Γιώργος Χ. Γεωργιάδης
- GiorgosAtha
Re: Γιώργος Χ. Γεωργιάδης
despe αυτό ξέρεις τι δείχνει?
Ότι προσπαθεί με τέτοιες κινήσεις να αφήσει το στίγμα του. Έφυγε ο "Χ κακός προπονητής" που έβαζε αυτούς που δεν άξιζαν και ήρθα εγώ που με κινήσεις ματ και βάζοντας αυτούς που αξίζουν θα πετύχω αυτό που δεν μπόρεσαν οι άλλοι.
Ήρθα εγώ και εμπιστεύομαι τους νέους. Ήρθα εγώ και παροπλίζω όσους μου κουνηθούν γιατί είμαι ο "προπονητής".
Έχω μάτι εγώ... ξέρω τι κάνω... Κρατήστε με.
Αν ο ΓΧ αξίζει ευκαιρία-ες... ο Ivic πρέπει να είχε γίνει ήδη πρώτος προπονητής.
Ότι προσπαθεί με τέτοιες κινήσεις να αφήσει το στίγμα του. Έφυγε ο "Χ κακός προπονητής" που έβαζε αυτούς που δεν άξιζαν και ήρθα εγώ που με κινήσεις ματ και βάζοντας αυτούς που αξίζουν θα πετύχω αυτό που δεν μπόρεσαν οι άλλοι.
Ήρθα εγώ και εμπιστεύομαι τους νέους. Ήρθα εγώ και παροπλίζω όσους μου κουνηθούν γιατί είμαι ο "προπονητής".
Έχω μάτι εγώ... ξέρω τι κάνω... Κρατήστε με.
Αν ο ΓΧ αξίζει ευκαιρία-ες... ο Ivic πρέπει να είχε γίνει ήδη πρώτος προπονητής.
- kataramenos5
Μαλλον θελει να δειξει οτι ο προηγούμενος ήταν αδικος που δεν εβαζε τον ....αλλα τον.... και δικαια απομακρύνθηκε.
Η διαφορετικη αντιμετωπιση Σκονδρα αυτο μου λεει.
Η διαφορετικη αντιμετωπιση Σκονδρα αυτο μου λεει.
εγω απο την άλλη γιατί πιστεύω ότι η μετατόπιση του περέιρα στα δεξιά έφερε και τον Κίτσιου που είναι πιο επιθετικογενής απο τον Σκόνδρα πίσω του; έτσι ώστε να μπορεί πιο εύκολα ο Αργεντίνος να γίνεται 2ο φορ και ο Κίτσιου χαφ, αφού και ο Κάτσε ξεκινάει απο τα δεξιά αλλά κλείνει στον άξονα;
πιστεύω με το βάζελο ο Σκόνδρας θα παίξει και στα δυο ματς γιατί θα χρειαστεί να έχουμε μόνιμα 4ΑΔΑ στην άμυνα αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες, δλδ ελάχιστα ανεβάσματα απο τα ακραία μπακ.
λέω εγώ τώρα...

πιστεύω με το βάζελο ο Σκόνδρας θα παίξει και στα δυο ματς γιατί θα χρειαστεί να έχουμε μόνιμα 4ΑΔΑ στην άμυνα αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες, δλδ ελάχιστα ανεβάσματα απο τα ακραία μπακ.
λέω εγώ τώρα...
- kataramenos5
Αφου ουτε αποστολή δε τον επαιρνε βρε Κ_γεο παροτι μπορουσε να παιξει και αριστερα .K_geo έγραψε:εγω απο την άλλη γιατί πιστεύω ότι η μετατόπιση του περέιρα στα δεξιά έφερε και τον Κίτσιου που είναι πιο επιθετικογενής απο τον Σκόνδρα πίσω του; έτσι ώστε να μπορεί πιο εύκολα ο Αργεντίνος να γίνεται 2ο φορ και ο Κίτσιου χαφ, αφού και ο Κάτσε ξεκινάει απο τα δεξιά αλλά κλείνει στον άξονα;![]()
λέω εγώ τώρα...
