Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
o ΠΑΟΚ στα εξτρεμ θελει ΠΑΙΚΤΑΡΑ ολκης, οχι στοιχημα που θα φαει θεση τζαμπα.. ποτε δεν εκανε οργια παρα μονο στην παρτιζαν στα 17-18 ..μετα παπαλα, ουτε καν στη μπενφικα .. απλα ειχε κανει τεραστιο ονομα σαν ταλεντο και αποκτηθηκε απο λιβερπουλ μια εποχη που αγοραζε παικτες χωρις ιδιαιτερη στρατηγικη και σκεψη. τζαμπα τα λεφτα θα ειναι γιατι σιγουρα θα θελει κανα μυριο...
αν το εχουν ψαξει απο χιλιες μεριες, με ενα καλο (για εμας ) συμβολαιο ας ερθει . Γιατι τον θελουμε 1,5 χρονο τωρα ειναι η αληθεια..
αν το εχουν ψαξει απο χιλιες μεριες, με ενα καλο (για εμας ) συμβολαιο ας ερθει . Γιατι τον θελουμε 1,5 χρονο τωρα ειναι η αληθεια..
Μπορεί να έχει έρθει για τον ο Α.Ρ.Η.Σjoshua έγραψε:Αν ήταν για τον ΠΑΟΚ θα ήταν στο Μακεδονία όχι σε κάποιο άλλο ξενοδοχείο.Παντως και σε μένα αρέσουν τέτοια στοιχήματα όταν μιλάμε για παίκτη μόλις 25 χρόνων αλλά δεν νομίζω πως ενδιαφερόμαστε.
Από την στιγμή που δεν είπε ότι ήρθε για διακοπές και απλά δεν απάντησε στην ερώτηση είναι σίγουρο ότι ήρθε για μας.
Ίσως να δει την πόλη, τις εγκαταστάσεις κτλ
Πρώην ποδοσφαιριστης ο Μαρκοβιτς ο οποίος είχε τα φόντα για κάτι καλό.
Δεν νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ σήμερα ασχολείται με τέτοιους παίκτες.
Να χαμε να λέγαμε.
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ σήμερα ασχολείται με τέτοιους παίκτες.
Να χαμε να λέγαμε.
Φίλε renegade, και εγώ την ίδια εντύπωση είχα γιατί στο manager τότε τα χαρακτηριστικά του ήταν τούμπανα.
Αλλά αν κάνεις ένα research δε θα βρεις τίποτα αξιόλογο ακόμα και στην Μπενφίκα. Έναν γρήγορο Σέρβο που κάνει καλούτσικες εμφανίσεις για την ηλικία του, αλλά μέχρι εκεί. Τίποτα που να δικαιολογεί τα 20μύρια της Λίβερπουλ (μυρίζει μανατζεροδουλειά). Δεν είναι περίεργο πως από τότε δεν έχει καθιερωθεί πουθενά.
Αλλά αν κάνεις ένα research δε θα βρεις τίποτα αξιόλογο ακόμα και στην Μπενφίκα. Έναν γρήγορο Σέρβο που κάνει καλούτσικες εμφανίσεις για την ηλικία του, αλλά μέχρι εκεί. Τίποτα που να δικαιολογεί τα 20μύρια της Λίβερπουλ (μυρίζει μανατζεροδουλειά). Δεν είναι περίεργο πως από τότε δεν έχει καθιερωθεί πουθενά.
προς το παρών, η μεταγραφή του 1,69m ύψους μέσου, δεν με πείθει για ενίσχυση εν όψη CL.
Βλέπω τα στατιστικά του στο Transfermarkt.
80' μέσο όρο σε 29 παιχνίδια πρωταθλήματος (άρα βασικός), με 2 γκολ και 5 ασιστ.
Στην Αγκμάντ Γκρόζνι, 8η στο ρώσικο πρωτάθλημα.
Βλέπω τα στατιστικά του στο Transfermarkt.
80' μέσο όρο σε 29 παιχνίδια πρωταθλήματος (άρα βασικός), με 2 γκολ και 5 ασιστ.
Στην Αγκμάντ Γκρόζνι, 8η στο ρώσικο πρωτάθλημα.
Ο Καντούρης ήταν σοβαρός σε θέματα τακτικής.TheCursed έγραψε:Δηλαδη αν ερθει ο μαρκοβιτς στην θεση του ελ καντουρι μας χαλαει?
Ιεροσυλία ναι, το Παραδέχομαι αν κ έχω να παίξω από το 2014..Napoli4 έγραψε:Ιεροσυλία ένας μανατζερικός σαν εσένα να τους βάζει στην ίδια πρόταση.prax έγραψε:Παιχταρα πχ κ στο επίπεδο που ανέφερα πιο πάνω είναι άι ο Ράιαν μπαμπελ, 32 είναι, πολύπειρος, αριστερός εξτρέμ, βασικότατος σε Φούλαμ (άσχετα που έπεσε) 5 γκολ κ έξι ασίστ σε Πρέμιερ λιγκ σε 16 ματς
Αααα είναι κ λευτερος;-)Ο Μπάμπελ είναι μεγάλη παιχτάρα και έπαιζε μέχρι και φέτος στην εθνική Ολλανδίας.
Δείτε highlights του Μάρκοβιτς, και αν σας ψήνει αυτός, δεν ξέρω τι να πω ρε μάγκες... Επειδή έβαλε 2 ωραία γκολ με τη ρίο άβε και την σπόρτινγκ δε λέει κάτι.
Υπερπαιχταρα ο μπαμπελ, άστο αδερφέ..
Με μπαμπελ κ βουκσεβιτς ανεβαίνει το επίπεδο της ομάδας..
Ναι cursed. Δε λέω απλά πως θα έρθει και θα είναι μέτριος. Δηλώνω δημόσια (TheCursed έγραψε:Δηλαδη αν ερθει ο μαρκοβιτς στην θεση του ελ καντουρι μας χαλαει?

Έχω άποψη Napoli,είναι παιχταρας,το θέμα είναι τι φταίει και δεν παίζει.Napoli4 έγραψε:Ρε bane, όχι κι εσύ. Από που κι ως που μεγάλος παίκτης; Ο Νίνης της Σερβίας είναι.
Για τον τωρινό ΠΑΟΚ με τίποτα λέω εγώ. Το μόνο που με "ψήνει" στο βιογραφικό του είναι η Παρτιζάν.
Ο τύπος ήταν σφαίρα,οργώνει στη γραμμή,τι έγινε και ξεπεσε έτσι δεν ξέρω.
Ξαναγραφω ,δεν είναι εύκολη απόφαση,ενα μονοετές με αστερισκους και οψιον από την πλευρά μας για τα επόμενα έτη (οχι να τον αναστήσουμε και να μας φυγει) αξιζει το ρισκο.
Έχει σχεδόν πιάσει πάτο και το ξέρει,δεν θα έχει πολλές ευκαιρίες ακόμα,εκτός αν αποφάσισε ότι το ποδόσφαιρο τελείωσε γι'αυτόν και από εδώ και πέρα κάνει μόνο αρπαχτές.
- navigator11
Η αλήθεια είναι ότι έχουμε μια έφεση σαν κλαμπ σε νεκραναστάσεις. Ο Σέρβος βέβαια δείχνει πολύ βαριά περίπτωση αλλά η Τούμπα είναι Τούμπα. Αφενός. Και αφετέρου η ομάδα είναι ΟΜΑΔΑ. Μπορεί στην υποδοχή του στη Μεσήμβρια από τις φάπες, που θα φάει από τους άλλους, να αφυπνιστεί 

Ναι. Δεν θα πάρουν πρώην ποδοσφαιριστη ξανά.TheCursed έγραψε:Δηλαδη αν ερθει ο μαρκοβιτς στην θεση του ελ καντουρι μας χαλαει?
-
Πάντως ο ismael και ο Μάρκοβιτς (αν υπάρχει ενδιαφέρον) δεν φαίνονται κινήσεις Μπράνκο
Μία λάθος επιλογή φτάνει να σου αλλάξει όλη την καριέρα.
Είσαι ο μάρκοβιτς ντελικάτος,παιχταράς, αλλά με αρνητικά ότι είσαι αδύναμος, όχι σκληρός παίκτης και γενικά χαρακτηρίζεσαι ως Φλώρος... Και παίρνεις μεταγραφή στο πιο σκληρό πρωτάθλημα της Ευρώπης και στη Λίβερπουλ... Είναι λογικό να μην παίξεις.
Προσωπικά τους δανεισμούς δεν τους υπολογίζω και εξήγησα παραπάνω γιατί.
25χρονος με αυτά τα χαρακτηριστικά που διαθέτει ο μάρκοβιτς δεν μπορείς να φέρεις εύκολα, μόνο ανάλογα στοιχήματα κι αν σου βγει το στοίχημα είναι σαν να έπιασες το τζόκερ.
Υγ παίρνω πίσω αυτά που έγραψα στο πρώτο μου post και το Βραζιλιανακι. Όσο τον βλέπω τόσο πιο πολύ μου αρέσει και αν και κοντός δεν έχει καμία σχέση με κάτι κάτσε, ποτενσε κτλ λόγω εκτοπίσματος
Είσαι ο μάρκοβιτς ντελικάτος,παιχταράς, αλλά με αρνητικά ότι είσαι αδύναμος, όχι σκληρός παίκτης και γενικά χαρακτηρίζεσαι ως Φλώρος... Και παίρνεις μεταγραφή στο πιο σκληρό πρωτάθλημα της Ευρώπης και στη Λίβερπουλ... Είναι λογικό να μην παίξεις.
Προσωπικά τους δανεισμούς δεν τους υπολογίζω και εξήγησα παραπάνω γιατί.
25χρονος με αυτά τα χαρακτηριστικά που διαθέτει ο μάρκοβιτς δεν μπορείς να φέρεις εύκολα, μόνο ανάλογα στοιχήματα κι αν σου βγει το στοίχημα είναι σαν να έπιασες το τζόκερ.
Υγ παίρνω πίσω αυτά που έγραψα στο πρώτο μου post και το Βραζιλιανακι. Όσο τον βλέπω τόσο πιο πολύ μου αρέσει και αν και κοντός δεν έχει καμία σχέση με κάτι κάτσε, ποτενσε κτλ λόγω εκτοπίσματος