Παο-Π.Α.Ο.Κ. 17/4-20:30,NS1 & NS1HD
- ΑποστόληςΑ
- hasio_john
Re: Παο-Π.Α.Ο.Κ. 17/4-20:30,NS1 & NS1HD
navigator11 έγραψε:hasio_john έγραψε:Εντάξει, εμένα προσωπικά (άσχετα αν συμφωνώ μαζί του) με προσβάλει αυτό που λέει ο Κρέσπουρας!
Δεν ειρωνεύεσαι το χέρι που σε ταΐζει. Καλώς ή ΚΑΚΩΣ έτσι ήμαστε εμείς εδώ στο Πιθικιστάν και το ήξερε από την αρχή που ήρθε, αλλά να μου λέει και ειρωνικά welcome to Greece και τέτεοια, εεε με χαλάει λίγο.
Ας ειρωνευτεί την διαπλοκή, το αθλητικό παρακράτος, τον Μαριδάκη, τον Αφραγκούζο, αλλά όχι για Greece ρε συ Κρέσπο, χαλάρωσε.
Μην παρεξηγηθώ μάγκες, ελπίζω να με νοείτε!
Όποιος δεν κατάλαβε, προτού αρπάξει να με ρωτήσει να το αναλύσω περαιτέρω!
Και ιδιαίτερα διακριτικός υπήρξε! Μας ενοχλεί δηλαδή επειδή δεν το παίζει πιθίκι; Αυτή είναι η Ελλάδα σε γενικές γραμμές! Τι διαφορά έχουν αυτά που βλέπουμε στο ποδόσφαιρο, όχι μόνο φέτος αλλά ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ, σε σχέση με άλλους τομείς της κοινωνικής εν γένει ζωής μας; Πότε πάψαμε να είμαστε η χώρα των ... θαυμάτων; Πέρα από πολύ συνεπής επαγγελματίας δείχνει ότι είναι και σοβαρότατη προσωπικότητα!
Αδερφέ navi, έτσι είναι όπως τα λες, δεν διαφωνώ μαζί σου.
Εξάλλου από την πρώτη μου φράση είπα ότι συμφωνώ με την αντίδραση του Κρέσπουρα, απλά με χάλασε κάπως η τοποθέτηση. Φαντάσου ΌΛΟΙ οι ξένοι ποδοσφαιριστές που φιλοξενούνται στην χώρα μας (γιατί όλοι έχουν παράπονα), να ξεκινήσουν να γράφουν στα social media που έχουν ΠΑΚΟΣΜΙΑ απήχηση πλέον, να λένε για το ... ελλαδιστάν και wellcome στο μπαχαλιστάν και καλως ήρθατε το χάος και κτλ κτλ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΣ ΞΕΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΡΑΧΟΥΛΑΣ

Τουλάχιστον με τον Ιβάν φαίνεται πως πάει να γίνει μια γενική εξυγίανση της σαπίλας, το θέμα είναι να μας αφήσουν! ΑΛΛΑ τι καθόμαστε ρε φίλε και συζητάμε, εδώ πάει να μας φύγει αυτό το αγνό παιδί, αυτό το άγιο παιδί των γηπέδων, αυτός ο ΣΟΥΠΕΡ ΑΤΟΥ παίχτης, το κόσμημα στην Ελλάδα, το απόλυτο ίνδαλμα, ο Ντάνος του χορταριού, ο Βασιλάκης Καίλας των γηπέδων, ο μπερκ μας και μεις θ' ασχοληθούμε με τον κάποιο Κρέσπο?? Κάνε μου την χάρη σε παρακαλώ!!!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Παρ 19 Μάιος 2017, 12:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- navigator11
Αυτή η λογική να τα βάζουμε όλα κάτω από το χαλάκι με τρελαίνει.Δηλαδή έχει δίκιο, είμαστε ένα ρδελομπού, αλλά μην το πούμε παραέξω.
Καλά έκανε και τα είπε.Και χειρότερα να έλεγε, δίκιο θα είχε.
- hasio_john
Έχεις δίκιο odi .., προτείνω να γίνει αλλαγή της Ελληνικής σημαίας με το παρακάτω!
Να το διαφημίσουμε και προς τα έξω.

Να το διαφημίσουμε και προς τα έξω.

- PAOK_Antarctica
Όλη η σάπια επικοινωνιακή πολιτική του βάζελου από τον ημιτελικό της Τούμπας μέχρι σήμερα, τους γύρισε εναντίον τους με τις εξελίξεις και την επικείμενη τιμωρία τους.
Εμείς στήριξη στην ομάδα μας και τα καλύτερα έρχονται.
Εμείς στήριξη στην ομάδα μας και τα καλύτερα έρχονται.