Λες και δεν ξεραμε τι ειναι ο Γεωργιάδης, τους οπινιον μεικερς της Σαλονικης περιμεναμε για να μαθουμε τα καλα του και να πάρει χρονο ανοχης.
Τελειωσε κι αυτος. Οριστικά.
Οποιος σεβεται τον εαυτο του ξερει να λεει και οχι.
Τελειωσε κι αυτος. Οριστικά.
Οποιος σεβεται τον εαυτο του ξερει να λεει και οχι.
Τελικά αυτή η σεζόν θα μείνει στη μνήμη διοικητικά για τα χρέη και αγωνιστικά για α) οτι ο γαύρος χτυπιέται και με κόντρα διαιτησία και β) οτι απαλαχθήκαμε οριστικά από δύο βαρίδια του ΠΑΟΚ.
- kataramenos5
Πως το χες πει ρε Βεροιωτη τοτε?
ΥΓ Να δεις που τωρα θα με πουν ΓΧσκυλο.Καποιος θα βρεθεί

Περα απ την πλακα εγω ξαναλεω οτι δε κρινονται ετσι οι προπονητες.Ως διαχειριστής κρινεται μιας ομαδας που δεν την εστησε αυτός, με ελλιπές (και ελαφρώς? καμένο) ροστερ.K_geo έγραψε:ξαναδιατυπώνω το ερώτημα.
ΑΝ στα πλέι οφφ κατακτήσει την πρώτη θέση, θα θεωρηθεί επιτυχημένος (ώς προς το αποτέλεσμα εννοείται);
ΥΓ Να δεις που τωρα θα με πουν ΓΧσκυλο.Καποιος θα βρεθεί
δεν ξερω πως κρινονται οι προπονητες αλλα ο χθεσινος που μετα το πιο ευκολο διπλο του λαγου στην ιστορια (γιατι σε πατησε και σε εκανε πλακιτσα 90 λεπτα ο ζελος) δηλωνει οτι κριθηκε στις λεπτομερειες το παιχνιδι ειναι επικινδυνος και καταπτυστος...
δεν θα αναφερθω στις αλλες γελοιες δηλωσεις του που ειναι ιδιες με αυτες που κανει το φιλαρακι του...
δεν θα αναφερθω στις αλλες γελοιες δηλωσεις του που ειναι ιδιες με αυτες που κανει το φιλαρακι του...
Εχει αποτυχει ακομη και στο να παραστησει τον προπονητη του ΠΑΟΚ.Ντροπη του που πιανει στο στομα του τον κοσμο.Ομως συμφωνω μαζι του σε ενα.Ναι,δεν ειναι η Τουμπα αυτη που πρεπει,γιατι αν ηταν δεν θα μπορουσε να τη δει ουτε απο το γκουγκλ ερθ.
Εχω μια υποψία ότι ο Ιβιτς θα μας έβγαζε τσουλού κι αν δεν το κατάφερνε τουλάχιστον δεν θα είχαμε αυτό το χάλι. Με αυτόν προπονητή θα απέδιδαν και οι μικροί πολύ καλύτερα.
- kataramenos5
αυτό που είδα χθες ήταν βγαλμένο απο τους χειρότερους εφιάλτες.
άνευρη, άχρωμη ομάδα χωρίς πλάνο, στόχο και λογική. τπτ απολύτως, στο πιο κρίσιμο ματς...
με ένα Τζιόλη που πόσο ακόμα να τρέξει το παλικάρι; πόσο;
τεσπα...
οι μέρες αρχίσανε να μετράνε αντίστροφα...
άνευρη, άχρωμη ομάδα χωρίς πλάνο, στόχο και λογική. τπτ απολύτως, στο πιο κρίσιμο ματς...
με ένα Τζιόλη που πόσο ακόμα να τρέξει το παλικάρι; πόσο;
τεσπα...
οι μέρες αρχίσανε να μετράνε αντίστροφα...
Σήμερα κάπου πήρε το μάτι μου σε κάποιο "άρθρο" έγκριτου αρδ κάτι περί "ποδοσφαιρικής λογικής".
