7.Omar El Kaddouri

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Re: 7.Omar El Kaddouri

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

και δεκαρι ανετα.αλλα εχουμε εκει ενα σωρο κοσμο
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

paok re niamou έγραψε:https://www.youtube.com/watch?v=RjDPozEcOFg

Σηκωνει η οχι κεφαλι για να σημαδεψει ?
Ξεκάθαρα σηκώνει
Γιατί λες δε σηκώνει;
Πριν φτάσει στη γραμμή το κανειι
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

Πλακα κανεις δεν σηκωνει. και να σηκωνε αναμεσα υπηρχαν 10 παικτες. Παγωσε την εικονα και δες ξανα
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

O Ομάρ είναι καλός για να μην πω εξαιρερικός ποδοσφαιριστής. Οι επαφές που κάνει με την μπάλα είναι αστραπιαίες, Το πρόβλημα είναι οι μικροτραυματσμοί που βγάζει συχνά, που δεν του επιτρέπουν να βρει ρυθμό και να ανακτήσει την εμπιστοσύνη στο κορμί του και την εκρηκτικότητα που απαιτείται για να κάνει τη διαφορά.
mirlas

Δημοσίευση από mirlas »

paok re niamou έγραψε:https://www.youtube.com/watch?v=RjDPozEcOFg

Σηκωνει η οχι κεφαλι για να σημαδεψει ?
ο ομαρ δεν χρειαζετε να σηκωσει κεφαλι , ξερει που ειναι απαντες ανα πασα στιγμη. ο φιλος εννοει οτι η μπαλα δεν πηγε εκει τυχαια ...
Άβαταρ μέλους
giagoylas4

Δημοσίευση από giagoylas4 »

joshua έγραψε:
giagoylas4 έγραψε:Απίστευτη ποιότητα
Είπαμε... στείλτε τον στην μάγισσα να του φτιάξει τα πόδια να μην έχει συνέχεια μικροτραυματισμούς που του χαλάνε τον Ρυθμό και δεν βγαίνει από την 11αδα.
Δύο ασίστ σήμερα,πολύ κίνηση χωρίς την μπάλα,σωστό μοίρασμα της μπάλας και αν είχε από την πλευρά του ένα κανονικό αριστερό Μπακ και όχι στόπερ θα κάνανε πάρτι σήμερα
Εσυ τι θεση θα του εδινες στην εντεκαδα? Εμενα αυτο ειναι το προβλημα μου.Εχω γραψει ενα σκασμο φορες οτι μονο στο 8 τον βλεπω,αλλα μονο εγω με αποτελεσμα να αποκτουμε οπως φαινεται 2 παικτες για τα χαφ και αυτος μαλλον θα αποχωρησει.Εξτρεμ παντως επιμενω ΟΧΙ.
Κοιτα έτσι όπως παίζει ο ΠΑΟΚ και βάση αυτού που θέλει ο λουτσεσκου ( balance) η θέση του είναι στα αριστερά σαν ακραίος πλέι μεικερ, αλλά θα πρέπει να έχει πίσω του ένα αριστερό Μπακ που και όλο το πλάτος θα παίρνει άλλα και να βγαίνει πολλές φορές στην πλάτη του.
Ο καντουρι έχει την ποιότητα και την παιδεία να βγάζει την πάσα στον σωστό χρόνο.
Πιστεύω ότι με τον Γιαννούλη θα έκαναν πολύ καλό δίδυμο.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

200 κιλá μπáλa ξέρει.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ειναι υπερβολη για τον ΠΑΟΚ να εχει ακραιο πλει μεικερ.Ο ΠΑΟΚ θελει ακραιους επιθετικους.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

joshua έγραψε:Ειναι υπερβολη για τον ΠΑΟΚ να εχει ακραιο πλει μεικερ.Ο ΠΑΟΚ θελει ακραιους επιθετικους.
Ο ΠΑΟΚ μετά τις 10 Φεβρουαρίου, ετοιμάζεται για επόμενη σεζόν

