Αγωνιστικα δεν κερδισε κανενα πρωταθλημα Αηθναικη ομαδα (μιλωντας σοβαρα) Τα ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ τρια Χρονια !!!xrisitsapa έγραψε:Δεν κέρδισε το πρωτάθλημα ο Μπουχαλακης αδερφέ.Eagle1980 έγραψε:Μην εισαι απαξιωτικος δες τι εχει και ο ανταγωνισμος ...απιθανους Μολδαβους και μπουχαλακη....ες να μασται και λιγο ανθρωποι Στο ελληνικο πρωταθλημα ημαστε ποιον να φερεις?obanebane έγραψε:Επίσης μακριά από τον κλόουν.
Με Λάμπρου,κλόουν και Δουβικα,δεν πάμε πουθενά.
Να μας το πουν νωρίς αν έχουν τέτοιο σκοπό,να μην ελπίζουμε άδικα.
Δεν αξίζει στον Γκαρσία να τον μετατρέψουμε σε Άγγελο.
Με τα πάμε παλικάρια,δεν κέρδισε κάνεις στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.
Άντε να δούμε.
. Ούτε καν ο Φορτουνης. Ο Ελ Αραμπι, ο Βαλμπουενα και ο Σα το κέρδισαν ( αγωνιστικά μιλώντας).
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Για τον Ουαρντα είχα γράψει στην πρώτη του επιστροφή στην ομάδα μετά τους παπάδες που έκανε στον Ατρόμητο, ότι πιθανόν να είναι η καλύτερη μας μεταγραφή.
Τον βλέπω τον παίχτη δεν είμαι χαζός να παραγνωρίσω οτι εχει αξία.
Στον ΠΑΟΚ όμως δε την έδειξε ποτέ και είναι ο μόνος υπεύθυνος.
Δεν θέλω να τον ξανά δω στην ομάδα και ας πάει όπου θέλει.
Θα το ξανά γράψω μια φορά ακόμα, μπερδεύεται την ποδοσφαιρική αλητεία με την εξωγηπεδικη.
Αν συγκρίνουμε τώρα αυτό το γατάκι με Πάμπλο,Μουσλι,Κονσεϊσάο κάπου τα έχουμε μπερδέψει,πιστεύω.
Τον βλέπω τον παίχτη δεν είμαι χαζός να παραγνωρίσω οτι εχει αξία.
Στον ΠΑΟΚ όμως δε την έδειξε ποτέ και είναι ο μόνος υπεύθυνος.
Δεν θέλω να τον ξανά δω στην ομάδα και ας πάει όπου θέλει.
Θα το ξανά γράψω μια φορά ακόμα, μπερδεύεται την ποδοσφαιρική αλητεία με την εξωγηπεδικη.
Αν συγκρίνουμε τώρα αυτό το γατάκι με Πάμπλο,Μουσλι,Κονσεϊσάο κάπου τα έχουμε μπερδέψει,πιστεύω.
Oχι ρε...Να φερουν εναν επιτελικο ΚΑΙ τους 2 γιατι υπαρχει και σοβαρη πιθανοτητα να φερουν χειροτερο απο τους 2...obanebane έγραψε:joshua έγραψε:Ακριβως το ιδιο πιστευω και εγω bane.To προβλημα του ΠΑΟΚ στην Ελλαδα ειναι μεσοεπιθετικο,οχι μεσοαμυντικο και εχω ξαναγραψει πως ομαδα χωρις νουμερα απο επιτελικο στην Ελλαδα,στοχους ΔΕΝ.Ειναι η ΜΟΝΗ θεση της εντεκαδας που δεν εχουμε ΟΥΤΕ ΜΙΑ επιλογη και συζηταμε αν πρεπει να φερουμε 6ρι,θεση στην οποια υπαρχουν Αγκουστο,Τσιγγαρας και Εσιτι.Καπως ετσι εμενα δεν με χαλαει καθολου η επιστροφη Ουαρντα.Θεωρω απιθανο να παρουμε και επιτελικο και εξτρεμ οποτε οτιδηποτε σε ενισχυση στη γραμμη ειναι ευπροσδεκτο και θα ηθελα να δω Ουαρντα,Λαμπρου να αξιολογουνται απο τον Γκαρσια.
