Άγγελος Αναστασιάδης
- Μπαρκαρούτσος
Re: Άγγελος Αναστασιάδης
Eorptol, από ζήλια τα λέει επειδή ο Άγγελος δεν βγαίνει φωτογραφίες με τους δημοσιογράφους του baladorou.
*αλάκας είναι; Θα πονέσει...
*αλάκας είναι; Θα πονέσει...
Re: Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
Εγω δεν ειμαι προπονητης του ΠΑΟΚ ομως, αυτος αφου ειναι θα επρεπε να προσεχει με ποιον αρδ συναναστρεφεται. Αλλα ειναι ωραιο φαινεται να σε γλυφουν.. Ποιοι αρδ και ιστοριες μου λετε, η κολακια ειναι γλυκο πραμα.eorptol έγραψε:Ενω εσυ εχεις ευαγγελιο τα απολυτα λαμογια τους αμπαλαδορουςfn1m έγραψε:O "πολεμαω τους αρδ" σε κοντινο στιγμιοτυπο με το φιλαρακι του τον κόλ(α)κα. Να τον χαιρομαστε..

Τι λες ρε με ολους πρεπει να μιλαει τι σε πειραζει αυτο ; σουρομενος ποσταρεις ;
Mε ολους πρεπει να μιλαει στις συνεντευξεις τυπου που δινει. Αλλα εκει μονο να κανει κηρυγματα ξερει περι κακων δημισιογραφων, στην πραγματικοτητα εχει καλες σχεσεις με αυτους που τον λιβανιζουν απο οτι φαινεται.eorptol έγραψε:Τι λες ρε με ολους πρεπει να μιλαει
- GiorgosAtha
Δηλαδή όταν πήγε ο Κολ(α)κάς και του είπε "Coach μπορούμε να βγούμε μια photo, σε παρακαλώ?"... τι έπρεπε να κάνει?
Να του ρίξει μια χλέπα, να του τραβήξει μια φάπα και να του σπάσει το κινητό?
Και μετά τι? Θα έβγαινε και αυτός και ΕΣΥ και θα γράφατε πως συμπεριφέρεται έτσι ο μπουρτζόβλαχος!!!
Μονά ζυγά δικά σου/σας δηλαδή... ρε ουυυυυρτ!!!!
Μήπως ποστάρεις σουρωμένος όπως προείπε ο eortpol??? Που σε βρήκανε ρε ούστη μου...
Να του ρίξει μια χλέπα, να του τραβήξει μια φάπα και να του σπάσει το κινητό?
Και μετά τι? Θα έβγαινε και αυτός και ΕΣΥ και θα γράφατε πως συμπεριφέρεται έτσι ο μπουρτζόβλαχος!!!
Μήπως ποστάρεις σουρωμένος όπως προείπε ο eortpol??? Που σε βρήκανε ρε ούστη μου...
- Μπαρκαρούτσος
Να πει οχι, ο,τι δηλαδη του λενε του αγγελου το δεχεται; Τοσο αγαθιαρη πατε να μας τον βγαλετε;GiorgosAtha έγραψε:Δηλαδή όταν πήγε ο Κολ(α)κάς και του είπε "Coach μπορούμε να βγούμε μια photo, σε παρακαλώ?"... τι έπρεπε να κάνει?

- GiorgosAtha
Σου απάντησα μέσα στο ίδιο το σχόλιο μου...fn1m έγραψε:Να πει οχι, ο,τι δηλαδη του λενε του αγγελου το δεχεται; Τοσο αγαθιαρη πατε να μας τον βγαλετε;GiorgosAtha έγραψε:Δηλαδή όταν πήγε ο Κολ(α)κάς και του είπε "Coach μπορούμε να βγούμε μια photo, σε παρακαλώ?"... τι έπρεπε να κάνει?![]()
Ρε ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυρτ λέμε!!!GiorgosAtha έγραψε: Και μετά τι? Θα έβγαινε και αυτός και ΕΣΥ και θα γράφατε πως συμπεριφέρεται έτσι ο μπουρτζόβλαχος!!!
Kαλυτερα να σε πουνε μπουρτζοβλαχο παρα κολληταρι του κολ(α)κα.GiorgosAtha έγραψε:Σου απάντησα μέσα στο ίδιο το σχόλιο μου...fn1m έγραψε:Να πει οχι, ο,τι δηλαδη του λενε του αγγελου το δεχεται; Τοσο αγαθιαρη πατε να μας τον βγαλετε;GiorgosAtha έγραψε:Δηλαδή όταν πήγε ο Κολ(α)κάς και του είπε "Coach μπορούμε να βγούμε μια photo, σε παρακαλώ?"... τι έπρεπε να κάνει?
Ρε ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυρτ λέμε!!!GiorgosAtha έγραψε: Και μετά τι? Θα έβγαινε και αυτός και ΕΣΥ και θα γράφατε πως συμπεριφέρεται έτσι ο μπουρτζόβλαχος!!!

- GiorgosAtha
ή -ακόμα χειρότερα- φανατικό αναγνώστη του aballadorou.gr...fn1m έγραψε: Kαλυτερα να σε πουνε μπουρτζοβλαχο παρα κολληταρι του κολ(α)κα.![]()

- ΑποστόληςΑ