PAOKheads&Metalheads

Άβαταρ μέλους
bersekeros

Re: PAOKheads&Metalheads

Δημοσίευση από bersekeros »

Lacedaemonian έγραψε:[youtube]8yBGE2UCi34[/youtube]
VENOM ΕΛΑΤΕ ΣΠΑΡΤΗ
:o
Μπράβο ρε...τέτοια να μας λες, να ζηλεύουμε...να παρακαλάμε να ανακαλυφθεί καμιά χρονοκάψουλα, για γυρίσουμε το χρόνο πίσω, να πάμε κι εμείς να δούμε ένα τέτοιο live, από εκείνη την εποχή. :mrgreen:

ΥΓ Γιατί το έσβησες;
Άβαταρ μέλους
Lacedaemonian

Δημοσίευση από Lacedaemonian »

[quote="bersekeros"]Συμφωνώ κι εγώ.

Ίσως θα πρέπει να βάλουμε τις βασικές κατηγορίες ήτοι:

Heavy Metal

Epic Metal

Thrash Metal

Death Metal

Black Metal

NWOBHM ή NWOTHM

Power Metal

Folk Metal

Glam Metal

Hard Rock

Gothic Metal

Occult Rock

Hellenic (Greek) Metal ή Metal re mounia Metal!!!!

και να βάλουμε top 10 ή top 20, όπως είχε παλιά το MTV, δεν θυμαμαι αν είχε ( μάλλον όχι ) το Headbangers Ball με τη Vanessa Warwick.

Καπως ετσι.
Το θεμα ειναι να γινει κ να συνεχιζεται να γινεται κ για κιθαριστες,ντραμερ,vocals κλπ
Άβαταρ μέλους
Lacedaemonian

bersekeros έγραψε:
Lacedaemonian έγραψε:[youtube]8yBGE2UCi34[/youtube]
VENOM ΕΛΑΤΕ ΣΠΑΡΤΗ
:o
Μπράβο ρε...τέτοια να μας λες, να ζηλεύουμε...να παρακαλάμε να ανακαλυφθεί καμιά χρονοκάψουλα, για γυρίσουμε το χρόνο πίσω, να πάμε κι εμείς να δούμε ένα τέτοιο live, από εκείνη την εποχή. :mrgreen:

ΥΓ Γιατί το έσβησες;
Δεν θελω να ζηλευετε :mrgreen:

Το ξαναγραφω λοιπον(να βαλω "ματι" κ σκορδο???? :mrgreen: :mrgreen: )

Ενας απ τα "παλιοπαιδα-μαλιαδες" που κανουν headbanging μπροστα μπροστα ειμαι κ εγω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lacedaemonian την Παρ 12 Μαρ 2021, 16:52, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Σωραίος!!!!! :opaokara:

Ξεκινάω να φτιάχνω τις λίστες μου και θα κοιτάξω να τις έχω έτοιμες μόλις πούμε, να τις βάλουμε.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Μια ερώτηση προς τους δυο σας, που βλέπω ότι μονοπωλείτε το εδώ νήμα: post metal (russian circles, rosetta, envy) ακούτε ή αυτά είναι πολύ μπασταρδεμένα για σας;
Άβαταρ μέλους
Lacedaemonian

Doomlord4 έγραψε:
Lacedaemonian έγραψε:
Doomlord4 έγραψε:Στο δικό μου τοπ-10 είναι τουλάχιστον 50 δίσκοι....
+4
Κι εγω τους zipαρω για να χωρεσουν :D :mrgreen: :nairepaok:
Ειναι ....κβαντική φυσική ίσως αλλα ισχυει!

Τι 15 κατηγορίες ρε συ berse,όποιο αλμπουμ είναι...μαγκας ας ξεφύγει απ τα όρια της υποκατηγορίας του κι ας μπει στο τοπ-10!
Εισαι ωραιος ρε Doom ...Κβαντικη φυσικη κ ισως να μη φτανει για τοοοοσες δισκαρες
Δικο σου
[youtube]LnFJJfwiwb4[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Πέτυχες Διάνα!
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Miles έγραψε:Μια ερώτηση προς τους δυο σας, που βλέπω ότι μονοπωλείτε το εδώ νήμα: post metal (russian circles, rosetta, envy) ακούτε ή αυτά είναι πολύ μπασταρδεμένα για σας;
Φίλε, εγώ όχι δεν ακούω, αλλά δεν θ απέκλεία κάτι a priori.

Εξάλλου όταν ξεκινήσαμε, ούτε death metal, ούτε black metal ακούγαμε.

Επίσης αν και δεν ήταν Metal, γουστάραμε στα κρυφά, Sex Pistols ή ακόμα ακόμα και Nirvana.

Αλλά γενικά υπάρχει ένα διαμορφωμένο "παραδοσιακό" μοτίβο, πάνω στο οποίο και λόγω ηλικίας, βιωμάτων είμαι πιο "φιλικός".

