Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
- ilovegame27
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
δε νομιζω πως θα γινουν αλλες μεταγραφες...
ξεκιναμε ετσι και θα γινουν προσθεσεις τον Γεναρη..
ο ΑΑ τους πιστευει τους παικτες μας και θα τους δωσει την ευκαιρια να εξελιχθουν για το καλο τους και το καλο της ομαδας μας...
ειναι ενα στοιχημα του ΑΑ οτι μπορει να κανει ομαδα με τα μισα λεφτα που πιστευει οτι θα τα καταφερει...
Αυτη ειναι η αποψη μου και μακαρι να κανω λαθος και να δω 3 παικταραδες στην τουμπα
ο ΑΑ τους πιστευει τους παικτες μας και θα τους δωσει την ευκαιρια να εξελιχθουν για το καλο τους και το καλο της ομαδας μας...
ειναι ενα στοιχημα του ΑΑ οτι μπορει να κανει ομαδα με τα μισα λεφτα που πιστευει οτι θα τα καταφερει...
Αυτη ειναι η αποψη μου και μακαρι να κανω λαθος και να δω 3 παικταραδες στην τουμπα
- desperando
- Επικοινωνία:
το ανεβαζω στο google drive με τα παρακατω στοιχειαilovegame27 έγραψε:Desperando σε ποιο topic θα βαλεις τον αγωνα;
εμαιλ paokstuff@gmail.com
pass vierinia20
απλα θελει αρκετη ωρα για να φορτωσει,ειναι ακομα στο 30%
υπαρχει καποιος λογος να τον θυμομαστε;;;;desperando έγραψε:τον θυμαστε αυτον ?
http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... vic+wisdom

Αδερφέ, κόψε τις χαζομάρες περί αυτομπαναρίσματος.RoMaN έγραψε:DASKALOS4 έγραψε:Παιζει μπαλα σ ενα φορουμ ενας σπορος...οποια καταντια
Αυτο ηθελα να γραψω απ τη στιγμη που εκανε το ποστ...
Γελαγαμε στην παρεα οταν ανεφερα οτι ενας στο μανια ειπε για μεταγραφή
Οταν ειπα ρομαν επεσαν κατω απ τα γελια
Αλλα αν τα εγραφα αυτα παρασκευη θα ετρωγα μπαν
Βασικα απορω γιατι δεν εχει φαει ακομα αυτος...
Μπάλα παίζω σε γήπεδο, όχι σε forum.
Μ'αρέσει το humor της παρέας σου.
Σπόροι είναι αυτά που φυτρώνουν στη γη. Συνήθως γίνονται μεγάλα δέντρα...
Αν το nick μου προκαλεί τόσο γέλιο, τότε έχω μεγάλη αναγνωρισημότητα.
Στα τέτοια μου αν θέλεις να φάω μπαν. Αλλά αφού το θέλει ο Rain και δεν το κάνει, θα το κάνω εγώ γι'αυτόν.
Τα λέμε, θα σας λείψω.

Κ θα πάμε να παίξουμε προκριματικά EL με Καστικά cb ?Athens έγραψε:δε νομιζω πως θα γινουν αλλες μεταγραφες...
Ελπίζω να μην το δούμε αυτό !
δες που μπορει να φτασει καποιος για να γλυτωσει το να βλεπει αγωνες του Χακομπο..... 

