Pc support

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Pc support

Δημοσίευση από K_geo »

ενταξει. μειλς (γενικα ιντερνετ), εφαρμογες οπως εβερνοουτ ή ντροπμποξ κτλ κτλ ειναι εκ των ουκ ανευ πλεον για πολλους, ακομα (ή κυριως) και για επαγγλεματικους λογους.

μην πω για το σαζαμ! :) :)

εγω το τηλεφωνο, το χρησιμοποιω λιγοτερο ως τηλεφωνο και περισσοτερο ως φορητο πισι. ειδικα με βαϊμπερ και σκαϊπ εχω βρει την υγεια μου εγω και η τσεπη μου! ;)

επισης ειναι σημαντικο οτι πολλες εταιρειες πλεον σχεδιαζουν τα λογισμικα τους ?ΚΑΙ για κινητα. εξαιρετικη εφαρμογη πχ το cloud που σου προσφερει η σοφτουαν για τη λογιστικη διαχειριση μιας επιχειρησης, ακομα και απο το κινητο τηλεφωνο!!!!!
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Έχω εδώ και 2 χρόνια το LG Optimus HD 4X P880, σκυλί μέχρι πρόσφατα που άρχισε αν υποφέρει από μπαταρία (το ξεσκίζω), E-mail, chating, forums, skype viber tweter και ότι θές!!!! Άσε που με λογαριασμό google, έσωσα και τα ιντερνετικά δεδομένα μου μετά από καμένο δίσκο στο PC !!! Android και πάλι android!!!! Πρόσφατα η κόρη μου αγόρασε το S3 - ΝΕΟ.

Το LG παραμένει ανταγωνιστικό του (πιο γρήγορα- χειρότερη οθόνη εφάμιλλο στο διαδίκτυο χειρότερο λίγο GPS) παρά τα χρονάκια του, αν σκεφτεί κανείς ότι όταν το αγόρασα είχαν λόγο τιμής 1/2 (με το S3 φυσικά να είναι πιο ακριβό)!!!! ;)
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Απ'οτι βλεπω htc βγαινουν πλεον με android..
Εγω κοιταω κατι τετοιο..
http://www.skroutz.gr/s/4506305/HTC-Desire-816-8GB.html
Νομιζω οτι για τα λεφτα του ειναι καλη επιλογη σε σχεση με τα λεφτα που θα εδινες αντιστοιχα σε samsung.
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Pc support

Δημοσίευση από efthimis_paok »

+ Value for money το συγκεκριμένο.
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

Πάντως με τα ίδια περίπου τεχνικά χαρακτηριστικά, βρίσκεις καλό κινέζικο ένα κατοστάρικο φθηνότερο.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Το ξερω, απλα ειμαι λιγο επιφυλακτικος με τα κινεζικα...
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

http://www.skroutz.gr/s/3971819/LG-G2-32GB.html

Σε αυτά τα λεφτά από Ελλάδα Δεν παίρνεις κάτι καλύτερο. Υπάρχει και με 16 εσωτερική αν δε σε νοιάζει ο χώρος στα 240 νομίζω

Η HTC εδώ και 3 χρόνια βγάζει με διαφορά τα πιο απροβλημάτιστα κινητά από θέμα κολλήματα κτλ, αλλά με υψηλότερο αντίτιμο συνήθως από ότι θα έπρεπε
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Σουρμενιτη ΗΤΚ με κλειστά μάτια. Είχα και το ντιζαιρ και το ινκρεντιμπλ και το πρώτο ουαν σκυλιά του πολέμου και τα τρία! Με το σενς που τρεχουν τα απντειτς τους ειναι ελεγχομενα και δε θα εχεις προβλήματα. Μέχρι που έκανα το λάθος και πήρα σαμσουνγκ ς4. Μουφα μπαταρία. Εγώ σε λίγο καιρό θα πάρω το Μ9 μέσω της δουλειάς μου
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Το 816 πάντως δε το λες και κορυφαίο, έχει αρκετά θεματάκια
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Εχω win8 και απο χτες ξαφνικα με βγαζει μπλε οθονη με αυτο το μυνημα: dpc_watchdog_violation

ξερει κανεις τι φταιει ρε παιδια δε διορθωνει με τιποτα και το πεταει οποτε ναναι.
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

1) Κάνε update όλους τους driver, συνήθως κάρτα ήχου ή κάρτα γραφικών μπορεί να έχουν πρόβλημα.
2) Αν έχεις SSD, βεβαιώσου ότι έχει firmware που αναγνωρίζουν τα 8, αλλιώς εγκατέστησε νέο firmware από τον κατασκευαστή του SSD. Επίσης, υπόψη ότι σε SSD δεν κάνουμε ΠΟΤΕ ανασυγκρότηση δίσκου. Είναι ανώφελη και επιβλαβής. Αν έχεις προκαθορισμένη ανασυγκρότηση ανά κάποιο διάστημα, απενεργοποίησέ την.
GKD

Δημοσίευση από GKD »

stelyk έγραψε:Εχω win8 και απο χτες ξαφνικα με βγαζει μπλε οθονη με αυτο το μυνημα: dpc_watchdog_violation

ξερει κανεις τι φταιει ρε παιδια δε διορθωνει με τιποτα και το πεταει οποτε ναναι.
http://notesalongthepath.com/2013/10/22 ... n-crashes/
https://www.youtube.com/watch?v=2s2LpDpVuxI
http://pc.net/helpcenter/answers/window ... _violation
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Το lg g2 το βλεπω πολυ δυνατο αλλα οι κριτικες του κοσμου διιστανται..
Αλλοι μιλανε για πολυ δυνατο κινητο και αλλοι λενε οτι τους εβγαλε πολλα προβληματα.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

sourmenetes έγραψε:Το lg g2 το βλεπω πολυ δυνατο αλλα οι κριτικες του κοσμου διιστανται..
Αλλοι μιλανε για πολυ δυνατο κινητο και αλλοι λενε οτι τους εβγαλε πολλα προβληματα.
Σε 2 παρτίδες υπήρχε ένα θέμα με το GPS σε πολύ λίγες συσκευές, αλλά έγινε θέμα για κάποιο λόγο. Αν σου τύχαινε πάντως, το σέρβις το άλλαζε αυθημερόν..

Μη φοβάσαι, το κινητό είναι σχεδόν απροβλημάτιστο και ότι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

GKD το εκανα αυτο με το power αλλα μετα απο περιπου 8 ωρες που δουλεψε κανονικα το ξαναεκανε

The_Stalker αυτο με το firmware και το SSD δεν το πολυκαταλαβα, ασε που δεν εχω ιδεα πως θα περασω το firmware.
οι drivers ειναι ολοι ενημερωμενοι.
εχω αυτον τον δισκο αλλα δεν νομιζω να ειναι ssd ειναι sata αλλα αρκετα παλιος, st312081 1as scsi

Ευχαριστω παντως, θα το αφησω ετσι να δω αν το ξανακανει, εαν βαλω ξανα τα win8 ή τα win7 θα ξαναεχω προβλημα?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”