Δηλαδή εννοείς η ενίσχυση μας στις θέσεις μεσοεπιθετικα να είναι ο Ουαρντα και ο Λάμπρου;
Σωστος ο Josh σε οτι αφορα Λαμπρου και Ουαρντα. Εκει που εγω ψιλοδιαφωνω ειναι στα χαφ. Θελουμε 2. Εναν ποιο μπροστα και εναν πισω. Και ψηλους. Να περνουμε καμια κεφαλια στο κεντρο. Ετσι αν σου βγουνε και τα στοιχηματα του χρονου το καλοκαιρι εχεις ετοιμη ομαδα. Αλλιως παλι του χρονου το Σεπτεμβρη τα ιδια θα γραφουμε. Αν δεν παρουμε πρωταθλημα φετος ας παμε να παρουμε το κονφερενς. Και δεν αστιευομαι.
- buffalobill4
Μπανε άκου που κάνεις το λάθος. Ο Πάμπλο θέλει να παίξει με 3 χαφ. Δεδομένο ένα. Σε αυτό το σύστημα οι δύο χαφ οι μπροστινοι πρέπει να βοηθούν επιθετικά. Ο καντιυρι ο Σβαμπ και ο Αύγουστος ΔΕΝ μπορούν να βοηθήσουν αμυντικά καθόλου όμως. Απόδειξη; Στο ματς με τον βαζελο με χαφ Αύγουστο καντιυρι και μουργκ δεκάρι χάσαμε το κέντρο από Μαουρίσιο βελεθ. Για 20 λεπτά δε, με 3 χαφ Αύγουστο Σβαμπ καντουρι δεν μπορούσαμε να τους κόψουμε. Ακραία πράγματα. Αλλά τι να κάνουμε αυτά είναι τα χαρακτηριστικά τους και αυτό δεν αλλάζει.obanebane έγραψε:Χωρίς Μπισεσβαρ (στην χρόνια του αήττητου,έδωσε 10 γκολ και 10 ασιστ) χωρίς Πελκα ( να μη γράφω τι έδινε ο Πέλκας,γνωστά) και με έναν αυστριακό που παραπαίει και δεν είναι η θέση του εκεί,εσείς λέτε ότι θέλουμε 6αρι.
Δηλαδή ρε πουστη,τόσο λάθος το ξέρω εγώ το άθλημα;
Τι να πω,τόσοι πολλοί που λέτε για 6αρι,πιθανότατα εγώ είμαι λάθος.
Τι μπορείς να κάνεις λοιπόν; Το τρίτο χαφ σου να τρέχει ασταμάτητα ώστε να απελευθέρωσει επιθετικά τα δύο 8αρια (που και οι 3 επιθετικά είναι καλοί) αλλά κσι να μπορεί να προωθήσει το παιχνίδι. Όχι σαν τον εσιτι δηλαδή. Γι αυτό προσωπικά προτιμώ τον τσιγγάρα ως την βάση της 3αδας.
Το τρελακια δεν το θέλω ούτε στις προπονήσεις , γτ είναι ασοβαρος. Στο σενάριο επιστημονικής φαντασίας που δεν θα ήταν, θα είχαμε στην ομάδα το καλύτερο παίκτη του πρωτάθληματος που είναι ο ίδιος, το δεύτερο που είναι ο Αντριγια κ το Τζολη που κάνει παπάδες.Tupac έγραψε:Με Λάμπρου και Ουαρντα θα παμε για πρωτάθλημα? Ούτε για αστείο....
Με ένα φορ που απλά πετυχαίνει λεωφορείο στο 1 μετρό επιθετικά θα κάναμε όργια.
Δεν θα μου φαινόταν απίθανο να μας ανεβάσει εξαιρετικά τις πιθανότητες για πρωτάθλημα ακόμα κ αν οι υπόλοιπες κινήσεις είναι περιορισμένες. Το σύνολο κινήσεων κ το πλουραλισμο δεν το έχει ούτε καν ο Τιτάνας Σέρβος. Μακάρι να έφταναν όμως κ να υπερκαλυπταν τη νοητική υστέρηση.
Το παιδί όμως είναι αστείο δεν είναι για σοβαρή ομάδα. Το ταβανι του είναι υψηλότερο από κάθε παίκτη π έχει περάσει από Ελλάδα τα τελευταία 5 χρόνια και κατάφερε να παίζει στο Βόλο.
