ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Αξέχαστος oil,τι στιγμές έχουμε ζήσει εδώ μέσα ρε πουστη;
Τρια χρονια χωρις τον Κωστη,πόσο άσχημα είχαμε νιώσει όλοι τότε.
Ο Ολι ηταν μορφη...λειπει πολυ. Να ναι καλα οι δικοι του να τον θυμουνται.
Τον γνώρισα εδώ από τα κείμενα του εκπληκτικος.... Μεγάλη απώλεια του παοκμανιαobanebane έγραψε:Αξέχαστος oil,τι στιγμές έχουμε ζήσει εδώ μέσα ρε πουστη;

- ΑποστόληςΑ
Ο Θεός να τον αναπαύσει! Λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων δεν μετακινούμαι, αλλιώς θα πήγαινα, όπως και στην κηδεία του. Μέσα στο φέρετρο ήταν και το κασκόλ του ΠΑΟΚ.
Και από τον τρόπο που έγραφε πρέπει να ήταν και πολύ καλός χαρακτήρας.... Δεν ξέρω αν τον είχε γνωρίσει κανένας προσωπικά από το φόρουμ..... Σήμερα θα μας έκανε μια ωραία ανάλυση πως βλέπει το αυριανό ματς.....
Εγώ τον γνώριζα προσωπικά, όπως και οι περισσότεροι από τους παλιούς διαχειριστές της σελίδας...
- V-olakiotis
Ήμουν στην Αθήνα, τριήμερο Κ. Δευτέρας, ημέρα Κυριακή, την ημέρα που "έφυγε". Αισθάνθηκα σαν να έχασα κάποιον δικό μου άνθρωπο, παρότι μόλις εκείνη την ημέρα έμαθα το όνομα του, από το κείμενο του αποχαιρετισμού προς αυτόν στην κεντρική σελίδα.
Ήταν εκπληκτικός στη γραφή, φαντάζομαι και ως άνθρωπος.
Από τότε κάθε χρόνο αυτή την ημερομηνία τον θυμάμαι και τον μνημονεύω.
Οι δυό μου κόρες, που γεννήθηκαν εν τω μεταξύ, θα τον μάθουν όταν έρθει η ώρα μέσα από τα γραπτά που άφησε και όσα κινηματογραφικά του υπάρχουν στο διαδίκτυο...
PAOK for ever.
Ήταν εκπληκτικός στη γραφή, φαντάζομαι και ως άνθρωπος.
Από τότε κάθε χρόνο αυτή την ημερομηνία τον θυμάμαι και τον μνημονεύω.
Οι δυό μου κόρες, που γεννήθηκαν εν τω μεταξύ, θα τον μάθουν όταν έρθει η ώρα μέσα από τα γραπτά που άφησε και όσα κινηματογραφικά του υπάρχουν στο διαδίκτυο...
PAOK for ever.
Δάσκαλε εσείς που τον γνωρίζατε καλό θα ήταν να γράφετε τέτοια μέρα δυο τρεις γραμμές.όχι πολλά.σαν φόρος τιμής .αν θες Κ σαν χάρη σε εμάς που δεν τον είχαμε γνωρίσει.teacher έγραψε:Εγώ τον γνώριζα προσωπικά, όπως και οι περισσότεροι από τους παλιούς διαχειριστές της σελίδας...
Περασαν τρια χρονια....απιστευτο.
Απιστευτη απωλεια για ολους μας!
Απιστευτη απωλεια για ολους μας!
Μήπως θα έπρεπε να γίνει κάποια παρέμβαση να μνημονευθούν και τα αετόπουλα μας;Από τους 21 αδικοχαμένους μαθητές και τον Ιταλό μηχανικό που έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπη, τα ονόματα τμημάτων των νέων σηράγγων
Δύο συγκλονιστικά δυστυχήματα που έλαβαν χώρα στην Κοιλάδα των Τεμπών και σημάδεψαν για πάντα την περιοχή, θα δώσουν το όνομά τους σε τμήματα των νέων σηράγγων της εθνικής οδού.
Πρόκειται για τους 21 μαθητές από το Μακροχώρι Ημαθίας οι οποίοι σε ένα ασύλληπτο τροχαίο έχασαν τη ζωή τους στις 13 Απριλίου του 2003. Ήταν λίγο πριν τις 7:30 το απόγευμα της Κυριακής.
Το λεωφορείο με το οποίο επέστρεφαν μαθητές μετά από μία εκδρομή συγκρούστηκε με νταλίκα που δίπλωσε στην εθνική οδό, Λάρισας – Θεσσαλονίκης, στο 386 χιλιόμετρο στα Τέμπη.
Η νταλίκα καρμανιόλα μετέφερε φορτίο με νοβοπάν που εκτινάχτηκαν με ιδιαίτερη σφοδρότητα και χτύπησαν το σχολικό λεωφορείο και τους μαθητές.
Αποτέλεσμα, 21 ανυποψίαστοι μαθητές να βρουν τραγικό θάνατο λίγα μόλις χιλιόμετρα πριν επιστρέψουν στα σπίτια τους. Στη μνήμη τους τμήμα των σηράγγων θα πάρει το όνομα του χωριού τους, Μακροχώρι.
Το άλλο δυστύχημα αφορά το θάνατο του Ιταλού μηχανικού και διευθυντή του έργου για τη διάνοιξη της σήραγγας, Σέρτζιο Σιάνι, από κατολίσθηση. Το τραγικό συμβάν είχε λάβε χώρα στις 19 Δεκεμβρίου του 2009 όταν ο άτυχος Ιταλός είχε πάει για να επιθεωρήσει την περιοχή.
Επίσης, θα δοθούν τα ονόματα των εξής: Μαρίνος Αντύπας (ο πρωτοστάτης της εξέγερσης των αγροτών στο Κιλελέρ), Αντώνης Βρατσάνος (σαμποτέρ στην ανατίναξη τρένου των ναζιστικών στρατευμάτων κατοχής στα Τέμπη) και Ρήγας Φεραίος (από τις σημαντικότερες φυσιογνωμίες του Νεωτέρου Ελληνισμού).
Πηγή: http://www.onlarissa.gr/2017/04/06/apo- ... -sirangon/
Τα θυματα ολα μνημονευονται. Δεν εχει σημασια το ονομα.
Είναι Ξεφτίλα που ξέχασαν τα 6 παιδιά
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk