Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
seaman

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ

Δημοσίευση από seaman »

Είναι και κλειστά τα μπαράκια και δεν μπορούν να παίξουν κάνα παλιό βιντεάκι.

"Πολλά και σημαντικά πειθαρχικά παραπτώματα"!

Και τα διέπραξαν όλα μαζί?

Δεν έχει γραφτεί ακόμα κάτι για το τι έχει συμβεί. Αυτό που μου περνάει από το μυαλό μου είναι ότι με κάποιο τρόπο τα παλικάρια στις μέρες της κορονοααπαγόρευσης, θα τα κατάφεραν να δραπετεύσουν από την πρωτεύουσα του Κάμπου. Και τώρα δεν θα μπορούν να επιστρέψουν.

Ευκαιρία βρήκε ο ψηλός να γλυτώσει και τα ελάχιστα που θα τους έδινε.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

giapas έγραψε:Δυστυχώς johnserres δε μου φαίνεται πολύ πιθανό αυτό που λες. Ο Μάου ήταν το μόνο 6αρ8αρι που να ήξερε καλή μπάλα εδώ και αρκετό καιρό στη λίγκα μας. Αν ήταν έτσι , 7-8 κατοσταρικα δίνει και η κούλα τόσα χρόνια. Για αυτό αυτοί είχαν Σιμοες ενώ εσύ Μαουρίτσιο.

Τι να πω , μακάρι να είναι εύκολο και να βρεις καλύτερο παίκτη με λιγότερα λεφτά. Δυστυχώς στη περίπτωση Κάνιας - Σάχοφ δε το πετύχαμε.
Θα συμφωνήσω με giapas. Δύσκολα θα βρεις Μαου, πολύ δύσκολα θα βρεις Μαου στα καλά του, ειδικά στα χρήματα που ακούγονται.
Άβαταρ μέλους
tzo_1926

Δημοσίευση από tzo_1926 »

Εδώ, ίσως μας βοηθήσει η συγκυρία του covid. Εμείς υπολογιζαμε ότι θέλαμε ένα Μαουρισιο όπως ήταν πέρσι πχ, με πολύ λιγότερα χρήματα. Πχ αντί για 1,3 εκ. στα 700 με 800. Τώρα λόγω του ότι τα κασε θα πέσουν αναγκαστικά, μπορεί και να βρεις τέτοιο παίκτη. Το πρόβλημα είναι πως ξεφορτωνεσαι συμβόλαια πολύ υψηλά. Ο Βερν για παράδειγμα αν του έδινες 500 για να λύσει το συμβόλαιο, μπορεί να έβρισκε ένα ακόμη στα 500. Τώρα όμως αποκλείεται να βρει αυτό το ποσό. Άρα θα δυσκολευτουμε να τον ξεφορτωθουμε.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ναι, ήταν καλός παίκτης, χωρίς όμως σταθερή απόδοση. Σε κάποιους αγώνες ήταν πράγματι πολύ καλός, ο καλύτερος δηλαδή, κολώνα της ανάπτυξης της ομάδας, αλλά σε κάποιους άλλους όχι και τόσο. Θυμάμαι ότι σε έναν αγώνα στην Τούμπα, στην περυσινή σεζόν, είχα γράψει πως ο Misic, που μπήκε αλλαγή και έπαιζε μόλις το δεύτερο παιχνίδι του στον ΠΑΟΚ, βοήθησε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού περισσότερο από τον Μαουρίσιο.
Μετά τους χιαστούς αυτό που είδαμε φέτος ήταν ένα φάντασμα του καλού Μαουρίσιο. Η ερώτηση είναι: αξίζει να τον ανανεώσεις για άλλα 3 χρόνια; Είναι γεννημένος στις 21/10/1988, κοντεύει τα 32 και θα τον έχουμε μέχρι τον Ιούνιο του 2023 που θα κοντεύει τα 35. Οι δυνάμεις του θα γίνονται όλο και πιο μικρές συν τω χρόνω και στους δύσκολους αγώνες (Ελληνικά ντέρμπυ, Ευρώπη) που απαιτείται ταχυδυναμικότητα, δεν θα μπορεί να δώσει τα αναμενόμενα. Εγώ πάντως δεν θα τον ανανέωνα, γιατί ο μισθός που θα ζητήσει θα είναι πάλι κοντά στο μύριο.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

H metrosport γράφει για πρόταση ανανέωσης για 2 χρόνια..
Πάπας ελπίζω.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Η σφίνα αναφέρει ότι ο Vieirinha θα παίξει τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμη, με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και ...