Οπότε μακριά. Ο Λάμπρου θα έρθει για ποσότητα στο πάγκο, μιας κ Μπισε Ζάμπα φεύγουν. Οπότε είναι αδιάφορη κίνηση. Οι βασικοί είναι οι ρυθμιστές.
Εγω πιστευω πως επειδη ακριβως ειναι η σουπερ εξαιρετικη περιπτωση που αναφερεις, αξιζει το ρισκο να προσπαθησεις να παρεις οτι μπορεσεις απο αυτον. Και στην τελικη, αν για μια ακομα φορα δεν βγει, δεν χανεις και κατι. Δεν νομιζω οτι θα γινει μπουρδελο η ομαδα ας πουμε αν ο Ουαρντα αποδειχθει καιι παλι αστειος. Αν ομως ο Παμπλο βρει τα κουμπια του και μπορεσει να τον βαλει σε καποιο καλουπι, τα οφελη θα ειναι μεγαλα.
buffalo τα οκταρια μας ΔΕΝ ειναι καλα επιθετικα,τουλαχιστον οχι με την εννοια που θεωρειται καλος επιθετικα ενας επιτελικος.Ο Ελ Καντουρι ΔΕΝ παταει ιδιαιτερα περιοχη,ουτε με το γκολ εχει καποια ιδιαιτερη σχεση,του αρεσει να δημιουργει απο τις πισω ζωνες,πιο 8ρι δεν γινεται.Ο Σβαμπ τωρα ειναι απλα ενας μετριος παικτης με καλες επαφες,τιποτα λιγοτερο,τιποτα περισσοτερο.Ο ΠΑΟΚ θελει παικτη πισω απο το φορ που να τελειωνει τη σεζον με double double.To εχουν κανει Ιβιτς,Μπισεσβαρ,Πελκας,δεν μπορει να το κανεις κανενας απο τους υπαρχοντες.Η ομαδα δεν εχει καν κανονικα εξτρεμ για να προσπερασεις την αδυναμια στο 10.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Κυρ 27 Δεκ 2020, 15:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Γιατι μας είπε κάποιος οτι τους φέρνουν για να μας δώσουν το πρωτάθλημα; Αράξτε ρε παιδιά για βάθος πάγκου έρχονται (αν έρθουν) οι άνθρωποι. Θα γίνουν κι άλλες μεταγραφές.Tupac έγραψε:Με Λάμπρου και Ουαρντα θα παμε για πρωτάθλημα? Ούτε για αστείο....
- buffalobill4
Ε φυσικά κσι δεν μπορεί να κάνει τα νούμερα του Ίβιτς του Μπισε και του πελκα ο καντιυρι ο Σβαμπ και ο Αύγουστος αφού οι μεν ήταν 10αρια και οι δε 8αρια. Αν και ο Σβαμπ έχει αρκετές ασίστ ήδη.joshua έγραψε:buffalo τα οκταρια μας ΔΕΝ ειναι καλα επιθετικα,τουλαχιστον οχι με την εννοια που θεωρειται καλος επιθετικα ενας επιτελικος.Ο Ελ Καντουρι ΔΕΝ παταει ιδιαιτερα περιοχη,ουτε με το γκολ εχει καποια ιδιαιτερη σχεση,του αρεσει να δημιουργει απο τις πισω ζωνες,πιο 8ρι δεν γινεται.Ο Σβαμπ τωρα ειναι απλα ενας μετριος παικτης με καλες επαφες,τιποτα λιγοτερο,τιποτα περισσοτερο.Ο ΠΑΟΚ θελει παικτη πισω απο το φορ που να τελειωνει τη σεζον με double double.To εχουν κανει Ιβιτς,Μπισεσβαρ,Πελκας,δεν μπορει να το κανεις κανενας απο τους υπαρχοντες.Η ομαδα δεν εχει καν κανονικα εξτρεμ για να προσπερασεις την αδυναμια στο 10.