SM-G965F
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

joshua έγραψε:Ειναι υπερβολη για τον ΠΑΟΚ να εχει ακραιο πλει μεικερ.Ο ΠΑΟΚ θελει ακραιους επιθετικους.
;;

Γιατί;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Σε αυτο που ειπε ο giagoulas αναφερομαι.Πιστευω πως στον ΠΑΟΚ στα ακρα πρεπει να παιζουν κανονικα εξτρεμ,παικτες επιθετικοι και οχι καποιος σαν τον Ελ Καντουρι με τη μορφη του ακραιου πλει μεικερ.Δεν χρειαζεται εξτρα χαφ ο ΠΑΟΚ στο 90% των παιχνιδιων του.
Άβαταρ μέλους
giagoylas4

Δημοσίευση από giagoylas4 »

Κάποτε μέχρι και η Μπάρτσα έπαιζε με ακραίος πλέι μεικερ, βάζοντας εκεί τον ινιεστα.
Γενικά είμαι της φιλοσοφίας ότι δεν υπάρχει σωστό και λάθος στο ποδόσφαιρο, αλλά πόσο σωστά κάνεις αυτό που κάνεις.

Έχει πχ καμία σχέση το ποδόσφαιρο των 2-3 καλύτερων προπονητων ( κλοπ-πεπε-σιμεονε)?

Όσο για τον καντουρι είναι αδιανόητο αυτόν τον παίκτη να τον λένε κάποιοι βαριδιο και να παρακαλάμε να φύγει... ειδικά στα μέσα της σεζόν
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

pilotos έγραψε:Ο ΠΑΟΚ μετά τις 10 Φεβρουαρίου, ετοιμάζεται για επόμενη σεζόν
αήτητο πρωτάθλημα+κατάκτηση κυπέλλου.
δεν έχουμε το δικαίωμα ως ΠΑΟΚ να ψηλώνουμε τόσο που από φλεβάρη να λέμε ότι ετοιμαζόμαστε για του χρόνου.
ειδικά το αήτητο πρωτάθλημα να θυμίσω ότι είναι κάτι που μόνο ο βάζελος το 63 το έχει πετύχει σε πανελλήνιο πρωτάθλημα. θα ειναι τεραστιο επιτευγμα να πετυχουμε κάτι που δεν μπόρεσε να πετυχει ο γαυρος επι κοκκαλισταν.
υγ. ελ καντουρι αθορυβος μεν θελει κι αλλη βελτιωση δε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tsou την Σάβ 19 Ιαν 2019, 23:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Σε έκραξα αρκετά για το χαρακτήρα σου (ο κοιτάω την πάρτη μου), όμως σήμερα έκανες ένα τέλειο παιχνίδι με πάρα πολύ αλτρουισμό και πανηγύρισες έξαλα τα γκολ. Νομίζω ότι κάτι άλλαξε στον Ελ Καντουρή. Αν συνεχίσει έτσι, έχει να μας δώσει πάρα πολλά. ΜΑΤΣΑΡΑ σήμερα έκανε.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Εμένα δεν μ' αρέσει ο παίκτης αυτός. Δεν λέω ότι δεν είναι καλός, ουδείς άλλωστε αμφισβητεί την ποιότητά του, αλλά θεωρώ ότι δεν ταιριάζει στον ΠΑΟΚ μας. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μου άρεσε καθόλου. Ακόμη και αυτή η πολύ καλή τρίπλα που έκανε στο γκολ δεν την τελείωσε σωστά γιατί - κατά τη γνώμη μου - η μπάλα έφυγε εκτός πορείας. Ούτε συστημένη πήγε στον Βιειρίνια για να πω ότι τον σημάδεψε. Έτρεξε ο Αντελίνο και μόλις που πρόλαβε τον αμυντικό και έκανε το σουτ. Και εκεί που ήταν μια λανθασμένη σέντρα, ο αρχηγός την έκανε ασίστ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”