησσει? Χεσε με εμενα,δες πχ τα δυο ποστ του Ναπολι στο τοπικ που εγραφε ''Όταν βράζει ο κόσμος, πιστευω πως πρέπει να βγαίνει κάποιος να μεταφέρει τις σκέψεις της ΠΑΕ.

Δεν μιλάω για πράγματα που είναι εταιρικά αλλά ρε φίλε βγες και πες δεν θα κάνουμε άλλη μεταγραφή ή παλεύουμε 1-2 δύσκολες περιπτώσεις κι αν δεν κάτσουν δεν θα πάρουμε παίκτη.

Πες μια καλημέρα στην τελικη
''

Αυτο ειναι το κλιμα αυτη τη στιγμη στις ταξεις των οπαδων του ΠΑΟΚ,ο κοσμος βραζει γραφει και χρησιμοποιω τον Ναπολι γιατι και σοβαρο παιδι ειναι και δεν νομιζω οτι τον κατατασει κανεις στη ταξη των μονιμα γκρινιαριδων.
Αν κανεις μια βολτα στα σοσιαλ θα δεις να γινεται της τρελης απο υβρεις και ισοπεδωσεις.
Εδω αντιθετα αν εξαιρεσεις μετρημενα στα δαχτυλα ποστ,υπαρχει γκρινια,εκφραζονται ερωτηματικα,ναι πολλες φορες επαναλαμβανομενα, αλλα στη συντριπτικη τους πλειοψηφια με σωστο υφος.Τι μας χαλαει ακριβως?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”