θα είναι ο αρχηγός της για να πάρει ένα ακόμη νταμπλ. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί ο Πορτογάλος μπορεί να παίξει σε δυο και τρεις, αλλά και τέσσερις θέσεις της ομάδας, δίνοντας λύσεις στον Αμπέλ Φερέιρα, ειδικά εάν πουληθεί ο Γιαννούλης, τον οποίο ζητάνε πολλές ομάδες.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Η ομαδα στα μάτια μ δεν είναι τόσο κακή όσο νομιζουνε οι περισσότεροι και σίγουρα δεν θέλει τόσες αλλαγές όσες πιστεύουν κάποιοι. Από μεγάλους θα κρατούσα ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ ΜΑΤΟΣ ΚΡΕΣΠΟ και ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ . Από τους μικρούς σίγουρα ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΛΗΜΝΙΟ ΖΑΜΠΑ ΛΑΜΠΡΟΥ ΣΒΙΝΤΕΡΣΚΙ ΑΚΠΟΜ
3 μεταγραφές μόνο τερματοφύλακα αμυντικό μέσο και 2ο επιθετικό .
Θα προσπαθούσα να πουλήσω ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ ΠΕΛΚΑ ΕΣΙΤΙ ΟΥΑΡΝΤΑ ΣΤΟΧ και αν υπάρχει θέμα με ffp ΒΑΡΕΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΟΥΡΙ. ΜΑΟΥΡΙΣΙΟ σαν 3ο χαφ θα κρατούσα δλδ ΜΙΣΙΤΣ ΑΟΥΓΚΟΥΣΤΟ μεταγραφή 6αρι για βασικό,ΜΑΟΥΡΙΣΙΟ για ποιοτική αλλαγή του ΜΙΣΙΤΣ και 5ο χαφ κάποιον μικρό .προσωπικα μου αρέσει ο μπαλογιαννης.και αν γίνεται θα ελυνα το συμβόλαιο του πόντους. Αν όχι θα κρατούσα πόντους και θα έπαιρνα ένα ακόμα 8αρι στην θέση του μαου. Ιδανικά στο μυαλό μου
Μεταγραφή βασικό τέρμα αλλαγή του ο ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ τρίτος ο μικρός
Μπακ ΜΑΤΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ αλλαγές ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ ΡΟΝΤΡΙΓΚΟ
Κέντρο αμυνας ΙΝΓΚΑΣΟΝ ΚΡΕΣΠΟ αλλαγές ΜΙΧΑΙ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ μιχογιεβιτς
Στο κέντρο μεταγραφη παιχταράς αλλαγή ΑΟΥΓΚΟΥΣΤΟ
8αρι ΜΙΣΙΤΣ αλλαγή ο μαου και 5ο χαφ μπαλογιαννης
Στα εξτρέμ ΛΗΜΝΙΟΣ ΖΑΜΠΑ ΛΑΜΠΡΟΥ ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ
Και πίσω από τον επιθετικό παιχταράς και αλλαγή ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ όποτε δεν παίζει στο 11
Σέντερ φορ ΑΚΠΟΜ σίγουρα για βασικός αλλαγή Κάρολος
Έτσι έχω στο μυαλό μου τον ορθολογισμό του ρόστερ παίρνεις 3 καλύτερους αφήνεις 7-8 πουλώντας 5-6 και συμπληρώνεις παίχτες στο πάγκο και στην εξέδρα μικρούς με όρεξη όταν μπουνε να αρπάξουν την ευκαιρία από τα μαλλιά
Άβαταρ μέλους
tzo_1926

