20.Ευθύμης Κουλούρης
- denyparxeisalio
Re: 20.Ευθύμης Κουλούρης
apple64 έγραψε:Φάρμακο ενάντια στην κατάθλιψη είναι η σκέψη ότι έχεις 7 εκατομμύρια € ρήτρα.

Εγω το ειχα γραψει πως θα πληρωσουμε την ελειψη 2ρου φορ και καποιοι μου εγραφαν πως εχουμε Κουλουρη,Μακ,Μυστακιδη...Δεν υπαρχει σοβαρη ομαδα στον πλανητη χωρις 2 σχεδον ισαξιους φορ.
Μου αρεσει που τον υπογραψαμε μεχρι το 2021.. μη το χασουμε. Απαραιτητα μεταγραφη επιθετικου το χειμωνα
- PAOK_Antarctica
Ο Μάτος είναι δεξί μπακ και βγάζει 10 φορές περισσότερη σιγουριά όταν είναι στο κουτί.
Υπάρχει η Τσέλσιjoshua έγραψε:Εγω το ειχα γραψει πως θα πληρωσουμε την ελειψη 2ρου φορ και καποιοι μου εγραφαν πως εχουμε Κουλουρη,Μακ,Μυστακιδη...Δεν υπαρχει σοβαρη ομαδα στον πλανητη χωρις 2 σχεδον ισαξιους φορ.
- aspromaura ioannina
Εγω παντως αν ημουν εσυ ουτε μια μερα δεν θα μου εριχναOdi έγραψε:Το λέω κ από αύριο μπανάρομαι:
Παλαιστής είσαι Ευθύμη.

Άδικο να τον κατηγορουμε για την κοκκινη, μπορεί να συμβεί στον καθενα. Αλλά για ποιο λόγο να ανανεώσουμε παίκτη Κουλούρη έστω και με 1000 ευρώ; Γιατί;
Γιατί είναι παιδί τις ακαδημίας και πρέπει να δίνεις το σωστό μήνυμα. Αλλιώς είναι σα να λες σε όλους τους επόμενους "Αν μέχρι τα 21 δεν έχετε αποδώσει όσα πρέπει, δρόμο". Δε γίνεται αλλιώς. Καλά κάνανε που τον ανανεώσανε. Αλλού είναι το πρόβλημα.
Καλά το αν δεν αποδώσετε δρόμο πρέπει να το λέμε πολύ νωρίτερα όχι στα 21. Τότε θα στέλναμε σωστά μηνύματα.
γιατι ο Κολκας και οι Αθηναιοι αρδ θα σε κραζουν για την αφελληνοποιηση. Και γιατι το να μην κανεις μπιζνες με Κουτσολιακο δεν αρεσει στα ελληνικα ΜΜΕaquila έγραψε:Άδικο να τον κατηγορουμε για την κοκκινη, μπορεί να συμβεί στον καθενα. Αλλά για ποιο λόγο να ανανεώσουμε παίκτη Κουλούρη έστω και με 1000 ευρώ; Γιατί;
Ειδικά στον ΠΑΟΚ που είναι γνωστό ότι δίνουμε πολλές ευκαιρίες στα πιτσιρίκια να αποδείξουν την αξία τους. Και εδώ τίθεται το ερώτημα του κάτα πόσο σωστά τους χειριζόμαστε (με τους δανεισμούς και όλα αυτά).aquila έγραψε:Καλά το αν δεν αποδώσετε δρόμο πρέπει να το λέμε πολύ νωρίτερα όχι στα 21. Τότε θα στέλναμε σωστά μηνύματα.