10.Dimitar Berbatov

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
slidar

Re: 10.Dimitar Berbatov

Δημοσίευση από slidar »

[youtube]h54ZzRXD1HU[/youtube]
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

K_geo έγραψε:παντως τόσες ημέρες δεν βλέπω κανείς να ανέφερε ότι και σε αγώνα της 8ης αγωνιστικής, όταν και απέχτησε τραυματισμό κάτα τη διάρκεια του αγώνα, πάλι έφυγε απο το γήπεδο καρφί στο μακεδονία παλλάς...

όπως επίσης κανείς δεν είδα να αναφέρει ότι ο Βούλγαρος, είχε μια πολύ καλή ευκαιρία να περάσει τον Στόιτσκοφ στα ευρωπαϊκά γκόλ και τώρα επόμενη είναι μέσα στη ντόρτμουντ και έπειτα του χρόνου και βλέπουμε...

έτσι απλά δυο παρατηρήσεις... 8-)
Να ρωτήσω τότε κι εγώ ευθέως φίλε μου: Δεν βλέπεις τίποτε μεμπτό και κατακριτέο δηλαδή εσύ στην όλη συμπεριφορά του απ τη στιγμή που "σηκώθηκαν" οι πινακίδες της αλλαγής μέχρι που έφτασε στο Μacedonia Ρallace;
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

αν βρίσκω λέει; :o

τόσες μέρες τι γράφουμε ρε συ γκοραν να πούμε; :lol:
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

K_geo έγραψε: .........................................

όπως επίσης κανείς δεν είδα να αναφέρει ότι ο Βούλγαρος, είχε μια πολύ καλή ευκαιρία να περάσει τον Στόιτσκοφ στα ευρωπαϊκά γκόλ και τώρα επόμενη είναι μέσα στη ντόρτμουντ και έπειτα του χρόνου και βλέπουμε...
Mapogo έγραψε:Ελπίζω να παίζει βασικός με Ντόρτμουντ.

Εχει καλό κίνητρο να βάλει 2 γκολ.

τσ τσ τσ ... δε με προσέχεις .
Άβαταρ μέλους
PAOKpanta

Δημοσίευση από PAOKpanta »

ρε ντιμιταρ

μονο με τον γκιγκς τον ρουνει και τον σκοουλς συμπαχτες δηλαδη παιζεις μπαλα?

παρε λιγο πανω σου την ομαδα ρε
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Εικόνα

παίζει και να προλαβαίνει να επιστρέψει... :D
Άβαταρ μέλους
goran 64

K_geo έγραψε:αν βρίσκω λέει; :o

τόσες μέρες τι γράφουμε ρε συ γκοραν να πούμε; :lol:
Ξέρω κι εγώ βρε "Χρυσόστομε" μου; Μ αυτά που διαβάζω (όχι από σένα προσωπικά φυσικά) τελευταία τα έχω λίγο χαμένα :roll: ...Μη σε πω εντελώς... :o :o :o
Άβαταρ μέλους
goran 64

K_geo έγραψε:Εικόνα

Ποιος είναι αυτός ρε παιδιά; Ο Σερέζο της εθνικής Βραζιλίας του '82 σε λίγο πιο "γεροντόπαχο" ξέρω 'γω; :lol:
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

goran 64 έγραψε:

Ποιος είναι αυτός ρε παιδιά; Ο Σερέζο της εθνικής Βραζιλίας του '82 σε λίγο πιο "γεροντόπαχο" ξέρω 'γω; :lol:
Μηπως ειναι ο JUNIOR της ιδιας του 82.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

slidar έγραψε:[youtube]h54ZzRXD1HU[/youtube]
slidar, πιστεύεις θα βοηθήσει αγωνηστικά έστω προς το τέλος του πρωταθλήματος?
ταιριάζει ρε παιδί μου?