Ατμοσφαιρικό death metal πχ ακούω τα τελευταία 12-13 χρόνια. Πριν δεν άκουγα. Εξελίσσεται συνεχώς το γούστο στη μουσική και περιλαμβάνει μια ευρύτερη γκάμα....είτε πιο ακραία....είτε πιο μελωδική.

Εγώ θα σε προέτρεπα να βάζεις ότι γουστάρεις, εάν θεωρείς ότι είναι Metal, να γνωρίσουν και άτομα, όπως εγώ, που δεν είναι familiar με αυτό το είδος.
Άβαταρ μέλους
PanKan

Δημοσίευση από PanKan »

Γουστάρω, κι εγώ μέσα για τοπ10 πενήντα δίσκων. Όχι με κατηγορίες όμως, όποιος δίσκος είναι μάγκας να μπει στο τοπ από οποίο υποειδος κι αν είναι.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Top 50, δηλαδή.

Οκ, κι εγώ μέσα. Χωρίς υποείδη.

Αν συμφωνούν κι οι υπόλοιποι, εγώ μέσα.
Άβαταρ μέλους
Lacedaemonian

Miles έγραψε:Μια ερώτηση προς τους δυο σας, που βλέπω ότι μονοπωλείτε το εδώ νήμα: post metal (russian circles, rosetta, envy) ακούτε ή αυτά είναι πολύ μπασταρδεμένα για σας;
Αν εννοεις-που προφανως το εννοεις....- κ εμενα """σ αυτους τους 2 που μονοπωλουν το topic"" καλα θα κανεις,φιλε, να κοιταξεις αυτο το topic απ την αρχη του κ ειδικα απ την 1η σελιδα του....Ειχε σχεδον εγκαταλειφθει,αδελφε, τον τελευταιο καιρο(για να μην πω χρονια)Απλα τον τελευταιο καιρο αρχισε να παιρνει λιγο τα πανω του επειδη καποια καινουρια αδελφια-μεταλλα ποσταραν....Αυτα τα παιδια εφεραν μια καινουρια ζωη εδω μεσα κ θα δουμε που θα παει(μακαρι κ η ιδεα με τα poll να προχωρησει).......Ελπιζω να κανεις κ εσυ το ιδιο...Προσωπικα δεν καταλαβαινω τι ακριβως εννοεις λεγοντας"μπασταρδεμενα για σας".....Ποιοι ακριβως ειμαστε "ειμαστε εμεις>"|" ????!!!!!!Προφανως καποιοι τρελλλλλοι ΠΑΟΚτσηδες που μας αρεσει το Metal κ ανεβαζουμε κομματια -οταν μπορει ο καθενας μας κ εχουμε χρονο-για να διασκεδασουμε κ να πουμε 2-3-5 κουβεντες ακουγοντας την αγαπημενη μας μουσικη ,ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ.............ΒΑΖΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ,ειδικα καινουριας γενιας.Α-νυ-χτο-μυα-λοι ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ειμαστε ολοι εδω μεσα :nairepaok: :opaokara: τοσες 10ετιες στο "σκληρο ηχο" κ "λογαριασμο" δεν δινεις σε κανενα-πολυ περισσοτερο εδω μεσα-ΠΟΣΤΑΡΕ ΒΡΕ.....ΠΟΣΤΑΡΕ ΒΡΕΕΕΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ....δεν υπαρχουν "μονοπωλεια" κ "τασεις" εδω μεσα κ τετοιες |"που... μπλε,@@ κοκκινα κ βυσσινι καποτες" ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ :pano:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lacedaemonian την Παρ 12 Μαρ 2021, 19:02, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Lacedaemonian

PanKan έγραψε:Γουστάρω, κι εγώ μέσα για τοπ10 πενήντα δίσκων. Όχι με κατηγορίες όμως, όποιος δίσκος είναι μάγκας να μπει στο τοπ από οποίο υποειδος κι αν είναι.
ΝΑΙ
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Θα κάνω αρχή με αυτούς. Γενικά, γούστων επιτρέποντος, θα βάζω κάποια που είναι στο όριο post rock/post metal, δηλ. όχι τα σκληροπυρηνικά που ακούτε, αλλά κάποια που έχουν στοιχεία που μπορεί να σας κινήσουν το ενδιαφέρον. Δώσ' τε τους μια ευκαιρεία.

[youtube]klVU-O5M-jA[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Lacedaemonian

Βρε αδελφε
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΚΟΥΜΕ
Μην "μας ντρεπεσαι" :lol: :lol:
Βαζε βρε αδελφε οτι θελεις :nairepaok:
ΥΓ Κ να μπαινεις/βαζεις πιο συχνα Κ ειδικα πιο νεα κομματια που τα εχουμε αναγκη να τα ακουμε
:pano: :pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
Lacedaemonian

ΥΓ
ΚΑΛΩΣΗΛΘΕΣ ΑΔΕΛΦΕ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μουσική”