-
Ασ συνεισφερω τότε ...Black_White_Heart έγραψε:Αντε αλλες 10 μεινανε...
- ilovegame27
- paokovios1974
Δεν εχω αμφιβολια οτι θα κανουμε μεταγραφες ειμαι 100% σιγουρος οτι θα γινουν και οτι θα ειναι και καλοι παικτες.Αυτο που πραγματικα με τρελαινει ειναι οτι στον βωμο του "Δεν σκορπαμε τα λεφτα μας"Ειμαστε διατεθιμενοι να περιμενουμε ακομα και στις 31 αυγουστου 8 παρα ενα δευτερολεπτο.Αυτο βεβαια σημαινει οτι μεχρι τοτε μπορει να χαθει καποιος στοχος και να ψαχνεις δευτερευον επιλογη, βεβαια μπορει να προκυψουν και τυχερα απο αυτη την διαδικασια να τα σπασει κανενας παικταρας με καμια ομαδα να μεινει ελευθερος και τσουπ να τον τσιμπησεις.Σε καμια περιπτωση ομως δεν στηριζεις την ομοιογενεια και την αφομοιωση των τακτικων της ομαδας με κινδυνο να αργησεις να εισαι στην καταληλη φορμα την καταληλη στιγμη,και αυτο ειναι αδικο για τον Αγγελο που πραγματικα δινει το ειναι του για να φτιαξει τον ΠΑΟΚ ξανα Ομαδα ΜΕ Ο κεφαλαιο.Αγγελε και συ θα πρεπει να γινεις πιο πιεστικος*αν δεν εχεις γινει ηδη)και να απαιτησεις ΤΩΡΑ να ερθουν οι παικτες που χρειαζομαστε. ΥΓ Ρομαν μην διανοηθεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paokovios1974 την Δευ 04 Αύγ 2014, 17:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- desperando
- Επικοινωνία:
ακομα δεν εχει τελειωσει η μεταμορφωση,οταν τελειωσει κανεις απλα ληψη (αν ειναι οπως τα βιβλια).
επι τη ευκαιρια να πω ξανα ενα ευχαριστω στον dimbar οπου με την κινηση αυτη που εκανε με το googe drive μπορουμε τα μελη του ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ να ανταλασουμε αρχεια μεταξυ μας με μεγαλη ευκολια
ον τοπικ
προσωπικα απο περσι μου αρεσε και ηθελα τον σισσοκο.
αφου πλεον οπως δειχνουν τα πραγματα δεν ειμαστε διατεθειμενοι να ριξουμε φραγκα ας κινηθουμε για την αποκτηση του που ειναι της ιδιας λογικης με την αποκτηση των μακ και γκολασα
επι τη ευκαιρια να πω ξανα ενα ευχαριστω στον dimbar οπου με την κινηση αυτη που εκανε με το googe drive μπορουμε τα μελη του ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ να ανταλασουμε αρχεια μεταξυ μας με μεγαλη ευκολια
ον τοπικ
προσωπικα απο περσι μου αρεσε και ηθελα τον σισσοκο.
αφου πλεον οπως δειχνουν τα πραγματα δεν ειμαστε διατεθειμενοι να ριξουμε φραγκα ας κινηθουμε για την αποκτηση του που ειναι της ιδιας λογικης με την αποκτηση των μακ και γκολασα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Δευ 04 Αύγ 2014, 17:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ilovegame27
- ilovegame27
Το mail moy είναι ilovegame30@gmail.com pass to nikos gk
Σορρυ για το πρήξιμο πάτως
Σορρυ για το πρήξιμο πάτως
- desperando
- Επικοινωνία:
μαλλον δεν καταλαβες, δεν το στελνω στο μειλ σου.
θα πας στο google drive ( αν δεν ξερεις γραψε απλα στο google ''google drive'' και μετα εκει που λει ιμειλ και πασγουρτ βαλε αυτα που σου εγραψα παραπανω.
οταν φορτωθει ο αγωνας θα γραψω ποστ οτι ειναι ετοιμος για να τον κατεβασεις.
αν δεν μπορεσεις θα σου γραψω περαιτερω πληροφοριες .
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ
θα πας στο google drive ( αν δεν ξερεις γραψε απλα στο google ''google drive'' και μετα εκει που λει ιμειλ και πασγουρτ βαλε αυτα που σου εγραψα παραπανω.
οταν φορτωθει ο αγωνας θα γραψω ποστ οτι ειναι ετοιμος για να τον κατεβασεις.
αν δεν μπορεσεις θα σου γραψω περαιτερω πληροφοριες .
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