Βόλλευ 2016/17: Εγχώριες διοργανώσεις
- thanos-xanthi
Re: Βόλλευ 2016/17: Εγχώριες διοργανώσεις
αντε λιγο ακομα παμε
μπας και το παλεψουμε καλυτερα στα επομενα με Σταροβιτς
μπας και το παλεψουμε καλυτερα στα επομενα με Σταροβιτς
- Παλαιολόγος
αν τους παρουμε χωρις σταροβιτς αρετα σημαντικο το ψυχολογικο αβανταζ
αι του χρονου παιχταραδες με αθλητικα προσοντα να ψαξουμε
και να μην υποτιμησουμε την δουλεια του μπλοκ οπως φετος
αι του χρονου παιχταραδες με αθλητικα προσοντα να ψαξουμε
και να μην υποτιμησουμε την δουλεια του μπλοκ οπως φετος
- Παλαιολόγος
το κανε μπαχαλο ο παναθηνακος και μειωσε,αλλα εχασε
μπραβο,αλλα δυσκολα χωρις μπλοκ και με τοσες αδυναμιες να κανουμε και φετος το κολπο γκροσο
βεβαια να μας δουμε και με σταροβιτς
μπραβο,αλλα δυσκολα χωρις μπλοκ και με τοσες αδυναμιες να κανουμε και φετος το κολπο γκροσο
βεβαια να μας δουμε και με σταροβιτς
- thanos-xanthi
μακαρι να ειναι μεσα ο Σταροβιτς στο επομενο
σημαντικη νικη
πρεπει να ανεβει κι αλλο η ομαδα αν θελει να διεκδικησει το πρωταθλημα
σημαντικη νικη
τι να πω ρε γαμωτο.... και 12-8 οταν νικουσαμε σιγουρια δεν μου εδινε αυτη η ομαδα......θα ειναι επιτυχια να παμε τελικο.....αλλα ας βοηθησει λιγο και ο κοσμος.....οταν η ομαδα πετουσε οι πανηγυρτζιδες ηταν εκει....τωρα?????
υγ:Επειδη τα ειδα να αναφερω 2 διαιτητικα λαθη υπερ μας:
1)στο 2ο σετ, καπου στα μεσα, σε ενα μπλοκ που μας καναν η μπαλα πηγε μεσα,ο διαιτητης εδωσε εξω...το σκορ αν θυμαμαι εγινε 15-15 αντι για 14-16!
2)στο ταιμ μπρεικ στις αρχες μας εδωσε ποντο απο μπλοκ αουτ ενω φανηκε να ειναι αουτ....το σκορ νομιζω εγινε 3-1,αντι για 2-2!

υγ:Επειδη τα ειδα να αναφερω 2 διαιτητικα λαθη υπερ μας:
1)στο 2ο σετ, καπου στα μεσα, σε ενα μπλοκ που μας καναν η μπαλα πηγε μεσα,ο διαιτητης εδωσε εξω...το σκορ αν θυμαμαι εγινε 15-15 αντι για 14-16!
2)στο ταιμ μπρεικ στις αρχες μας εδωσε ποντο απο μπλοκ αουτ ενω φανηκε να ειναι αουτ....το σκορ νομιζω εγινε 3-1,αντι για 2-2!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pyrgioths την Τρί 11 Απρ 2017, 20:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Πάλι καλά
Ψυχολογικό το πρόβλημα
Το ροστερ μας είναι μια κλάση πάνω από τους λαγούς
Ο Μαρούλης παίζει δεν παίζει λόγω ισχιου
Ψυχολογικό το πρόβλημα
Το ροστερ μας είναι μια κλάση πάνω από τους λαγούς
Ο Μαρούλης παίζει δεν παίζει λόγω ισχιου
Εδω να πουμε οτι η βαζελα εχει γλυκαθει απο το αγγουρι του ΠΑΟΚ και οπου βρεθει κ οπου σταθει καθεται πανω χοροπηδωντας το πρωταθλητη σε ολα τα σπορ παντοτινε. Νααα σας τον εκανε ο νταντε σημερα. Και δεν προλαβαινουν να γιανουν του κωλου τα 9μερα..
Τους πήραμε το ματς χωρίς διαγωνιους,ο Σακογλου ίσως να έκανε το χειρότερο ματς του στον ΠΑΟΚ,σε συνδυασμό με την απουσία Σταροβιτς η νίκη ήταν πολύ μεγάλη.
Είμαστε καλύτεροι από τον βαζελο με τον Σταροβιτς μέσα,αν μπει κανονικά δύσκολα θα μείνουμε εκτός τελικού.
Πρώτη φορά βλέπω οποιοδήποτε τμήμα του ΠΑΟΚ να έχει τόσο ευνοϊκή διαιτησία με αντίπαλο ομάδα του ΠΟΚ.