- ΑποστόληςΑ
Διαβάζω τώρα στο sdna:
''Δύο λάθη με τις κάμερες «κρύβουν» το δράστη της επίθεσης στον Ιβιτς. Τραγέλαφος κι αναστάτωση στην ΕΛΑΣ για τον τρόπο που χάθηκε το οππτικό υλικό''.
....οι άνθρωποι ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ! ΠΟΥ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΡΕ! ΟΘΤΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΕΛΕΙ/ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΧΕΡΙ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΩΝ ΤΟΥ ΠΟΚ!
Ουστ!!!!!!!!!!!!!!!!!
''Δύο λάθη με τις κάμερες «κρύβουν» το δράστη της επίθεσης στον Ιβιτς. Τραγέλαφος κι αναστάτωση στην ΕΛΑΣ για τον τρόπο που χάθηκε το οππτικό υλικό''.
....οι άνθρωποι ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ! ΠΟΥ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΡΕ! ΟΘΤΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΕΛΕΙ/ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΧΕΡΙ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΩΝ ΤΟΥ ΠΟΚ!
Ουστ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ο τζο ο νάγκμπε έγραψε:1. Προσυπογράφω την δήλωση Κρέσπουρα 100%. Δλδ συμφωνούμε, τα λέει σωστά αλλά να μην τα λέει; Ο άνθρωπος περιγράφει μια συγκεκριμένη κατάσταση που συμβαίνει στην Ελλάδα, πιο καθαρό δεν μπορούσε να το κάνει. Σεβασμό δείχνει αυτός που μιλάει ειλικρινά, με ευθύτητα και λέει αλήθεια.
2. Το ΠΟΚ είναι σε απίστευτη παρακμή και σήψη. Βλέποντας μια ομάδα που αναπτύσσεται με υγιές πλάνο θα προσπαθήσουν να μας κρατήσουν πίσω στον βούρκο τους. Εκεί πάει το παιχνίδι με όλη την ένταση που καλλιεργούν συστηματικά ανθρωπάκια σαν τον αλαφούζ. Δεν σκέφτονται τίποτα μπροστά στα ιδιοτελή τους συμφέροντα, ούτε ανθρώπινες ζωές. Δεν μ αρέσει να γίνομαι οπαδός προέδρων και διοικήσεων, αλλά της ομάδας μου. Από την διοίκηση όμως της ομάδας μου θέλω να είναι σοβαρή και αξιοπρεπής. Μέχρι στιγμής και σε αυτό το επίπεδο η διαφορά μας από κάτω είναι χαώδης.
3. Αυτός που έχει να χάσει από αυτή την ανωμαλία που δημιουργούν είναι αυτός που έχει στόχους, αναπτύσσεται έχει όραμα, δηλαδή στη συγκεκριμένη συγκυρία ο ΠΑΟΚ. Αν θέλουμε να γινόμαστε δυνατότεροι πρέπει να προστατέψουμε την ομάδα. ΔΕΝ υπάρχουν δικαιολογίες για αυτοκαταστροφή, "μας προκάλεσαν", "αντίποινα" κτλ κτλ, αυτά είναι για τα μωρά. Μόνο φωνή και στήριξη της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μας, ΟΤΙ και να γίνεται. Ελπίζω να υπάρξει κινητοποίηση όλων μας οπαδών, υπεύθυνων και να φανούμε ξύπνιοι και δυνατοί.
4. Η ομάδα έχει ακόμα υποχρεώσεις, πρέπει να παίξει ποδόσφαιρο. Η διοίκηση μελετημένα να κνηγήσει τις αλητείες και αδικίες. Παράλληλα όμως ο οργανισμός ΠΑΟΚ πρέπει να στραφεί στην ομάδα, να φτιάξει το περιβάλλον και το κλίμα για να κυνηγήσει τους στόχους της. Από σήμερα ίσως θα έπρεπε να μιλάμε περισσότερο γι' αυτό.
ο τζο ο νάγκμπε έγραψε:1. Προσυπογράφω την δήλωση Κρέσπουρα 100%. Δλδ συμφωνούμε, τα λέει σωστά αλλά να μην τα λέει; Ο άνθρωπος περιγράφει μια συγκεκριμένη κατάσταση που συμβαίνει στην Ελλάδα, πιο καθαρό δεν μπορούσε να το κάνει. Σεβασμό δείχνει αυτός που μιλάει ειλικρινά, με ευθύτητα και λέει αλήθεια.