στα ίσια

στέφανε και τζόνι, αν θέλετε πείτε μου και σεις
Άβαταρ μέλους
goran 64

theo-drama έγραψε:
goran 64 έγραψε:

Εεε, μπααά, όχι...Ρε ποιος νά 'ναι;

:!: :!: :!: Καλά μπρε "θηρία"...τώρα κατάλαβα :!: :!: :!: ...Καλά μπρε...κομμουνιστής άνθρωπος με...γραβάτα;;;;; :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Ούτε ο τσίπρ@ς δεν έπεσε ακόμα σε τέτοιο ατόπημα μπρε... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :o :o :o :o :o :o
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

theo-drama έγραψε:
goran 64 έγραψε:

Απ τους εξυπνότερους ανθρώπους στον κόσμο, neil degrasse tyson αστροφυσικός
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

[youtube]mffhqlmuiII[/youtube]

Τέλος το off-topic..
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Dimg4 έγραψε:ΑΠο γαζετα οι παπαριες του τζορμπατζογλου περι... κακου μπερμπατοφ... Κι ομως παιζει να πληρωνονται αυτοι οι μπουφοι για να πιανουν στο στομα τους τον ΠΑΟΚ
Απολαυστε ηλιθιοτητα

Ευτυχώς δεν παίζει ο Μπερμπάτοφ…
Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου γράφει για την απουσία του Μπερμπάτοφ, που θα κάνει... καλό στον ΠΑΟΚ.

Θα το θέσω όσο πιο… κομψά γίνεται. Θα προσπαθήσω να προσέξω τις λέξεις που θα χρησιμοποιήσω, γιατί πάνω απ’ όλα, θα αναφερθώ στον τραυματισμό ενός αθλητή. Σε κάθε τέτοια περίπτωση, μετράει η υγεία του ανθρώπου και όλα τα άλλα… έπονται.

Με αυτό ως προτεραιότητα, προχωράμε και πραγματικά πρέπει να τονίσω ότι… αυτή η απουσία του Μπερμπάτοφ για το επόμενο διάστημα του 2015 αποτελεί μία καλή είδηση για τον ΠΑΟΚ…

Είναι ντροπή; Είναι προσβολή; Είναι κακοήθεια; Είναι απαράδεκτο;

Ότι θέλετε πείτε και γράψτε…

Για τον ΠΑΟΚ αυτή η είδηση και αυτό το γεγονός, αποτελεί κάτι που την δεδομένη χρονική στιγμή, μπορεί να τον βοηθήσει τα μέγιστα!

Να το αναλύσω και κάπως αλλιώς… Αυτός ο τραυματισμός μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να αποφύγει και πιο άλλες δυσάρεστες καταστάσεις! (Κι’ αυτό κέρδος θα είναι εδώ που έφθασε η κατάσταση).

Αρχίζουμε με το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι:

Φταίει ο ΠΑΟΚ; Φταίει ο προπονητής; Φταίνε οι άλλοι παίκτες; Φταίει ο Βούλγαρος; Ότι και να φταίει, ο ΠΑΟΚ ΧΩΡΙΣ τον Μπερμπάτοφ στην ενδεκάδα του, είναι μία πολύ πιο γρήγορη, συμπαγής, αποτελεσματική και σαφώς πιο δουλεμένη ομάδα, σε σχέση με αυτό που είδαμε με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή μέσα στο γήπεδο. Με Μπερμπάτοφ στο γήπεδο είναι ένα σύνολο 10+1 παικτών και χωρίς αυτόν είναι μια κανονική ενδεκάδα που ξέρει καλά τι παίζει…

Ο ΠΑΟΚ χωρίς τον Μπερμπάτοφ παρουσίασε ένα σύνολο με αυτοματισμούς, ενώ όταν αυτός άρχιζε να παίζει περισσότερο, είδαμε μία ομάδα «αγχωμένη» να βρει τον Βούλγαρο μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Εντός και εκτός αντίπαλης περιοχής.

Φυσικά και υπάρχουν αγώνες, αλλά κυρίως κάποια διαστήματα ή ημίχρονα, όπου ο ΠΑΟΚ με τον Μπερμπάτοφ στο γήπεδο, κατάφερε να πάρει αποτελέσματα και να γυρίσει εις βάρος του καταστάσεις. Όπως με την ΑΕΚ και τον Ατρόμητο.