Δύσκολα θα κερδίζαμε αλλιώς,σταγόνα στον ωκεανό ομως η σημερινή βοήθεια μπροστά σε αυτά που έχουμε υποστεί.
Πάμε για το 2-0 την Πέμπτη και μετά θα έρθει το σκούπισμα.
Είμαστε καλύτεροι από τον βαζελο με τον Σταροβιτς μέσα,αν μπει κανονικά δύσκολα θα μείνουμε εκτός τελικού.
Πρώτη φορά βλέπω οποιοδήποτε τμήμα του ΠΑΟΚ να έχει τόσο ευνοϊκή διαιτησία με αντίπαλο ομάδα του ΠΟΚ.
Δύσκολα θα κερδίζαμε αλλιώς,σταγόνα στον ωκεανό ομως η σημερινή βοήθεια μπροστά σε αυτά που έχουμε υποστεί.
Πάμε για το 2-0 την Πέμπτη και μετά θα έρθει το σκούπισμα.
Με Σταροβιτς το παιχνίδι όπως φάνηκε θα ηταν 3-0.
Εχεί ανέβει για τ καλά ο Ντάντε απο την ημέρα που έφυγε καλμα άλλος παίχτης φτου φτου.
Συγχαρητήρια κ στον σωτηρίου αξίζει περισσότερες ευκαιρίες.
Ρανγκελ ξέρω ότι σε πόνεσε επειδή δεν σε πήραμε ήθελες σαν τρελός να έρθεις κ ξέρω οτι έλεγες μλκς τύπου ότι θέλεις να μας γαμήσεις.
Τα σετ που μας πήραν ηταν εύκολα στο παλατάκι πρέπει να σταματήσει αυτό να χανεξςαλλα οχι κ έτσι.
Τπτ απλά συνεχίζουμε κ πάμε για το 2-0.
Εχεί ανέβει για τ καλά ο Ντάντε απο την ημέρα που έφυγε καλμα άλλος παίχτης φτου φτου.
Συγχαρητήρια κ στον σωτηρίου αξίζει περισσότερες ευκαιρίες.
Ρανγκελ ξέρω ότι σε πόνεσε επειδή δεν σε πήραμε ήθελες σαν τρελός να έρθεις κ ξέρω οτι έλεγες μλκς τύπου ότι θέλεις να μας γαμήσεις.
Τα σετ που μας πήραν ηταν εύκολα στο παλατάκι πρέπει να σταματήσει αυτό να χανεξςαλλα οχι κ έτσι.
Τπτ απλά συνεχίζουμε κ πάμε για το 2-0.
Δεν θέλω να σχολιάσω πολλά δεν μ' άρεσε η ομάδα από κοντά... Ο κόσμος.... Ποιος κόσμος;;; Αν βγάλεις τους συγγενείς των παικτών ήμασταν ελάχιστοι... Έλα εντάξει τραγικό... Εγώ από το γήπεδο δεν μπόρεσα να καταλάβω τα λάθη των διαιτητών το διάβασα στα σχόλια και ΓΟΥΣΤΑΡΩ που ήταν υπέρ μας... Ο γνωστός ΥΠΟΥΛΟΣ ΒΑΖΕΛΟΣ προς το τέλος προσπάθησε να κάνει τα ΓΝΩΣΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΟΥ!!! Μεγαλύτερος ύπουλος από αυτόν ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!! Το λέω ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ!!! ΡΑΝΓΚΕΛ ΜΠΙΝΕ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ!!! Γελοίος όσο δεν πάει!!! Όχι απαράδεκτος εμετικά ΓΕΛΟΙΟΣ!!! Με εμάς που έφαγες και ψωμί ρε ρημάδι πήρες πρωτάθλημα... Κάνε τις μαγκιές σου με τον ΛΑΓΟ και ρούφα τα όλα!!!! ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΣΤΑΓΟΝΑ!!!
aver συμφωνώ μαζί σου ότι με Στάροβιτς δεν θα έπαιρναν ούτε ένα σετ!!! Μπορεί εμένα ο ΠΑΟΚ να μην μ άρεσε σε πάρα πολλούς τομείς αλλά δεν υπήρχε και βάζελος... Σιγά τα αυγά...
Υ.Γ. Κάνανε ΒΛΑΧΟΜΑΓΚΙΕΣ όλοι στον πάγκο τους έφτυναν, πετούσαν τα χαρτιά κλπ τα γνωστά ύπουλα κόλπα των ΛΑΓΩΝ!!! Όμως πρέπει να παραδεχτώ τον προπονητή τους... Ήταν ο μόνος που έδειχνε ότι δεν τα γούσταρε αυτά φαινόταν, τους φώναζε να γυρίσουν στον πάγκο κλπ εγώ τον παραδέχομαι... Όλοι οι άλλοι ήθελαν να προκαλέσουν!!!
aver συμφωνώ μαζί σου ότι με Στάροβιτς δεν θα έπαιρναν ούτε ένα σετ!!! Μπορεί εμένα ο ΠΑΟΚ να μην μ άρεσε σε πάρα πολλούς τομείς αλλά δεν υπήρχε και βάζελος... Σιγά τα αυγά...