Έτσι δεν το είπες κι εσύ χθες; Σχολή έφτιαξες.
Έτσι δεν το είπες κι εσύ χθες; Σχολή έφτιαξες.
Μετά το "ανδρικό ποδόσφαιρο" ερχεται και η "ποδοσφαιρική λογική". Πιασάρικες ατάκες, δεν λέω, κρίμα που δεν τις είδαμε και στην πράξη από το ποδόσφαιρο του ΠΑΟΚ με ΓΧ.
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ αλλά και πρώην συνεργάτης του Φρανκ Άρνεσεν, ο Ρομπ Γιάκομπς και μίλησε για τον νέο τεχνικό διευθυντή του «Δικεφάλου».
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το τι θυμάται από τον ΠΑΟΚ:
«Έχω εξαιρετικές μνήμες από τον ΠΑΟΚ. Είχαμε μια πολύ δυνατή ομάδα, πήγαμε στο UEFA και θυμάμαι όλη την 11αδα»!
Για το τι κάνει αυτή την στιγμή:
«Σχολιάζω για κάποιο τηλεοπτικό κανάλι τα αθλητικά δρώμενα και είμαι και σε κάποιο ερασιτεχνικό σωματείο».
Για τον νέο τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, τον Φρανκ Άρνεσεν:
«Έχει πολύ μεγάλη γνώση στο αντικείμενο. Γνωρίζει το ποδόσφαιρο όσο λίγοι. Έχει δουλέψει με πολύ μεγάλες ομάδες και είχε αποδώσει μεγάλο έργο στην Ολλανδική Αιντχόφεν. Έφυγε στο εξωτερικό, δούλεψε στην Αγγλία, την Γερμανία και όπου πήγε άφησε έργο. Γνωρίζει το ποδόσφαιρο και ξέρει τι γίνεται σε όλη την Ευρώπη. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ δύσκολη ομάδα γιατί βρίσκεται πάντα στην τριάδα και χρειάζεται έναν τέτοιο άνθρωπο που γνωρίζει τα δρώμενα σε όλη την Ευρώπη».
Για το αν μπορεί να πετύχει ο Άρνεσεν στον ΠΑΟΚ:
«Είναι δύσκολο να πετύχει κάποιος στην Ελλάδα καθώς πρέπει να τα βάλει με τον Παναθηναϊκό και ον Ολυμπιακό. Κανονικά χρειάζονται 2-3 χρόνια για να φτιάξει κάποιος ομάδα αλλά στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχουν ούτε τρεις... βδομάδες! Είναι πολύ δύσκολες οι συνθήκες στην Ελλάδα όμως ο Άρνεσεν έχει την δυνατότητα να πετύχει έργο».
Για τον θάνατο του Βουλινού:
«Είναι πολύ στενάχωρο αυτό και δεν το ήξερα. Αν το είχα μάθει θα ερχόμουν στη Θεσσαλονίκη. Ήταν ένας πολύ καλός πρόεδρος και δούλεψα πολύ καλά μαζί του».
Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο του ΠΑΟΚ:
«Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι οι κορυφαίοι της Ευρώπης αλλά και... «επικίνδυνοι» επειδή θέλουν άμεσα αποτελέσματα. Δεν υπάρχει ομάδα που να έρχεται στη Τούμπα και να μην χάνει. Παρακολουθώ τα δρώμενα στον ΠΑΟΚ και τελευταία δεν υπάρχει ομάδα. Χρειάζεται χρόνος όμως στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει υπομονή ούτε μια μέρα».
Για το πότε θα έρθει στη Θεσσαλονίκη:
«Θα χαρώ να δω τον ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ. Είναι πιθανό να έρθω και στην Θεσσαλονίκη να δω κάποιο παιχνίδι αλλά και να συνομιλήσω με τον Άρνεσεν. Έχω να έρθω στην Θεσσαλονίκη από το 1990».
Μας ξέρουν από παλιά, δεν έχουμε αλλάξει και πολύ.
Στην εξυπνάδα και ξερολίαση είμαστε πρωταθλητές.