2. Το ΠΟΚ είναι σε απίστευτη παρακμή και σήψη. Βλέποντας μια ομάδα που αναπτύσσεται με υγιές πλάνο θα προσπαθήσουν να μας κρατήσουν πίσω στον βούρκο τους. Εκεί πάει το παιχνίδι με όλη την ένταση που καλλιεργούν συστηματικά ανθρωπάκια σαν τον αλαφούζ. Δεν σκέφτονται τίποτα μπροστά στα ιδιοτελή τους συμφέροντα, ούτε ανθρώπινες ζωές. Δεν μ αρέσει να γίνομαι οπαδός προέδρων και διοικήσεων, αλλά της ομάδας μου. Από την διοίκηση όμως της ομάδας μου θέλω να είναι σοβαρή και αξιοπρεπής. Μέχρι στιγμής και σε αυτό το επίπεδο η διαφορά μας από κάτω είναι χαώδης.
3. Αυτός που έχει να χάσει από αυτή την ανωμαλία που δημιουργούν είναι αυτός που έχει στόχους, αναπτύσσεται έχει όραμα, δηλαδή στη συγκεκριμένη συγκυρία ο ΠΑΟΚ. Αν θέλουμε να γινόμαστε δυνατότεροι πρέπει να προστατέψουμε την ομάδα. ΔΕΝ υπάρχουν δικαιολογίες για αυτοκαταστροφή, "μας προκάλεσαν", "αντίποινα" κτλ κτλ, αυτά είναι για τα μωρά. Μόνο φωνή και στήριξη της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μας, ΟΤΙ και να γίνεται. Ελπίζω να υπάρξει κινητοποίηση όλων μας οπαδών, υπεύθυνων και να φανούμε ξύπνιοι και δυνατοί.
4. Η ομάδα έχει ακόμα υποχρεώσεις, πρέπει να παίξει ποδόσφαιρο. Η διοίκηση μελετημένα να κνηγήσει τις αλητείες και αδικίες. Παράλληλα όμως ο οργανισμός ΠΑΟΚ πρέπει να στραφεί στην ομάδα, να φτιάξει το περιβάλλον και το κλίμα για να κυνηγήσει τους στόχους της. Από σήμερα ίσως θα έπρεπε να μιλάμε περισσότερο γι' αυτό.
++++
kataramenos5 έγραψε:Καποτε θα πρεπει να παρουμε μια αποφαση ολοι μας για το τι ποδοσφαιρο και κυριως τι γηπεδα θελουμε.Δε γινεταε να ζηταμε την καταδικη του ζελου για τη μπυρα(δικαιως) κι απ την αλλη να καμαρωνουμε και να τραγουδαμε για ...το ματι του Μιραλας.Οι εποχες του Μαναβη των ταγμενων οπαδων και των ντου εχουν περασει ανεπιστρεπτι.Η κοινωνια που αλλαξε γυρω μας το ζηταει.Καποτε το καλυτερο δωρο για ενα πιτσρικα ηταν μια σφεντονα,σημερα απλα δε πωλουνται πουθενα γιατι κανενας γονιος δε τις αγοραζει για το παιδι του.Safety first.
Αν θελουμε να συνεχισουν να γεμιζουν τα γηπεδα θα πρεπει να παμε με τη ροη του ποταμου κι οχι κοντρα στο ρευμα.Να βρουμε αλλους τροπους.Οι μαγκες δεν υπαρχουν πια.....
Θα μου πει καποιος καλα ρε κατ και τι θα γινουμε αμερικανακια που φωναζουν defense defense?ειλικρινα δε ξερω ισως να υπαρχει μια μεση οδος κατι αλλο. θελει ψαξιμο απ τους οργανωμενους.Αυτο το μονοπατι ομως που συνεχιζουμε και θρυνουμε θυματα(οπως ο Νασος) καθε λιγο και λιγακι δε μπορει να συνεχισει.Κι αν θελουμε να μαστε μαγκες και πρωτοποροι οπως λεμε πρεπει πρωτα να φροντισουμε να ξεκινησει απ το δικο μας σπιτι,απο εμας.Καθε καινουρια κατασταση φερνει αντιδραση ,δε γουσταρει να ξεβολευεται ο αλλος ,ομως οταν βλεπεις οτι γυρω σου αλλαζει ο κοσμος δε μπορεις να παραμενεις κολλημενος στα παλια.Η θα εξελιχθεις κι εσυ ή θα χαθεις.
ειναι σωστα οσα λες Κατ αλλα επετρεψε μου μια παρατηρηση ...φιλοσοφικου χαρακτηρα..
Στα 45 μου, μια απο τις ολοζωντανες μνημες που διατηρω ειναι η εικονα που ο παπους μου με πηρε και πηγαμε στο δασος να ψαξουμε μια καλη διχαλα να μου κανει σφεντονα. Και δεν βγαλαμε ποτε κανενα ματι ουτε με τις σφεντονες, ουτε με τα φυσοκαλαμα με τις καρφιτσες. Θελω να πω οτι σιγουρα πρεπει να μεριμνουμε για την ασφαλεια αλλα και αυτη η "αμερικανικου" τυπου υστερια "safety first" που παει στο αλλο ακρο, δεν με βρισκει ενθερμο υποστηρικτη.
