Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Δημοσίευση από ace79grpaok »

πολυ νεκρα σημερα παντως,μαλλον εφαγαν ακυρο απο ιβαν :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Δεν υπαρχουν καθολου ειδησεις....και τις καθημερινες γινεται ανακυκλωση στα ορια της αισχροτητας...τεσπα....λογικα οταν ανακοινωθει ο αναστασιαδης θα αρχισει να κινειται το πραγμα σιγα σιγα με τις ευκολες θεωρητικα περιπτωσεις..

Δυστυχως χανουμε χρονο οσον αφορα τους λευτερους...π,χ απο φουλαμ θα μ αρεσε ο ντερεκ μποατεγκ...που πηγε κπ ισπανια...ειδα και ο γκαργκανο λευτερος...κλπ κλπ...Τωρα γι α τον ισπανο της βαλενθια φαινεται μη ρεαλιστικο....οπως και αλλα που ακοουστηκαν...ο φορτουνης με κανα 500 αρικο ειναι καλα...ο γουτας με κανα 300 + τον κατσικα δωρο...Βουκογιεβιτς μακαρι...πρεπει οι 3 4 παικτες 11αδας να ναι 30-32.....και π καλοι επισης...γιατι με τους νεοτερους ή θα ναι καλοι με απλησιαστες ρητρες ή δε θελουν να κατσουν ή ζηταν τεραστια συμβολαια...

Σε κτ που ελπιζω ειναι να παιξει καλα ο ιτανζ και επειδη ειμαστε μεγαλοι κωλοτουμπες αν δεν πωληθει με 300 + να μεινει.....εγω τον πιστευω..
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

MANIAKOS έγραψε:Δεν υπαρχουν καθολου ειδησεις....και τις καθημερινες γινεται ανακυκλωση στα ορια της αισχροτητας...τεσπα....λογικα οταν ανακοινωθει ο αναστασιαδης θα αρχισει να κινειται το πραγμα σιγα σιγα με τις ευκολες θεωρητικα περιπτωσεις..

Δυστυχως χανουμε χρονο οσον αφορα τους λευτερους...π,χ απο φουλαμ θα μ αρεσε ο ντερεκ μποατεγκ...που πηγε κπ ισπανια...ειδα και ο γκαργκανο λευτερος...κλπ κλπ...Τωρα γι α τον ισπανο της βαλενθια φαινεται μη ρεαλιστικο....οπως και αλλα που ακοουστηκαν...ο φορτουνης με κανα 500 αρικο ειναι καλα...ο γουτας με κανα 300 + τον κατσικα δωρο...Βουκογιεβιτς μακαρι...πρεπει οι 3 4 παικτες 11αδας να ναι 30-32.....και π καλοι επισης...γιατι με τους νεοτερους ή θα ναι καλοι με απλησιαστες ρητρες ή δε θελουν να κατσουν ή ζηταν τεραστια συμβολαια...
για τον βιανα λενε οτι τον θελει η λας παλμας,αρα παλευτεται εγω πιστευω οτι θα κλεισει μαλεζα γουτα φορτουνη και ισως βιερα της μπενφικα μαζι με μπαταλια που γραφτηκε απο αμπολα
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ΝΑ δουμε...η πορτογαλικη αγορα μας πηγαινει παντως μακαρι....και αρ μπακ θελουμε βλεπω μακαρι να παρουμε τον ιρακινο...
Demir

Δημοσίευση από Demir »

αριστερο μπακ απο πορτογαλια ο Addy κ o luis martins... o πρωτος ελευθερος.... καλη περιπτωση ηταν ο κουρος του Πανιωνιου αλλα πηγε Ατρομητο... κ ο Γιαννουλης ειναι καλος παικτης...
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Demir έγραψε:αριστερο μπακ απο πορτογαλια ο Addy κ o luis martins... o πρωτος ελευθερος.... καλη περιπτωση ηταν ο κουρος του Πανιωνιου αλλα πηγε Ατρομητο... κ ο Γιαννουλης ειναι καλος παικτης...
aρα ο λινο μας χερεταει μαζι με τον σπυροπουλο
Demir

Δημοσίευση από Demir »

αν φυγει(αμην) ο σπυροπουλος,ασχετα με Λινο,θα ερθει ενας ακομα.... δεν νομιζω να κρατησουν Ποζατζιδη.. ειναι μετριος κατα την αποψη μου...και τον εχω δει πανω απο 10 ματς..
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Ο ατζέντη του Βιέρα στο PAOK24

09 Ιουν 2014 20:03, Από Σταύρος Κόλκας
Ο ατζέντη του Βιέρα στο PAOK24

Ένα από τα ονόματα που εμφανίστηκαν στον Τύπο ως μεταγραφικοί στόχοι του ΠΑΟΚ, ήταν και αυτό του Τζόναθαν Βιέρα της Βαλένθια. Για να δούμε τι λέει ο ατζέντης του.

