29. Antonio Čolak
Re: 25. Antonio Colak
Ο παίχτης είναι 28 δεν είναι ταλέντο
για να δοκιμασθεί.
Φτάνει με τα περσινά ξινά σταφύλια
ξανά και ξανά.
Αν μας έδινε πριν ένα χρόνο δύο
εκατομμύρια κάποια ομάδα θα κάναμε
κωλοτουμπες.
Στο καλό και καλή χρονιά σε όλους!
για να δοκιμασθεί.
Φτάνει με τα περσινά ξινά σταφύλια
ξανά και ξανά.
Αν μας έδινε πριν ένα χρόνο δύο
εκατομμύρια κάποια ομάδα θα κάναμε
κωλοτουμπες.
Στο καλό και καλή χρονιά σε όλους!
-
τσιριγωτης
- ΑποστόληςΑ
-
blackchaos
Δυσκολο να παιξει παίκτης χωρίς ουτε μια εβδομάδα προπόνηση. Πέρα από αυτό αν παιξει με εμάς δεν νομίζω ότι μετά μπορεί να παει σε άλλη ομάδα μεταγραφή. Νομίζω μέχρι 2 ομάδες μέσα σε μια σεζόν. Οπότε τον ΦορτωνεσαιΑποστόληςΑ έγραψε:Το ξαναλέω: Απαραίτητος για την Τετάρτη
- constadine
Εμένα κάτι μου λέει , ότι αν μείνει στην ομάδα , θα σπάσει το ρεκόρ παραγωγικότητας γκολ που έχει με μας 
- constadine
- Montrealiotis
-
Dimg4
Δικαιουται την ευκαιρια του, εγω εχω πει. ΔΕΝ ειναι τοσο κακος οσο τον εχουμε παρουσιασει εδω μεσα
- ΑποστόληςΑ
Και ποιος θα παίξει την Τετάρτη; Ο Κούτσιας που φέτος έχει παίξει μόνο 3 αγώνες στον ΠΑΟΚ Β΄;dragon έγραψε:Δυσκολο να παιξει παίκτης χωρίς ουτε μια εβδομάδα προπόνηση.ΑποστόληςΑ έγραψε:Το ξαναλέω: Απαραίτητος για την Τετάρτη
Τουλάχιστον ο Κροάτης έχει αγωνιστεί και στο Σουηδικό πρωτάθλημα, αλλά και στο Ch.L.
Η μια βδομάδα προπόνηση δεν αποτελεί τόσο μεγάλο πρόβλημα. Δεν είναι ανενεργός, ούτε του είναι άγνωστος ο ΠΑΟΚ.
-
john4serres
Ο Ζivko πως είναι πάλι έτσι; Εσκασε από το φαγητό και το ποτό.constadine έγραψε:Ήρθε για να μείνει:
https://twitter.com/i/status/1477404424867876869
Να 'ναι καλά ο Razvan.
- ΑποστόληςΑ
Αρκετά καλό γυριστό σουτ, καλό σκαφτό πλασέ στα τετ-α-τετ
[youtube]IznIdePh75c[/youtube]
[youtube]IznIdePh75c[/youtube]
Αν θα μπορεί να πάρει κάποια ευκαιρία σε μας νομίζω εξαρτάται και από το αν θα μπορούμε μετά να τον πουλήσουμε μέσα στον Γενάρη. Ισχύει ότι υπάρχει από την ΦΙΦΑ όριο να παίξει κάποιος επίσημους αγώνες με 2 μόνο ομάδες σε μια αγωνιστική περίοδο και αν παίξει με μας θα είμαστε η δεύτερη ομάδα του. Βρήκα ωστόσο και κάποια εξαίρεση για να παίξει και με τρίτη ομάδα που ίσως να είναι περιπτώσεις όπως του Τσόλακ και του Ζαμπά που η διάρκεια των πρωταθλημάτων τους δεν συμπίπτει χρονικά με το δικό μας. Αν κάποιος μπορεί ας βοηθήσει περισσότερο για τα αν μπορεί όντως να χρησιμοποιηθεί ο παίκτης και να παραμένει ενεργή η δυνατότητα μεταγραφής του:ΑποστόληςΑ έγραψε:Και ποιος θα παίξει την Τετάρτη; Ο Κούτσιας που φέτος έχει παίξει μόνο 3 αγώνες στον ΠΑΟΚ Β΄;dragon έγραψε:Δυσκολο να παιξει παίκτης χωρίς ουτε μια εβδομάδα προπόνηση.ΑποστόληςΑ έγραψε:Το ξαναλέω: Απαραίτητος για την Τετάρτη
Τουλάχιστον ο Κροάτης έχει αγωνιστεί και στο Σουηδικό πρωτάθλημα, αλλά και στο Ch.L.
Η μια βδομάδα προπόνηση δεν αποτελεί τόσο μεγάλο πρόβλημα. Δεν είναι ανενεργός, ούτε του είναι άγνωστος ο ΠΑΟΚ.
Currently, under the FIFA Transfer Regulations, a football player is only allowed to be registered with a maximum of three clubs in one season. This also applies regardless of what country that player has plied his trade in, whether that is in Europe, Africa or South America.
During this period, the player is only eligible to play official matches for two clubs. However, a player may be eligible to play in official matches for a third club during the relevant season if he has moved between two clubs belonging to associations with overlapping seasons (ie, start of the season in summer/autumn as opposed to winter/spring). This is only allowed if he has fully complied with his contractual obligations towards his previous clubs.
https://www.inbrief.co.uk/football-law/ ... in-season/
-
Double Dragon
Χατ τρικ την τετάρτη παιχτούρα. Κάτι πρέπει να μας πάει καλά δεν μπορεί όλα στραβά φέτος από την αρχή