Ξαναλεω πως οσα ειπες ειναι σωστα, μια και αφου δεν βρισκουμε τη μεση οδο οπως αναφερεις, καλυτερα να παμε στο ακρο της ασφαλειας παρα στο αλλο.
- kataramenos5
simba έγραψε:Το πρωτο και αποφασιστικο βημα Κατ, θα το κανει η επιβολη της δικαιοσυνης και τιποτε αλλο. Προς ολους. Αδιακριτως. Χουλιγκανους, ανευθυνουπευθυνους που δυναμιτιζουν και προβοκαρουν (καραπαππας,σαββας, τα @@ του βαζελου, αντε πες κ γιωργης), ποδοσφαιριστες που βιαιοπραγουν, διαιτητες-παρατηρητητες, Ε.Ο. και φυσικα στους στρατους των ΜΜΕ.
Αν γινουν ολα αυτα (εστω καποια για αρχη) και κυριως αν τραβηχτει μια γραμμη στην οποια κανεις δε θα δικαιουται να λεει "ΝΑΙ ΑΛΛΑ αλλου εγιναν παρομοια και δεν τιμωρηθηκαν, ΝΑΙ ΑΛΛΑ δεν κοπηκε η αρτηρια του, δειτε περπαταει", τοτε θα παψουν οι πολεμοι.
Αλλιως θα συνεχιζονται εσαει.
Αλλα ολα αυτα, θελουν κρατος και δικαστες με @@.
Ναι αλλα το σοβαρο κρατος που ολοι θελουμε προυποθετει και υπευθηνους πολιτες.Οταν το 95% της χωρας λειτουργει ετσι τι περιμενεις οι δημοσιοι λειτουργοι να ναι υποδειγμα ηθους ή εξωγηινοι?Οσοι ξεφευγουν απ τον κανονα εξαφανιζονται σιμπα.
sic-4 έγραψε:kataramenos5 έγραψε:Απλα δε παει αλλο.Το θεμα ειναι ν α μη συνεχισει αυτη η κατασταση.Για τους λαους μονο απωλειες εχει ενας πολεμος και κανενα κερδος.Κι αν θελουμε να σταματησει ο πολεμος καποιος πρεπει ν α κανει το πρωτο βημα.
εχεις δικιο ρε Κατ αλλα το καναμε το πρωτο βημα πολλες φορες...
Και στο παρελθον που ημασταν αδυναμοι αλλα και τωρα ακομα που ειμαστε ισχυροι το καναμε το βημα για ισονομια και βλεπουμε την αντιδραση τους
Για την βια στα γηπεδα και τις προκλησεις γενικοτερα λεω σικ.Εκει δεν ειμαστε και τα καλυτερα παιδια.Εχουμε προκαλεσει αρκετες φορες και εντελως αναιτια.
Odi έγραψε:Αυτή η λογική να τα βάζουμε όλα κάτω από το χαλάκι με τρελαίνει.Δηλαδή έχει δίκιο, είμαστε ένα ρδελομπού, αλλά μην το πούμε παραέξω.
Αυτο.
hasio_john έγραψε:Φαντάσου ΌΛΟΙ οι ξένοι ποδοσφαιριστές που φιλοξενούνται στην χώρα μας (γιατί όλοι έχουν παράπονα), να ξεκινήσουν να γράφουν στα social media που έχουν ΠΑΚΟΣΜΙΑ απήχηση πλέον, να λένε για το ... ελλαδιστάν και wellcome στο μπαχαλιστάν και καλως ήρθατε το χάος και κτλ κτλ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΣ ΞΕΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΡΑΧΟΥΛΑΣ![]()
Χασιο, το προβλημα κατα τη γνωμη μου δεν ειναι αν οι ξενοι λενε τετοια αλλα το οτι λενε την αληθεια και οτι οντως ειμαστε μπαχαλισταν. Αν δεν ημασταν και τα ελεγαν απλα γιατι θιχτηκε το προσωπικο τους συμφερον, θα συμφωνουσα μαζι σου. Αλλα ρε φιλε ειμαστε μπαχαλισταν. Οποτε πριν με πειραξει ο καθε Κρεσπο, θα με πειραξεις εσυ κι εγω και ο διπλα που ειμαστε συνυπευθυνοι για το μπαχαλισταν. Ο αλλος που λειτουργει με επαγγελματισμο και ειναι σωστος αλλα εισπραττει συμπεριφορες μπανανιας δεν μου φταιει σε τιποτα και πολυ καλα κανει και λεει αυτο που βλεπει. Το αν αυτο ειναι δυσφημηστικο δεν ειναι δικη του ευθυνη αλλα δικη μας.