Το PAOK24 επικοινώνησε με τον ατζέντη του, έτσι ώστε να διασταυρώσει την πληροφορία που υπήρχε σε κάποια ΜΜΕ. Ο Πέδρο Μπράβο Χιμένεζ, δεν αρνήθηκε να τοποθετηθεί. «Δε μου έχει γίνει καμία κρούση από την ομάδα του ΠΑΟΚ, επίσημη ή ανεπίσημη, αλλά ούτε και από καμία άλλη ελληνική ομάδα», δήλωσε κατηγορηματικά ο εκπρόσωπος του Βιέρα ο οποίος έδωσε και άλλα στοιχεία για τον πελάτη του. «Το συμβόλαιο του Βιέρα δε λήγει στο τέλος του φετινού Ιουνίου. Ο παίκτης μου έχει υπογεγραμμένο συμβόλαιο με τη Βαλένθια για ακόμα δύο χρόνια. Στην παρούσα φάση δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν ο πελάτης μου θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη Βαλένθια ή στη Ράγιο Βαγιεκάνο ή σε κάποιον άλλο σύλλογο. Θα δούμε τις προτάσεις που έχουμε και ανάλογα θα πάρουμε τις αποφάσεις μας».

Ο Βιέρα έχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με τη Βαλένθια, έκανε μία καλή σεζόν στη Βαγιεκάνο με 28 συμμετοχής, πέντε γκολ και οκτώ ασίστ και κοστολογείται από τη Βαλένθια κοντά στα δύο εκατ. ευρώ.

Μάλλον και αυτή η πληροφορία, όπως και δεκάδες άλλες δεν βρήκαν στόχο.''

ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.....!!!!
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Αυτη ειναι οργανωση ομαδας...πρωτη κινηση που βρεθηκαν ο προεδρος ο μεγαλομετοχος και ο προπονητης ηταν να πανε στο προχωμα...ακολουθει το πανηγυρι του αγιου μαμα, μετα η παναγια Σουμελα και μετα Λευκωσια για να κλεισουμε και τον Χαραλαμπους!

ΠΑΟΚ 2014 AYTH H XΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΜΕ ΤΠΤ! ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Thanix έγραψε:Αυτη ειναι οργανωση ομαδας...πρωτη κινηση που βρεθηκαν ο προεδρος ο μεγαλομετοχος και ο προπονητης ηταν να πανε στο προχωμα...ακολουθει το πανηγυρι του αγιου μαμα, μετα η παναγια Σουμελα και μετα Λευκωσια για να κλεισουμε και τον Χαραλαμπους!

ΠΑΟΚ 2014 AYTH H XΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΜΕ ΤΠΤ! ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!
ποιο cult χρονια της δεκαετιας :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

ελπιζω αυτην την χρονια να δουμε μπαλιτσα και να μην ζητησει ο Αγγελος 3 χρονια για να δουμε αυτοματισμους...

Υ.Γ. αλήθεια ο Αναστασιου πως γινεται με τον πρωτο χρονο να παιρνει κυπελλο και να βγαινει στο τσου λου και μεις να θελουμε 3 χρονια δουλειας? μηπως καποιος μας δουλευει?
Demir

Δημοσίευση από Demir »

ωχ μην αρχιζετε την μιλα... ο βαζελος αν ειμασταν σοβαροι στο ελαχιστο θα εβγαινε 3ος κ θα εχανε το κυπελλο,στο οποιο ειχε πιο ευκολη κληρωση κ απο αυτες του αρη...
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Η διαφορά ήταν ότι οι μεταγραφές του Παναθηναϊκού έγιναν είτε με άμεση υπόδειξη του Αναστασίου(δηλαδή ξερά θέλω αυτόν π.χ. Μπεργκ) ή με βάση συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Αν μετά ο προπονητής έχει τα υλικά που θέλει για να δουλέψει , ε η λογική λέει ότι κάτι καλό θα βγει. :pano:
Demir

Δημοσίευση από Demir »

χαχαχ κλαιωωωω.. το ινπαοκ απαντα σε κολκα...χαχαα

''Το ΙNPAOK επικοινώνησε τηλεφωνικά σήμερα, (9/6), το πρωί με τον μάνατζερ του Τζόναθαν Βιέρα, Πέδρο Μπράβο Χιμένεζ, για να τον ρωτήσει για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, ο οποίος δήλωσε πως ο ίδιος δεν έχει έρθει σε επαφή με τον Δικέφαλο.

Ωστόσο, αποκάλυψε πως ο ποδοσφαιριστής και πελάτης του γνωρίζει ότι οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ξέρω ότι με παίρνετε για τον Βιέρα. Εγώ δεν έχω έρθει σε επαφή με τον ΠΑΟΚ, όμως ο πελάτης μου ήταν ενημερωμένος για τον ενδιαφέρον και μου είπε για τον ΠΑΟΚ πριν δύο μέρες. Ο παίκτης μου θα επιστρέψει από τον δανεισμό του στην Βαλένθια και περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί στη συνέχεια».''

ειμαστε η μονη ομαδα που μιλα απευθειας σε παικτες,πριν παει στον μανατζερ...
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Επισης αν δεν σου στραβωσει τπτ θα βγει κατι καλο!
Ο παναθηναικος φετος ηταν τυχερος μεχρι αηδιας, του βγηκαν ολες οι φασεις και εξαιτιας μας πηρε και το κυπελλο!
Του χρονου θα φανει τι εγινε εκει, που ο κοσμος θα εχει καποιες απαιτησεις, φετος τους ειπαν αν μπουμε play off θα ειναι θαυμα οποτε ολα φανηκαν επιτυχια!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”