Αν πρέπει να καλύψεις 10εκ€ τότε δε φτάνει πελκας κ Πασχάλακης. Η ομάδα εννοείται ότι δεν είναι κακή. Συμφωνώ σε αρκετά. Το θέμα είναι πόσα θα δώσεις για τον μαουρισιο σαν αλλαγή, (δεν μπορεί να είναι πάνω από 300- 400.. Εκτός αν βρει πώληση σε καλά νούμερα για εσιτι Στοχ καντουρι.. Θελει ένα ακόμη πολύ καλό χαφ σίγουρα για βασικό. Κ ένα εξτρεμ..
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Ο Ροντίγκο δυστυχώς δεν έχει δείξει κάτι το αξιοσημείωτο μέχρι τώρα, αμυντικά είναι ευάλωτος και αργός, Βραζιλιάνος μπακ και αργός, είναι είδηση.
Ο Μαουρίσιο είναι πολύ δύσκολο να μείνει με συμβόλαιο 1,3 χαρτιά. Ακόμα και αν πέσει στις 800.000, το ποσόν είναι μεγάλο για backup. Με τέτοιο συμβόλαιο σίγουρα μπορούμε να βρούμε νεαρό που θα δαγκώνει στον άξονα. Χώρια του ότι η προσφορά του φέτος μετά την επέμβαση ήταν σχεδόν ανύπαρκτη. Και αντί του Μαου- θα προτιμούσα τον Τσιγγάρα για backup.
Για τον Πέλκα αν βρεθεί ομάδα που θα πληρώσει ας πουληθεί. Το θέμα είναι αν έχουμε Έλληνα στη θέση αυτή με την όποια προσφορά του Πέλκα και με το σκεπτικό ότι πρέπει να έχουμε Έλληνες. Και με προβληματίζει ο αφάνας αφότου ανανέωσε με αυξημένες αποδοχές.
Αν πουληθεί ο Γιαννούλης θέλουμε αριστερό μπακ, δεν είμαι σίγουρος αν ο αρχηγός μπορεί στα 34-35 να ανεβοκατεβαίνει την πλευρά και μάλιστα μετά την επέμβαση στον χιαστό.
Σε κάθε περίπτωση και με δεδομένο πως ο Μπράνκο τελείωσε, πρέπει να έλθει και να αναλάβει έγκαιρα ο νέος Τ.Δ. ει δυνατόν αρχές Ιουνίου, ώστε επιτέλους οι προσθήκες και οι παραχωρήσεις-πωλήσεις να μην γίνουν ως επί το πλείστον τέλη Αυγούστου και πάλι.
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε την επόμενη μέρα του ελληνικού και ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Φοβάμαι μην πέσουν πολύ τα συμβόλαια μας και δούμε ταβάνι 800αρια αντε 1 χαρτί.
Άβαταρ μέλους
tzo_1926

Αυτό είναι σχετικό. Αν τα συμβόλαια του 1,5 εκ. γίνουν των 800 λόγω της κατάστασης, δεν μας πειράζει.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Προχτές γράφτηκε:
ΠΑΟΚ : εξορθολογισμός με ανώτατο συμβόλαιο στο 1 εκ. ευρώ.

https://www.google.com/amp/s/www.metros ... eoy-251266

Πάντως αν ευσταθούν τα ποσά που ακούγονται για τον Γιαννούλη, νομίζω ότι το timing είναι καλό για την πώλησή του.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

bersekeros έγραψε:Προχτές γράφτηκε:
ΠΑΟΚ : εξορθολογισμός με ανώτατο συμβόλαιο στο 1 εκ. ευρώ.

https://www.google.com/amp/s/www.metros ... eoy-251266

Πάντως αν ευσταθούν τα ποσά που ακούγονται για τον Γιαννούλη, νομίζω ότι το timing είναι καλό για την πώλησή του.
Το ρεπορτάζ μιλάει για φορολογία 45% στο κάθε συμβόλαιο.
Δεν έπεσε το ποσοστό στο 22%;
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Έχεις δίκιο. 22% είναι από 1/1/20!
Σύμφωνα με το Ν. 4646/2019 της 12.12.19.
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

Πάντως, όσοι κάνουν σχεδιασμούς για το ρόστερ της επόμενης χρονιάς να έχουν υπόψη τους και τον περιορισμό στους ΜΗ κοινοτικούς.
Αυτή τη στιγμή έχουμε 7 (Μάτος, Ροντρίγκο, Εσίτι, Μαουρίσιο, Αουγκούστο, Ουάρντα και Ζαμπά).
Προσωπικά θεωρώ ότι 3 εξ αυτών ΠΡΕΠΕΙ να φύγουν, προκειμένου να ανοίξει τουλάχιστον 1 θέση...

Εκτίμησή μου (μάλλον επιθυμία μου) είναι να φύγουν οι Ουάρντα, Μαουρίσιο και ένας εκ των Μάτος-Ροντρίγκο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”