Η ομάδα δεν θέλει να παίξει με 10αρι. Όμως και για να γράψει νούμερα ο Ίβιτς είχε αριστερά έναν σορλεν και πίσω έναν βιτολο. Ο μπισε είχε Μαουρίσιο πίσω και τζαλμα δεξιά. Το ίδιο και ο πελκας. Στο σύστημα του παμπλο οι 3 μπροστά είναι φορ κσι πλάγιοι φορ. Θες κάποιον να κόβει ειδικά όταν παίζεις τόσο ψηλά όσο παίζεις. Δεν βλεπετε ότι όταν τρώμε αντεπίθεση δεν έχουμε κάποιον να κόψει;
Δεν υπαρχει ομαδα πρωταθλητισμου χωρις 10ρι.Παικτες τυπου σορλεν επαιζαν στα ακρα γιατι ειχαμε φερει κατι Κριστιανους και Κουτσιανικουληδες οχι απο επιλογη.Ο Σαντος ηθελε τον Ασις και του εφεραν τον Κουτσιανικουλη...Για να παιξει με 2 οκταρια και 1 6ρι θα πρεπει τα 2 σου εξτρεμ και το φορ να σκοτωνουν.
4231 θέλει να παίξει ρε buffalobill,ξεκάθαρο είναι.
Απλά δεν έχει τους παίχτες.
Απλά δεν έχει τους παίχτες.
Ο ΠΑΟΚ είναι η πιο εύκολη κ αντιμετώπισιμη ομάδα από τη πρώτη τετράδα επιθετικά.
Βασίζεται στη σέντρα του Γιαννούλη αριστερά κ στη διείσδυση του Ζιβκο από δεξιά.
Εκεί τελειώνουν όλα. Για αυτό κ μέτριες ομάδες όπως Άρης κ Ομόνοια μας αντιμετώπισαν εύκολα.
Κ αν από τη πλευρά του Τζολη δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά γτ θυσιάζουμε δημιουργία σε σετ παιχνίδι με το γκολ, εινσι επιτακτική ανάγκη να φέρουμε
Χαφ με κάθετη κ 8+ γκολ μέχρι τέλος
Δεξί μπακ με τα ποσοστά του Ματος.
Εχουμε πολλούς στατικού παικτες κ δεν βάζουμε άτομα μέσα στη περιοχή. Μόνο το Τζολη κ αν θυμηθεί κ ο Σβι.
Ο Ζιβκο γκολ κάνει κυρίως αν παράγει αυτός τις φάσεις.
Οπότε 9/10 φορές έχουμε 2 άτομα μέσα στη περιοχή.
Στο νταμπλ έβαζες Ακπομ, Σαχοφ /Μπισε, Ματος, Λημνιό και Πελκα.
Κ από πίσω ερχόταν κ Ολιβειρα/Μαου για το σουτ.
Το φορ παίζει σε πολλές κλίμακες και είναι το μεγαλύτερο ερώτημα το τι θα γίνει.
Βασίζεται στη σέντρα του Γιαννούλη αριστερά κ στη διείσδυση του Ζιβκο από δεξιά.
Εκεί τελειώνουν όλα. Για αυτό κ μέτριες ομάδες όπως Άρης κ Ομόνοια μας αντιμετώπισαν εύκολα.
Κ αν από τη πλευρά του Τζολη δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά γτ θυσιάζουμε δημιουργία σε σετ παιχνίδι με το γκολ, εινσι επιτακτική ανάγκη να φέρουμε
Χαφ με κάθετη κ 8+ γκολ μέχρι τέλος
Δεξί μπακ με τα ποσοστά του Ματος.
Εχουμε πολλούς στατικού παικτες κ δεν βάζουμε άτομα μέσα στη περιοχή. Μόνο το Τζολη κ αν θυμηθεί κ ο Σβι.
Ο Ζιβκο γκολ κάνει κυρίως αν παράγει αυτός τις φάσεις.
Οπότε 9/10 φορές έχουμε 2 άτομα μέσα στη περιοχή.
Στο νταμπλ έβαζες Ακπομ, Σαχοφ /Μπισε, Ματος, Λημνιό και Πελκα.
Κ από πίσω ερχόταν κ Ολιβειρα/Μαου για το σουτ.
Το φορ παίζει σε πολλές κλίμακες και είναι το μεγαλύτερο ερώτημα το τι θα γίνει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzoker την Κυρ 27 Δεκ 2020, 16:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.