Υ.Γ. Κάνανε ΒΛΑΧΟΜΑΓΚΙΕΣ όλοι στον πάγκο τους έφτυναν, πετούσαν τα χαρτιά κλπ τα γνωστά ύπουλα κόλπα των ΛΑΓΩΝ!!! Όμως πρέπει να παραδεχτώ τον προπονητή τους... Ήταν ο μόνος που έδειχνε ότι δεν τα γούσταρε αυτά φαινόταν, τους φώναζε να γυρίσουν στον πάγκο κλπ εγώ τον παραδέχομαι... Όλοι οι άλλοι ήθελαν να προκαλέσουν!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος HOOL4IGAN την Τρί 11 Απρ 2017, 21:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ουτε Πέμπτη ο Σταροβιτς. Οπότε πρέπει να πιάσουμε απόδοση κ όχι σαν την σημερινή
aver με εμφάνιση σαν την σημερινή του Σακόγλου θα πονέσουν τα ματάκια μας!!!
Εμένα μού φάνηκε ότι έλειπαν οργανωμένοι. Απλό κόσμο είχε τον συνηθισμένο.
Η βαβούρα των πράσινων έγινε για το υπόλοιπο της σειράς και για να συνεχίσουν να αναπαράγουν το αφήγημα του αδικημένου ξεπεσμενου ευγενούς που οι κακοί νεόπλουτοι τον νικανε ακόμα και στο τάβλι την τελευταία εβδομάδα. Μην γελάτε, το πιστεύουν για όλα τα αθλήματα εκτός ίσως από το μπάσκετ.
Η βαβούρα των πράσινων έγινε για το υπόλοιπο της σειράς και για να συνεχίσουν να αναπαράγουν το αφήγημα του αδικημένου ξεπεσμενου ευγενούς που οι κακοί νεόπλουτοι τον νικανε ακόμα και στο τάβλι την τελευταία εβδομάδα. Μην γελάτε, το πιστεύουν για όλα τα αθλήματα εκτός ίσως από το μπάσκετ.
+ 1...thanos-xanthi έγραψε:μακαρι να ειναι μεσα ο Σταροβιτς στο επομενο
σημαντικη νικη
Μπράβο για την σημερινή νίκη μας ρε Π.Α.Ο.Κ.άρα!!

Υ.Γ. Αν αντέξουν κάποιοι παίχτες μας από δυνάμεις και κερδίσουν τον επόμενο (εντός 2 ημερών) αγώνα στα 4 ή 5 games, τότε θα είμαι πολύ αισιόδοξος για την συνέχεια...Δεν υποτιμώ την καρδιά ενός πανάξιου Πρωταθλητή!!!!
- BlackBlockAttack
Stats:http://www.volleyleague.gr/datavolley/2 ... REPORT.htm
-Με 6-14 στα μπλοκ και τοσο κακο διαγωνιο μεγαλη η νικη μας!
-Οσο ηταν φρεσκος ο Νταντε η ομαδα δεν ειχε προβλημα
-Πρωτος στις αμυνες ο πασαδορος μας και στον βαζελο ο Δαριδης....Οι δικοι μας λιμπερο δεν ειχαν καν τις μισες....
-Σωτηριου και Τακουριδης βοηθησαν αρκετα
-Η ομαδα δε προκειτε να γινει ελκυστικη στο ματι γιατι της λειπει η αθλητικοτητα...
-Ειχαμε και εχουμε τον πιο ανοργανωτο λαο αν αναλογιστουμε τη δυναμικη που εχει...
-Ραγκελ εισαι μεγαλος καραγκιοζης!
-Με 6-14 στα μπλοκ και τοσο κακο διαγωνιο μεγαλη η νικη μας!
-Οσο ηταν φρεσκος ο Νταντε η ομαδα δεν ειχε προβλημα
-Πρωτος στις αμυνες ο πασαδορος μας και στον βαζελο ο Δαριδης....Οι δικοι μας λιμπερο δεν ειχαν καν τις μισες....
-Σωτηριου και Τακουριδης βοηθησαν αρκετα
-Η ομαδα δε προκειτε να γινει ελκυστικη στο ματι γιατι της λειπει η αθλητικοτητα...
-Ειχαμε και εχουμε τον πιο ανοργανωτο λαο αν αναλογιστουμε τη δυναμικη που εχει...
-Ραγκελ εισαι μεγαλος καραγκιοζης!