5.Fernando Lopes dos Santos Varela
Re: 5.Fernando Lopes dos Santos Varela
Πάντως αν κάτι διαφορετικό συμβεί θα είναι έκπληξη.
Ακόμη και τώρα όλοι οι αρδ του ΠΑΟΚ , περιγράφουν την δική του ανανέωση και του Κρεσπο ως σχεδόν τελειωμένες και έχουν περάσει μόνο λίγες μέρες από τις δηλώσεις του ίδιου και τις φώτο με τους γιους του στα ασπρόμαυρα...
Τι μπορεί να έχει συμβεί δλδ , στο ενδιάμεσο?
Ακόμη και τώρα όλοι οι αρδ του ΠΑΟΚ , περιγράφουν την δική του ανανέωση και του Κρεσπο ως σχεδόν τελειωμένες και έχουν περάσει μόνο λίγες μέρες από τις δηλώσεις του ίδιου και τις φώτο με τους γιους του στα ασπρόμαυρα...
Τι μπορεί να έχει συμβεί δλδ , στο ενδιάμεσο?
Πάντως αποκλείεται να έχει άδεια από την ομάδα και να πήγε να συζητήσει για μεταγραφή και να το ποστάρει κι όλας.
Κάτι τελείως άσχετο θα είναι.
Κάτι τελείως άσχετο θα είναι.
Τώρα βρήκα το ακριβές απόσπασμα. Μήπως είναι κάποια συναντηση του μανατζερ του με τον Μιχελ στο εξωτερικό?
Διολου απίθανο.
Για το αν βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ για νέο συμβόλαιο: «Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε μπει σε ουσιαστικές συζητήσεις. Φήμες μπορεί να υπάρχουν αλλά επαφές έγιναν, όχι όμως και συγκεκριμένες κουβέντες. Νομίζω πως κατά τη διάρκεια της διακοπής και στο αμέσως μετά χρονικό διάστημα θα λύσουμε το όποιο θέμα σχετικά».
Για τη δική του διάθεση σε ότι αφορά την παραμονή του στην Τούμπα και μετά το καλοκαίρι: «Η διάθεσή μου είναι ότι θέλει η ομάδα».
Διολου απίθανο.
Για το αν βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ για νέο συμβόλαιο: «Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε μπει σε ουσιαστικές συζητήσεις. Φήμες μπορεί να υπάρχουν αλλά επαφές έγιναν, όχι όμως και συγκεκριμένες κουβέντες. Νομίζω πως κατά τη διάρκεια της διακοπής και στο αμέσως μετά χρονικό διάστημα θα λύσουμε το όποιο θέμα σχετικά».
Για τη δική του διάθεση σε ότι αφορά την παραμονή του στην Τούμπα και μετά το καλοκαίρι: «Η διάθεσή μου είναι ότι θέλει η ομάδα».
Istanbul μετά από αποκάλυψη στην εκπομπή του ράδιο τσατ ΠΑΟΚ μανία
Πάντως σημερα είχαν ρεπό, απο αύριο ξαναγυρνάνε σε προπονήσεις.
η αληθεια ειναι παντως πως ο γεοργισσ.σ τελευταια περισσοτερα λαικ στον βρανιες κανει παρα στο μπιστ
Κάτι βρωμάει
Αλλά θα δούμε συνιστώ ψυχραιμία
Ίσως μια κατάληψη στα γραφεία της ΠΑΕ
Δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση αν τα συμβόλαια του Χατσερίδη κ.α. έχουν δημιουργήσει πρόβλημα. Γιατί πρώτον δεν γίνεται οι βασικοί να ανανεώνουν με (πολύ) λιγότερα χρήματα απ' τους αναπληρωματικούς. Δεύτερον, δεν γίνεται να εκτοξευτούν άλλα συμβόλαια σε τέτοια νούμερα, δεν θα βγαίνει ο λογαριασμός. Τρίτον, όταν ο κάθε παίχτης πατάει τα 30-31, ψάχνει το τελευταίο καλό συμβόλαιο. Και τέταρτον, ένας τόσο καλός παίχτης όπως ο Φερνάντο δεν είναι απίθανο να έχει πολύ καλές προτάσεις στα χέρια του, ίσα ίσα.
Υποθέσεις φυσικά, χωρίς κάτι χειροπιαστό να τις στηρίζει. Το σίγουρο είναι ότι κάποιες ανανεώσεις ή μη έπρεπε να ξεκαθαριστούν από πέρυσι. Πολλά τα ανοιχτά μέτωπα μέσα στη σεζόν.
Για τον Βράνιες και το διάλογο που έχει ανοίξει με τη διοίκηση δε θέλω να σχολιάσω γιατί θα ξαναπώ πράγματα που δεν θέλω για τη μεταγραφική φιλοσοφία της ομάδας. Άλλωστε υπάρχει ελπίδα να μην τρέχει και τίποτα.
Το σημαντικό για την ώρα είναι να είναι υγιής ο Βαρέλα και να μη λείψει από τους επόμενους αγώνες.
Υποθέσεις φυσικά, χωρίς κάτι χειροπιαστό να τις στηρίζει. Το σίγουρο είναι ότι κάποιες ανανεώσεις ή μη έπρεπε να ξεκαθαριστούν από πέρυσι. Πολλά τα ανοιχτά μέτωπα μέσα στη σεζόν.
Για τον Βράνιες και το διάλογο που έχει ανοίξει με τη διοίκηση δε θέλω να σχολιάσω γιατί θα ξαναπώ πράγματα που δεν θέλω για τη μεταγραφική φιλοσοφία της ομάδας. Άλλωστε υπάρχει ελπίδα να μην τρέχει και τίποτα.
Το σημαντικό για την ώρα είναι να είναι υγιής ο Βαρέλα και να μη λείψει από τους επόμενους αγώνες.
Ελπίζω και εύχομαι όλες αυτές οι αναρτήσεις του Βαρέλα και του Γιώργηςςς στα ΜΜΔ, να είναι τακτικές ανανέωσης...
Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ., πρώτα και πάνω απ όλα κι απ όλους, ελπίζω να μείνει και να μην βγει ξάφνου ανάπηρος!!

Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ., πρώτα και πάνω απ όλα κι απ όλους, ελπίζω να μείνει και να μην βγει ξάφνου ανάπηρος!!

- navigator11
MANIAKOS έγραψε:Κάτι βρωμάει

Εγω αν ημουν Βαρελα(με διαφορα ο καλυτερο κεντρικος αμυντικος του πρωταθληματος) και επαιρνε ο Χατσεριδης τα διπλασια 1.5-2 φορες το συμβολαιο μου,ε θα λεγα οτι με περνανε για μαλακα.
Μεχρι στιγμης 2 απτα πιο ακριβα συμβολαια μας ειναι παγκιτες(Χατσε,Βερνμπλουμ) ενω υποτιθεται οτι ηρθαν για βασικοι. Η λογικη λεει πως οι βασικοι πρεπει να πληρωνονται τουλαχιστον οσο οι παγκιτες.
Μεχρι στιγμης 2 απτα πιο ακριβα συμβολαια μας ειναι παγκιτες(Χατσε,Βερνμπλουμ) ενω υποτιθεται οτι ηρθαν για βασικοι. Η λογικη λεει πως οι βασικοι πρεπει να πληρωνονται τουλαχιστον οσο οι παγκιτες.
Το θεμα όμως είναι αν ο Βαρελα μπορεί να βρει συμβόλαιο ανάλογο των δύο που προανέφερες εκτός ΠΑΟΚ.
Και κάτι ακόμα,και τον Βαρελα τον περιμέναμε να φτάσει στα πραγματικά του στάνταρ,όταν είχε έρθει παραπάταγε αν θυμάσαι.
Γι'αυτό αν ο Βαρελα σκέφτεται όπως εσύ κακό του κεφαλιού του θα κάνει.
Επίσης την καριέρα των δύο αυτών που αναφέρεις ούτε την έχει κάνει ούτε πρόκειται να την κάνει ο Φερνάντο,αυτό το γράφω θέλοντας να πω ότι οι συγκεκριμένοι εξαργυρωσαν και το βιογραφικό τους το οποίο εκτος των αγωνιστικων τους κατορθοματων λέει ότι είχαν και πολύ μεγαλύτερα συμβόλαια από αυτα που πήραν στον ΠΑΟΚ.
Και κάτι ακόμα,και τον Βαρελα τον περιμέναμε να φτάσει στα πραγματικά του στάνταρ,όταν είχε έρθει παραπάταγε αν θυμάσαι.
Γι'αυτό αν ο Βαρελα σκέφτεται όπως εσύ κακό του κεφαλιού του θα κάνει.
Επίσης την καριέρα των δύο αυτών που αναφέρεις ούτε την έχει κάνει ούτε πρόκειται να την κάνει ο Φερνάντο,αυτό το γράφω θέλοντας να πω ότι οι συγκεκριμένοι εξαργυρωσαν και το βιογραφικό τους το οποίο εκτος των αγωνιστικων τους κατορθοματων λέει ότι είχαν και πολύ μεγαλύτερα συμβόλαια από αυτα που πήραν στον ΠΑΟΚ.
- ΑποστόληςΑ
- giagoylas4
Θαρρώ ότι τόσο κακό παιχνίδι δεν έκανε ούτε στην πρώτη του σεζόν