Υπάρχουν όμως πολλοί αγώνες, όπου η παρουσία του ποδοσφαιριστή μπέρδεψε την ομάδα, πέρα από το άγχος και την υποχρέωση που δημιουργούσε σε όλους να τον βρουν μέσα στο γήπεδο…

Προφανώς έχει ευθύνη ΚΑΙ ο Τούντορ για το γεγονός αυτό, όπως και το ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί τόσο τον Βούλγαρο, όσο και τον Αθανασιάδη… Ότι οι δύο τους έχουν σε τόσα παιχνίδια 20 μόλις τελικές στο πρωτάθλημα, είναι ένα πρόβλημα του ΠΑΟΚ και του προπονητή και όχι των επιθετικών του…

Φυσικά «φταίνε» και οι συμπαίκτες του που…. δεν τον «καταλαβαίνουν» όπως λένε πολλοί και διάφοροι. (Ας το βάλουμε και αυτό για να τους ικανοποιήσουμε όλους…).

Το σίγουρο είναι ότι ειδικά στα τελευταία ματς, η παρουσία του, οι κινήσεις του, αλλά και οι χειρονομίες του προς τους υπολοίπους, δεν βοηθούσαν, αλλά μεγάλωναν το αγωνιστικό πρόβλημα.

Και κάτι άλλο… που δεν είδαμε τόσο έντονα, αλλά θα βλέπαμε σίγουρα στα επόμενα ματς.

Ο Τούντορ γλίτωσε τον μεγαλύτερο πονοκέφαλο. Αντί να σκέφτονταν πώς θα λύσει το αγωνιστικό πρόβλημα του ΠΑΟΚ, μετά από ότι έγινε με την Γκαμπάλα και την αποχώρηση του Μπερμπάτοφ, θα έπρεπε να σκέφτεται δύο και τρεις και τέσσερις φορές πώς θα τον βάλει, πώς θα τον αφήσει έξω, πότε θα τον αντικαταστήσει και πώς δεν θα δημιουργούνταν νέα κατάσταση… (Ότι συνέβαινε και με τον Γκαρσία δηλαδή σε διάφορες περιπτώσεις, ειδικά όμως στην περίοδο του Δώνη…).

Ναι, ο ΠΑΟΚ χάνει σε προσωπικότητα μέσα στο γήπεδο, ναι χάνει έναν επιθετικό μεγάλης κλάσης, ναι χάνει τον πιο ποιοτικό του παίκτη… αλλά εκτιμούμε ότι αυτή η απουσία, αυτή η «υποχρέωση» να παίζει ο Μπερμπάτοφ, την δεδομένη στιγμή, απεγκλωβίζει ομάδα και προπονητή και μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να βρει τον εαυτό του και το πρόσωπο που μας έδειξε κυρίως τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο.

Με αρχή τον αγώνα της Δευτέρας στη Μυτιλήνη, ο ΠΑΟΚ χωρίς τον Μπερμπάτοφ, μπορεί να κάνει νέο ξεκίνημα…

Κι’ αν βρουν τον εαυτό τους και παρουσιάσουν ότι και τους περασμένους μήνες, ας επιστρέψει από Ιανουάριο για να ανεβάσει την ποιότητα του συνόλου…

Τώρα το… πώς ο Μπερμπάτοφ είχε την ώρα του αγώνα με την Γκαμπάλα πρόβλημα στην γάμπα (αργότερα διαπιστώθηκε θλάση δευτέρου βαθμού…) αλλά δεν ήθελε να βγει από το γήπεδο και μάλιστα δημιούργησε και θέμα, είναι κάτι το οποίο… παραξενεύει.
κανε θεε μου να ακουστει αυτο το λ@μογιοσε καμια συζητηση με τον βρομογερο να μας τελειωσει μια και καλη απο την μιζερια του

μια απο τις μεγαλυτερες γαγγραινες που χρεισιμοποιουν το ονομα του ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Δυστυχως άκρως αντιπροσωπευτικοί της αρρώστιας της πόλης
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”